Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Folyamatosan nő az érdeklődés az online társkeresés iránt.

Úgy tűnhet, hogy az online társkereső csak tinédzserek számára alkalmas. Miért? Mert közelebb vannak az internethez, mint az idősebb generációk. De ez nem így van. Nem csak tinédzserek, tinik, hanem nyugdíjas felhasználók is regisztrálnak a társkereső oldalakon. A szerelmet klasszikus módon keresni a mai modern korban már nem.

Az internet teljesen új dimenziót ad a randevúzáshoz

A minőségi online társkereső oldalaknak köszönhetően olyan embereket találhatunk, akik a különböző állásoknak, érdeklődési körüknek vagy lakóhelyüknek köszönhetően valószínűleg soha nem találkoztak.

Az online társkereső másik előnye, hogy bármikor és bárhol találkozhatsz. Nem kell más, mint egy wifi kapcsolat, egy számítógép vagy telefon és egy pillanatnyi szabadidő.

Az online társkeresésnek köszönhetően nem kell randevúznod mindenkivel, akit szeretsz. Először is annyi információt oszthat meg magáról, amennyit csak akar az interneten. Az első néhány mondatban kiderül, hogy kompatibilisek vagytok-e, és látni akarjátok egymást, vagy egy találkozó időpocsékolás lenne számotokra.

Az online randevúzás másképp kezdődik .....

Minden gyakorlatilag először történik. Létrehozol egy profilt, sok személyes információt és fényképet adsz meg, és várod, mi történik. Belátása szerint választja ki partnereit, válaszol a beérkezett üzenetekre, próbál kapcsolatot teremteni. A partnerjavaslatokból egyszerűen kiszűröd azokat a felhasználókat, akiket nem szeretsz, vagy akik nem felelnek meg az elvárásaidnak, és megpróbálod kommunikációt fejleszteni azokkal, akiket kedvelsz. Ha úgy érzed, hogy felugrott köztetek a közmondásos szikra, akkor megállapodtok az első közös találkozásban.

….. de a vége pontosan ugyanaz!

Ha úgy találja, hogy van mondanivalója egymásnak, hasonló az érdeklődési körötök, egy irányba tervezitek a jövőtöket, jó úton haladtok egy új párkapcsolat felé. Bár a korábban megszokottól eltérő módon találtál párra, mostanra ugyanabba a szakaszba jutottál, mint a klasszikus randevúzással. Szerelmes lettél. A szerelem pedig ugyanaz, akár moziban, iskolában, munkahelyen, sportpályán, villamoson vagy egy társkereső oldalon találkozol a pároddal.

Minden más csak azon múlik, hogy mennyire értékeli új partnerét, és mennyit dolgozik az új kapcsolatán!

Ne aggódjon. Szeressen bele online!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.