Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Folyamatosan nő az érdeklődés az online társkeresés iránt.

Úgy tűnhet, hogy az online társkereső csak tinédzserek számára alkalmas. Miért? Mert közelebb vannak az internethez, mint az idősebb generációk. De ez nem így van. Nem csak tinédzserek, tinik, hanem nyugdíjas felhasználók is regisztrálnak a társkereső oldalakon. A szerelmet klasszikus módon keresni a mai modern korban már nem.

Az internet teljesen új dimenziót ad a randevúzáshoz

A minőségi online társkereső oldalaknak köszönhetően olyan embereket találhatunk, akik a különböző állásoknak, érdeklődési körüknek vagy lakóhelyüknek köszönhetően valószínűleg soha nem találkoztak.

Az online társkereső másik előnye, hogy bármikor és bárhol találkozhatsz. Nem kell más, mint egy wifi kapcsolat, egy számítógép vagy telefon és egy pillanatnyi szabadidő.

Az online társkeresésnek köszönhetően nem kell randevúznod mindenkivel, akit szeretsz. Először is annyi információt oszthat meg magáról, amennyit csak akar az interneten. Az első néhány mondatban kiderül, hogy kompatibilisek vagytok-e, és látni akarjátok egymást, vagy egy találkozó időpocsékolás lenne számotokra.

Az online randevúzás másképp kezdődik .....

Minden gyakorlatilag először történik. Létrehozol egy profilt, sok személyes információt és fényképet adsz meg, és várod, mi történik. Belátása szerint választja ki partnereit, válaszol a beérkezett üzenetekre, próbál kapcsolatot teremteni. A partnerjavaslatokból egyszerűen kiszűröd azokat a felhasználókat, akiket nem szeretsz, vagy akik nem felelnek meg az elvárásaidnak, és megpróbálod kommunikációt fejleszteni azokkal, akiket kedvelsz. Ha úgy érzed, hogy felugrott köztetek a közmondásos szikra, akkor megállapodtok az első közös találkozásban.

….. de a vége pontosan ugyanaz!

Ha úgy találja, hogy van mondanivalója egymásnak, hasonló az érdeklődési körötök, egy irányba tervezitek a jövőtöket, jó úton haladtok egy új párkapcsolat felé. Bár a korábban megszokottól eltérő módon találtál párra, mostanra ugyanabba a szakaszba jutottál, mint a klasszikus randevúzással. Szerelmes lettél. A szerelem pedig ugyanaz, akár moziban, iskolában, munkahelyen, sportpályán, villamoson vagy egy társkereső oldalon találkozol a pároddal.

Minden más csak azon múlik, hogy mennyire értékeli új partnerét, és mennyit dolgozik az új kapcsolatán!

Ne aggódjon. Szeressen bele online!


Hasonló cikkek

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.