Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Folyamatosan nő az érdeklődés az online társkeresés iránt.

Úgy tűnhet, hogy az online társkereső csak tinédzserek számára alkalmas. Miért? Mert közelebb vannak az internethez, mint az idősebb generációk. De ez nem így van. Nem csak tinédzserek, tinik, hanem nyugdíjas felhasználók is regisztrálnak a társkereső oldalakon. A szerelmet klasszikus módon keresni a mai modern korban már nem.

Az internet teljesen új dimenziót ad a randevúzáshoz

A minőségi online társkereső oldalaknak köszönhetően olyan embereket találhatunk, akik a különböző állásoknak, érdeklődési körüknek vagy lakóhelyüknek köszönhetően valószínűleg soha nem találkoztak.

Az online társkereső másik előnye, hogy bármikor és bárhol találkozhatsz. Nem kell más, mint egy wifi kapcsolat, egy számítógép vagy telefon és egy pillanatnyi szabadidő.

Az online társkeresésnek köszönhetően nem kell randevúznod mindenkivel, akit szeretsz. Először is annyi információt oszthat meg magáról, amennyit csak akar az interneten. Az első néhány mondatban kiderül, hogy kompatibilisek vagytok-e, és látni akarjátok egymást, vagy egy találkozó időpocsékolás lenne számotokra.

Az online randevúzás másképp kezdődik .....

Minden gyakorlatilag először történik. Létrehozol egy profilt, sok személyes információt és fényképet adsz meg, és várod, mi történik. Belátása szerint választja ki partnereit, válaszol a beérkezett üzenetekre, próbál kapcsolatot teremteni. A partnerjavaslatokból egyszerűen kiszűröd azokat a felhasználókat, akiket nem szeretsz, vagy akik nem felelnek meg az elvárásaidnak, és megpróbálod kommunikációt fejleszteni azokkal, akiket kedvelsz. Ha úgy érzed, hogy felugrott köztetek a közmondásos szikra, akkor megállapodtok az első közös találkozásban.

….. de a vége pontosan ugyanaz!

Ha úgy találja, hogy van mondanivalója egymásnak, hasonló az érdeklődési körötök, egy irányba tervezitek a jövőtöket, jó úton haladtok egy új párkapcsolat felé. Bár a korábban megszokottól eltérő módon találtál párra, mostanra ugyanabba a szakaszba jutottál, mint a klasszikus randevúzással. Szerelmes lettél. A szerelem pedig ugyanaz, akár moziban, iskolában, munkahelyen, sportpályán, villamoson vagy egy társkereső oldalon találkozol a pároddal.

Minden más csak azon múlik, hogy mennyire értékeli új partnerét, és mennyit dolgozik az új kapcsolatán!

Ne aggódjon. Szeressen bele online!


Hasonló cikkek

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.