Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Folyamatosan nő az érdeklődés az online társkeresés iránt.

Úgy tűnhet, hogy az online társkereső csak tinédzserek számára alkalmas. Miért? Mert közelebb vannak az internethez, mint az idősebb generációk. De ez nem így van. Nem csak tinédzserek, tinik, hanem nyugdíjas felhasználók is regisztrálnak a társkereső oldalakon. A szerelmet klasszikus módon keresni a mai modern korban már nem.

Az internet teljesen új dimenziót ad a randevúzáshoz

A minőségi online társkereső oldalaknak köszönhetően olyan embereket találhatunk, akik a különböző állásoknak, érdeklődési körüknek vagy lakóhelyüknek köszönhetően valószínűleg soha nem találkoztak.

Az online társkereső másik előnye, hogy bármikor és bárhol találkozhatsz. Nem kell más, mint egy wifi kapcsolat, egy számítógép vagy telefon és egy pillanatnyi szabadidő.

Az online társkeresésnek köszönhetően nem kell randevúznod mindenkivel, akit szeretsz. Először is annyi információt oszthat meg magáról, amennyit csak akar az interneten. Az első néhány mondatban kiderül, hogy kompatibilisek vagytok-e, és látni akarjátok egymást, vagy egy találkozó időpocsékolás lenne számotokra.

Az online randevúzás másképp kezdődik .....

Minden gyakorlatilag először történik. Létrehozol egy profilt, sok személyes információt és fényképet adsz meg, és várod, mi történik. Belátása szerint választja ki partnereit, válaszol a beérkezett üzenetekre, próbál kapcsolatot teremteni. A partnerjavaslatokból egyszerűen kiszűröd azokat a felhasználókat, akiket nem szeretsz, vagy akik nem felelnek meg az elvárásaidnak, és megpróbálod kommunikációt fejleszteni azokkal, akiket kedvelsz. Ha úgy érzed, hogy felugrott köztetek a közmondásos szikra, akkor megállapodtok az első közös találkozásban.

….. de a vége pontosan ugyanaz!

Ha úgy találja, hogy van mondanivalója egymásnak, hasonló az érdeklődési körötök, egy irányba tervezitek a jövőtöket, jó úton haladtok egy új párkapcsolat felé. Bár a korábban megszokottól eltérő módon találtál párra, mostanra ugyanabba a szakaszba jutottál, mint a klasszikus randevúzással. Szerelmes lettél. A szerelem pedig ugyanaz, akár moziban, iskolában, munkahelyen, sportpályán, villamoson vagy egy társkereső oldalon találkozol a pároddal.

Minden más csak azon múlik, hogy mennyire értékeli új partnerét, és mennyit dolgozik az új kapcsolatán!

Ne aggódjon. Szeressen bele online!


Hasonló cikkek

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.