Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvass, és tudd meg.Ha meg akarod kímélni magad a csalódástól, és nincs elég bátorságod közvetlenül megkérdezni partneredet, fordíts kellő figyelmet bimbózó kapcsolatodra. Így viszonylag könnyen kideríthető, hogy a partnere mit érez irántad.

Korábbi kapcsolatokból szerzett tapasztalatok

Ha partnere egyedülálló, nincs gyereke, és szeretné őket, az több, mint Valószínűleg le akar telepedni veled kapcsolatban. Ha azonban szerelmed rossz korábbi kapcsolaton ment keresztül, frissen jött egy szakítás vagy válás után, vagy ha a partnered többször volt házas, akkor elég nagy a valószínűsége annak, hogy élvezni fogja a kapcsolatot veled, de nem akarja. elköteleződni egy időre.

Hozzáállás a hűséghez

Azt is jó lenne tudni, hogy párodnak mi a véleménye a hűségről. Nem valószínű, hogy azt mondaná magáról, hogy „úgy változtatja a nőket, mint a zoknit”. Az urak nem szeretnek ilyen tulajdonságot felfedni magukról. Viselkedéséből azonban viszonylag könnyű ilyen tényt kiolvasni. Az ilyen partner minden szoknya mögött megfordul, tréfásan flörtöl az összes csinos nővel, sok időt tölt privát telefonálással, SMS-ezéssel vagy levelezéssel a közösségi oldalakon. Ha ebben felismered a párodat, akkor biztosan nem az a típus lesz, aki este otthon akar ülni veled egy pohár bor és tévé mellett.

Magatartás veled szemben

Figyeld meg azt is, hogyan bánik veled. Ha még mindig figyelmes rád, mint a kapcsolat elején, te mindig egy hercegnő vagy neki, aki hirtelen születne, elhiheted, hogy értékel téged és érdekli a kapcsolat veled. Ha azonban megtudtad, hogy kedvesed minden szépben ellankadt, hogy már nem mondja ki neked azt a szép gyengéd szót, hogy már nem kell érted törekednie, mert már megkapta tőled, amit akart, ne legyenek illúzióid. Egy ilyen partner biztosan nem akar lekötni!

Amit mond magáról

Figyeld azt is, hogy a partner mit mond magáról. Ha arról beszél, hogy milyen, mit szeret, mit nem, te beszélsz az erősségeiről és gyengeségeiről, az érzéseiről és érzelmeiről, akkor jó úton jársz. Egy ilyen partner nyitott rád, és nem fél kinyitni a szívét neked. Ha a partner eltitkol magáról információkat, óvja magánéletét, és nem mond semmit magáról, ami felfedhetné a gyengeségeit, figyeljen. Egy ilyen partner nem komoly együttélésre készült.

Barátok, család

A párja a barátai közé sorol téged? Bemutat téged a legközelebbi barátainak? Együtt jártok rendezvényekre? Elvitt már a szüleihez hétvégére? Ha nem okoz gondot bemutatni az őt érdeklő embereknek, akkor komolyan gondol téged. Az a partner, aki csak ideiglenes partnernek tekint, és nem számít rád az életében, nem fogja ezt megtenni. Az ilyen partner folyamatosan kifogásokat keres valamire, és homályban tart!

Ha még csak az elején jársz egy olyan kapcsolatodnak, ahol úgy érzed, hogy párod nem nagyon számít rád a jövőt illetően, jobb az elején levágni. Ha már egy ideje ilyen kapcsolatban él, ne essen kétségbe. Közvetlenül beszéljen partnerével a közös tervekről. Ha te is szerepelni fogsz bennük, adj még egy esélyt magadnak. Ha csak magáról beszél, jobb, ha a saját útját járja.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.