Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvass, és tudd meg.Ha meg akarod kímélni magad a csalódástól, és nincs elég bátorságod közvetlenül megkérdezni partneredet, fordíts kellő figyelmet bimbózó kapcsolatodra. Így viszonylag könnyen kideríthető, hogy a partnere mit érez irántad.

Korábbi kapcsolatokból szerzett tapasztalatok

Ha partnere egyedülálló, nincs gyereke, és szeretné őket, az több, mint Valószínűleg le akar telepedni veled kapcsolatban. Ha azonban szerelmed rossz korábbi kapcsolaton ment keresztül, frissen jött egy szakítás vagy válás után, vagy ha a partnered többször volt házas, akkor elég nagy a valószínűsége annak, hogy élvezni fogja a kapcsolatot veled, de nem akarja. elköteleződni egy időre.

Hozzáállás a hűséghez

Azt is jó lenne tudni, hogy párodnak mi a véleménye a hűségről. Nem valószínű, hogy azt mondaná magáról, hogy „úgy változtatja a nőket, mint a zoknit”. Az urak nem szeretnek ilyen tulajdonságot felfedni magukról. Viselkedéséből azonban viszonylag könnyű ilyen tényt kiolvasni. Az ilyen partner minden szoknya mögött megfordul, tréfásan flörtöl az összes csinos nővel, sok időt tölt privát telefonálással, SMS-ezéssel vagy levelezéssel a közösségi oldalakon. Ha ebben felismered a párodat, akkor biztosan nem az a típus lesz, aki este otthon akar ülni veled egy pohár bor és tévé mellett.

Magatartás veled szemben

Figyeld meg azt is, hogyan bánik veled. Ha még mindig figyelmes rád, mint a kapcsolat elején, te mindig egy hercegnő vagy neki, aki hirtelen születne, elhiheted, hogy értékel téged és érdekli a kapcsolat veled. Ha azonban megtudtad, hogy kedvesed minden szépben ellankadt, hogy már nem mondja ki neked azt a szép gyengéd szót, hogy már nem kell érted törekednie, mert már megkapta tőled, amit akart, ne legyenek illúzióid. Egy ilyen partner biztosan nem akar lekötni!

Amit mond magáról

Figyeld azt is, hogy a partner mit mond magáról. Ha arról beszél, hogy milyen, mit szeret, mit nem, te beszélsz az erősségeiről és gyengeségeiről, az érzéseiről és érzelmeiről, akkor jó úton jársz. Egy ilyen partner nyitott rád, és nem fél kinyitni a szívét neked. Ha a partner eltitkol magáról információkat, óvja magánéletét, és nem mond semmit magáról, ami felfedhetné a gyengeségeit, figyeljen. Egy ilyen partner nem komoly együttélésre készült.

Barátok, család

A párja a barátai közé sorol téged? Bemutat téged a legközelebbi barátainak? Együtt jártok rendezvényekre? Elvitt már a szüleihez hétvégére? Ha nem okoz gondot bemutatni az őt érdeklő embereknek, akkor komolyan gondol téged. Az a partner, aki csak ideiglenes partnernek tekint, és nem számít rád az életében, nem fogja ezt megtenni. Az ilyen partner folyamatosan kifogásokat keres valamire, és homályban tart!

Ha még csak az elején jársz egy olyan kapcsolatodnak, ahol úgy érzed, hogy párod nem nagyon számít rád a jövőt illetően, jobb az elején levágni. Ha már egy ideje ilyen kapcsolatban él, ne essen kétségbe. Közvetlenül beszéljen partnerével a közös tervekről. Ha te is szerepelni fogsz bennük, adj még egy esélyt magadnak. Ha csak magáról beszél, jobb, ha a saját útját járja.


Hasonló cikkek

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.