Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvass, és tudd meg.Ha meg akarod kímélni magad a csalódástól, és nincs elég bátorságod közvetlenül megkérdezni partneredet, fordíts kellő figyelmet bimbózó kapcsolatodra. Így viszonylag könnyen kideríthető, hogy a partnere mit érez irántad.

Korábbi kapcsolatokból szerzett tapasztalatok

Ha partnere egyedülálló, nincs gyereke, és szeretné őket, az több, mint Valószínűleg le akar telepedni veled kapcsolatban. Ha azonban szerelmed rossz korábbi kapcsolaton ment keresztül, frissen jött egy szakítás vagy válás után, vagy ha a partnered többször volt házas, akkor elég nagy a valószínűsége annak, hogy élvezni fogja a kapcsolatot veled, de nem akarja. elköteleződni egy időre.

Hozzáállás a hűséghez

Azt is jó lenne tudni, hogy párodnak mi a véleménye a hűségről. Nem valószínű, hogy azt mondaná magáról, hogy „úgy változtatja a nőket, mint a zoknit”. Az urak nem szeretnek ilyen tulajdonságot felfedni magukról. Viselkedéséből azonban viszonylag könnyű ilyen tényt kiolvasni. Az ilyen partner minden szoknya mögött megfordul, tréfásan flörtöl az összes csinos nővel, sok időt tölt privát telefonálással, SMS-ezéssel vagy levelezéssel a közösségi oldalakon. Ha ebben felismered a párodat, akkor biztosan nem az a típus lesz, aki este otthon akar ülni veled egy pohár bor és tévé mellett.

Magatartás veled szemben

Figyeld meg azt is, hogyan bánik veled. Ha még mindig figyelmes rád, mint a kapcsolat elején, te mindig egy hercegnő vagy neki, aki hirtelen születne, elhiheted, hogy értékel téged és érdekli a kapcsolat veled. Ha azonban megtudtad, hogy kedvesed minden szépben ellankadt, hogy már nem mondja ki neked azt a szép gyengéd szót, hogy már nem kell érted törekednie, mert már megkapta tőled, amit akart, ne legyenek illúzióid. Egy ilyen partner biztosan nem akar lekötni!

Amit mond magáról

Figyeld azt is, hogy a partner mit mond magáról. Ha arról beszél, hogy milyen, mit szeret, mit nem, te beszélsz az erősségeiről és gyengeségeiről, az érzéseiről és érzelmeiről, akkor jó úton jársz. Egy ilyen partner nyitott rád, és nem fél kinyitni a szívét neked. Ha a partner eltitkol magáról információkat, óvja magánéletét, és nem mond semmit magáról, ami felfedhetné a gyengeségeit, figyeljen. Egy ilyen partner nem komoly együttélésre készült.

Barátok, család

A párja a barátai közé sorol téged? Bemutat téged a legközelebbi barátainak? Együtt jártok rendezvényekre? Elvitt már a szüleihez hétvégére? Ha nem okoz gondot bemutatni az őt érdeklő embereknek, akkor komolyan gondol téged. Az a partner, aki csak ideiglenes partnernek tekint, és nem számít rád az életében, nem fogja ezt megtenni. Az ilyen partner folyamatosan kifogásokat keres valamire, és homályban tart!

Ha még csak az elején jársz egy olyan kapcsolatodnak, ahol úgy érzed, hogy párod nem nagyon számít rád a jövőt illetően, jobb az elején levágni. Ha már egy ideje ilyen kapcsolatban él, ne essen kétségbe. Közvetlenül beszéljen partnerével a közös tervekről. Ha te is szerepelni fogsz bennük, adj még egy esélyt magadnak. Ha csak magáról beszél, jobb, ha a saját útját járja.


Hasonló cikkek

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.