Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkeresés divatos, és évről évre egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk Önnek.

Szemtől lélekig ablak

Fotójának jól megvilágítottnak, fókuszáltnak kell lennie, és ha pillanatfelvételről van szó, válasszon olyat, amelyről jó emlékei vannak. A legfontosabb szabály azonban a szem. Nézz közvetlenül az objektívbe. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek a fotókon, akiknek a szemét látjuk, kellemesebb benyomást keltenek. Szóval hagyd ki a napszemüveget, és ne is állj az árnyékban. Éppen ellenkezőleg, kissé baljós hatást fog kapni a fotón. A szemekbe nézés létfontosságú szerepet játszik abban, hogy milyen benyomást kelt a partnerében. Nézz tehát a fénybe, mosolyogj, és nézz egyenesen az objektívbe.

Helyesírás, helyesírás, helyesírás

Ha a személyes kapcsolattartást részesíti előnyben, és csak kényszerből ír munkahelyi e-maileket, ezt valószínűleg nem veszed észre. De az emberek 70%-a automatikusan a rágalmazó írókat tanulatlan bolondnak minősíti. Még csak maguknak sem kell hibátlanul elsajátítaniuk a nyelvtant, sőt tudatosan tisztában lenniük a durvasággal! Még a dysortográfia vagy más "dys" sem mentség a hibás csehedre. Mielőtt közzéteszi a profilját, olvassa el újra mindazt, amit írt, és javítsa ki a hibákat. Szeretnél első pillantásra olyannak tűnni, aki még alig végzett általános iskolában? Természetesen nem. Tehát fokozottan ügyeljen az írott beszédére. Higgye el, kifizetődik.

Ne hagyjon üres mezőket

Egyes társkereső oldalak nagyon hosszú kérdőívekkel rendelkeznek, vagy minden lehetséges információt szeretnének Öntől. Nem azért, hogy idegesítsenek benneteket, igyekeznek minél több teret adni önmagatok kifejezésére, és így nagyobb esélyt adni egymás megismerésére! Természetesen ne fedje fel személyes adatait, például számlaszámát vagy teljes címét. Azonban, hogy mit szeretsz enni, vagy a teljes neved, az általános szabvány. Információkat ad a potenciális udvarlóidnak, és segít neked és nekik "kiválasztani", hogy kivel akarsz igazán találkozni, és kivel nem.

Ha azonban üres mezők vannak a profilodon, a túlnyomó többség a felhasználók meggondolják magukat, ha írnak neked . Ha nem veszed magad leírni még azt a pár sort sem, mit várhatnak tőled az életben? Mondd magadban: Ha csinálok egy profilt, akkor azt rendesen fogom csinálni.

Említsen meg egy kedvenc bandát

Elérte már azt a helyet, ahol írhat amit akarsz? Ahelyett, hogy felsorolná leendő szeretőjének szükséges tulajdonságait, mutatkozzon be. A hobbik és kedvenc filmek mellett pedig említsd meg, milyen zenét hallgatsz! Nem is hinnéd, milyen fontos a zene. Nem csak neked, hanem a körülötted élőknek is. Egy kedvenc film vagy sorozat nem mond el annyit rólad, mint egy zenekar vagy egy zenei stílus. A kedvenc dalai megemlítése plusz pontokat ad, és egyszerű módot ad általános lelkiállapotának ábrázolására. Hajrá.


Hasonló cikkek

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.