Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkeresés divatos, és évről évre egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk Önnek.

Szemtől lélekig ablak

Fotójának jól megvilágítottnak, fókuszáltnak kell lennie, és ha pillanatfelvételről van szó, válasszon olyat, amelyről jó emlékei vannak. A legfontosabb szabály azonban a szem. Nézz közvetlenül az objektívbe. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek a fotókon, akiknek a szemét látjuk, kellemesebb benyomást keltenek. Szóval hagyd ki a napszemüveget, és ne is állj az árnyékban. Éppen ellenkezőleg, kissé baljós hatást fog kapni a fotón. A szemekbe nézés létfontosságú szerepet játszik abban, hogy milyen benyomást kelt a partnerében. Nézz tehát a fénybe, mosolyogj, és nézz egyenesen az objektívbe.

Helyesírás, helyesírás, helyesírás

Ha a személyes kapcsolattartást részesíti előnyben, és csak kényszerből ír munkahelyi e-maileket, ezt valószínűleg nem veszed észre. De az emberek 70%-a automatikusan a rágalmazó írókat tanulatlan bolondnak minősíti. Még csak maguknak sem kell hibátlanul elsajátítaniuk a nyelvtant, sőt tudatosan tisztában lenniük a durvasággal! Még a dysortográfia vagy más "dys" sem mentség a hibás csehedre. Mielőtt közzéteszi a profilját, olvassa el újra mindazt, amit írt, és javítsa ki a hibákat. Szeretnél első pillantásra olyannak tűnni, aki még alig végzett általános iskolában? Természetesen nem. Tehát fokozottan ügyeljen az írott beszédére. Higgye el, kifizetődik.

Ne hagyjon üres mezőket

Egyes társkereső oldalak nagyon hosszú kérdőívekkel rendelkeznek, vagy minden lehetséges információt szeretnének Öntől. Nem azért, hogy idegesítsenek benneteket, igyekeznek minél több teret adni önmagatok kifejezésére, és így nagyobb esélyt adni egymás megismerésére! Természetesen ne fedje fel személyes adatait, például számlaszámát vagy teljes címét. Azonban, hogy mit szeretsz enni, vagy a teljes neved, az általános szabvány. Információkat ad a potenciális udvarlóidnak, és segít neked és nekik "kiválasztani", hogy kivel akarsz igazán találkozni, és kivel nem.

Ha azonban üres mezők vannak a profilodon, a túlnyomó többség a felhasználók meggondolják magukat, ha írnak neked . Ha nem veszed magad leírni még azt a pár sort sem, mit várhatnak tőled az életben? Mondd magadban: Ha csinálok egy profilt, akkor azt rendesen fogom csinálni.

Említsen meg egy kedvenc bandát

Elérte már azt a helyet, ahol írhat amit akarsz? Ahelyett, hogy felsorolná leendő szeretőjének szükséges tulajdonságait, mutatkozzon be. A hobbik és kedvenc filmek mellett pedig említsd meg, milyen zenét hallgatsz! Nem is hinnéd, milyen fontos a zene. Nem csak neked, hanem a körülötted élőknek is. Egy kedvenc film vagy sorozat nem mond el annyit rólad, mint egy zenekar vagy egy zenei stílus. A kedvenc dalai megemlítése plusz pontokat ad, és egyszerű módot ad általános lelkiállapotának ábrázolására. Hajrá.


Hasonló cikkek

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.