Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkeresés divatos, és évről évre egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk Önnek.

Szemtől lélekig ablak

Fotójának jól megvilágítottnak, fókuszáltnak kell lennie, és ha pillanatfelvételről van szó, válasszon olyat, amelyről jó emlékei vannak. A legfontosabb szabály azonban a szem. Nézz közvetlenül az objektívbe. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek a fotókon, akiknek a szemét látjuk, kellemesebb benyomást keltenek. Szóval hagyd ki a napszemüveget, és ne is állj az árnyékban. Éppen ellenkezőleg, kissé baljós hatást fog kapni a fotón. A szemekbe nézés létfontosságú szerepet játszik abban, hogy milyen benyomást kelt a partnerében. Nézz tehát a fénybe, mosolyogj, és nézz egyenesen az objektívbe.

Helyesírás, helyesírás, helyesírás

Ha a személyes kapcsolattartást részesíti előnyben, és csak kényszerből ír munkahelyi e-maileket, ezt valószínűleg nem veszed észre. De az emberek 70%-a automatikusan a rágalmazó írókat tanulatlan bolondnak minősíti. Még csak maguknak sem kell hibátlanul elsajátítaniuk a nyelvtant, sőt tudatosan tisztában lenniük a durvasággal! Még a dysortográfia vagy más "dys" sem mentség a hibás csehedre. Mielőtt közzéteszi a profilját, olvassa el újra mindazt, amit írt, és javítsa ki a hibákat. Szeretnél első pillantásra olyannak tűnni, aki még alig végzett általános iskolában? Természetesen nem. Tehát fokozottan ügyeljen az írott beszédére. Higgye el, kifizetődik.

Ne hagyjon üres mezőket

Egyes társkereső oldalak nagyon hosszú kérdőívekkel rendelkeznek, vagy minden lehetséges információt szeretnének Öntől. Nem azért, hogy idegesítsenek benneteket, igyekeznek minél több teret adni önmagatok kifejezésére, és így nagyobb esélyt adni egymás megismerésére! Természetesen ne fedje fel személyes adatait, például számlaszámát vagy teljes címét. Azonban, hogy mit szeretsz enni, vagy a teljes neved, az általános szabvány. Információkat ad a potenciális udvarlóidnak, és segít neked és nekik "kiválasztani", hogy kivel akarsz igazán találkozni, és kivel nem.

Ha azonban üres mezők vannak a profilodon, a túlnyomó többség a felhasználók meggondolják magukat, ha írnak neked . Ha nem veszed magad leírni még azt a pár sort sem, mit várhatnak tőled az életben? Mondd magadban: Ha csinálok egy profilt, akkor azt rendesen fogom csinálni.

Említsen meg egy kedvenc bandát

Elérte már azt a helyet, ahol írhat amit akarsz? Ahelyett, hogy felsorolná leendő szeretőjének szükséges tulajdonságait, mutatkozzon be. A hobbik és kedvenc filmek mellett pedig említsd meg, milyen zenét hallgatsz! Nem is hinnéd, milyen fontos a zene. Nem csak neked, hanem a körülötted élőknek is. Egy kedvenc film vagy sorozat nem mond el annyit rólad, mint egy zenekar vagy egy zenei stílus. A kedvenc dalai megemlítése plusz pontokat ad, és egyszerű módot ad általános lelkiállapotának ábrázolására. Hajrá.


Hasonló cikkek

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.