Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkeresés divatos, és évről évre egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk Önnek.

Szemtől lélekig ablak

Fotójának jól megvilágítottnak, fókuszáltnak kell lennie, és ha pillanatfelvételről van szó, válasszon olyat, amelyről jó emlékei vannak. A legfontosabb szabály azonban a szem. Nézz közvetlenül az objektívbe. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek a fotókon, akiknek a szemét látjuk, kellemesebb benyomást keltenek. Szóval hagyd ki a napszemüveget, és ne is állj az árnyékban. Éppen ellenkezőleg, kissé baljós hatást fog kapni a fotón. A szemekbe nézés létfontosságú szerepet játszik abban, hogy milyen benyomást kelt a partnerében. Nézz tehát a fénybe, mosolyogj, és nézz egyenesen az objektívbe.

Helyesírás, helyesírás, helyesírás

Ha a személyes kapcsolattartást részesíti előnyben, és csak kényszerből ír munkahelyi e-maileket, ezt valószínűleg nem veszed észre. De az emberek 70%-a automatikusan a rágalmazó írókat tanulatlan bolondnak minősíti. Még csak maguknak sem kell hibátlanul elsajátítaniuk a nyelvtant, sőt tudatosan tisztában lenniük a durvasággal! Még a dysortográfia vagy más "dys" sem mentség a hibás csehedre. Mielőtt közzéteszi a profilját, olvassa el újra mindazt, amit írt, és javítsa ki a hibákat. Szeretnél első pillantásra olyannak tűnni, aki még alig végzett általános iskolában? Természetesen nem. Tehát fokozottan ügyeljen az írott beszédére. Higgye el, kifizetődik.

Ne hagyjon üres mezőket

Egyes társkereső oldalak nagyon hosszú kérdőívekkel rendelkeznek, vagy minden lehetséges információt szeretnének Öntől. Nem azért, hogy idegesítsenek benneteket, igyekeznek minél több teret adni önmagatok kifejezésére, és így nagyobb esélyt adni egymás megismerésére! Természetesen ne fedje fel személyes adatait, például számlaszámát vagy teljes címét. Azonban, hogy mit szeretsz enni, vagy a teljes neved, az általános szabvány. Információkat ad a potenciális udvarlóidnak, és segít neked és nekik "kiválasztani", hogy kivel akarsz igazán találkozni, és kivel nem.

Ha azonban üres mezők vannak a profilodon, a túlnyomó többség a felhasználók meggondolják magukat, ha írnak neked . Ha nem veszed magad leírni még azt a pár sort sem, mit várhatnak tőled az életben? Mondd magadban: Ha csinálok egy profilt, akkor azt rendesen fogom csinálni.

Említsen meg egy kedvenc bandát

Elérte már azt a helyet, ahol írhat amit akarsz? Ahelyett, hogy felsorolná leendő szeretőjének szükséges tulajdonságait, mutatkozzon be. A hobbik és kedvenc filmek mellett pedig említsd meg, milyen zenét hallgatsz! Nem is hinnéd, milyen fontos a zene. Nem csak neked, hanem a körülötted élőknek is. Egy kedvenc film vagy sorozat nem mond el annyit rólad, mint egy zenekar vagy egy zenei stílus. A kedvenc dalai megemlítése plusz pontokat ad, és egyszerű módot ad általános lelkiállapotának ábrázolására. Hajrá.


Hasonló cikkek

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.