Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Mik azok a feromonok?

Ez a különleges illat különösen az állatoknál jól ismert. A hímek és a nőstények is kiválasztják őket a párzás során, és ezzel az illattal vonzzák egymáshoz társaikat. Bár az emberek sokkal fejlettebbek, nekik is megvannak. Az egyetlen különbség az, hogy ez évszaktól függetlenül megtörténik, és nincs rá befolyásunk.

Még utánozhatatlan

A dezodorok, parfümök és szappanok összes reklámja olyan színészekkel, akik használatuk után , magukhoz vonzzák az összes társat, és megpróbálják meggyőzni őket ugyanerről. Hogy az ő termékük segít majd a sikerben. De tény, hogy soha senki nem jött rá, hogyan állítsa elő szintetikusan a feromonok pontos helyettesítőjét.

Nem csak randevúzáshoz

Ez a szerelem illata nem csak az intim kapcsolatokat vonzza. Ha volt valaha egy vadul sikeres üzleti megbeszélésed, ahol mindenki minden különösebb erőfeszítés nélkül kijött, szerencséd volt. Mindkét nem számára vonzóbbnak és magabiztosabbnak tűnik a feromonkibocsátás idején. Ami természetesen felkelti a figyelmet, és az emberek nagyobb valószínűséggel értenek egyet veled.

Hogyan éred el ezt?

Amint korábban említettük, a valódi vonzalom leginkább az emberi kémiától függ. Eddig a legbiztosabb módja annak biztosítására, hogy rendszeresen kísérletezzünk. Próbálja ki a bevált márkákat feromon parfümökkel. Nagyobb a valószínűsége annak is, hogy zuhanyozás után „melegnek érzi magát”, ha nem használ erősen illatosított szappant, enyhe vagy parfüm nélküli izzadásgátlót. Kerülje el még az erős szagú öblítőket is, majd csak „tegye Isten akaratát”.


Hasonló cikkek

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.