Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet?

Lebontják a hagyományos szerepeket

A mobilalkalmazások még jobban lebontják a férfiak és nők hagyományos szerepeit, mint egy társkereső oldal. Ha rajta keresztül szeretne találkozni, mindkét félnek aktívnak kell lennie. Tehát nincs lassú csábítás a sarokban, és nincs várakozás, amíg a férfi odajön hozzád, nem keresed az igazit, vagy italokat küldözgetsz a bárból. Ha megtalálja a párját egy potenciális partnerrel, az csak az első lépés a siker felé.

Ne szégyellje magát

Az alkalmazások közvetlenül csábítják, hogy egyéjszakás kalandokat találjon. Csak kapcsolja be, és kérdezze meg, hogy készen áll-e a szexre. Vagy igen, vagy nem. És ha nem, akkor egy percen belül találnak valaki mást. Inkább a hosszú pillantásokat és azon töprengsz, hogy beszélj-e vagy sem? A mobilalkalmazás nem neked való. A bátrak és a tapasztalatgyűjtést kedvelők számára ez az alkalmazás az igazi.

Gyors döntésekre csábítanak

Valaki böngészés közben úgy tűnhet, mintha egy aukción lenne mobilalkalmazások. A másik fél elutasításának vagy elfogadásának egyszerűsége rendkívül egyszerű. Ráadásul ez általában csak egy fénykép az "Igen vagy nem?" kérdéssel. Ha Ön a régebbi módszerek híve, ahol először szeretne megtudni valamit a párjáról, és csak utána randevúzni, ne töltse le az alkalmazást. .

Bíznia kell< /h2>

Sok alkalmazás azon az elven működik, hogy megtalálja a legközelebbi partnert. Ugyanakkor bárki telepítheti. Ha inkább egy potenciális partnert szeretne először megnézni, akkor csak az idejét vesztegeti a mobilalkalmazással. Ráadásul az ismerkedés könnyedsége arra csábít bennünket, hogy rohanjunk és olyan döntéseket hozzunk, mint például: „Nem tetszett valami az első randin? Nem számít. Szabadulj meg tőle, megpróbálok valaki mást." De ez a megközelítés nem való mindenkinek.


Hasonló cikkek

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!