Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet?

Lebontják a hagyományos szerepeket

A mobilalkalmazások még jobban lebontják a férfiak és nők hagyományos szerepeit, mint egy társkereső oldal. Ha rajta keresztül szeretne találkozni, mindkét félnek aktívnak kell lennie. Tehát nincs lassú csábítás a sarokban, és nincs várakozás, amíg a férfi odajön hozzád, nem keresed az igazit, vagy italokat küldözgetsz a bárból. Ha megtalálja a párját egy potenciális partnerrel, az csak az első lépés a siker felé.

Ne szégyellje magát

Az alkalmazások közvetlenül csábítják, hogy egyéjszakás kalandokat találjon. Csak kapcsolja be, és kérdezze meg, hogy készen áll-e a szexre. Vagy igen, vagy nem. És ha nem, akkor egy percen belül találnak valaki mást. Inkább a hosszú pillantásokat és azon töprengsz, hogy beszélj-e vagy sem? A mobilalkalmazás nem neked való. A bátrak és a tapasztalatgyűjtést kedvelők számára ez az alkalmazás az igazi.

Gyors döntésekre csábítanak

Valaki böngészés közben úgy tűnhet, mintha egy aukción lenne mobilalkalmazások. A másik fél elutasításának vagy elfogadásának egyszerűsége rendkívül egyszerű. Ráadásul ez általában csak egy fénykép az "Igen vagy nem?" kérdéssel. Ha Ön a régebbi módszerek híve, ahol először szeretne megtudni valamit a párjáról, és csak utána randevúzni, ne töltse le az alkalmazást. .

Bíznia kell< /h2>

Sok alkalmazás azon az elven működik, hogy megtalálja a legközelebbi partnert. Ugyanakkor bárki telepítheti. Ha inkább egy potenciális partnert szeretne először megnézni, akkor csak az idejét vesztegeti a mobilalkalmazással. Ráadásul az ismerkedés könnyedsége arra csábít bennünket, hogy rohanjunk és olyan döntéseket hozzunk, mint például: „Nem tetszett valami az első randin? Nem számít. Szabadulj meg tőle, megpróbálok valaki mást." De ez a megközelítés nem való mindenkinek.


Hasonló cikkek

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.