Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet?

Lebontják a hagyományos szerepeket

A mobilalkalmazások még jobban lebontják a férfiak és nők hagyományos szerepeit, mint egy társkereső oldal. Ha rajta keresztül szeretne találkozni, mindkét félnek aktívnak kell lennie. Tehát nincs lassú csábítás a sarokban, és nincs várakozás, amíg a férfi odajön hozzád, nem keresed az igazit, vagy italokat küldözgetsz a bárból. Ha megtalálja a párját egy potenciális partnerrel, az csak az első lépés a siker felé.

Ne szégyellje magát

Az alkalmazások közvetlenül csábítják, hogy egyéjszakás kalandokat találjon. Csak kapcsolja be, és kérdezze meg, hogy készen áll-e a szexre. Vagy igen, vagy nem. És ha nem, akkor egy percen belül találnak valaki mást. Inkább a hosszú pillantásokat és azon töprengsz, hogy beszélj-e vagy sem? A mobilalkalmazás nem neked való. A bátrak és a tapasztalatgyűjtést kedvelők számára ez az alkalmazás az igazi.

Gyors döntésekre csábítanak

Valaki böngészés közben úgy tűnhet, mintha egy aukción lenne mobilalkalmazások. A másik fél elutasításának vagy elfogadásának egyszerűsége rendkívül egyszerű. Ráadásul ez általában csak egy fénykép az "Igen vagy nem?" kérdéssel. Ha Ön a régebbi módszerek híve, ahol először szeretne megtudni valamit a párjáról, és csak utána randevúzni, ne töltse le az alkalmazást. .

Bíznia kell< /h2>

Sok alkalmazás azon az elven működik, hogy megtalálja a legközelebbi partnert. Ugyanakkor bárki telepítheti. Ha inkább egy potenciális partnert szeretne először megnézni, akkor csak az idejét vesztegeti a mobilalkalmazással. Ráadásul az ismerkedés könnyedsége arra csábít bennünket, hogy rohanjunk és olyan döntéseket hozzunk, mint például: „Nem tetszett valami az első randin? Nem számít. Szabadulj meg tőle, megpróbálok valaki mást." De ez a megközelítés nem való mindenkinek.


Hasonló cikkek

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.