Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet?

Lebontják a hagyományos szerepeket

A mobilalkalmazások még jobban lebontják a férfiak és nők hagyományos szerepeit, mint egy társkereső oldal. Ha rajta keresztül szeretne találkozni, mindkét félnek aktívnak kell lennie. Tehát nincs lassú csábítás a sarokban, és nincs várakozás, amíg a férfi odajön hozzád, nem keresed az igazit, vagy italokat küldözgetsz a bárból. Ha megtalálja a párját egy potenciális partnerrel, az csak az első lépés a siker felé.

Ne szégyellje magát

Az alkalmazások közvetlenül csábítják, hogy egyéjszakás kalandokat találjon. Csak kapcsolja be, és kérdezze meg, hogy készen áll-e a szexre. Vagy igen, vagy nem. És ha nem, akkor egy percen belül találnak valaki mást. Inkább a hosszú pillantásokat és azon töprengsz, hogy beszélj-e vagy sem? A mobilalkalmazás nem neked való. A bátrak és a tapasztalatgyűjtést kedvelők számára ez az alkalmazás az igazi.

Gyors döntésekre csábítanak

Valaki böngészés közben úgy tűnhet, mintha egy aukción lenne mobilalkalmazások. A másik fél elutasításának vagy elfogadásának egyszerűsége rendkívül egyszerű. Ráadásul ez általában csak egy fénykép az "Igen vagy nem?" kérdéssel. Ha Ön a régebbi módszerek híve, ahol először szeretne megtudni valamit a párjáról, és csak utána randevúzni, ne töltse le az alkalmazást. .

Bíznia kell< /h2>

Sok alkalmazás azon az elven működik, hogy megtalálja a legközelebbi partnert. Ugyanakkor bárki telepítheti. Ha inkább egy potenciális partnert szeretne először megnézni, akkor csak az idejét vesztegeti a mobilalkalmazással. Ráadásul az ismerkedés könnyedsége arra csábít bennünket, hogy rohanjunk és olyan döntéseket hozzunk, mint például: „Nem tetszett valami az első randin? Nem számít. Szabadulj meg tőle, megpróbálok valaki mást." De ez a megközelítés nem való mindenkinek.


Hasonló cikkek

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.