Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan lehet sikeres!

Kezdje el most

Az alkoholnak van egy kellemetlen tulajdonsága: elhomályosítja az ítélőképességet. Gondolod, hogy néhány ital bátorságot ad? Lehet, hogy igen, de ez lesz az egyetlen. Az ideális párod nagy valószínűséggel hasonlóan fog érezni. Tehát kezdje el most. Rendelje meg az első poharat, legyen a kezében valami, és kezdjen el cselekedni. Használd ki azokat a pillanatokat, amikor még mindenki józan, és próbálj meg közeledni ahhoz, akit szeretsz.

Kommunikálj

Mutasd meg, hogy gyakorlatilag az első pillanattól fogva szabad vagy. Nézz körül a szobában, mosolyogj, teremts szemkontaktust. Ha valaki észrevesz, bólintson. Ne fordíts hátat, és ha az illető odajön hozzád, hallgasd meg. Össze akarsz csomagolni valakit? Akkor légy bátor! Csak a legbátrabbak nyernek a bárban. Hívd meg a másik személyt egy italra.

Legyél megközelíthető

Nincs rosszabb, mint eltévedni az emberek tömegében. Helyezze magát olyan helyre, ahová mindenki probléma nélkül eljuthat. A táncparketten, a bár közepén, egy állóasztalnál. És néha menj el valahova egyedül. Hagyd a barátaidat egy időre a sorsukra. Ez a legjobb módja annak, hogy megmutassa, hogy szabad vagy! Ne hagyja, hogy a potenciális ügyfél áttörjön egy csomó részeg barátján.

Legyen nyugodt, és mutassa meg a kezét

Miért mutassa meg a kezét? A nyitott tenyér és a látható kezek a béke ősi jele és az ismerkedés ösztönzése. Senki sem fog közeledni hozzád, ha a kezed el van rejtve, ökölbe szorul, vagy idegesen "csiszolódik". Tudat alatti, de nagyon erős reakció. Az egyik kezével megfoghatja a poharat, a másikat a bárpultra, asztalra, a combjára teheti... Hajrá!

És ha a bárban való találkozás nem megy, ne ess kétségbe. Próbáljon ki olyan online társkereső oldalakat, ahol garantáltan működni fog.


Hasonló cikkek

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!