Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan lehet sikeres!

Kezdje el most

Az alkoholnak van egy kellemetlen tulajdonsága: elhomályosítja az ítélőképességet. Gondolod, hogy néhány ital bátorságot ad? Lehet, hogy igen, de ez lesz az egyetlen. Az ideális párod nagy valószínűséggel hasonlóan fog érezni. Tehát kezdje el most. Rendelje meg az első poharat, legyen a kezében valami, és kezdjen el cselekedni. Használd ki azokat a pillanatokat, amikor még mindenki józan, és próbálj meg közeledni ahhoz, akit szeretsz.

Kommunikálj

Mutasd meg, hogy gyakorlatilag az első pillanattól fogva szabad vagy. Nézz körül a szobában, mosolyogj, teremts szemkontaktust. Ha valaki észrevesz, bólintson. Ne fordíts hátat, és ha az illető odajön hozzád, hallgasd meg. Össze akarsz csomagolni valakit? Akkor légy bátor! Csak a legbátrabbak nyernek a bárban. Hívd meg a másik személyt egy italra.

Legyél megközelíthető

Nincs rosszabb, mint eltévedni az emberek tömegében. Helyezze magát olyan helyre, ahová mindenki probléma nélkül eljuthat. A táncparketten, a bár közepén, egy állóasztalnál. És néha menj el valahova egyedül. Hagyd a barátaidat egy időre a sorsukra. Ez a legjobb módja annak, hogy megmutassa, hogy szabad vagy! Ne hagyja, hogy a potenciális ügyfél áttörjön egy csomó részeg barátján.

Legyen nyugodt, és mutassa meg a kezét

Miért mutassa meg a kezét? A nyitott tenyér és a látható kezek a béke ősi jele és az ismerkedés ösztönzése. Senki sem fog közeledni hozzád, ha a kezed el van rejtve, ökölbe szorul, vagy idegesen "csiszolódik". Tudat alatti, de nagyon erős reakció. Az egyik kezével megfoghatja a poharat, a másikat a bárpultra, asztalra, a combjára teheti... Hajrá!

És ha a bárban való találkozás nem megy, ne ess kétségbe. Próbáljon ki olyan online társkereső oldalakat, ahol garantáltan működni fog.


Hasonló cikkek

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.