Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan lehet sikeres!

Kezdje el most

Az alkoholnak van egy kellemetlen tulajdonsága: elhomályosítja az ítélőképességet. Gondolod, hogy néhány ital bátorságot ad? Lehet, hogy igen, de ez lesz az egyetlen. Az ideális párod nagy valószínűséggel hasonlóan fog érezni. Tehát kezdje el most. Rendelje meg az első poharat, legyen a kezében valami, és kezdjen el cselekedni. Használd ki azokat a pillanatokat, amikor még mindenki józan, és próbálj meg közeledni ahhoz, akit szeretsz.

Kommunikálj

Mutasd meg, hogy gyakorlatilag az első pillanattól fogva szabad vagy. Nézz körül a szobában, mosolyogj, teremts szemkontaktust. Ha valaki észrevesz, bólintson. Ne fordíts hátat, és ha az illető odajön hozzád, hallgasd meg. Össze akarsz csomagolni valakit? Akkor légy bátor! Csak a legbátrabbak nyernek a bárban. Hívd meg a másik személyt egy italra.

Legyél megközelíthető

Nincs rosszabb, mint eltévedni az emberek tömegében. Helyezze magát olyan helyre, ahová mindenki probléma nélkül eljuthat. A táncparketten, a bár közepén, egy állóasztalnál. És néha menj el valahova egyedül. Hagyd a barátaidat egy időre a sorsukra. Ez a legjobb módja annak, hogy megmutassa, hogy szabad vagy! Ne hagyja, hogy a potenciális ügyfél áttörjön egy csomó részeg barátján.

Legyen nyugodt, és mutassa meg a kezét

Miért mutassa meg a kezét? A nyitott tenyér és a látható kezek a béke ősi jele és az ismerkedés ösztönzése. Senki sem fog közeledni hozzád, ha a kezed el van rejtve, ökölbe szorul, vagy idegesen "csiszolódik". Tudat alatti, de nagyon erős reakció. Az egyik kezével megfoghatja a poharat, a másikat a bárpultra, asztalra, a combjára teheti... Hajrá!

És ha a bárban való találkozás nem megy, ne ess kétségbe. Próbáljon ki olyan online társkereső oldalakat, ahol garantáltan működni fog.


Hasonló cikkek

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.