Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Garantáltan így kapod meg!

Ne légy szegény lány

Ne panaszkodj azonnal, hogy minden szerelmed megcsalt, milyen hidegek a szüleid és hogyan csalt meg a legjobb barátod egy exeddel. A sors próbára tett, de bátran küzdő ember sebeire csak egy szamaritánust raksz. Légy magabiztos, és mindenekelőtt légy menő. A nők szeretik az ilyen férfiakat!

Elcsábítani

Tetszik neked a kérdéses személy, és biztosan tudod, hogy nincs senkije? Vegye ki a legjobb csomagolási technikákat, és induljon el. Mondd el neki, milyen szép, hívd ki, és tedd véletlenszerűvé. A nők azt akarják, hogy tetsszenek, és a túlnyomó többség még mindig arra vár, hogy először egy férfi közeledjen hozzájuk. Ez más idő, de a hagyományok továbbra is működnek.

Menjen az utcára. Vagy egy sörre

Akár alapvetően élőben csábítasz el nőket, akár egy internetes társkereső oldalon vagy regisztrálva, előbb-utóbb fel kell kelned és világgá kell menned. Ahogy a galambsütés sem repül magától a szádba, ahogy egy nő sem csenget be magától az ajtódon. Ez csak a mesékben működik. Tedd azt, amit élvezel. Abban a pillanatban nem csak a legnyugodtabb állapotban vagy, de a legjobban is nézel ki. Komolyan! Egy kedvenc tevékenysége mosolyt csal az arcára, megváltoztatja az egész testtartást, és a szeme is felcsillan. Lehet, hogy nem látja, de a nők 50 méterről érzékelik.

Legyen kreatív

A romantika manapság nem túl vonzó. A nők folytatták a kalandot. Ezért hívja meg egy éjszakai kirándulásra a városon keresztül, a helyi nem hagyományos múzeumokba, menjen ki gyalog Sněžkába. Mesélj neki búvárkalandjaidról. Ha nem hagyományos munkája van, szóljon róla. Ma mindenki jól megy, és ugyanolyan lehetőségei vannak. Legyen tehát bájosabb a nem szokványossal.


Hasonló cikkek

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!