Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Garantáltan így kapod meg!

Ne légy szegény lány

Ne panaszkodj azonnal, hogy minden szerelmed megcsalt, milyen hidegek a szüleid és hogyan csalt meg a legjobb barátod egy exeddel. A sors próbára tett, de bátran küzdő ember sebeire csak egy szamaritánust raksz. Légy magabiztos, és mindenekelőtt légy menő. A nők szeretik az ilyen férfiakat!

Elcsábítani

Tetszik neked a kérdéses személy, és biztosan tudod, hogy nincs senkije? Vegye ki a legjobb csomagolási technikákat, és induljon el. Mondd el neki, milyen szép, hívd ki, és tedd véletlenszerűvé. A nők azt akarják, hogy tetsszenek, és a túlnyomó többség még mindig arra vár, hogy először egy férfi közeledjen hozzájuk. Ez más idő, de a hagyományok továbbra is működnek.

Menjen az utcára. Vagy egy sörre

Akár alapvetően élőben csábítasz el nőket, akár egy internetes társkereső oldalon vagy regisztrálva, előbb-utóbb fel kell kelned és világgá kell menned. Ahogy a galambsütés sem repül magától a szádba, ahogy egy nő sem csenget be magától az ajtódon. Ez csak a mesékben működik. Tedd azt, amit élvezel. Abban a pillanatban nem csak a legnyugodtabb állapotban vagy, de a legjobban is nézel ki. Komolyan! Egy kedvenc tevékenysége mosolyt csal az arcára, megváltoztatja az egész testtartást, és a szeme is felcsillan. Lehet, hogy nem látja, de a nők 50 méterről érzékelik.

Legyen kreatív

A romantika manapság nem túl vonzó. A nők folytatták a kalandot. Ezért hívja meg egy éjszakai kirándulásra a városon keresztül, a helyi nem hagyományos múzeumokba, menjen ki gyalog Sněžkába. Mesélj neki búvárkalandjaidról. Ha nem hagyományos munkája van, szóljon róla. Ma mindenki jól megy, és ugyanolyan lehetőségei vannak. Legyen tehát bájosabb a nem szokványossal.


Hasonló cikkek

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.