Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Garantáltan így kapod meg!

Ne légy szegény lány

Ne panaszkodj azonnal, hogy minden szerelmed megcsalt, milyen hidegek a szüleid és hogyan csalt meg a legjobb barátod egy exeddel. A sors próbára tett, de bátran küzdő ember sebeire csak egy szamaritánust raksz. Légy magabiztos, és mindenekelőtt légy menő. A nők szeretik az ilyen férfiakat!

Elcsábítani

Tetszik neked a kérdéses személy, és biztosan tudod, hogy nincs senkije? Vegye ki a legjobb csomagolási technikákat, és induljon el. Mondd el neki, milyen szép, hívd ki, és tedd véletlenszerűvé. A nők azt akarják, hogy tetsszenek, és a túlnyomó többség még mindig arra vár, hogy először egy férfi közeledjen hozzájuk. Ez más idő, de a hagyományok továbbra is működnek.

Menjen az utcára. Vagy egy sörre

Akár alapvetően élőben csábítasz el nőket, akár egy internetes társkereső oldalon vagy regisztrálva, előbb-utóbb fel kell kelned és világgá kell menned. Ahogy a galambsütés sem repül magától a szádba, ahogy egy nő sem csenget be magától az ajtódon. Ez csak a mesékben működik. Tedd azt, amit élvezel. Abban a pillanatban nem csak a legnyugodtabb állapotban vagy, de a legjobban is nézel ki. Komolyan! Egy kedvenc tevékenysége mosolyt csal az arcára, megváltoztatja az egész testtartást, és a szeme is felcsillan. Lehet, hogy nem látja, de a nők 50 méterről érzékelik.

Legyen kreatív

A romantika manapság nem túl vonzó. A nők folytatták a kalandot. Ezért hívja meg egy éjszakai kirándulásra a városon keresztül, a helyi nem hagyományos múzeumokba, menjen ki gyalog Sněžkába. Mesélj neki búvárkalandjaidról. Ha nem hagyományos munkája van, szóljon róla. Ma mindenki jól megy, és ugyanolyan lehetőségei vannak. Legyen tehát bájosabb a nem szokványossal.


Hasonló cikkek

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.