Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Garantáltan így kapod meg!

Ne légy szegény lány

Ne panaszkodj azonnal, hogy minden szerelmed megcsalt, milyen hidegek a szüleid és hogyan csalt meg a legjobb barátod egy exeddel. A sors próbára tett, de bátran küzdő ember sebeire csak egy szamaritánust raksz. Légy magabiztos, és mindenekelőtt légy menő. A nők szeretik az ilyen férfiakat!

Elcsábítani

Tetszik neked a kérdéses személy, és biztosan tudod, hogy nincs senkije? Vegye ki a legjobb csomagolási technikákat, és induljon el. Mondd el neki, milyen szép, hívd ki, és tedd véletlenszerűvé. A nők azt akarják, hogy tetsszenek, és a túlnyomó többség még mindig arra vár, hogy először egy férfi közeledjen hozzájuk. Ez más idő, de a hagyományok továbbra is működnek.

Menjen az utcára. Vagy egy sörre

Akár alapvetően élőben csábítasz el nőket, akár egy internetes társkereső oldalon vagy regisztrálva, előbb-utóbb fel kell kelned és világgá kell menned. Ahogy a galambsütés sem repül magától a szádba, ahogy egy nő sem csenget be magától az ajtódon. Ez csak a mesékben működik. Tedd azt, amit élvezel. Abban a pillanatban nem csak a legnyugodtabb állapotban vagy, de a legjobban is nézel ki. Komolyan! Egy kedvenc tevékenysége mosolyt csal az arcára, megváltoztatja az egész testtartást, és a szeme is felcsillan. Lehet, hogy nem látja, de a nők 50 méterről érzékelik.

Legyen kreatív

A romantika manapság nem túl vonzó. A nők folytatták a kalandot. Ezért hívja meg egy éjszakai kirándulásra a városon keresztül, a helyi nem hagyományos múzeumokba, menjen ki gyalog Sněžkába. Mesélj neki búvárkalandjaidról. Ha nem hagyományos munkája van, szóljon róla. Ma mindenki jól megy, és ugyanolyan lehetőségei vannak. Legyen tehát bájosabb a nem szokványossal.


Hasonló cikkek

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.