Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti emlékezetessé a csókját.

"Nem csók"

A csók erős dolog, különösen az első csók. De ki mondta, hogy az első randin csókolózni kell ? Vagy éppen ellenkezőleg, hogy így kell kezdődnie az erotikának a házasságban? Először csókolj kezet választott partnerednek. Még akkor is, ha a legtöbb nő azt mondja, hogy a régi módszerek nem működnek nála, egy romantikus csók a kézfejére vagy a tenyerére garantáltan megkapja őket.Nőként például csókold meg a mutatóujjadat és nyomd a párod szájára.Eközben tartsd fenn a szemkontaktust.Látod,hogy pillanatok alatt egyedül lesz a tiéd.

Édes csók

Csókolózás előtt finoman tegyél a szádba egy darab csokoládét vagy mézet. Édes ízű lesz a szád. Már az illata is megteszi a trükköt. A csók kicsit más lesz és a csokoládé jobban felfrissíti a leheletet, mint a rágógumi. Bízz bennem.

Váratlan csók

Hosszabb idő után házasodsz? Tegyél úgy, mintha megigazítja a nyakkendőjét vagy megigazítja a gallérját.Akkor már csak annyit kell tennie döntse meg a fejét, és húzza magához. Csak azért a nyakkendőért. Az urak lekefélhetik a hajat hölgyük nyakáról, vagy megcsodálhatják gyönyörű nyakláncát. A nyakát gyengéden simogató ujjaid olyanok lesznek számára, mint egy afrodiziákum. Otthon is lehet meglepetést okozni. Csak hajolj oda és csókolj tévézés közben. Nincs szüksége különleges alkalomra.

Láthatatlan csók

Mit szólna egy kicsit a partnerének? Egy ilyen elvárás is nagyon hatásos. Hajoljon közelebb szerelméhez, és gyengéden lélegezzen másik fél ajkára. Hajoljon hozzá azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megcsókolja a nyakát. Finoman fújj és máris érintsd meg. De mindig megérintheti az orrát, szakállát, vagy megérintheti partnerét hosszú hajával... Hagyja, hogy a képzelet vezessen. Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.