Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti emlékezetessé a csókját.

"Nem csók"

A csók erős dolog, különösen az első csók. De ki mondta, hogy az első randin csókolózni kell ? Vagy éppen ellenkezőleg, hogy így kell kezdődnie az erotikának a házasságban? Először csókolj kezet választott partnerednek. Még akkor is, ha a legtöbb nő azt mondja, hogy a régi módszerek nem működnek nála, egy romantikus csók a kézfejére vagy a tenyerére garantáltan megkapja őket.Nőként például csókold meg a mutatóujjadat és nyomd a párod szájára.Eközben tartsd fenn a szemkontaktust.Látod,hogy pillanatok alatt egyedül lesz a tiéd.

Édes csók

Csókolózás előtt finoman tegyél a szádba egy darab csokoládét vagy mézet. Édes ízű lesz a szád. Már az illata is megteszi a trükköt. A csók kicsit más lesz és a csokoládé jobban felfrissíti a leheletet, mint a rágógumi. Bízz bennem.

Váratlan csók

Hosszabb idő után házasodsz? Tegyél úgy, mintha megigazítja a nyakkendőjét vagy megigazítja a gallérját.Akkor már csak annyit kell tennie döntse meg a fejét, és húzza magához. Csak azért a nyakkendőért. Az urak lekefélhetik a hajat hölgyük nyakáról, vagy megcsodálhatják gyönyörű nyakláncát. A nyakát gyengéden simogató ujjaid olyanok lesznek számára, mint egy afrodiziákum. Otthon is lehet meglepetést okozni. Csak hajolj oda és csókolj tévézés közben. Nincs szüksége különleges alkalomra.

Láthatatlan csók

Mit szólna egy kicsit a partnerének? Egy ilyen elvárás is nagyon hatásos. Hajoljon közelebb szerelméhez, és gyengéden lélegezzen másik fél ajkára. Hajoljon hozzá azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megcsókolja a nyakát. Finoman fújj és máris érintsd meg. De mindig megérintheti az orrát, szakállát, vagy megérintheti partnerét hosszú hajával... Hagyja, hogy a képzelet vezessen. Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.