Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti emlékezetessé a csókját.

"Nem csók"

A csók erős dolog, különösen az első csók. De ki mondta, hogy az első randin csókolózni kell ? Vagy éppen ellenkezőleg, hogy így kell kezdődnie az erotikának a házasságban? Először csókolj kezet választott partnerednek. Még akkor is, ha a legtöbb nő azt mondja, hogy a régi módszerek nem működnek nála, egy romantikus csók a kézfejére vagy a tenyerére garantáltan megkapja őket.Nőként például csókold meg a mutatóujjadat és nyomd a párod szájára.Eközben tartsd fenn a szemkontaktust.Látod,hogy pillanatok alatt egyedül lesz a tiéd.

Édes csók

Csókolózás előtt finoman tegyél a szádba egy darab csokoládét vagy mézet. Édes ízű lesz a szád. Már az illata is megteszi a trükköt. A csók kicsit más lesz és a csokoládé jobban felfrissíti a leheletet, mint a rágógumi. Bízz bennem.

Váratlan csók

Hosszabb idő után házasodsz? Tegyél úgy, mintha megigazítja a nyakkendőjét vagy megigazítja a gallérját.Akkor már csak annyit kell tennie döntse meg a fejét, és húzza magához. Csak azért a nyakkendőért. Az urak lekefélhetik a hajat hölgyük nyakáról, vagy megcsodálhatják gyönyörű nyakláncát. A nyakát gyengéden simogató ujjaid olyanok lesznek számára, mint egy afrodiziákum. Otthon is lehet meglepetést okozni. Csak hajolj oda és csókolj tévézés közben. Nincs szüksége különleges alkalomra.

Láthatatlan csók

Mit szólna egy kicsit a partnerének? Egy ilyen elvárás is nagyon hatásos. Hajoljon közelebb szerelméhez, és gyengéden lélegezzen másik fél ajkára. Hajoljon hozzá azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megcsókolja a nyakát. Finoman fújj és máris érintsd meg. De mindig megérintheti az orrát, szakállát, vagy megérintheti partnerét hosszú hajával... Hagyja, hogy a képzelet vezessen. Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Az 5 legrosszabb profilkép

Profilját az utolsó betűig csiszolhatja. Mi értelme van, ha egyetlen közzétett fotóval "megsemmisíted". Tehát milyen hibákat érdemes elkerülnie, amikor fényképeket tölt fel a profiljába?

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.