Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti emlékezetessé a csókját.

"Nem csók"

A csók erős dolog, különösen az első csók. De ki mondta, hogy az első randin csókolózni kell ? Vagy éppen ellenkezőleg, hogy így kell kezdődnie az erotikának a házasságban? Először csókolj kezet választott partnerednek. Még akkor is, ha a legtöbb nő azt mondja, hogy a régi módszerek nem működnek nála, egy romantikus csók a kézfejére vagy a tenyerére garantáltan megkapja őket.Nőként például csókold meg a mutatóujjadat és nyomd a párod szájára.Eközben tartsd fenn a szemkontaktust.Látod,hogy pillanatok alatt egyedül lesz a tiéd.

Édes csók

Csókolózás előtt finoman tegyél a szádba egy darab csokoládét vagy mézet. Édes ízű lesz a szád. Már az illata is megteszi a trükköt. A csók kicsit más lesz és a csokoládé jobban felfrissíti a leheletet, mint a rágógumi. Bízz bennem.

Váratlan csók

Hosszabb idő után házasodsz? Tegyél úgy, mintha megigazítja a nyakkendőjét vagy megigazítja a gallérját.Akkor már csak annyit kell tennie döntse meg a fejét, és húzza magához. Csak azért a nyakkendőért. Az urak lekefélhetik a hajat hölgyük nyakáról, vagy megcsodálhatják gyönyörű nyakláncát. A nyakát gyengéden simogató ujjaid olyanok lesznek számára, mint egy afrodiziákum. Otthon is lehet meglepetést okozni. Csak hajolj oda és csókolj tévézés közben. Nincs szüksége különleges alkalomra.

Láthatatlan csók

Mit szólna egy kicsit a partnerének? Egy ilyen elvárás is nagyon hatásos. Hajoljon közelebb szerelméhez, és gyengéden lélegezzen másik fél ajkára. Hajoljon hozzá azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megcsókolja a nyakát. Finoman fújj és máris érintsd meg. De mindig megérintheti az orrát, szakállát, vagy megérintheti partnerét hosszú hajával... Hagyja, hogy a képzelet vezessen. Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.