Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti emlékezetessé a csókját.

"Nem csók"

A csók erős dolog, különösen az első csók. De ki mondta, hogy az első randin csókolózni kell ? Vagy éppen ellenkezőleg, hogy így kell kezdődnie az erotikának a házasságban? Először csókolj kezet választott partnerednek. Még akkor is, ha a legtöbb nő azt mondja, hogy a régi módszerek nem működnek nála, egy romantikus csók a kézfejére vagy a tenyerére garantáltan megkapja őket.Nőként például csókold meg a mutatóujjadat és nyomd a párod szájára.Eközben tartsd fenn a szemkontaktust.Látod,hogy pillanatok alatt egyedül lesz a tiéd.

Édes csók

Csókolózás előtt finoman tegyél a szádba egy darab csokoládét vagy mézet. Édes ízű lesz a szád. Már az illata is megteszi a trükköt. A csók kicsit más lesz és a csokoládé jobban felfrissíti a leheletet, mint a rágógumi. Bízz bennem.

Váratlan csók

Hosszabb idő után házasodsz? Tegyél úgy, mintha megigazítja a nyakkendőjét vagy megigazítja a gallérját.Akkor már csak annyit kell tennie döntse meg a fejét, és húzza magához. Csak azért a nyakkendőért. Az urak lekefélhetik a hajat hölgyük nyakáról, vagy megcsodálhatják gyönyörű nyakláncát. A nyakát gyengéden simogató ujjaid olyanok lesznek számára, mint egy afrodiziákum. Otthon is lehet meglepetést okozni. Csak hajolj oda és csókolj tévézés közben. Nincs szüksége különleges alkalomra.

Láthatatlan csók

Mit szólna egy kicsit a partnerének? Egy ilyen elvárás is nagyon hatásos. Hajoljon közelebb szerelméhez, és gyengéden lélegezzen másik fél ajkára. Hajoljon hozzá azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megcsókolja a nyakát. Finoman fújj és máris érintsd meg. De mindig megérintheti az orrát, szakállát, vagy megérintheti partnerét hosszú hajával... Hagyja, hogy a képzelet vezessen. Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.