Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Minden mindig mozog

A mai extrovertált világban mindig minden mozog. Emberek, környezet, technológia. Még a házak is költöznek, rendszeresen megjelennek rajtuk új dekorációk, esetleg reklámok. A mozgáshoz kapcsolódik a modernitás, de az aktivitás és az érdeklődés is. Már megtanítottak minket arra, hogy csak azt vegyük észre, ami mozog.

Ne olvadj bele a környezetedbe!

Bizonyára van legalább egy tisztán extrovertált barátod. Menj el vele valamikor abba a bárba, és figyeld meg, hogyan viselkedik. Az extrovertáltak általában a szoba közepén tartózkodnak, gyakran és hangosan nevetnek, nincs gondjuk csak beszélgetni valakivel, és ami a legfontosabb: folyamatosan mozognak. Ha állandóan egy helyen maradsz, egyfajta leltár leszel. Szó szerint az emberek úgy néznek majd el rád, mint egy házi virágra!

Keress kedves gesztusokat

Van fogalmad arról, hogy miért nem veszik észre senki, nem is közeledik hozzád? Kíváncsi vagy, hogy ez tényleg elég-e a mozgáshoz? Igen, elég! Nézze meg barátját, nézzen meg néhány filmet vagy néhány tévériportot. Figyelj azokra az emberekre, akik felkeltik a figyelmedet, és észrevesznek tőlük néhány érdekes gesztust. Ezután már csak otthon kell gyakorolni a tükör előtt. Vagy menjen egyenesen a pályára és képezze őket komolyan! Látni fogja, hogy az emberek elkezdenek felfigyelni rád.

Csiszold a "gesztusodat"

Sok pozitív, barátságos gesztus létezik. Véletlenszerűen enyhén döntse meg a fejét, és tegye szabaddá a nyakát, lendítse át a lábát a lábán, húzza le a ruharétegeket. A jó közérzetet idéző passzívabb gesztusok is segítenek. Félig kihúzott láb a cipőből, egy hajszál látszólag önkéntelen felpörgetése olvasás közben. Röviden és jól, az emberi szem megfogja a mozgást. És most nem csak a mozgást értjük alatta az ügetés stb.

Mozgás! Még egy aprónak tűnő mozgás is mozgásnak számít!


Hasonló cikkek

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.