Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Minden mindig mozog

A mai extrovertált világban mindig minden mozog. Emberek, környezet, technológia. Még a házak is költöznek, rendszeresen megjelennek rajtuk új dekorációk, esetleg reklámok. A mozgáshoz kapcsolódik a modernitás, de az aktivitás és az érdeklődés is. Már megtanítottak minket arra, hogy csak azt vegyük észre, ami mozog.

Ne olvadj bele a környezetedbe!

Bizonyára van legalább egy tisztán extrovertált barátod. Menj el vele valamikor abba a bárba, és figyeld meg, hogyan viselkedik. Az extrovertáltak általában a szoba közepén tartózkodnak, gyakran és hangosan nevetnek, nincs gondjuk csak beszélgetni valakivel, és ami a legfontosabb: folyamatosan mozognak. Ha állandóan egy helyen maradsz, egyfajta leltár leszel. Szó szerint az emberek úgy néznek majd el rád, mint egy házi virágra!

Keress kedves gesztusokat

Van fogalmad arról, hogy miért nem veszik észre senki, nem is közeledik hozzád? Kíváncsi vagy, hogy ez tényleg elég-e a mozgáshoz? Igen, elég! Nézze meg barátját, nézzen meg néhány filmet vagy néhány tévériportot. Figyelj azokra az emberekre, akik felkeltik a figyelmedet, és észrevesznek tőlük néhány érdekes gesztust. Ezután már csak otthon kell gyakorolni a tükör előtt. Vagy menjen egyenesen a pályára és képezze őket komolyan! Látni fogja, hogy az emberek elkezdenek felfigyelni rád.

Csiszold a "gesztusodat"

Sok pozitív, barátságos gesztus létezik. Véletlenszerűen enyhén döntse meg a fejét, és tegye szabaddá a nyakát, lendítse át a lábát a lábán, húzza le a ruharétegeket. A jó közérzetet idéző passzívabb gesztusok is segítenek. Félig kihúzott láb a cipőből, egy hajszál látszólag önkéntelen felpörgetése olvasás közben. Röviden és jól, az emberi szem megfogja a mozgást. És most nem csak a mozgást értjük alatta az ügetés stb.

Mozgás! Még egy aprónak tűnő mozgás is mozgásnak számít!


Hasonló cikkek

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.