Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Minden mindig mozog

A mai extrovertált világban mindig minden mozog. Emberek, környezet, technológia. Még a házak is költöznek, rendszeresen megjelennek rajtuk új dekorációk, esetleg reklámok. A mozgáshoz kapcsolódik a modernitás, de az aktivitás és az érdeklődés is. Már megtanítottak minket arra, hogy csak azt vegyük észre, ami mozog.

Ne olvadj bele a környezetedbe!

Bizonyára van legalább egy tisztán extrovertált barátod. Menj el vele valamikor abba a bárba, és figyeld meg, hogyan viselkedik. Az extrovertáltak általában a szoba közepén tartózkodnak, gyakran és hangosan nevetnek, nincs gondjuk csak beszélgetni valakivel, és ami a legfontosabb: folyamatosan mozognak. Ha állandóan egy helyen maradsz, egyfajta leltár leszel. Szó szerint az emberek úgy néznek majd el rád, mint egy házi virágra!

Keress kedves gesztusokat

Van fogalmad arról, hogy miért nem veszik észre senki, nem is közeledik hozzád? Kíváncsi vagy, hogy ez tényleg elég-e a mozgáshoz? Igen, elég! Nézze meg barátját, nézzen meg néhány filmet vagy néhány tévériportot. Figyelj azokra az emberekre, akik felkeltik a figyelmedet, és észrevesznek tőlük néhány érdekes gesztust. Ezután már csak otthon kell gyakorolni a tükör előtt. Vagy menjen egyenesen a pályára és képezze őket komolyan! Látni fogja, hogy az emberek elkezdenek felfigyelni rád.

Csiszold a "gesztusodat"

Sok pozitív, barátságos gesztus létezik. Véletlenszerűen enyhén döntse meg a fejét, és tegye szabaddá a nyakát, lendítse át a lábát a lábán, húzza le a ruharétegeket. A jó közérzetet idéző passzívabb gesztusok is segítenek. Félig kihúzott láb a cipőből, egy hajszál látszólag önkéntelen felpörgetése olvasás közben. Röviden és jól, az emberi szem megfogja a mozgást. És most nem csak a mozgást értjük alatta az ügetés stb.

Mozgás! Még egy aprónak tűnő mozgás is mozgásnak számít!


Hasonló cikkek

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.