Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Milyenek?

Nem kell rendet tartania

Egy férfinak, aki a barátnőjével közös háztartásban él, takarosnak kell lennie. A legtöbb nő ezt követeli partnerétől. Egy férfi barátnő nélkül ott hagyhatja a piszkos zokniját, ahol akarja. Nem kell megküzdenie a konyhapulton növekvő edénykupacokkal. A saját birodalmában él, így senki sem hibáztatja a rendetlenségért. Ez az, amit az eljegyzett férfi általában azonnal elfelejt.

Az egész ágy csak az övék

Általánosan ismert, hogy a nők szeretnek nyújtózkodni az ágyban. Átterítik a partnerüket, és egyedül élvezik az ágy teljes terét. Egyetlen férfinak az egész ágya van. Senki sem zavarja őt féloldalán, és nyugodtan tud aludni.

Nem foglalkozik barátnője hangulatváltozásaival

A nők általában érzékenyebbek, mint a férfiak. Bizonyos helyzetekre gyakran nem tudnak tiszta fejjel reagálni. Némelyikük hangulati ingadozásoktól szenved, különösen a menstruáció során. Egyes férfiak számára a barátnők hangulata nem könnyű. Az egyedülálló férfiak sikeresen elkerülik ezt a kellemetlenséget.

Azt hordják, amit akarnak

A nők nagyon válogatósak a ruházat terén. Hangsúlyozzák, hogy minden ruhájuk tökéletesen összehangolt. Természetesen ugyanezt követelik meg partnereiktől is. Ha nem az ízlésüknek megfelelően öltözködnek, megpróbálnak változtatni. Meggyőzik partnereiket, hogy vegyenek különböző ruhákat. Vannak, akik végül megteszik, és elégedettek a partnerükkel ebben az irányban.

Nem vesznek részt önkéntelenül a családi bulikon

A családi ünnepségek soha nem rosszak. A párja szüleivel való gyakori érintkezés nem feltétlenül kellemes a férfiak számára. Főleg, ha nincs mit mondaniuk egymásnak. Nagyon kellemetlen dolog úgy ülni, mintha egy székhez láncolnák, és minden családi buliban szórakozni kell.

Lehet lelkiismeretfurdalás nélkül indulni a férfi túrákra

Ha egy férfinak nincs barátnője, lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheti a férfi túrákat. A nők általában féltékenyek és idegesek, ha a pasijuk részegen érkezik haza. Az egyedülálló urak legalább élvezhetik a szabadságukat. Otthon nem várja majd őket ideges és dühös nő, így a bulikon úgy viselkedhetnek, ahogy jónak látják. És valószínűleg ez az egyedülálló férfiak legnagyobb előnye.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.