Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Milyenek?

Nem kell rendet tartania

Egy férfinak, aki a barátnőjével közös háztartásban él, takarosnak kell lennie. A legtöbb nő ezt követeli partnerétől. Egy férfi barátnő nélkül ott hagyhatja a piszkos zokniját, ahol akarja. Nem kell megküzdenie a konyhapulton növekvő edénykupacokkal. A saját birodalmában él, így senki sem hibáztatja a rendetlenségért. Ez az, amit az eljegyzett férfi általában azonnal elfelejt.

Az egész ágy csak az övék

Általánosan ismert, hogy a nők szeretnek nyújtózkodni az ágyban. Átterítik a partnerüket, és egyedül élvezik az ágy teljes terét. Egyetlen férfinak az egész ágya van. Senki sem zavarja őt féloldalán, és nyugodtan tud aludni.

Nem foglalkozik barátnője hangulatváltozásaival

A nők általában érzékenyebbek, mint a férfiak. Bizonyos helyzetekre gyakran nem tudnak tiszta fejjel reagálni. Némelyikük hangulati ingadozásoktól szenved, különösen a menstruáció során. Egyes férfiak számára a barátnők hangulata nem könnyű. Az egyedülálló férfiak sikeresen elkerülik ezt a kellemetlenséget.

Azt hordják, amit akarnak

A nők nagyon válogatósak a ruházat terén. Hangsúlyozzák, hogy minden ruhájuk tökéletesen összehangolt. Természetesen ugyanezt követelik meg partnereiktől is. Ha nem az ízlésüknek megfelelően öltözködnek, megpróbálnak változtatni. Meggyőzik partnereiket, hogy vegyenek különböző ruhákat. Vannak, akik végül megteszik, és elégedettek a partnerükkel ebben az irányban.

Nem vesznek részt önkéntelenül a családi bulikon

A családi ünnepségek soha nem rosszak. A párja szüleivel való gyakori érintkezés nem feltétlenül kellemes a férfiak számára. Főleg, ha nincs mit mondaniuk egymásnak. Nagyon kellemetlen dolog úgy ülni, mintha egy székhez láncolnák, és minden családi buliban szórakozni kell.

Lehet lelkiismeretfurdalás nélkül indulni a férfi túrákra

Ha egy férfinak nincs barátnője, lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheti a férfi túrákat. A nők általában féltékenyek és idegesek, ha a pasijuk részegen érkezik haza. Az egyedülálló urak legalább élvezhetik a szabadságukat. Otthon nem várja majd őket ideges és dühös nő, így a bulikon úgy viselkedhetnek, ahogy jónak látják. És valószínűleg ez az egyedülálló férfiak legnagyobb előnye.


Hasonló cikkek

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.