Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Milyenek?

Nem kell rendet tartania

Egy férfinak, aki a barátnőjével közös háztartásban él, takarosnak kell lennie. A legtöbb nő ezt követeli partnerétől. Egy férfi barátnő nélkül ott hagyhatja a piszkos zokniját, ahol akarja. Nem kell megküzdenie a konyhapulton növekvő edénykupacokkal. A saját birodalmában él, így senki sem hibáztatja a rendetlenségért. Ez az, amit az eljegyzett férfi általában azonnal elfelejt.

Az egész ágy csak az övék

Általánosan ismert, hogy a nők szeretnek nyújtózkodni az ágyban. Átterítik a partnerüket, és egyedül élvezik az ágy teljes terét. Egyetlen férfinak az egész ágya van. Senki sem zavarja őt féloldalán, és nyugodtan tud aludni.

Nem foglalkozik barátnője hangulatváltozásaival

A nők általában érzékenyebbek, mint a férfiak. Bizonyos helyzetekre gyakran nem tudnak tiszta fejjel reagálni. Némelyikük hangulati ingadozásoktól szenved, különösen a menstruáció során. Egyes férfiak számára a barátnők hangulata nem könnyű. Az egyedülálló férfiak sikeresen elkerülik ezt a kellemetlenséget.

Azt hordják, amit akarnak

A nők nagyon válogatósak a ruházat terén. Hangsúlyozzák, hogy minden ruhájuk tökéletesen összehangolt. Természetesen ugyanezt követelik meg partnereiktől is. Ha nem az ízlésüknek megfelelően öltözködnek, megpróbálnak változtatni. Meggyőzik partnereiket, hogy vegyenek különböző ruhákat. Vannak, akik végül megteszik, és elégedettek a partnerükkel ebben az irányban.

Nem vesznek részt önkéntelenül a családi bulikon

A családi ünnepségek soha nem rosszak. A párja szüleivel való gyakori érintkezés nem feltétlenül kellemes a férfiak számára. Főleg, ha nincs mit mondaniuk egymásnak. Nagyon kellemetlen dolog úgy ülni, mintha egy székhez láncolnák, és minden családi buliban szórakozni kell.

Lehet lelkiismeretfurdalás nélkül indulni a férfi túrákra

Ha egy férfinak nincs barátnője, lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheti a férfi túrákat. A nők általában féltékenyek és idegesek, ha a pasijuk részegen érkezik haza. Az egyedülálló urak legalább élvezhetik a szabadságukat. Otthon nem várja majd őket ideges és dühös nő, így a bulikon úgy viselkedhetnek, ahogy jónak látják. És valószínűleg ez az egyedülálló férfiak legnagyobb előnye.


Hasonló cikkek

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.