Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Milyenek?

Nem kell rendet tartania

Egy férfinak, aki a barátnőjével közös háztartásban él, takarosnak kell lennie. A legtöbb nő ezt követeli partnerétől. Egy férfi barátnő nélkül ott hagyhatja a piszkos zokniját, ahol akarja. Nem kell megküzdenie a konyhapulton növekvő edénykupacokkal. A saját birodalmában él, így senki sem hibáztatja a rendetlenségért. Ez az, amit az eljegyzett férfi általában azonnal elfelejt.

Az egész ágy csak az övék

Általánosan ismert, hogy a nők szeretnek nyújtózkodni az ágyban. Átterítik a partnerüket, és egyedül élvezik az ágy teljes terét. Egyetlen férfinak az egész ágya van. Senki sem zavarja őt féloldalán, és nyugodtan tud aludni.

Nem foglalkozik barátnője hangulatváltozásaival

A nők általában érzékenyebbek, mint a férfiak. Bizonyos helyzetekre gyakran nem tudnak tiszta fejjel reagálni. Némelyikük hangulati ingadozásoktól szenved, különösen a menstruáció során. Egyes férfiak számára a barátnők hangulata nem könnyű. Az egyedülálló férfiak sikeresen elkerülik ezt a kellemetlenséget.

Azt hordják, amit akarnak

A nők nagyon válogatósak a ruházat terén. Hangsúlyozzák, hogy minden ruhájuk tökéletesen összehangolt. Természetesen ugyanezt követelik meg partnereiktől is. Ha nem az ízlésüknek megfelelően öltözködnek, megpróbálnak változtatni. Meggyőzik partnereiket, hogy vegyenek különböző ruhákat. Vannak, akik végül megteszik, és elégedettek a partnerükkel ebben az irányban.

Nem vesznek részt önkéntelenül a családi bulikon

A családi ünnepségek soha nem rosszak. A párja szüleivel való gyakori érintkezés nem feltétlenül kellemes a férfiak számára. Főleg, ha nincs mit mondaniuk egymásnak. Nagyon kellemetlen dolog úgy ülni, mintha egy székhez láncolnák, és minden családi buliban szórakozni kell.

Lehet lelkiismeretfurdalás nélkül indulni a férfi túrákra

Ha egy férfinak nincs barátnője, lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheti a férfi túrákat. A nők általában féltékenyek és idegesek, ha a pasijuk részegen érkezik haza. Az egyedülálló urak legalább élvezhetik a szabadságukat. Otthon nem várja majd őket ideges és dühös nő, így a bulikon úgy viselkedhetnek, ahogy jónak látják. És valószínűleg ez az egyedülálló férfiak legnagyobb előnye.


Hasonló cikkek

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.