Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Milyenek?

Nem kell rendet tartania

Egy férfinak, aki a barátnőjével közös háztartásban él, takarosnak kell lennie. A legtöbb nő ezt követeli partnerétől. Egy férfi barátnő nélkül ott hagyhatja a piszkos zokniját, ahol akarja. Nem kell megküzdenie a konyhapulton növekvő edénykupacokkal. A saját birodalmában él, így senki sem hibáztatja a rendetlenségért. Ez az, amit az eljegyzett férfi általában azonnal elfelejt.

Az egész ágy csak az övék

Általánosan ismert, hogy a nők szeretnek nyújtózkodni az ágyban. Átterítik a partnerüket, és egyedül élvezik az ágy teljes terét. Egyetlen férfinak az egész ágya van. Senki sem zavarja őt féloldalán, és nyugodtan tud aludni.

Nem foglalkozik barátnője hangulatváltozásaival

A nők általában érzékenyebbek, mint a férfiak. Bizonyos helyzetekre gyakran nem tudnak tiszta fejjel reagálni. Némelyikük hangulati ingadozásoktól szenved, különösen a menstruáció során. Egyes férfiak számára a barátnők hangulata nem könnyű. Az egyedülálló férfiak sikeresen elkerülik ezt a kellemetlenséget.

Azt hordják, amit akarnak

A nők nagyon válogatósak a ruházat terén. Hangsúlyozzák, hogy minden ruhájuk tökéletesen összehangolt. Természetesen ugyanezt követelik meg partnereiktől is. Ha nem az ízlésüknek megfelelően öltözködnek, megpróbálnak változtatni. Meggyőzik partnereiket, hogy vegyenek különböző ruhákat. Vannak, akik végül megteszik, és elégedettek a partnerükkel ebben az irányban.

Nem vesznek részt önkéntelenül a családi bulikon

A családi ünnepségek soha nem rosszak. A párja szüleivel való gyakori érintkezés nem feltétlenül kellemes a férfiak számára. Főleg, ha nincs mit mondaniuk egymásnak. Nagyon kellemetlen dolog úgy ülni, mintha egy székhez láncolnák, és minden családi buliban szórakozni kell.

Lehet lelkiismeretfurdalás nélkül indulni a férfi túrákra

Ha egy férfinak nincs barátnője, lelkiismeretfurdalás nélkül élvezheti a férfi túrákat. A nők általában féltékenyek és idegesek, ha a pasijuk részegen érkezik haza. Az egyedülálló urak legalább élvezhetik a szabadságukat. Otthon nem várja majd őket ideges és dühös nő, így a bulikon úgy viselkedhetnek, ahogy jónak látják. És valószínűleg ez az egyedülálló férfiak legnagyobb előnye.


Hasonló cikkek

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.