Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak véletlenül közeledik feléd az utcán, jó, ha kéznél van egy ékesszóló válasz.

Ne haragudj, de én igen. már jársz valakivel

Nagyon könnyen és nem konfrontatív módon utasíthatsz vissza valakit az utcán pusztán azért, mert már van valakid. Egyértelmű, csak nem vagy szabad. Egy kollégának, aki nagyon jól tudja, hogy egyedül él egy akváriumi halakkal, nem ez a legideálisabb válasz. De a kollégák vagy a barátok az egyetlenek, akiknek jobb, ha nem mondják el ezt a választ. Talán csak ez a hazugság tud zavarni, ha éppen nincs senkid. De bízzon bennünk, jobb, ha megtudja, hogy nem vagy elérhető, mint megmondani az illetőnek, hogy még a boltba sem mész el vele.

Nagyon nehéz szakításon vagyok túl, Még nem állok készen egy új kapcsolatra

h2>

Az összetört szív teljesen jogos ok arra, hogy ne akarj elköteleződni, bár jelenleg egyedülálló vagy. Sőt, ez elkerül minden egyéb kérdést. Nem udvarias beleásni egy fájó helyre. A legutóbbi szakításod kifejezetten látványos volt? Lehet, hogy az imádója sem tudja ezt. Ez az Ön magánélete, és ha továbbra is ragaszkodnak hozzá, csak hivatkozzon az imént elmondottakra. Többek között megismerheti az adott személy jellemét. Valaki, aki felajánlja a vállát és a megértést, megérheti a próbát a jövőben. Aki ás, kér, vagy rávesz, hogy mégis próbálkozzon velük, jobb távol tartani magát tőlük. Legalább megerősítetted, hogy tényleg nem ő volt a megfelelő / nem ő volt a megfelelő.

Te nem vagy az én típusom

Első hallásra kicsit durva . Tehát csak akkor használja ezt a kifejezést, ha imádója valóban kitartó, és nem fogja elriasztani. Ha nem a te típusod, nem tesznek ellene semmit. Szakíthatsz jelenlegi pároddal, felépülhetsz a szakítás után, a telefonok "felvétele" vagy az sms-ek meg nem válaszolása csak félreértés. De az ellenszenv ellen nem tudnak mit kezdeni, nehezen tudnak változtatni a megjelenésükön, jellemükön. Ha ezt a kifejezést használja, állja meg a helyét, és ragaszkodjon hozzá. Néha a kitartó kérőket csak az ismétlés tudja elriasztani.

Ne haragudj, nem érdekel

Ha minden nem sikerül, nincs más dolgod, mint őszintének lenni. Légy udvarias, ne menekülj el, ne átkozd vagy gúnyold az udvarlóidat. Ideális esetben üljön félre egy kicsit, hogy az érintett személynek lehetősége legyen kilépni mások kíváncsi tekintetéből. Ezután ragaszkodjon a válaszokhoz, még akkor is, ha megkérdőjelezik. A higgadt elutasítás még egy utolsó hamis reményt ébreszthet, ezért tartsa meg a fizikai távolságot, és állja meg a helyét.


Hasonló cikkek

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.