Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak véletlenül közeledik feléd az utcán, jó, ha kéznél van egy ékesszóló válasz.

Ne haragudj, de én igen. már jársz valakivel

Nagyon könnyen és nem konfrontatív módon utasíthatsz vissza valakit az utcán pusztán azért, mert már van valakid. Egyértelmű, csak nem vagy szabad. Egy kollégának, aki nagyon jól tudja, hogy egyedül él egy akváriumi halakkal, nem ez a legideálisabb válasz. De a kollégák vagy a barátok az egyetlenek, akiknek jobb, ha nem mondják el ezt a választ. Talán csak ez a hazugság tud zavarni, ha éppen nincs senkid. De bízzon bennünk, jobb, ha megtudja, hogy nem vagy elérhető, mint megmondani az illetőnek, hogy még a boltba sem mész el vele.

Nagyon nehéz szakításon vagyok túl, Még nem állok készen egy új kapcsolatra

h2>

Az összetört szív teljesen jogos ok arra, hogy ne akarj elköteleződni, bár jelenleg egyedülálló vagy. Sőt, ez elkerül minden egyéb kérdést. Nem udvarias beleásni egy fájó helyre. A legutóbbi szakításod kifejezetten látványos volt? Lehet, hogy az imádója sem tudja ezt. Ez az Ön magánélete, és ha továbbra is ragaszkodnak hozzá, csak hivatkozzon az imént elmondottakra. Többek között megismerheti az adott személy jellemét. Valaki, aki felajánlja a vállát és a megértést, megérheti a próbát a jövőben. Aki ás, kér, vagy rávesz, hogy mégis próbálkozzon velük, jobb távol tartani magát tőlük. Legalább megerősítetted, hogy tényleg nem ő volt a megfelelő / nem ő volt a megfelelő.

Te nem vagy az én típusom

Első hallásra kicsit durva . Tehát csak akkor használja ezt a kifejezést, ha imádója valóban kitartó, és nem fogja elriasztani. Ha nem a te típusod, nem tesznek ellene semmit. Szakíthatsz jelenlegi pároddal, felépülhetsz a szakítás után, a telefonok "felvétele" vagy az sms-ek meg nem válaszolása csak félreértés. De az ellenszenv ellen nem tudnak mit kezdeni, nehezen tudnak változtatni a megjelenésükön, jellemükön. Ha ezt a kifejezést használja, állja meg a helyét, és ragaszkodjon hozzá. Néha a kitartó kérőket csak az ismétlés tudja elriasztani.

Ne haragudj, nem érdekel

Ha minden nem sikerül, nincs más dolgod, mint őszintének lenni. Légy udvarias, ne menekülj el, ne átkozd vagy gúnyold az udvarlóidat. Ideális esetben üljön félre egy kicsit, hogy az érintett személynek lehetősége legyen kilépni mások kíváncsi tekintetéből. Ezután ragaszkodjon a válaszokhoz, még akkor is, ha megkérdőjelezik. A higgadt elutasítás még egy utolsó hamis reményt ébreszthet, ezért tartsa meg a fizikai távolságot, és állja meg a helyét.


Hasonló cikkek

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.