Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak véletlenül közeledik feléd az utcán, jó, ha kéznél van egy ékesszóló válasz.

Ne haragudj, de én igen. már jársz valakivel

Nagyon könnyen és nem konfrontatív módon utasíthatsz vissza valakit az utcán pusztán azért, mert már van valakid. Egyértelmű, csak nem vagy szabad. Egy kollégának, aki nagyon jól tudja, hogy egyedül él egy akváriumi halakkal, nem ez a legideálisabb válasz. De a kollégák vagy a barátok az egyetlenek, akiknek jobb, ha nem mondják el ezt a választ. Talán csak ez a hazugság tud zavarni, ha éppen nincs senkid. De bízzon bennünk, jobb, ha megtudja, hogy nem vagy elérhető, mint megmondani az illetőnek, hogy még a boltba sem mész el vele.

Nagyon nehéz szakításon vagyok túl, Még nem állok készen egy új kapcsolatra

h2>

Az összetört szív teljesen jogos ok arra, hogy ne akarj elköteleződni, bár jelenleg egyedülálló vagy. Sőt, ez elkerül minden egyéb kérdést. Nem udvarias beleásni egy fájó helyre. A legutóbbi szakításod kifejezetten látványos volt? Lehet, hogy az imádója sem tudja ezt. Ez az Ön magánélete, és ha továbbra is ragaszkodnak hozzá, csak hivatkozzon az imént elmondottakra. Többek között megismerheti az adott személy jellemét. Valaki, aki felajánlja a vállát és a megértést, megérheti a próbát a jövőben. Aki ás, kér, vagy rávesz, hogy mégis próbálkozzon velük, jobb távol tartani magát tőlük. Legalább megerősítetted, hogy tényleg nem ő volt a megfelelő / nem ő volt a megfelelő.

Te nem vagy az én típusom

Első hallásra kicsit durva . Tehát csak akkor használja ezt a kifejezést, ha imádója valóban kitartó, és nem fogja elriasztani. Ha nem a te típusod, nem tesznek ellene semmit. Szakíthatsz jelenlegi pároddal, felépülhetsz a szakítás után, a telefonok "felvétele" vagy az sms-ek meg nem válaszolása csak félreértés. De az ellenszenv ellen nem tudnak mit kezdeni, nehezen tudnak változtatni a megjelenésükön, jellemükön. Ha ezt a kifejezést használja, állja meg a helyét, és ragaszkodjon hozzá. Néha a kitartó kérőket csak az ismétlés tudja elriasztani.

Ne haragudj, nem érdekel

Ha minden nem sikerül, nincs más dolgod, mint őszintének lenni. Légy udvarias, ne menekülj el, ne átkozd vagy gúnyold az udvarlóidat. Ideális esetben üljön félre egy kicsit, hogy az érintett személynek lehetősége legyen kilépni mások kíváncsi tekintetéből. Ezután ragaszkodjon a válaszokhoz, még akkor is, ha megkérdőjelezik. A higgadt elutasítás még egy utolsó hamis reményt ébreszthet, ezért tartsa meg a fizikai távolságot, és állja meg a helyét.


Hasonló cikkek

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.