A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre.

Szerelmes egy barátba. Hogyan lehet megkülönböztetni a barátságot a szerelemtől?

Ha sokáig nem találsz párt, előfordulhat, hogy beleszeretsz a barátodba. De az ilyen szerelem csak „fantom” lehet. Az agy egyszerűen keres. A barátság szinte minden tekintetben úgy néz ki, mint a szerelem. Már csak az a szikra hiányzik. Vágy, szenvedély és erotika nem létezik barátok között. És mindez fontos a szerelemhez. Ha ez hiányozna egy kapcsolatban, akkor elégedett életet élne, de nem lennél 100%-ban boldog. Kapcsolatodból hiányozna a nagyon szükséges szexuális töltet.

Csökken az életkor előrehaladtával az igazi szerelem találkozásának esélye?

Az életkor előrehaladása nem jelenti azt, hogy soha nem találja meg a másik felét. Az ember egész életében változik, és gyakran meg kell érni a szerelemben. A serdülőkori szerelmek könnyűek és kognitívak. Ennyi idősen még követed a szüleid példáját, így tudat alatt az ő sorsszerű kapcsolatukat keresed. A legnagyobb esélyed csak felnőtt korban van, majd közvetlenül nyugdíj előtt. 25 és 45 év között csak azt tudja, hogy mit keres, és van elég tapasztalata és magabiztossága ahhoz, hogy megszerezze. Nyugdíjba vonulás előtt és alatt már nem kell pénzt és karriert kergetnie. Így marad időd a belső elemzésre és keresésre.

Lehetséges, hogy többször is beleszeress ugyanabba a személybe?

Az idő múlásával elfelejtheted, mi az, ami a másik személy jelenti számunkra. Meg fogod szokni a jelenlétét, és a rutin elűzi a szenvedély tüzét. Ha nem próbálod aktívan fenntartani a kapcsolatot, a köztetek kialakult kötelék hirtelen meglazulhat. Csak egy nagy sokk ébreszthet fel újra. Az egyik partner elmegy vagy máshol szerelmes lesz. A másik hirtelen kezdi felfogni, mit jelent számára a másik jelentőségük. A szerelem tüze ekkor újra fellángol, beleértve a szerelembe esést is. Tehát a válasz igen és nem. Az egyetlen dolog, ami igazán számít itt, az az, hogy ti ketten mit akartok, vagy mit nem.

A férfiak és a nők másképp értik a szerelmet?

Igen. Érzelmileg és fizikailag. A nők korábban érnek szellemileg, és korábban keresnek támogatást, biztonságot és érzelmi elkötelezettséget partnerüktől. A férfiak viszont elsősorban a szórakozást keresik partnerükben. A férfiaknak szükségük van a kapcsolatra, hogy mozogjanak. Ezért van az, hogy egy fiatalabb nő és egy idősebb férfi gyakran jól érzi magát együtt. Sokkal hasonlóbbak abban, amit keresnek. Idővel elképzeléseik közelednek egymáshoz. Aztán meg lehet nézni a köztük lévő telepatikusnak tűnő kapcsolatot, miközben a fiatalok kapcsolata többnyire szenvedéllyel és vitákkal teli.


Hasonló cikkek

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.