A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre.

Szerelmes egy barátba. Hogyan lehet megkülönböztetni a barátságot a szerelemtől?

Ha sokáig nem találsz párt, előfordulhat, hogy beleszeretsz a barátodba. De az ilyen szerelem csak „fantom” lehet. Az agy egyszerűen keres. A barátság szinte minden tekintetben úgy néz ki, mint a szerelem. Már csak az a szikra hiányzik. Vágy, szenvedély és erotika nem létezik barátok között. És mindez fontos a szerelemhez. Ha ez hiányozna egy kapcsolatban, akkor elégedett életet élne, de nem lennél 100%-ban boldog. Kapcsolatodból hiányozna a nagyon szükséges szexuális töltet.

Csökken az életkor előrehaladtával az igazi szerelem találkozásának esélye?

Az életkor előrehaladása nem jelenti azt, hogy soha nem találja meg a másik felét. Az ember egész életében változik, és gyakran meg kell érni a szerelemben. A serdülőkori szerelmek könnyűek és kognitívak. Ennyi idősen még követed a szüleid példáját, így tudat alatt az ő sorsszerű kapcsolatukat keresed. A legnagyobb esélyed csak felnőtt korban van, majd közvetlenül nyugdíj előtt. 25 és 45 év között csak azt tudja, hogy mit keres, és van elég tapasztalata és magabiztossága ahhoz, hogy megszerezze. Nyugdíjba vonulás előtt és alatt már nem kell pénzt és karriert kergetnie. Így marad időd a belső elemzésre és keresésre.

Lehetséges, hogy többször is beleszeress ugyanabba a személybe?

Az idő múlásával elfelejtheted, mi az, ami a másik személy jelenti számunkra. Meg fogod szokni a jelenlétét, és a rutin elűzi a szenvedély tüzét. Ha nem próbálod aktívan fenntartani a kapcsolatot, a köztetek kialakult kötelék hirtelen meglazulhat. Csak egy nagy sokk ébreszthet fel újra. Az egyik partner elmegy vagy máshol szerelmes lesz. A másik hirtelen kezdi felfogni, mit jelent számára a másik jelentőségük. A szerelem tüze ekkor újra fellángol, beleértve a szerelembe esést is. Tehát a válasz igen és nem. Az egyetlen dolog, ami igazán számít itt, az az, hogy ti ketten mit akartok, vagy mit nem.

A férfiak és a nők másképp értik a szerelmet?

Igen. Érzelmileg és fizikailag. A nők korábban érnek szellemileg, és korábban keresnek támogatást, biztonságot és érzelmi elkötelezettséget partnerüktől. A férfiak viszont elsősorban a szórakozást keresik partnerükben. A férfiaknak szükségük van a kapcsolatra, hogy mozogjanak. Ezért van az, hogy egy fiatalabb nő és egy idősebb férfi gyakran jól érzi magát együtt. Sokkal hasonlóbbak abban, amit keresnek. Idővel elképzeléseik közelednek egymáshoz. Aztán meg lehet nézni a köztük lévő telepatikusnak tűnő kapcsolatot, miközben a fiatalok kapcsolata többnyire szenvedéllyel és vitákkal teli.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?