A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre.

Szerelmes egy barátba. Hogyan lehet megkülönböztetni a barátságot a szerelemtől?

Ha sokáig nem találsz párt, előfordulhat, hogy beleszeretsz a barátodba. De az ilyen szerelem csak „fantom” lehet. Az agy egyszerűen keres. A barátság szinte minden tekintetben úgy néz ki, mint a szerelem. Már csak az a szikra hiányzik. Vágy, szenvedély és erotika nem létezik barátok között. És mindez fontos a szerelemhez. Ha ez hiányozna egy kapcsolatban, akkor elégedett életet élne, de nem lennél 100%-ban boldog. Kapcsolatodból hiányozna a nagyon szükséges szexuális töltet.

Csökken az életkor előrehaladtával az igazi szerelem találkozásának esélye?

Az életkor előrehaladása nem jelenti azt, hogy soha nem találja meg a másik felét. Az ember egész életében változik, és gyakran meg kell érni a szerelemben. A serdülőkori szerelmek könnyűek és kognitívak. Ennyi idősen még követed a szüleid példáját, így tudat alatt az ő sorsszerű kapcsolatukat keresed. A legnagyobb esélyed csak felnőtt korban van, majd közvetlenül nyugdíj előtt. 25 és 45 év között csak azt tudja, hogy mit keres, és van elég tapasztalata és magabiztossága ahhoz, hogy megszerezze. Nyugdíjba vonulás előtt és alatt már nem kell pénzt és karriert kergetnie. Így marad időd a belső elemzésre és keresésre.

Lehetséges, hogy többször is beleszeress ugyanabba a személybe?

Az idő múlásával elfelejtheted, mi az, ami a másik személy jelenti számunkra. Meg fogod szokni a jelenlétét, és a rutin elűzi a szenvedély tüzét. Ha nem próbálod aktívan fenntartani a kapcsolatot, a köztetek kialakult kötelék hirtelen meglazulhat. Csak egy nagy sokk ébreszthet fel újra. Az egyik partner elmegy vagy máshol szerelmes lesz. A másik hirtelen kezdi felfogni, mit jelent számára a másik jelentőségük. A szerelem tüze ekkor újra fellángol, beleértve a szerelembe esést is. Tehát a válasz igen és nem. Az egyetlen dolog, ami igazán számít itt, az az, hogy ti ketten mit akartok, vagy mit nem.

A férfiak és a nők másképp értik a szerelmet?

Igen. Érzelmileg és fizikailag. A nők korábban érnek szellemileg, és korábban keresnek támogatást, biztonságot és érzelmi elkötelezettséget partnerüktől. A férfiak viszont elsősorban a szórakozást keresik partnerükben. A férfiaknak szükségük van a kapcsolatra, hogy mozogjanak. Ezért van az, hogy egy fiatalabb nő és egy idősebb férfi gyakran jól érzi magát együtt. Sokkal hasonlóbbak abban, amit keresnek. Idővel elképzeléseik közelednek egymáshoz. Aztán meg lehet nézni a köztük lévő telepatikusnak tűnő kapcsolatot, miközben a fiatalok kapcsolata többnyire szenvedéllyel és vitákkal teli.


Hasonló cikkek

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.