A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre.

Szerelmes egy barátba. Hogyan lehet megkülönböztetni a barátságot a szerelemtől?

Ha sokáig nem találsz párt, előfordulhat, hogy beleszeretsz a barátodba. De az ilyen szerelem csak „fantom” lehet. Az agy egyszerűen keres. A barátság szinte minden tekintetben úgy néz ki, mint a szerelem. Már csak az a szikra hiányzik. Vágy, szenvedély és erotika nem létezik barátok között. És mindez fontos a szerelemhez. Ha ez hiányozna egy kapcsolatban, akkor elégedett életet élne, de nem lennél 100%-ban boldog. Kapcsolatodból hiányozna a nagyon szükséges szexuális töltet.

Csökken az életkor előrehaladtával az igazi szerelem találkozásának esélye?

Az életkor előrehaladása nem jelenti azt, hogy soha nem találja meg a másik felét. Az ember egész életében változik, és gyakran meg kell érni a szerelemben. A serdülőkori szerelmek könnyűek és kognitívak. Ennyi idősen még követed a szüleid példáját, így tudat alatt az ő sorsszerű kapcsolatukat keresed. A legnagyobb esélyed csak felnőtt korban van, majd közvetlenül nyugdíj előtt. 25 és 45 év között csak azt tudja, hogy mit keres, és van elég tapasztalata és magabiztossága ahhoz, hogy megszerezze. Nyugdíjba vonulás előtt és alatt már nem kell pénzt és karriert kergetnie. Így marad időd a belső elemzésre és keresésre.

Lehetséges, hogy többször is beleszeress ugyanabba a személybe?

Az idő múlásával elfelejtheted, mi az, ami a másik személy jelenti számunkra. Meg fogod szokni a jelenlétét, és a rutin elűzi a szenvedély tüzét. Ha nem próbálod aktívan fenntartani a kapcsolatot, a köztetek kialakult kötelék hirtelen meglazulhat. Csak egy nagy sokk ébreszthet fel újra. Az egyik partner elmegy vagy máshol szerelmes lesz. A másik hirtelen kezdi felfogni, mit jelent számára a másik jelentőségük. A szerelem tüze ekkor újra fellángol, beleértve a szerelembe esést is. Tehát a válasz igen és nem. Az egyetlen dolog, ami igazán számít itt, az az, hogy ti ketten mit akartok, vagy mit nem.

A férfiak és a nők másképp értik a szerelmet?

Igen. Érzelmileg és fizikailag. A nők korábban érnek szellemileg, és korábban keresnek támogatást, biztonságot és érzelmi elkötelezettséget partnerüktől. A férfiak viszont elsősorban a szórakozást keresik partnerükben. A férfiaknak szükségük van a kapcsolatra, hogy mozogjanak. Ezért van az, hogy egy fiatalabb nő és egy idősebb férfi gyakran jól érzi magát együtt. Sokkal hasonlóbbak abban, amit keresnek. Idővel elképzeléseik közelednek egymáshoz. Aztán meg lehet nézni a köztük lévő telepatikusnak tűnő kapcsolatot, miközben a fiatalok kapcsolata többnyire szenvedéllyel és vitákkal teli.


Hasonló cikkek

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.