Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Tinder

Az összes társkereső alkalmazás képzeletbeli királya. A bejelentkezéshez szükség van egy Facebook-profilra, amellyel összekapcsolható. Egyszerűen az ujját húzva választhatja ki a megfelelőit. Balról jobbra érdekli, nem fordítva. Ha mindketten érdeklődést mutatnak, a Tinder értesít, és azonnal elkezdhet üzeneteket küldeni.

Pinkilin

Eredetileg egy cseh alkalmazás, amely azonnal behatolt az egész világba. A beépített GPS megmutatja a környék összes felhasználóját. A fotó és a legszükségesebb információk szerint küldjön ismerkedési meghívót, és ha a partner 100 percen belül válaszol, azonnal találkozunk. Ez az alkalmazás nem játszik az üzenetekkel.

OkCupid

Ideális azok számára, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek. A regisztráció tovább tart, rengeteg kérdésre válaszolsz álmai pároddal, de saját magaddal kapcsolatban is. Ez alapján az alkalmazás olyan partnereket fog javasolni, akik valóban megfelelnek Önnek.

MeetMe

Egy nem túl ismert alkalmazás egyszerű elven működik. Kiválaszthatja, hogy melyik partnert keresi, és megadhatja az alapvető kritériumokat. Az alkalmazás megkeresi a könyvtárában az Ön számára megfelelő felhasználókat az Ön által megadott adatok alapján, és mindkettőt csevegést kínál. A többi rajtad múlik.

Blindr

Az egyetlen fotókat elutasító társkereső oldal. Te a "Ne ítélj külső alapján" híve? Akkor pontosan neked való. Mindenben úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal, de fotókat csak némi csevegés után oszthatsz meg, és csak mindkét partner beleegyezésével.

Jaumo

El lett nevezve. a legjobb társkereső alkalmazás két egymást követő évben. Csehországban kevesen rendelkeznek vele, ezért néha külföldre mennek, amikor partnert javasolnak. Ideális, ha külföldieket keres. Úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal. Létrehozol egy fényképet tartalmazó profilt, és magad keresel megfelelő jelölteket a felhasználók között.

Gyűlölködő

Végre egy gyöngyszem. Egy nemrégiben elindított alkalmazás a Tinderen. Csakhogy nem az embereket, hanem a témákat értékeled. Profilt úgy hoz létre, hogy olyan kérdésekre válaszol, hogy mennyire utálja, például Trumpot, Greenpeace-t vagy brokkolit. Az alkalmazás ezután felveszi Önt azon személyek körébe, akik ugyanazokat a dolgokat utálják vagy szeretik.


Hasonló cikkek

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.