Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Tinder

Az összes társkereső alkalmazás képzeletbeli királya. A bejelentkezéshez szükség van egy Facebook-profilra, amellyel összekapcsolható. Egyszerűen az ujját húzva választhatja ki a megfelelőit. Balról jobbra érdekli, nem fordítva. Ha mindketten érdeklődést mutatnak, a Tinder értesít, és azonnal elkezdhet üzeneteket küldeni.

Pinkilin

Eredetileg egy cseh alkalmazás, amely azonnal behatolt az egész világba. A beépített GPS megmutatja a környék összes felhasználóját. A fotó és a legszükségesebb információk szerint küldjön ismerkedési meghívót, és ha a partner 100 percen belül válaszol, azonnal találkozunk. Ez az alkalmazás nem játszik az üzenetekkel.

OkCupid

Ideális azok számára, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek. A regisztráció tovább tart, rengeteg kérdésre válaszolsz álmai pároddal, de saját magaddal kapcsolatban is. Ez alapján az alkalmazás olyan partnereket fog javasolni, akik valóban megfelelnek Önnek.

MeetMe

Egy nem túl ismert alkalmazás egyszerű elven működik. Kiválaszthatja, hogy melyik partnert keresi, és megadhatja az alapvető kritériumokat. Az alkalmazás megkeresi a könyvtárában az Ön számára megfelelő felhasználókat az Ön által megadott adatok alapján, és mindkettőt csevegést kínál. A többi rajtad múlik.

Blindr

Az egyetlen fotókat elutasító társkereső oldal. Te a "Ne ítélj külső alapján" híve? Akkor pontosan neked való. Mindenben úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal, de fotókat csak némi csevegés után oszthatsz meg, és csak mindkét partner beleegyezésével.

Jaumo

El lett nevezve. a legjobb társkereső alkalmazás két egymást követő évben. Csehországban kevesen rendelkeznek vele, ezért néha külföldre mennek, amikor partnert javasolnak. Ideális, ha külföldieket keres. Úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal. Létrehozol egy fényképet tartalmazó profilt, és magad keresel megfelelő jelölteket a felhasználók között.

Gyűlölködő

Végre egy gyöngyszem. Egy nemrégiben elindított alkalmazás a Tinderen. Csakhogy nem az embereket, hanem a témákat értékeled. Profilt úgy hoz létre, hogy olyan kérdésekre válaszol, hogy mennyire utálja, például Trumpot, Greenpeace-t vagy brokkolit. Az alkalmazás ezután felveszi Önt azon személyek körébe, akik ugyanazokat a dolgokat utálják vagy szeretik.


Hasonló cikkek

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.