Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Tinder

Az összes társkereső alkalmazás képzeletbeli királya. A bejelentkezéshez szükség van egy Facebook-profilra, amellyel összekapcsolható. Egyszerűen az ujját húzva választhatja ki a megfelelőit. Balról jobbra érdekli, nem fordítva. Ha mindketten érdeklődést mutatnak, a Tinder értesít, és azonnal elkezdhet üzeneteket küldeni.

Pinkilin

Eredetileg egy cseh alkalmazás, amely azonnal behatolt az egész világba. A beépített GPS megmutatja a környék összes felhasználóját. A fotó és a legszükségesebb információk szerint küldjön ismerkedési meghívót, és ha a partner 100 percen belül válaszol, azonnal találkozunk. Ez az alkalmazás nem játszik az üzenetekkel.

OkCupid

Ideális azok számára, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek. A regisztráció tovább tart, rengeteg kérdésre válaszolsz álmai pároddal, de saját magaddal kapcsolatban is. Ez alapján az alkalmazás olyan partnereket fog javasolni, akik valóban megfelelnek Önnek.

MeetMe

Egy nem túl ismert alkalmazás egyszerű elven működik. Kiválaszthatja, hogy melyik partnert keresi, és megadhatja az alapvető kritériumokat. Az alkalmazás megkeresi a könyvtárában az Ön számára megfelelő felhasználókat az Ön által megadott adatok alapján, és mindkettőt csevegést kínál. A többi rajtad múlik.

Blindr

Az egyetlen fotókat elutasító társkereső oldal. Te a "Ne ítélj külső alapján" híve? Akkor pontosan neked való. Mindenben úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal, de fotókat csak némi csevegés után oszthatsz meg, és csak mindkét partner beleegyezésével.

Jaumo

El lett nevezve. a legjobb társkereső alkalmazás két egymást követő évben. Csehországban kevesen rendelkeznek vele, ezért néha külföldre mennek, amikor partnert javasolnak. Ideális, ha külföldieket keres. Úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal. Létrehozol egy fényképet tartalmazó profilt, és magad keresel megfelelő jelölteket a felhasználók között.

Gyűlölködő

Végre egy gyöngyszem. Egy nemrégiben elindított alkalmazás a Tinderen. Csakhogy nem az embereket, hanem a témákat értékeled. Profilt úgy hoz létre, hogy olyan kérdésekre válaszol, hogy mennyire utálja, például Trumpot, Greenpeace-t vagy brokkolit. Az alkalmazás ezután felveszi Önt azon személyek körébe, akik ugyanazokat a dolgokat utálják vagy szeretik.


Hasonló cikkek

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.