Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Tinder

Az összes társkereső alkalmazás képzeletbeli királya. A bejelentkezéshez szükség van egy Facebook-profilra, amellyel összekapcsolható. Egyszerűen az ujját húzva választhatja ki a megfelelőit. Balról jobbra érdekli, nem fordítva. Ha mindketten érdeklődést mutatnak, a Tinder értesít, és azonnal elkezdhet üzeneteket küldeni.

Pinkilin

Eredetileg egy cseh alkalmazás, amely azonnal behatolt az egész világba. A beépített GPS megmutatja a környék összes felhasználóját. A fotó és a legszükségesebb információk szerint küldjön ismerkedési meghívót, és ha a partner 100 percen belül válaszol, azonnal találkozunk. Ez az alkalmazás nem játszik az üzenetekkel.

OkCupid

Ideális azok számára, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek. A regisztráció tovább tart, rengeteg kérdésre válaszolsz álmai pároddal, de saját magaddal kapcsolatban is. Ez alapján az alkalmazás olyan partnereket fog javasolni, akik valóban megfelelnek Önnek.

MeetMe

Egy nem túl ismert alkalmazás egyszerű elven működik. Kiválaszthatja, hogy melyik partnert keresi, és megadhatja az alapvető kritériumokat. Az alkalmazás megkeresi a könyvtárában az Ön számára megfelelő felhasználókat az Ön által megadott adatok alapján, és mindkettőt csevegést kínál. A többi rajtad múlik.

Blindr

Az egyetlen fotókat elutasító társkereső oldal. Te a "Ne ítélj külső alapján" híve? Akkor pontosan neked való. Mindenben úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal, de fotókat csak némi csevegés után oszthatsz meg, és csak mindkét partner beleegyezésével.

Jaumo

El lett nevezve. a legjobb társkereső alkalmazás két egymást követő évben. Csehországban kevesen rendelkeznek vele, ezért néha külföldre mennek, amikor partnert javasolnak. Ideális, ha külföldieket keres. Úgy működik, mint egy klasszikus társkereső oldal. Létrehozol egy fényképet tartalmazó profilt, és magad keresel megfelelő jelölteket a felhasználók között.

Gyűlölködő

Végre egy gyöngyszem. Egy nemrégiben elindított alkalmazás a Tinderen. Csakhogy nem az embereket, hanem a témákat értékeled. Profilt úgy hoz létre, hogy olyan kérdésekre válaszol, hogy mennyire utálja, például Trumpot, Greenpeace-t vagy brokkolit. Az alkalmazás ezután felveszi Önt azon személyek körébe, akik ugyanazokat a dolgokat utálják vagy szeretik.


Hasonló cikkek

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.