Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felderíteni egy ilyen csalót?

Óvatosság minden oldalról

Bár egyes társkereső oldalak naponta ellenőrzik a profiljukat, és a profil létrehozása után azonnal megpróbálják kiküszöbölni a csalókat, ez a lépés egyre nehezebb. A csalók sokkal jobban átgondolják a profiljukat, mint korábban. Már nem csak külföldi IP-címről, külföldi e-mailről vagy publikált fényképekről lehet őket felismerni. Még a profiljukba helyezett fényképek sem kereshetők többé a csalók adatbázisaiban. A külföldi csalók most cseh e-mail szervereket és hamis neveket használnak a regisztrációhoz. Angol vagy orosz helyett már cseh nyelven töltik ki a profilokat. Ezért a randevúzások során nem csak a profilokat ellenőrző adminisztrátoroknak, hanem a társkereső oldalak érintett személlyel kommunikáló felhasználóinak is óvatosnak kell lenniük.

Kire kell a leginkább vigyázni?

A legnagyobb veszélyt az orosz szépségek, az amerikai orvosok és az afgán katonák jelentik. Mindig minden hasonló forgatókönyvvel történik. A csaló meg fog keresni a közösségi hálózatokon vagy egy társkereső oldalon. Hízelgő üzeneteket fog küldeni neked azzal a céllal, hogy tetszeni fog. Néhány ártalmatlan üzenet után megpróbálja átvinni a kommunikációt az adott társkereső oldalról Whatsappra, Messengerre vagy privát e-mailre. A csalók általában elkerülik a Skype-ot kamerával, mert félnek felfedni kilétüket. Ha engedélyt ad arra, hogy másik kommunikációs csatornára váltson, és elhagyja a társkereső oldal biztonságos környezetét, a hízelgés erősödni kezd. Amikor biztos abban, hogy már a kezében van, azzal kezdi, hogy mit szeretett volna az ismerkedés elején. Pénzt fog kérni tőled!

Az első jel egy másik kommunikációs csatornára való átváltás kérése és "törött cseh"

Már ebben a szakaszban nagyon óvatosnak kell lenni. Az elérhetőségeket csak hosszabb kommunikáció után közöljék egymással. Ha valaki arra kér, hogy váltson másik kommunikációs platformra, figyeljen. Ennek semmi oka. Ugyanilyen jól kommunikálhatsz egy társkereső oldalon is.

A csalás másik jele lehet, ahogyan az érintett személy kommunikál. Mivel többnyire külföldi csalókról van szó, az általuk írt stílus alapján meg lehet állapítani. Fordítókat használnak a kommunikációhoz. Nem ragoznak, ezért a nők gyakran hímneművel, a férfiak pedig a nőneművel írnak.

Az orosz szépségeknek repülőjegyre és vízumra van szükségük.

Az orosz nők legtöbbször pénzt kérnek utazás. Nem akarják, hogy hozzájuk repülj. Utánad akarnak jönni. Ehhez pedig finanszírozásra van szükségük. Először is a jegyért, másodsorban a fizetőképesség igazolásáért. Az orosz hatóságok bankszámlakivonatot kérnek a turistavízum iránti kérelemhez. És itt egy ördögi körbe kerülsz. Ha egyszer elküldi a pénzt, az általában nem elég. A csaló egy másik történetet fog kitalálni, hogy újabb fizetésre csalja ki Önt. Például az, hogy probléma volt a számlával, és díjak miatt eltűnt a számláról a pénz, vagy időközben egy meghatározott befizetést küldtek nekik, és ezért újabb kis anyagi segítségre van szükségük a számlaegyenleg feltöltéséhez. a szükséges mennyiséget. Valóságosnak tűnhet, mert ez Oroszországban valóban így működik. Legyen nagyon óvatos, és soha ne küldjön pénzt senkinek. Még akkor sem, ha úgy érzed, most találkoztál "életed szerelmével".

Pénz csomagokra, váltságdíjra, gyógyulásra vagy gyermekgondozásra

Az amerikai orvosok (többnyire sebészek) járnak el hasonlóan vagy afgán katonák küldetéseken. Az sem cél, hogy találkozzanak és szerelmük miatt Csehországba költözzenek. Ők is próbálnak pénzt kicsikarni "áldozataiktól". Ez lehet a pénz a pénzért és az aranycsomagért, amit küldenek neked. Meg fogják kérni, hogy kövesse nyomon a szállítmányt. Ekkor kap egy üzenetet, hogy az Önnek címzett csomagot a vámosok visszatartották, és több ezer eurót kell fizetnie a vámkezelésért. Csak ezután szállítható ki Önnek. A csalók azt ígérik, hogy a lehető leghamarabb visszatérítik a pénzét, de soha nem teszik meg. Ez hazugság.

A pénzküldés okai különbözőek lehetnek. Mindenki más taktikát alkalmaz. A leghíresebbek közé tartozik az a történet, hogy a felesége meghalt, és pénzre van szükségük a gyerekeikre. Vagy megsérültek/betegek és emiatt a jegyüket elvesztették, így nem tudnak eljönni hozzád. További ismert okok a váltságdíj, a válási papírokért...

Pénzkérés = mindig átverés!

Tehát ha valaki pénzt kér randevúzása közben, hagyjon bármit a történetük az, hogy ez egészen biztosan átverés. Soha ne küldj pénzt senkinek. Az ilyen profilokat azonnal jelentse az adminisztrátoroknak, hogy letilthassák vagy véglegesen törölhessék az adatbázisból.

Még élnek köztünk olyanok, akik már régóta egyedül vannak és annyira vágynak a szerelemre, hogy édes beszélgetés arról, hogy valaki szeret, és hogyan tervezi a közös életet, el fogja hinni. Ezután "szeretetből" elküldik nekik az összes megtakarításukat, és néha még nagy kölcsönöket is felvesznek szívszorító könyörgéseik teljesítésére. Életük szerelme helyett csak sírós szemük marad. Amint ráébredsz, hogy pénzt küldtél egy csalónak, és felveszed vele a kapcsolatot, ráborul a föld, és nem teszel semmit. Ilyenkor még a rendőrség segítsége sem túl hatékony. A külföldi csalókat nagyon nehéz felderíteni.

A társkereső oldalakon elkövetett csalások ügyében a tévében is megjegyeztük: ELITE randevú a tévében A Prima NEWS tanácsot ad, hogy mire kell figyelni randevúzásakor


Hasonló cikkek

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.