Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd meg életed Szerelme?

A tökéletesség nem feltétel

Különösen egy kapcsolat elején , próbálsz teljesen tökéletesnek látszani. Sokáig tarthat. Mindkettőtök rózsaszín szemüvege van, és ha szerelmes vagy, könnyen nevethetsz a nézeteltéréseken, vagy csak boldogok lehetsz egymás jelenlétében. De az Igaz szerelemben nincs szükség színlelésre. Tökéletes vagy a másik fél számára, még akkor is, ha nem nézel ki a legjobban, vagy ha a függőségeddel küzdesz. Tudjátok egymást, hogy emberek vagytok. Annyira tökéletlen, hibákkal és rosszabb pillanatokkal. És szereted magad ezért.

Nem kell a hátadat takarnod az igaz szerelemmel

Bármilyen kapcsolatban, ahol a legapróbb kétségeid is vannak, otthagyod a hátat. ajtónyitó. Ez egy túlélési ösztön, és nincs ezzel semmi baj. Ez azt jelenti, hogy még közös számlával is tartasz valahol egy vastartalékot, az autódban még minden rá van írva, minden számládról fizeted a bérleti díj felét, vagy legalább tartod a kapcsolatot az egykori személyekkel. munka. Olyan biztonságban vagy és érzed magad az Igaz Szerelem mellett, hogy semmi ilyesmire nincs szükséged. Mindent egy lapra teszel, és ez egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Így tudhatod: Ha volt mentőöved, és most minden kétség árnyéka nélkül elengedted, megtaláltad az igazi szerelmedet.

Szereted őt, de nem nem számít, hogy néz ki

Igaz, ezt leggyakrabban akkor ismeri fel, ha kedvence sokat változik. Akár hirtelen súlygyarapodás, betegség vagy idős kor miatt. De már fiatalon is észreveheti. Az Igaz szerelemben nem érdekel, hogy sörhasa van, vagy verébfészekkel a fején takarít, smink nélkül és melegítőnadrágban. Ez a sörhasad és a ruhád. És tudod, hogy ez nem változtat semmit.

Nincs semmi probléma. Csak közös megoldandó problémák

Egy hétköznapi kapcsolatban a munkahelyi problémákat egyedül oldod meg, a másik anyjával való nézeteltérések is egyedül a tiéd, és ha miattad kiszakad a cső, azt is többnyire megoldod saját magad. Ön egy egység vagy, és meg tudod csinálni, senki sem mondja, hogy nem. De az Igaz Szeretetben nincs semmi, ami csak a te problémád lenne. Már nem vagy egyedül. Természetesen készen állnak, ha kéred őket. De az a szép, hogy meg kell kérned őket, hogy NE segítsenek neked.


Hasonló cikkek

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.