Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd meg életed Szerelme?

A tökéletesség nem feltétel

Különösen egy kapcsolat elején , próbálsz teljesen tökéletesnek látszani. Sokáig tarthat. Mindkettőtök rózsaszín szemüvege van, és ha szerelmes vagy, könnyen nevethetsz a nézeteltéréseken, vagy csak boldogok lehetsz egymás jelenlétében. De az Igaz szerelemben nincs szükség színlelésre. Tökéletes vagy a másik fél számára, még akkor is, ha nem nézel ki a legjobban, vagy ha a függőségeddel küzdesz. Tudjátok egymást, hogy emberek vagytok. Annyira tökéletlen, hibákkal és rosszabb pillanatokkal. És szereted magad ezért.

Nem kell a hátadat takarnod az igaz szerelemmel

Bármilyen kapcsolatban, ahol a legapróbb kétségeid is vannak, otthagyod a hátat. ajtónyitó. Ez egy túlélési ösztön, és nincs ezzel semmi baj. Ez azt jelenti, hogy még közös számlával is tartasz valahol egy vastartalékot, az autódban még minden rá van írva, minden számládról fizeted a bérleti díj felét, vagy legalább tartod a kapcsolatot az egykori személyekkel. munka. Olyan biztonságban vagy és érzed magad az Igaz Szerelem mellett, hogy semmi ilyesmire nincs szükséged. Mindent egy lapra teszel, és ez egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Így tudhatod: Ha volt mentőöved, és most minden kétség árnyéka nélkül elengedted, megtaláltad az igazi szerelmedet.

Szereted őt, de nem nem számít, hogy néz ki

Igaz, ezt leggyakrabban akkor ismeri fel, ha kedvence sokat változik. Akár hirtelen súlygyarapodás, betegség vagy idős kor miatt. De már fiatalon is észreveheti. Az Igaz szerelemben nem érdekel, hogy sörhasa van, vagy verébfészekkel a fején takarít, smink nélkül és melegítőnadrágban. Ez a sörhasad és a ruhád. És tudod, hogy ez nem változtat semmit.

Nincs semmi probléma. Csak közös megoldandó problémák

Egy hétköznapi kapcsolatban a munkahelyi problémákat egyedül oldod meg, a másik anyjával való nézeteltérések is egyedül a tiéd, és ha miattad kiszakad a cső, azt is többnyire megoldod saját magad. Ön egy egység vagy, és meg tudod csinálni, senki sem mondja, hogy nem. De az Igaz Szeretetben nincs semmi, ami csak a te problémád lenne. Már nem vagy egyedül. Természetesen készen állnak, ha kéred őket. De az a szép, hogy meg kell kérned őket, hogy NE segítsenek neked.


Hasonló cikkek

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.