Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd meg életed Szerelme?

A tökéletesség nem feltétel

Különösen egy kapcsolat elején , próbálsz teljesen tökéletesnek látszani. Sokáig tarthat. Mindkettőtök rózsaszín szemüvege van, és ha szerelmes vagy, könnyen nevethetsz a nézeteltéréseken, vagy csak boldogok lehetsz egymás jelenlétében. De az Igaz szerelemben nincs szükség színlelésre. Tökéletes vagy a másik fél számára, még akkor is, ha nem nézel ki a legjobban, vagy ha a függőségeddel küzdesz. Tudjátok egymást, hogy emberek vagytok. Annyira tökéletlen, hibákkal és rosszabb pillanatokkal. És szereted magad ezért.

Nem kell a hátadat takarnod az igaz szerelemmel

Bármilyen kapcsolatban, ahol a legapróbb kétségeid is vannak, otthagyod a hátat. ajtónyitó. Ez egy túlélési ösztön, és nincs ezzel semmi baj. Ez azt jelenti, hogy még közös számlával is tartasz valahol egy vastartalékot, az autódban még minden rá van írva, minden számládról fizeted a bérleti díj felét, vagy legalább tartod a kapcsolatot az egykori személyekkel. munka. Olyan biztonságban vagy és érzed magad az Igaz Szerelem mellett, hogy semmi ilyesmire nincs szükséged. Mindent egy lapra teszel, és ez egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Így tudhatod: Ha volt mentőöved, és most minden kétség árnyéka nélkül elengedted, megtaláltad az igazi szerelmedet.

Szereted őt, de nem nem számít, hogy néz ki

Igaz, ezt leggyakrabban akkor ismeri fel, ha kedvence sokat változik. Akár hirtelen súlygyarapodás, betegség vagy idős kor miatt. De már fiatalon is észreveheti. Az Igaz szerelemben nem érdekel, hogy sörhasa van, vagy verébfészekkel a fején takarít, smink nélkül és melegítőnadrágban. Ez a sörhasad és a ruhád. És tudod, hogy ez nem változtat semmit.

Nincs semmi probléma. Csak közös megoldandó problémák

Egy hétköznapi kapcsolatban a munkahelyi problémákat egyedül oldod meg, a másik anyjával való nézeteltérések is egyedül a tiéd, és ha miattad kiszakad a cső, azt is többnyire megoldod saját magad. Ön egy egység vagy, és meg tudod csinálni, senki sem mondja, hogy nem. De az Igaz Szeretetben nincs semmi, ami csak a te problémád lenne. Már nem vagy egyedül. Természetesen készen állnak, ha kéred őket. De az a szép, hogy meg kell kérned őket, hogy NE segítsenek neked.


Hasonló cikkek

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.