Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd meg életed Szerelme?

A tökéletesség nem feltétel

Különösen egy kapcsolat elején , próbálsz teljesen tökéletesnek látszani. Sokáig tarthat. Mindkettőtök rózsaszín szemüvege van, és ha szerelmes vagy, könnyen nevethetsz a nézeteltéréseken, vagy csak boldogok lehetsz egymás jelenlétében. De az Igaz szerelemben nincs szükség színlelésre. Tökéletes vagy a másik fél számára, még akkor is, ha nem nézel ki a legjobban, vagy ha a függőségeddel küzdesz. Tudjátok egymást, hogy emberek vagytok. Annyira tökéletlen, hibákkal és rosszabb pillanatokkal. És szereted magad ezért.

Nem kell a hátadat takarnod az igaz szerelemmel

Bármilyen kapcsolatban, ahol a legapróbb kétségeid is vannak, otthagyod a hátat. ajtónyitó. Ez egy túlélési ösztön, és nincs ezzel semmi baj. Ez azt jelenti, hogy még közös számlával is tartasz valahol egy vastartalékot, az autódban még minden rá van írva, minden számládról fizeted a bérleti díj felét, vagy legalább tartod a kapcsolatot az egykori személyekkel. munka. Olyan biztonságban vagy és érzed magad az Igaz Szerelem mellett, hogy semmi ilyesmire nincs szükséged. Mindent egy lapra teszel, és ez egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Így tudhatod: Ha volt mentőöved, és most minden kétség árnyéka nélkül elengedted, megtaláltad az igazi szerelmedet.

Szereted őt, de nem nem számít, hogy néz ki

Igaz, ezt leggyakrabban akkor ismeri fel, ha kedvence sokat változik. Akár hirtelen súlygyarapodás, betegség vagy idős kor miatt. De már fiatalon is észreveheti. Az Igaz szerelemben nem érdekel, hogy sörhasa van, vagy verébfészekkel a fején takarít, smink nélkül és melegítőnadrágban. Ez a sörhasad és a ruhád. És tudod, hogy ez nem változtat semmit.

Nincs semmi probléma. Csak közös megoldandó problémák

Egy hétköznapi kapcsolatban a munkahelyi problémákat egyedül oldod meg, a másik anyjával való nézeteltérések is egyedül a tiéd, és ha miattad kiszakad a cső, azt is többnyire megoldod saját magad. Ön egy egység vagy, és meg tudod csinálni, senki sem mondja, hogy nem. De az Igaz Szeretetben nincs semmi, ami csak a te problémád lenne. Már nem vagy egyedül. Természetesen készen állnak, ha kéred őket. De az a szép, hogy meg kell kérned őket, hogy NE segítsenek neked.


Hasonló cikkek

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.