Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd meg életed Szerelme?

A tökéletesség nem feltétel

Különösen egy kapcsolat elején , próbálsz teljesen tökéletesnek látszani. Sokáig tarthat. Mindkettőtök rózsaszín szemüvege van, és ha szerelmes vagy, könnyen nevethetsz a nézeteltéréseken, vagy csak boldogok lehetsz egymás jelenlétében. De az Igaz szerelemben nincs szükség színlelésre. Tökéletes vagy a másik fél számára, még akkor is, ha nem nézel ki a legjobban, vagy ha a függőségeddel küzdesz. Tudjátok egymást, hogy emberek vagytok. Annyira tökéletlen, hibákkal és rosszabb pillanatokkal. És szereted magad ezért.

Nem kell a hátadat takarnod az igaz szerelemmel

Bármilyen kapcsolatban, ahol a legapróbb kétségeid is vannak, otthagyod a hátat. ajtónyitó. Ez egy túlélési ösztön, és nincs ezzel semmi baj. Ez azt jelenti, hogy még közös számlával is tartasz valahol egy vastartalékot, az autódban még minden rá van írva, minden számládról fizeted a bérleti díj felét, vagy legalább tartod a kapcsolatot az egykori személyekkel. munka. Olyan biztonságban vagy és érzed magad az Igaz Szerelem mellett, hogy semmi ilyesmire nincs szükséged. Mindent egy lapra teszel, és ez egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Így tudhatod: Ha volt mentőöved, és most minden kétség árnyéka nélkül elengedted, megtaláltad az igazi szerelmedet.

Szereted őt, de nem nem számít, hogy néz ki

Igaz, ezt leggyakrabban akkor ismeri fel, ha kedvence sokat változik. Akár hirtelen súlygyarapodás, betegség vagy idős kor miatt. De már fiatalon is észreveheti. Az Igaz szerelemben nem érdekel, hogy sörhasa van, vagy verébfészekkel a fején takarít, smink nélkül és melegítőnadrágban. Ez a sörhasad és a ruhád. És tudod, hogy ez nem változtat semmit.

Nincs semmi probléma. Csak közös megoldandó problémák

Egy hétköznapi kapcsolatban a munkahelyi problémákat egyedül oldod meg, a másik anyjával való nézeteltérések is egyedül a tiéd, és ha miattad kiszakad a cső, azt is többnyire megoldod saját magad. Ön egy egység vagy, és meg tudod csinálni, senki sem mondja, hogy nem. De az Igaz Szeretetben nincs semmi, ami csak a te problémád lenne. Már nem vagy egyedül. Természetesen készen állnak, ha kéred őket. De az a szép, hogy meg kell kérned őket, hogy NE segítsenek neked.


Hasonló cikkek

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.