A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha már pénteken randevúzol társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek biztosan segítenek.

Legyél aktív

Ha szeretnél találni szerelem, keress meg. Ne várja meg, hogy valaki csodával határos módon megjelenjen az ajtóban. Vedd kézbe szerelmi életed irányítását. Senki más nem fogja megtenni helyetted. Hozzon létre egy online társkereső profilt, és kezdjen el ismerkedni. Adj teret az új lehetőségeknek és tapasztalatoknak.

Mutasd meg a szintedet

Komoly kapcsolatot keresel? Ne tegyél fel képeket a fehérneműdbe a profilodba. Az emberek az általad felállított normának megfelelően fognak bánni veled. Ha valaki helytelenül bánik veled, ne fogadd el. Ne süllyessze a szintet az ő szintjére, csak azért, hogy a kedvében járjon.

Légy őszinte magadhoz és másokhoz

Ha most híztál fel néhány plusz kilót, ne tölts fel fotó tavaly nyárról a profilodba. Próbálj meg hatni a fotóidon, de ne kelts olyan illúziót, ami nem igaz. Ne féljen megmutatni testét és arcát olyannak, amilyen. Olyan partnert szeretne, aki teljes mértékben elfogad olyannak, amilyen.

Reális elvárásai legyenek

Sok nőnek nehézséget okoz, hogy partnert találjon, mert a férfiak, akikkel találkoznak, nem felelnek meg az elvárásaiknak. Légy nyitott, és adj esélyt a férfiaknak. Ne várd meg, hogy álmaid hercege fehér lovon jöjjön hozzád. Ilyen férfiak csak a tündérmesékben léteznek.

Kedd rá, hogy hozzád jöjjön, ne fordítva

A férfiak utálják a nőket, akik üldözik őket. Biológiai szempontból egyszerűen nem kellemes nekik. Az ember harcos és hódító. Hadd tegye meg az első lépéseket. Ha azonban úgy érzi, hogy nem mutat elég aktivitást, akkor lehetséges, hogy nem érdekli. Ebben az esetben fordítsa máshová az energiáját.

Tartsa az életét prioritásként

Amikor új emberrel kezdünk randevúzni, gyakran elkezdünk alkalmazkodni hozzájuk bizonyos módokon (helyzetekben). Hajlandóak vagyunk terveinket megváltoztatni, esetleg lemondani. Kezdünk visszalépni az eddigi életünktől, hogy befogadhassuk új partnerünket. Azt gondoljuk, hogy új partnerünknek tetszeni fog, de gyakran ennek az ellenkezője igaz. Sok férfi számára nagyon vonzó az a nő, akinek saját élete és érdeklődési köre van. Ha elkezd visszavonulni az életétől csak azért, hogy befogadjon egy férfit, elveszti vonzerejét a férfi szemében.

Nézze az online randevúzást maratonnak, ne sprintnek

Remek lenne. hogy megtalálja az igaz szerelemhez vezető utat. De sajnos ez az életben nem így működik. Az online társkereső oldalak algoritmusokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően olyan partnereket tudnak ajánlani, akik elméletileg megfelelőek az Ön számára. De a valóság más lehet. Néhány sikertelen randevú után se add fel a randevúzást. Adj neki időt és teret. Például ígérje meg, hogy minden nap legalább 10 percet tölt egy online társkereső oldalon, és hetente elmegy egy randira. Hiszen a szeretet kívánja az aktív embereket. Legyen köztük!Hasonló cikkek

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.