A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha már pénteken randevúzol társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek biztosan segítenek.

Legyél aktív

Ha szeretnél találni szerelem, keress meg. Ne várja meg, hogy valaki csodával határos módon megjelenjen az ajtóban. Vedd kézbe szerelmi életed irányítását. Senki más nem fogja megtenni helyetted. Hozzon létre egy online társkereső profilt, és kezdjen el ismerkedni. Adj teret az új lehetőségeknek és tapasztalatoknak.

Mutasd meg a szintedet

Komoly kapcsolatot keresel? Ne tegyél fel képeket a fehérneműdbe a profilodba. Az emberek az általad felállított normának megfelelően fognak bánni veled. Ha valaki helytelenül bánik veled, ne fogadd el. Ne süllyessze a szintet az ő szintjére, csak azért, hogy a kedvében járjon.

Légy őszinte magadhoz és másokhoz

Ha most híztál fel néhány plusz kilót, ne tölts fel fotó tavaly nyárról a profilodba. Próbálj meg hatni a fotóidon, de ne kelts olyan illúziót, ami nem igaz. Ne féljen megmutatni testét és arcát olyannak, amilyen. Olyan partnert szeretne, aki teljes mértékben elfogad olyannak, amilyen.

Reális elvárásai legyenek

Sok nőnek nehézséget okoz, hogy partnert találjon, mert a férfiak, akikkel találkoznak, nem felelnek meg az elvárásaiknak. Légy nyitott, és adj esélyt a férfiaknak. Ne várd meg, hogy álmaid hercege fehér lovon jöjjön hozzád. Ilyen férfiak csak a tündérmesékben léteznek.

Kedd rá, hogy hozzád jöjjön, ne fordítva

A férfiak utálják a nőket, akik üldözik őket. Biológiai szempontból egyszerűen nem kellemes nekik. Az ember harcos és hódító. Hadd tegye meg az első lépéseket. Ha azonban úgy érzi, hogy nem mutat elég aktivitást, akkor lehetséges, hogy nem érdekli. Ebben az esetben fordítsa máshová az energiáját.

Tartsa az életét prioritásként

Amikor új emberrel kezdünk randevúzni, gyakran elkezdünk alkalmazkodni hozzájuk bizonyos módokon (helyzetekben). Hajlandóak vagyunk terveinket megváltoztatni, esetleg lemondani. Kezdünk visszalépni az eddigi életünktől, hogy befogadhassuk új partnerünket. Azt gondoljuk, hogy új partnerünknek tetszeni fog, de gyakran ennek az ellenkezője igaz. Sok férfi számára nagyon vonzó az a nő, akinek saját élete és érdeklődési köre van. Ha elkezd visszavonulni az életétől csak azért, hogy befogadjon egy férfit, elveszti vonzerejét a férfi szemében.

Nézze az online randevúzást maratonnak, ne sprintnek

Remek lenne. hogy megtalálja az igaz szerelemhez vezető utat. De sajnos ez az életben nem így működik. Az online társkereső oldalak algoritmusokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően olyan partnereket tudnak ajánlani, akik elméletileg megfelelőek az Ön számára. De a valóság más lehet. Néhány sikertelen randevú után se add fel a randevúzást. Adj neki időt és teret. Például ígérje meg, hogy minden nap legalább 10 percet tölt egy online társkereső oldalon, és hetente elmegy egy randira. Hiszen a szeretet kívánja az aktív embereket. Legyen köztük!Hasonló cikkek

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?