Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel a következő rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Nem szagolsz

Ezt nem úgy értjük, túl kevés parfümöt vagy kellemetlen szagú parfümöt használ. A rosszabb megoldásra gondolunk. Senki sem szereti, és nem érzi az izzadt "kerekeket" a hónaljában. Ahogy a nők nem szeretik, ha párjuk átöleli őket, amikor izzadnak, vagy mosatlan lábbal fekszenek az ágyban, ez fordítva is működik. Tehát tartsa be az alapvető higiéniai szokásokat, használjon dezodorokat és kellemes parfümöt, és minden rendben lesz. Légy óvatos, van egy dolog, amit a férfiak vonzónak találnak. És ez az a pillanat, amikor még mindig izzadtan térsz vissza az edzőteremből, vagy egy másik gyakorlatról, amit örömödre és jó kondíciódért végzel. De ennek nagy része a mozgás öröme, ami abban a pillanatban sugárzik belőled. Ilyen pillanatban az izzadságszag megbocsátható!

Mindig a megjelenéseddel foglalkozol

Folyamatosan kérdezed a párodat, hogyan nézel ki. Végtelenül összeilleszted a cipődet a kézitáskáddal. A rossz árnyalatú fülbevaló tönkreteheti az egész napot. És ami a legrosszabb, a fodrásztól kapsz 3 ezerrel "világosabbat", panaszkodsz az alkalmatlanságára, és pont olyan a frizurád, mint amivel arra jártál. A férfiak vagy kedvelnek téged, vagy nem. Nem kell minden nap megbizonyosodni róla. A tökéletes megjelenést elsősorban a divattervezők és modellek oldják meg a kifutón. Igyekszel szép, de ugyanakkor természetes lenni. Hiszen a természetes szépség a legszebb.

Folyamatosan megkérdezed a partneredet, hogy érzi magát

Természetesen a bizalom és az érzések megosztása a kapcsolat része. De néha túlzásba viszed. Mindig megkérdezed tőle, ha kicsit összeráncolja a szemöldökét, ha boldognak tűnik, ha sokáig nem mond semmit, mikor marad a munkahelyén, ha fáradtnak tűnik... Érdeklődj az érzései iránt, nincs vele semmi baj. hogy. De minden apró hangulatváltozás nem jelenti azt, hogy azonnal történt valami. Nem vagyunk robotok, és egyikünk sem tud egész nap mosolyt csalni az arcára. Vegyük úgy, hogy talán a cipőfűzője egy alkalmatlan pillanatban oldódott ki, vagy túlcukrozta a délutáni kávéját. Tanuld meg megosztani a csendet. Hidd el, hogy ezt a párod is értékelni fogja.

Rosszul vagy borotválkozva

Természetesen vannak olyan férfiak is, akik nagyon szeretik a természetes (a borostás értelemben vett) nőket. De a férfiak túlnyomó többsége olyan nőt keres, akinek sima hónalja, lábai és ápolt ágyékai vannak. A hajfestés múló hóbortja nem bírja tovább a borotválkozás hét évtizedét. Ha természetes, várja meg, amíg lábai szőrzete helyreáll, sima és érintésre láthatatlan lesz. A szemérem területét többé-kevésbé természetes módon is elhagyhatja. Ez csak azon múlik, hogyan érzed jól magad, és hogy a partnered mennyire szeret téged a legjobban. De hónalj esetén mindig a borotváért nyúlj. A borostás nők ebben a partiban nagyon ápolatlannak tűnnek.


Hasonló cikkek

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.