Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel a következő rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Nem szagolsz

Ezt nem úgy értjük, túl kevés parfümöt vagy kellemetlen szagú parfümöt használ. A rosszabb megoldásra gondolunk. Senki sem szereti, és nem érzi az izzadt "kerekeket" a hónaljában. Ahogy a nők nem szeretik, ha párjuk átöleli őket, amikor izzadnak, vagy mosatlan lábbal fekszenek az ágyban, ez fordítva is működik. Tehát tartsa be az alapvető higiéniai szokásokat, használjon dezodorokat és kellemes parfümöt, és minden rendben lesz. Légy óvatos, van egy dolog, amit a férfiak vonzónak találnak. És ez az a pillanat, amikor még mindig izzadtan térsz vissza az edzőteremből, vagy egy másik gyakorlatról, amit örömödre és jó kondíciódért végzel. De ennek nagy része a mozgás öröme, ami abban a pillanatban sugárzik belőled. Ilyen pillanatban az izzadságszag megbocsátható!

Mindig a megjelenéseddel foglalkozol

Folyamatosan kérdezed a párodat, hogyan nézel ki. Végtelenül összeilleszted a cipődet a kézitáskáddal. A rossz árnyalatú fülbevaló tönkreteheti az egész napot. És ami a legrosszabb, a fodrásztól kapsz 3 ezerrel "világosabbat", panaszkodsz az alkalmatlanságára, és pont olyan a frizurád, mint amivel arra jártál. A férfiak vagy kedvelnek téged, vagy nem. Nem kell minden nap megbizonyosodni róla. A tökéletes megjelenést elsősorban a divattervezők és modellek oldják meg a kifutón. Igyekszel szép, de ugyanakkor természetes lenni. Hiszen a természetes szépség a legszebb.

Folyamatosan megkérdezed a partneredet, hogy érzi magát

Természetesen a bizalom és az érzések megosztása a kapcsolat része. De néha túlzásba viszed. Mindig megkérdezed tőle, ha kicsit összeráncolja a szemöldökét, ha boldognak tűnik, ha sokáig nem mond semmit, mikor marad a munkahelyén, ha fáradtnak tűnik... Érdeklődj az érzései iránt, nincs vele semmi baj. hogy. De minden apró hangulatváltozás nem jelenti azt, hogy azonnal történt valami. Nem vagyunk robotok, és egyikünk sem tud egész nap mosolyt csalni az arcára. Vegyük úgy, hogy talán a cipőfűzője egy alkalmatlan pillanatban oldódott ki, vagy túlcukrozta a délutáni kávéját. Tanuld meg megosztani a csendet. Hidd el, hogy ezt a párod is értékelni fogja.

Rosszul vagy borotválkozva

Természetesen vannak olyan férfiak is, akik nagyon szeretik a természetes (a borostás értelemben vett) nőket. De a férfiak túlnyomó többsége olyan nőt keres, akinek sima hónalja, lábai és ápolt ágyékai vannak. A hajfestés múló hóbortja nem bírja tovább a borotválkozás hét évtizedét. Ha természetes, várja meg, amíg lábai szőrzete helyreáll, sima és érintésre láthatatlan lesz. A szemérem területét többé-kevésbé természetes módon is elhagyhatja. Ez csak azon múlik, hogyan érzed jól magad, és hogy a partnered mennyire szeret téged a legjobban. De hónalj esetén mindig a borotváért nyúlj. A borostás nők ebben a partiban nagyon ápolatlannak tűnnek.


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.