Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel a következő rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Nem szagolsz

Ezt nem úgy értjük, túl kevés parfümöt vagy kellemetlen szagú parfümöt használ. A rosszabb megoldásra gondolunk. Senki sem szereti, és nem érzi az izzadt "kerekeket" a hónaljában. Ahogy a nők nem szeretik, ha párjuk átöleli őket, amikor izzadnak, vagy mosatlan lábbal fekszenek az ágyban, ez fordítva is működik. Tehát tartsa be az alapvető higiéniai szokásokat, használjon dezodorokat és kellemes parfümöt, és minden rendben lesz. Légy óvatos, van egy dolog, amit a férfiak vonzónak találnak. És ez az a pillanat, amikor még mindig izzadtan térsz vissza az edzőteremből, vagy egy másik gyakorlatról, amit örömödre és jó kondíciódért végzel. De ennek nagy része a mozgás öröme, ami abban a pillanatban sugárzik belőled. Ilyen pillanatban az izzadságszag megbocsátható!

Mindig a megjelenéseddel foglalkozol

Folyamatosan kérdezed a párodat, hogyan nézel ki. Végtelenül összeilleszted a cipődet a kézitáskáddal. A rossz árnyalatú fülbevaló tönkreteheti az egész napot. És ami a legrosszabb, a fodrásztól kapsz 3 ezerrel "világosabbat", panaszkodsz az alkalmatlanságára, és pont olyan a frizurád, mint amivel arra jártál. A férfiak vagy kedvelnek téged, vagy nem. Nem kell minden nap megbizonyosodni róla. A tökéletes megjelenést elsősorban a divattervezők és modellek oldják meg a kifutón. Igyekszel szép, de ugyanakkor természetes lenni. Hiszen a természetes szépség a legszebb.

Folyamatosan megkérdezed a partneredet, hogy érzi magát

Természetesen a bizalom és az érzések megosztása a kapcsolat része. De néha túlzásba viszed. Mindig megkérdezed tőle, ha kicsit összeráncolja a szemöldökét, ha boldognak tűnik, ha sokáig nem mond semmit, mikor marad a munkahelyén, ha fáradtnak tűnik... Érdeklődj az érzései iránt, nincs vele semmi baj. hogy. De minden apró hangulatváltozás nem jelenti azt, hogy azonnal történt valami. Nem vagyunk robotok, és egyikünk sem tud egész nap mosolyt csalni az arcára. Vegyük úgy, hogy talán a cipőfűzője egy alkalmatlan pillanatban oldódott ki, vagy túlcukrozta a délutáni kávéját. Tanuld meg megosztani a csendet. Hidd el, hogy ezt a párod is értékelni fogja.

Rosszul vagy borotválkozva

Természetesen vannak olyan férfiak is, akik nagyon szeretik a természetes (a borostás értelemben vett) nőket. De a férfiak túlnyomó többsége olyan nőt keres, akinek sima hónalja, lábai és ápolt ágyékai vannak. A hajfestés múló hóbortja nem bírja tovább a borotválkozás hét évtizedét. Ha természetes, várja meg, amíg lábai szőrzete helyreáll, sima és érintésre láthatatlan lesz. A szemérem területét többé-kevésbé természetes módon is elhagyhatja. Ez csak azon múlik, hogyan érzed jól magad, és hogy a partnered mennyire szeret téged a legjobban. De hónalj esetén mindig a borotváért nyúlj. A borostás nők ebben a partiban nagyon ápolatlannak tűnnek.


Hasonló cikkek

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.