Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel a következő rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Nem szagolsz

Ezt nem úgy értjük, túl kevés parfümöt vagy kellemetlen szagú parfümöt használ. A rosszabb megoldásra gondolunk. Senki sem szereti, és nem érzi az izzadt "kerekeket" a hónaljában. Ahogy a nők nem szeretik, ha párjuk átöleli őket, amikor izzadnak, vagy mosatlan lábbal fekszenek az ágyban, ez fordítva is működik. Tehát tartsa be az alapvető higiéniai szokásokat, használjon dezodorokat és kellemes parfümöt, és minden rendben lesz. Légy óvatos, van egy dolog, amit a férfiak vonzónak találnak. És ez az a pillanat, amikor még mindig izzadtan térsz vissza az edzőteremből, vagy egy másik gyakorlatról, amit örömödre és jó kondíciódért végzel. De ennek nagy része a mozgás öröme, ami abban a pillanatban sugárzik belőled. Ilyen pillanatban az izzadságszag megbocsátható!

Mindig a megjelenéseddel foglalkozol

Folyamatosan kérdezed a párodat, hogyan nézel ki. Végtelenül összeilleszted a cipődet a kézitáskáddal. A rossz árnyalatú fülbevaló tönkreteheti az egész napot. És ami a legrosszabb, a fodrásztól kapsz 3 ezerrel "világosabbat", panaszkodsz az alkalmatlanságára, és pont olyan a frizurád, mint amivel arra jártál. A férfiak vagy kedvelnek téged, vagy nem. Nem kell minden nap megbizonyosodni róla. A tökéletes megjelenést elsősorban a divattervezők és modellek oldják meg a kifutón. Igyekszel szép, de ugyanakkor természetes lenni. Hiszen a természetes szépség a legszebb.

Folyamatosan megkérdezed a partneredet, hogy érzi magát

Természetesen a bizalom és az érzések megosztása a kapcsolat része. De néha túlzásba viszed. Mindig megkérdezed tőle, ha kicsit összeráncolja a szemöldökét, ha boldognak tűnik, ha sokáig nem mond semmit, mikor marad a munkahelyén, ha fáradtnak tűnik... Érdeklődj az érzései iránt, nincs vele semmi baj. hogy. De minden apró hangulatváltozás nem jelenti azt, hogy azonnal történt valami. Nem vagyunk robotok, és egyikünk sem tud egész nap mosolyt csalni az arcára. Vegyük úgy, hogy talán a cipőfűzője egy alkalmatlan pillanatban oldódott ki, vagy túlcukrozta a délutáni kávéját. Tanuld meg megosztani a csendet. Hidd el, hogy ezt a párod is értékelni fogja.

Rosszul vagy borotválkozva

Természetesen vannak olyan férfiak is, akik nagyon szeretik a természetes (a borostás értelemben vett) nőket. De a férfiak túlnyomó többsége olyan nőt keres, akinek sima hónalja, lábai és ápolt ágyékai vannak. A hajfestés múló hóbortja nem bírja tovább a borotválkozás hét évtizedét. Ha természetes, várja meg, amíg lábai szőrzete helyreáll, sima és érintésre láthatatlan lesz. A szemérem területét többé-kevésbé természetes módon is elhagyhatja. Ez csak azon múlik, hogyan érzed jól magad, és hogy a partnered mennyire szeret téged a legjobban. De hónalj esetén mindig a borotváért nyúlj. A borostás nők ebben a partiban nagyon ápolatlannak tűnnek.


Hasonló cikkek

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.