Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell ezt helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Nevess, de...

A férfiak szeretik, ha egy nő nevet a vicceiken. Ezért az egyetemes tanács az, hogy rendszeresen nevess a viccén, még akkor is, ha az egyáltalán nem zseniális. Ráadásul a közös nevetés erősíti a kapcsolatokat. Ebben rejlik az Ön számára az előny. De még egyszer: ne vigyük túlzásba. A túl hangos nevetés felkelti mások figyelmét. Az uraknak nincs sok szükségük saját csábítási kísérleteikre.

Legyenek törékenyek

Ez manapság is így van. Bár Ön erős és független nő, engedje meg, hogy meghívjon egy italra, segítsen felvenni a kabátját, vagy támogassa a lépcsőn való leszálláskor. Főleg, ha tűsarkúban van. Így viselkedik egy igazi úriember, és az, hogy hagyja magát segíteni, nem jelenti azt, hogy hagyja magát megalázni. Hagyd, hogy vigyázzon rád, még ha csak ilyen apróságokban is, és élvezd! Manapság kevés férfi úriember.

Szexi, nem provokatív

A miniszoknyák és a magas dekoltázsok megkönnyítik a férfiak "pakolását". De az ilyen ruházat főleg a férfiakat vonzza, akik csak élvezni akarják magukat. Ha hosszú távú kapcsolatot keresel, öltözz többé-kevésbé úgy, mint általában. Talán egy kis extra rúzssal vagy magasabb sarkú cipővel. Jól fogod magad érezni, magabiztos leszel. És nem fog úgy látszani, mintha csak egy éjszakai kaland érdekelne.

Légy óvatos a hízelgéssel

Van egy fontos hüvelykujjszabály a flörtöléshez: ne légy túl hrrr. Még ha tetőtől talpig szereted is a felfedezést, csak egy dologért dicsérheted őt. A többit tartsa el a következő alkalomra. Ez megmutatja neki, hogy érdekli. De hadd próbálkozzon még egy kicsit. Ébreszd fel benne a rejtőzködő vadászt!


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.