Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell ezt helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Nevess, de...

A férfiak szeretik, ha egy nő nevet a vicceiken. Ezért az egyetemes tanács az, hogy rendszeresen nevess a viccén, még akkor is, ha az egyáltalán nem zseniális. Ráadásul a közös nevetés erősíti a kapcsolatokat. Ebben rejlik az Ön számára az előny. De még egyszer: ne vigyük túlzásba. A túl hangos nevetés felkelti mások figyelmét. Az uraknak nincs sok szükségük saját csábítási kísérleteikre.

Legyenek törékenyek

Ez manapság is így van. Bár Ön erős és független nő, engedje meg, hogy meghívjon egy italra, segítsen felvenni a kabátját, vagy támogassa a lépcsőn való leszálláskor. Főleg, ha tűsarkúban van. Így viselkedik egy igazi úriember, és az, hogy hagyja magát segíteni, nem jelenti azt, hogy hagyja magát megalázni. Hagyd, hogy vigyázzon rád, még ha csak ilyen apróságokban is, és élvezd! Manapság kevés férfi úriember.

Szexi, nem provokatív

A miniszoknyák és a magas dekoltázsok megkönnyítik a férfiak "pakolását". De az ilyen ruházat főleg a férfiakat vonzza, akik csak élvezni akarják magukat. Ha hosszú távú kapcsolatot keresel, öltözz többé-kevésbé úgy, mint általában. Talán egy kis extra rúzssal vagy magasabb sarkú cipővel. Jól fogod magad érezni, magabiztos leszel. És nem fog úgy látszani, mintha csak egy éjszakai kaland érdekelne.

Légy óvatos a hízelgéssel

Van egy fontos hüvelykujjszabály a flörtöléshez: ne légy túl hrrr. Még ha tetőtől talpig szereted is a felfedezést, csak egy dologért dicsérheted őt. A többit tartsa el a következő alkalomra. Ez megmutatja neki, hogy érdekli. De hadd próbálkozzon még egy kicsit. Ébreszd fel benne a rejtőzködő vadászt!


Hasonló cikkek

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.