Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell ezt helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Nevess, de...

A férfiak szeretik, ha egy nő nevet a vicceiken. Ezért az egyetemes tanács az, hogy rendszeresen nevess a viccén, még akkor is, ha az egyáltalán nem zseniális. Ráadásul a közös nevetés erősíti a kapcsolatokat. Ebben rejlik az Ön számára az előny. De még egyszer: ne vigyük túlzásba. A túl hangos nevetés felkelti mások figyelmét. Az uraknak nincs sok szükségük saját csábítási kísérleteikre.

Legyenek törékenyek

Ez manapság is így van. Bár Ön erős és független nő, engedje meg, hogy meghívjon egy italra, segítsen felvenni a kabátját, vagy támogassa a lépcsőn való leszálláskor. Főleg, ha tűsarkúban van. Így viselkedik egy igazi úriember, és az, hogy hagyja magát segíteni, nem jelenti azt, hogy hagyja magát megalázni. Hagyd, hogy vigyázzon rád, még ha csak ilyen apróságokban is, és élvezd! Manapság kevés férfi úriember.

Szexi, nem provokatív

A miniszoknyák és a magas dekoltázsok megkönnyítik a férfiak "pakolását". De az ilyen ruházat főleg a férfiakat vonzza, akik csak élvezni akarják magukat. Ha hosszú távú kapcsolatot keresel, öltözz többé-kevésbé úgy, mint általában. Talán egy kis extra rúzssal vagy magasabb sarkú cipővel. Jól fogod magad érezni, magabiztos leszel. És nem fog úgy látszani, mintha csak egy éjszakai kaland érdekelne.

Légy óvatos a hízelgéssel

Van egy fontos hüvelykujjszabály a flörtöléshez: ne légy túl hrrr. Még ha tetőtől talpig szereted is a felfedezést, csak egy dologért dicsérheted őt. A többit tartsa el a következő alkalomra. Ez megmutatja neki, hogy érdekli. De hadd próbálkozzon még egy kicsit. Ébreszd fel benne a rejtőzködő vadászt!


Hasonló cikkek

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.