Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Megfelelő ez a partner az Ön számára?

Először is tudnia kell, hogy a kérdéses személy megfelelő-e az Ön számára. Vegye figyelembe néhány egyszerű dolgot. Szereted a konkrét dolgokat benne, és kellemes egészet alkotnak? Az illata, a haj színe, mit hordanak ruhákhoz, hogyan készül a körmük, a szakálluk... Meg tudnak nevettetni? Tetszik a viselkedésük a kezdetektől fogva? Ha igen, akkor jó úton jársz.

Szeretni fogjátok egymást?

Ez nem az univerzumról, Istenről, a tudományról vagy bármi másról szól, amiben hiszel. Ez egy kérdés neked. Megéri neked? Kommunikáción keresztül szeretetet váltasz ki. Az a képesség, hogy a dolgokat a partnered szemszögéből lásd. Ha mások szemével nézel magadra, jobban megismered önmagad, és sokkal könnyebb változtatni valamin. Megszünteted, miért megy az idegeidre. Vagy hozzáadod azt, amit a kedvesed imád.

Aktívan dolgozz a szerelembe

Ha együtt szeretnél lenni, aktívan dolgozz azon, hogy még jobban megszeressenek egymást. Fogja meg a kezét, még nyilvános helyen is. Nevess együtt. Csapatként dolgozni. Menjetek el rendszeresen randevúzni, és alakítsanak ki rituálékat egymásnak. Minden szombaton biciklizni? Nagy! De a közös tevékenységeket ne hagyd csak hétvégére. Találj valami közös dolgot akár a héten is.

Hosszú vagy rövid távú kapcsolat?

Válaszd meg a párodat aszerint is, hogy milyen kapcsolatot szeretnél vele . A hosszú távú kapcsolat partnerének toleránsnak és kommunikatívnak kell lennie. Az ideális partner megközelíthető, és mélyebben érdeklődik irántad, mint egy hétköznapi rajongás iránt. A rövid távú kapcsolatok virágoznak valakivel, aki iránt osztozik a szenvedélye, vagy csodálkozik rajta, hogy valaki mennyire lehet ennyire más. És itt csak rajtad múlik, hogy mit és kit keresel!


Hasonló cikkek

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.