Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Megfelelő ez a partner az Ön számára?

Először is tudnia kell, hogy a kérdéses személy megfelelő-e az Ön számára. Vegye figyelembe néhány egyszerű dolgot. Szereted a konkrét dolgokat benne, és kellemes egészet alkotnak? Az illata, a haj színe, mit hordanak ruhákhoz, hogyan készül a körmük, a szakálluk... Meg tudnak nevettetni? Tetszik a viselkedésük a kezdetektől fogva? Ha igen, akkor jó úton jársz.

Szeretni fogjátok egymást?

Ez nem az univerzumról, Istenről, a tudományról vagy bármi másról szól, amiben hiszel. Ez egy kérdés neked. Megéri neked? Kommunikáción keresztül szeretetet váltasz ki. Az a képesség, hogy a dolgokat a partnered szemszögéből lásd. Ha mások szemével nézel magadra, jobban megismered önmagad, és sokkal könnyebb változtatni valamin. Megszünteted, miért megy az idegeidre. Vagy hozzáadod azt, amit a kedvesed imád.

Aktívan dolgozz a szerelembe

Ha együtt szeretnél lenni, aktívan dolgozz azon, hogy még jobban megszeressenek egymást. Fogja meg a kezét, még nyilvános helyen is. Nevess együtt. Csapatként dolgozni. Menjetek el rendszeresen randevúzni, és alakítsanak ki rituálékat egymásnak. Minden szombaton biciklizni? Nagy! De a közös tevékenységeket ne hagyd csak hétvégére. Találj valami közös dolgot akár a héten is.

Hosszú vagy rövid távú kapcsolat?

Válaszd meg a párodat aszerint is, hogy milyen kapcsolatot szeretnél vele . A hosszú távú kapcsolat partnerének toleránsnak és kommunikatívnak kell lennie. Az ideális partner megközelíthető, és mélyebben érdeklődik irántad, mint egy hétköznapi rajongás iránt. A rövid távú kapcsolatok virágoznak valakivel, aki iránt osztozik a szenvedélye, vagy csodálkozik rajta, hogy valaki mennyire lehet ennyire más. És itt csak rajtad múlik, hogy mit és kit keresel!


Hasonló cikkek

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.