Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Megfelelő ez a partner az Ön számára?

Először is tudnia kell, hogy a kérdéses személy megfelelő-e az Ön számára. Vegye figyelembe néhány egyszerű dolgot. Szereted a konkrét dolgokat benne, és kellemes egészet alkotnak? Az illata, a haj színe, mit hordanak ruhákhoz, hogyan készül a körmük, a szakálluk... Meg tudnak nevettetni? Tetszik a viselkedésük a kezdetektől fogva? Ha igen, akkor jó úton jársz.

Szeretni fogjátok egymást?

Ez nem az univerzumról, Istenről, a tudományról vagy bármi másról szól, amiben hiszel. Ez egy kérdés neked. Megéri neked? Kommunikáción keresztül szeretetet váltasz ki. Az a képesség, hogy a dolgokat a partnered szemszögéből lásd. Ha mások szemével nézel magadra, jobban megismered önmagad, és sokkal könnyebb változtatni valamin. Megszünteted, miért megy az idegeidre. Vagy hozzáadod azt, amit a kedvesed imád.

Aktívan dolgozz a szerelembe

Ha együtt szeretnél lenni, aktívan dolgozz azon, hogy még jobban megszeressenek egymást. Fogja meg a kezét, még nyilvános helyen is. Nevess együtt. Csapatként dolgozni. Menjetek el rendszeresen randevúzni, és alakítsanak ki rituálékat egymásnak. Minden szombaton biciklizni? Nagy! De a közös tevékenységeket ne hagyd csak hétvégére. Találj valami közös dolgot akár a héten is.

Hosszú vagy rövid távú kapcsolat?

Válaszd meg a párodat aszerint is, hogy milyen kapcsolatot szeretnél vele . A hosszú távú kapcsolat partnerének toleránsnak és kommunikatívnak kell lennie. Az ideális partner megközelíthető, és mélyebben érdeklődik irántad, mint egy hétköznapi rajongás iránt. A rövid távú kapcsolatok virágoznak valakivel, aki iránt osztozik a szenvedélye, vagy csodálkozik rajta, hogy valaki mennyire lehet ennyire más. És itt csak rajtad múlik, hogy mit és kit keresel!


Hasonló cikkek

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.