Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Tanuld meg, hogy érezd jól magad

A barátnő megtalálásának első lépése az, hogy ne érezd magad kínosnak a nők közelében, és ne látszódj kétségbeesettnek. Nagyon könnyen elérheted! Tanuld meg kényelmesen érezni magad. Ne menj ki azzal a gondolattal, hogy "ma keresek egy barátnőt". Először is tanulj meg kényelmesen beszélni a nőkkel. Ezt csak úgy érheted el, ha rendszeresen beszélsz velük!

Beszélj minden nővel, akivel találkozol. Nem csak azokkal, akiket szeretsz. Köszöntsd a pénztárgép mögött álló ügyintézőt, válts néhány udvarias mondatot a mögötted sorban álló nővel. És mindenekelőtt beszéljen női kollégáival a munkahelyén.

Ne keressen többé kifogásokat magának

Amikor meglát egy nőt, aki tetszik, csak közelítse meg. Hagyd abba, hogy olyan kifogásokat adj magadnak, mint "most éppen telefonál", "biztos már randevúzik valakivel", "nem zavarom, amíg edz", "bizonyára hazasiet". Mi a legrosszabb, ami történni fog? Azt fogja mondani, hogy "nem". A világ nem fog összedőlni. Vedd úgy, hogy egyszerűen nem ítéltek el.

Ehhez kapcsolódik az a tény, hogy fel kell hagynod a kudarctól való félelemmel! Könnyű kimondani, de minél több nővel beszélsz, annál könnyebb lesz elkezdeni a következőt. Minél jobban félsz a kudarctól, annál több kifogást keresel magadnak. És ha lebeszéled magad arról, hogy közeledjenek, akkor valójában soha nem fogsz beszélni egyetlen nővel sem. Látod ezt az ördögi kört? Kezdje kis lépésekkel. Hagyd abba a kifogásokat, és beszélj vele.

Vigyázz a megjelenésedre

Még a hölgyek is nézik, hogyan nézel ki. Mindenki mást szeret, igazad van. De büdös hónaljért vagy ápolatlan szakállért nem fogsz csomagolni. Ha vigyázol a megjelenésedre, jelentősen megnöveled annak esélyét, hogy egy lány vagy nő elfogadja a meghívásodat egy randevúra vagy egy baráti találkozóra. Nem kell, hogy érdekeljen a legújabb divat, vagy mindig tökéletesen fésültnek, illatosítottnak, borotváltnak kell lenned, és ami a legjobb, drága autót vezetned. Általában elég a tiszta vasalt ruha, a tiszta haj és a kellemes illat. Hazafelé az edzőteremből nem pakolsz be egyet, akár melegítőnadrágot, akár Armani-ruhát viselsz. Vagyis, hacsak nem volt veled az edzőteremben. Szóval vigyázz magadra. Kifizetődő lesz.

Szerezzen barátokat

Nem kell azonnal kikérnie. Mit szólnál a barátsághoz? És nem, nem kell aggódnia a "barátzóna" miatt. Kiléphet belőle, amikor csak akar. Kezdj el beszélni. Nem tudsz semmi elképesztő hírrel előrukkolni? Elégedjen meg a „Hello”-val! Lépésről lépésre haladj végig, nem kell rögtön egy gyűrűvel fél térdre borulnod a párod előtt. Köszönj. Indítson beszélgetést. Ha nincs kedve azonnal elhívni, ne tedd. Legközelebb biztosan lesz rá lehetőséged. nem? Szóval nem ez volt a megfelelő. Ne úgy közelítsen hozzá, mint egy potenciális barátnőhöz, hanem mint egy személyhez, akit most ismertél meg. Tetszel neki, ezért fel akarod venni a kapcsolatot. És amikor barátok lesztek, kiválaszthatja a tökéletes pillanatot, hogy megkérdezze, szeretne-e randevúzni veled.


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.