Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Tanuld meg, hogy érezd jól magad

A barátnő megtalálásának első lépése az, hogy ne érezd magad kínosnak a nők közelében, és ne látszódj kétségbeesettnek. Nagyon könnyen elérheted! Tanuld meg kényelmesen érezni magad. Ne menj ki azzal a gondolattal, hogy "ma keresek egy barátnőt". Először is tanulj meg kényelmesen beszélni a nőkkel. Ezt csak úgy érheted el, ha rendszeresen beszélsz velük!

Beszélj minden nővel, akivel találkozol. Nem csak azokkal, akiket szeretsz. Köszöntsd a pénztárgép mögött álló ügyintézőt, válts néhány udvarias mondatot a mögötted sorban álló nővel. És mindenekelőtt beszéljen női kollégáival a munkahelyén.

Ne keressen többé kifogásokat magának

Amikor meglát egy nőt, aki tetszik, csak közelítse meg. Hagyd abba, hogy olyan kifogásokat adj magadnak, mint "most éppen telefonál", "biztos már randevúzik valakivel", "nem zavarom, amíg edz", "bizonyára hazasiet". Mi a legrosszabb, ami történni fog? Azt fogja mondani, hogy "nem". A világ nem fog összedőlni. Vedd úgy, hogy egyszerűen nem ítéltek el.

Ehhez kapcsolódik az a tény, hogy fel kell hagynod a kudarctól való félelemmel! Könnyű kimondani, de minél több nővel beszélsz, annál könnyebb lesz elkezdeni a következőt. Minél jobban félsz a kudarctól, annál több kifogást keresel magadnak. És ha lebeszéled magad arról, hogy közeledjenek, akkor valójában soha nem fogsz beszélni egyetlen nővel sem. Látod ezt az ördögi kört? Kezdje kis lépésekkel. Hagyd abba a kifogásokat, és beszélj vele.

Vigyázz a megjelenésedre

Még a hölgyek is nézik, hogyan nézel ki. Mindenki mást szeret, igazad van. De büdös hónaljért vagy ápolatlan szakállért nem fogsz csomagolni. Ha vigyázol a megjelenésedre, jelentősen megnöveled annak esélyét, hogy egy lány vagy nő elfogadja a meghívásodat egy randevúra vagy egy baráti találkozóra. Nem kell, hogy érdekeljen a legújabb divat, vagy mindig tökéletesen fésültnek, illatosítottnak, borotváltnak kell lenned, és ami a legjobb, drága autót vezetned. Általában elég a tiszta vasalt ruha, a tiszta haj és a kellemes illat. Hazafelé az edzőteremből nem pakolsz be egyet, akár melegítőnadrágot, akár Armani-ruhát viselsz. Vagyis, hacsak nem volt veled az edzőteremben. Szóval vigyázz magadra. Kifizetődő lesz.

Szerezzen barátokat

Nem kell azonnal kikérnie. Mit szólnál a barátsághoz? És nem, nem kell aggódnia a "barátzóna" miatt. Kiléphet belőle, amikor csak akar. Kezdj el beszélni. Nem tudsz semmi elképesztő hírrel előrukkolni? Elégedjen meg a „Hello”-val! Lépésről lépésre haladj végig, nem kell rögtön egy gyűrűvel fél térdre borulnod a párod előtt. Köszönj. Indítson beszélgetést. Ha nincs kedve azonnal elhívni, ne tedd. Legközelebb biztosan lesz rá lehetőséged. nem? Szóval nem ez volt a megfelelő. Ne úgy közelítsen hozzá, mint egy potenciális barátnőhöz, hanem mint egy személyhez, akit most ismertél meg. Tetszel neki, ezért fel akarod venni a kapcsolatot. És amikor barátok lesztek, kiválaszthatja a tökéletes pillanatot, hogy megkérdezze, szeretne-e randevúzni veled.


Hasonló cikkek

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.