Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Tanuld meg, hogy érezd jól magad

A barátnő megtalálásának első lépése az, hogy ne érezd magad kínosnak a nők közelében, és ne látszódj kétségbeesettnek. Nagyon könnyen elérheted! Tanuld meg kényelmesen érezni magad. Ne menj ki azzal a gondolattal, hogy "ma keresek egy barátnőt". Először is tanulj meg kényelmesen beszélni a nőkkel. Ezt csak úgy érheted el, ha rendszeresen beszélsz velük!

Beszélj minden nővel, akivel találkozol. Nem csak azokkal, akiket szeretsz. Köszöntsd a pénztárgép mögött álló ügyintézőt, válts néhány udvarias mondatot a mögötted sorban álló nővel. És mindenekelőtt beszéljen női kollégáival a munkahelyén.

Ne keressen többé kifogásokat magának

Amikor meglát egy nőt, aki tetszik, csak közelítse meg. Hagyd abba, hogy olyan kifogásokat adj magadnak, mint "most éppen telefonál", "biztos már randevúzik valakivel", "nem zavarom, amíg edz", "bizonyára hazasiet". Mi a legrosszabb, ami történni fog? Azt fogja mondani, hogy "nem". A világ nem fog összedőlni. Vedd úgy, hogy egyszerűen nem ítéltek el.

Ehhez kapcsolódik az a tény, hogy fel kell hagynod a kudarctól való félelemmel! Könnyű kimondani, de minél több nővel beszélsz, annál könnyebb lesz elkezdeni a következőt. Minél jobban félsz a kudarctól, annál több kifogást keresel magadnak. És ha lebeszéled magad arról, hogy közeledjenek, akkor valójában soha nem fogsz beszélni egyetlen nővel sem. Látod ezt az ördögi kört? Kezdje kis lépésekkel. Hagyd abba a kifogásokat, és beszélj vele.

Vigyázz a megjelenésedre

Még a hölgyek is nézik, hogyan nézel ki. Mindenki mást szeret, igazad van. De büdös hónaljért vagy ápolatlan szakállért nem fogsz csomagolni. Ha vigyázol a megjelenésedre, jelentősen megnöveled annak esélyét, hogy egy lány vagy nő elfogadja a meghívásodat egy randevúra vagy egy baráti találkozóra. Nem kell, hogy érdekeljen a legújabb divat, vagy mindig tökéletesen fésültnek, illatosítottnak, borotváltnak kell lenned, és ami a legjobb, drága autót vezetned. Általában elég a tiszta vasalt ruha, a tiszta haj és a kellemes illat. Hazafelé az edzőteremből nem pakolsz be egyet, akár melegítőnadrágot, akár Armani-ruhát viselsz. Vagyis, hacsak nem volt veled az edzőteremben. Szóval vigyázz magadra. Kifizetődő lesz.

Szerezzen barátokat

Nem kell azonnal kikérnie. Mit szólnál a barátsághoz? És nem, nem kell aggódnia a "barátzóna" miatt. Kiléphet belőle, amikor csak akar. Kezdj el beszélni. Nem tudsz semmi elképesztő hírrel előrukkolni? Elégedjen meg a „Hello”-val! Lépésről lépésre haladj végig, nem kell rögtön egy gyűrűvel fél térdre borulnod a párod előtt. Köszönj. Indítson beszélgetést. Ha nincs kedve azonnal elhívni, ne tedd. Legközelebb biztosan lesz rá lehetőséged. nem? Szóval nem ez volt a megfelelő. Ne úgy közelítsen hozzá, mint egy potenciális barátnőhöz, hanem mint egy személyhez, akit most ismertél meg. Tetszel neki, ezért fel akarod venni a kapcsolatot. És amikor barátok lesztek, kiválaszthatja a tökéletes pillanatot, hogy megkérdezze, szeretne-e randevúzni veled.


Hasonló cikkek

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.