Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Tanuld meg, hogy érezd jól magad

A barátnő megtalálásának első lépése az, hogy ne érezd magad kínosnak a nők közelében, és ne látszódj kétségbeesettnek. Nagyon könnyen elérheted! Tanuld meg kényelmesen érezni magad. Ne menj ki azzal a gondolattal, hogy "ma keresek egy barátnőt". Először is tanulj meg kényelmesen beszélni a nőkkel. Ezt csak úgy érheted el, ha rendszeresen beszélsz velük!

Beszélj minden nővel, akivel találkozol. Nem csak azokkal, akiket szeretsz. Köszöntsd a pénztárgép mögött álló ügyintézőt, válts néhány udvarias mondatot a mögötted sorban álló nővel. És mindenekelőtt beszéljen női kollégáival a munkahelyén.

Ne keressen többé kifogásokat magának

Amikor meglát egy nőt, aki tetszik, csak közelítse meg. Hagyd abba, hogy olyan kifogásokat adj magadnak, mint "most éppen telefonál", "biztos már randevúzik valakivel", "nem zavarom, amíg edz", "bizonyára hazasiet". Mi a legrosszabb, ami történni fog? Azt fogja mondani, hogy "nem". A világ nem fog összedőlni. Vedd úgy, hogy egyszerűen nem ítéltek el.

Ehhez kapcsolódik az a tény, hogy fel kell hagynod a kudarctól való félelemmel! Könnyű kimondani, de minél több nővel beszélsz, annál könnyebb lesz elkezdeni a következőt. Minél jobban félsz a kudarctól, annál több kifogást keresel magadnak. És ha lebeszéled magad arról, hogy közeledjenek, akkor valójában soha nem fogsz beszélni egyetlen nővel sem. Látod ezt az ördögi kört? Kezdje kis lépésekkel. Hagyd abba a kifogásokat, és beszélj vele.

Vigyázz a megjelenésedre

Még a hölgyek is nézik, hogyan nézel ki. Mindenki mást szeret, igazad van. De büdös hónaljért vagy ápolatlan szakállért nem fogsz csomagolni. Ha vigyázol a megjelenésedre, jelentősen megnöveled annak esélyét, hogy egy lány vagy nő elfogadja a meghívásodat egy randevúra vagy egy baráti találkozóra. Nem kell, hogy érdekeljen a legújabb divat, vagy mindig tökéletesen fésültnek, illatosítottnak, borotváltnak kell lenned, és ami a legjobb, drága autót vezetned. Általában elég a tiszta vasalt ruha, a tiszta haj és a kellemes illat. Hazafelé az edzőteremből nem pakolsz be egyet, akár melegítőnadrágot, akár Armani-ruhát viselsz. Vagyis, hacsak nem volt veled az edzőteremben. Szóval vigyázz magadra. Kifizetődő lesz.

Szerezzen barátokat

Nem kell azonnal kikérnie. Mit szólnál a barátsághoz? És nem, nem kell aggódnia a "barátzóna" miatt. Kiléphet belőle, amikor csak akar. Kezdj el beszélni. Nem tudsz semmi elképesztő hírrel előrukkolni? Elégedjen meg a „Hello”-val! Lépésről lépésre haladj végig, nem kell rögtön egy gyűrűvel fél térdre borulnod a párod előtt. Köszönj. Indítson beszélgetést. Ha nincs kedve azonnal elhívni, ne tedd. Legközelebb biztosan lesz rá lehetőséged. nem? Szóval nem ez volt a megfelelő. Ne úgy közelítsen hozzá, mint egy potenciális barátnőhöz, hanem mint egy személyhez, akit most ismertél meg. Tetszel neki, ezért fel akarod venni a kapcsolatot. És amikor barátok lesztek, kiválaszthatja a tökéletes pillanatot, hogy megkérdezze, szeretne-e randevúzni veled.


Hasonló cikkek

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.