Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Jöjjön el, és tanulja meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Hogyan értékeljünk egy fényképet

Általában a fénykép az első, amit megnézünk. És sok mindent megtudhatsz csak belőle. Keress egy fotót egy gondolattal, pl. egy fénykép valahonnan egy utazásról, vagy az érintett személy érdeklődésére mutat rá, egy fotó, amelyen a férfi van szerkesztve, egy jól megvilágított fotó, röviden úgy, hogy látható legyen, hogy a férfi legalább egy kicsit dolgozzon rajta.

Teljesen utasítsa el azokat a profilokat, amelyekben a rossz világítás által "maszkolt" személy fényképe, sapka, maszk vagy egy kanapén elterülő félmeztelen férfi fényképe szerepel. Amikor nem is törődnek azzal, hogy képviseljék magukat, akkor nem kapsz tőlük semmit egy kapcsolatban. Fedett arcú fotókat gyakran olyan férfiak tesznek közzé, akik titkolnak valamit.

A túl tökéletes fotó egyben azt is jelzi, hogy valami valószínűleg nem stimmel. Van egy igazi kedves srác a képen látható hiba nélkül, egzotikus háttérrel? Futtassa át a fotót a keresőn, és nézze meg, hogy hamis-e. Ha sehol nem találja a fényképet, jegyezze meg gondolatban, hogy több bizonyítékra van szüksége, hogy a szóban forgó férfi valóban így néz ki.

A nyelvtan az ész jele

A dysortográfusok persze mást jelentenek, de eleinte nem ismered a kinézetet, igaz? A túl sok nyelvtani hiba sokat elárul magáról az emberről. Másrészt, ha maga megveti a nyelvtant, hagyja ki ezt a pontot.

Egy férfinak sok hibája van egy olyan rövid szövegben, mint a társkereső oldal profilja, vagy nagyon súlyos diszortográfiai rendellenességben szenved, vagy nem nem tanulsz az iskolában, vagy nem érdekel semmi Az, hogy valaki húsz vagy több év alatt nem tudja megtanulni anyanyelvének alapvető nyelvtanát a világon, puszta lustaság. Egy ilyen partner nem visz el kirándulni, nem talál ki programot a hétvégére. Valószínűleg jól fog jönni, ha minden nap főzöl neki, és esetleg időnként sétálsz a környéken.

Azt gondolhatod, hogy túlzás egy embert ilyen szigorúan a nyelvtan alapján ítélni, de bízz bennünk. A nyelvtan sokkal többet mond az emberekről, mint amennyit el akarnak ismerni, és végül is az ördög a részletekben rejlik.

Óvakodj a tagadástól

Kerüld azokat a profilokat, amelyek boldogtalan életedet fitogtatják. Például amikor egy férfi azt írja, hogy a felesége megcsalta, talált valaki mást, hogy ez az utolsó próbálkozása a szerelem megtalálására, vagy az élet csalódást okozott neki, és csak keres valakit, akivel találkozhat. Az ilyen profilú férfiak alapvetően csak két kategóriába sorolhatók. Vagy nincs megoldott múltjuk, vagy hazudnak.

A feloldatlan múlt nem teszi lehetővé, hogy kapcsolatot építs ki közöttetek. Nem számít, mennyire szerelmes vagy, vagy mennyire próbálkozol. A hazugok nem feltétlenül csalók, de a pszichológus szerint a mindent tagadás a hírhedt hazudozó egyik mutatója. Ugye, nem akarsz egy hat láb magas, sörhasú srácot a randevúdon egy hat láb magas atléta helyett?

Hogyan lehet kiszúrni egy házassági csalót

< p>Túl szép ahhoz, hogy kihagyjuk, igaz-e Így van, ez nem igaz. A cseh társkereső oldalakon a házassági csaló leggyakrabban egy grizzle jóképű férfi, aki orvosként, plasztikai sebészként, katonaként vagy akár katonatisztként dolgozik. Ráadásul jelenleg is küldetésben vannak az USA-ban vagy Afganisztánban, vagy ott születtek.

Ha elkezdesz velük levelezni, csodálni fognak, hogy milyen szép vagy, a hobbid miatt, politikai attitűd stb. Nem félnek beszélni önnel a házasságról és a gyerekekről. Alternatív megoldásként azonnal házasságot javasolnak. Nem minden férfi, aki házasodni szándékozik, házassági csaló. De mindig gondoljon a "túl korai, túl tökéletes" eszközre. Ez egy hatalmas piros figyelmeztető tábla, amely azt mondja, hogy "jobb, ha most elfut".

Csak az ellenőrzött társkereső oldalakban bízzon.

Használjon olyan társkereső oldalakat, amelyek komolyan veszik a randevúzást, és ahol minden gyanús viselkedést jelenthet. más felhasználóktól. Az ELITE Date például manuálisan ellenőrzi az összes regisztrált felhasználó profilját, így azonnal törli sok csalót és csínytevőt az oldalról. Ha pedig később csalót vagy egyébként kifogásolható profilt találnak, lehetősége van azonnal letiltani a profilt, és ezzel megakadályozni a további kommunikációt.


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.