Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Jöjjön el, és tanulja meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Hogyan értékeljünk egy fényképet

Általában a fénykép az első, amit megnézünk. És sok mindent megtudhatsz csak belőle. Keress egy fotót egy gondolattal, pl. egy fénykép valahonnan egy utazásról, vagy az érintett személy érdeklődésére mutat rá, egy fotó, amelyen a férfi van szerkesztve, egy jól megvilágított fotó, röviden úgy, hogy látható legyen, hogy a férfi legalább egy kicsit dolgozzon rajta.

Teljesen utasítsa el azokat a profilokat, amelyekben a rossz világítás által "maszkolt" személy fényképe, sapka, maszk vagy egy kanapén elterülő félmeztelen férfi fényképe szerepel. Amikor nem is törődnek azzal, hogy képviseljék magukat, akkor nem kapsz tőlük semmit egy kapcsolatban. Fedett arcú fotókat gyakran olyan férfiak tesznek közzé, akik titkolnak valamit.

A túl tökéletes fotó egyben azt is jelzi, hogy valami valószínűleg nem stimmel. Van egy igazi kedves srác a képen látható hiba nélkül, egzotikus háttérrel? Futtassa át a fotót a keresőn, és nézze meg, hogy hamis-e. Ha sehol nem találja a fényképet, jegyezze meg gondolatban, hogy több bizonyítékra van szüksége, hogy a szóban forgó férfi valóban így néz ki.

A nyelvtan az ész jele

A dysortográfusok persze mást jelentenek, de eleinte nem ismered a kinézetet, igaz? A túl sok nyelvtani hiba sokat elárul magáról az emberről. Másrészt, ha maga megveti a nyelvtant, hagyja ki ezt a pontot.

Egy férfinak sok hibája van egy olyan rövid szövegben, mint a társkereső oldal profilja, vagy nagyon súlyos diszortográfiai rendellenességben szenved, vagy nem nem tanulsz az iskolában, vagy nem érdekel semmi Az, hogy valaki húsz vagy több év alatt nem tudja megtanulni anyanyelvének alapvető nyelvtanát a világon, puszta lustaság. Egy ilyen partner nem visz el kirándulni, nem talál ki programot a hétvégére. Valószínűleg jól fog jönni, ha minden nap főzöl neki, és esetleg időnként sétálsz a környéken.

Azt gondolhatod, hogy túlzás egy embert ilyen szigorúan a nyelvtan alapján ítélni, de bízz bennünk. A nyelvtan sokkal többet mond az emberekről, mint amennyit el akarnak ismerni, és végül is az ördög a részletekben rejlik.

Óvakodj a tagadástól

Kerüld azokat a profilokat, amelyek boldogtalan életedet fitogtatják. Például amikor egy férfi azt írja, hogy a felesége megcsalta, talált valaki mást, hogy ez az utolsó próbálkozása a szerelem megtalálására, vagy az élet csalódást okozott neki, és csak keres valakit, akivel találkozhat. Az ilyen profilú férfiak alapvetően csak két kategóriába sorolhatók. Vagy nincs megoldott múltjuk, vagy hazudnak.

A feloldatlan múlt nem teszi lehetővé, hogy kapcsolatot építs ki közöttetek. Nem számít, mennyire szerelmes vagy, vagy mennyire próbálkozol. A hazugok nem feltétlenül csalók, de a pszichológus szerint a mindent tagadás a hírhedt hazudozó egyik mutatója. Ugye, nem akarsz egy hat láb magas, sörhasú srácot a randevúdon egy hat láb magas atléta helyett?

Hogyan lehet kiszúrni egy házassági csalót

< p>Túl szép ahhoz, hogy kihagyjuk, igaz-e Így van, ez nem igaz. A cseh társkereső oldalakon a házassági csaló leggyakrabban egy grizzle jóképű férfi, aki orvosként, plasztikai sebészként, katonaként vagy akár katonatisztként dolgozik. Ráadásul jelenleg is küldetésben vannak az USA-ban vagy Afganisztánban, vagy ott születtek.

Ha elkezdesz velük levelezni, csodálni fognak, hogy milyen szép vagy, a hobbid miatt, politikai attitűd stb. Nem félnek beszélni önnel a házasságról és a gyerekekről. Alternatív megoldásként azonnal házasságot javasolnak. Nem minden férfi, aki házasodni szándékozik, házassági csaló. De mindig gondoljon a "túl korai, túl tökéletes" eszközre. Ez egy hatalmas piros figyelmeztető tábla, amely azt mondja, hogy "jobb, ha most elfut".

Csak az ellenőrzött társkereső oldalakban bízzon.

Használjon olyan társkereső oldalakat, amelyek komolyan veszik a randevúzást, és ahol minden gyanús viselkedést jelenthet. más felhasználóktól. Az ELITE Date például manuálisan ellenőrzi az összes regisztrált felhasználó profilját, így azonnal törli sok csalót és csínytevőt az oldalról. Ha pedig később csalót vagy egyébként kifogásolható profilt találnak, lehetősége van azonnal letiltani a profilt, és ezzel megakadályozni a további kommunikációt.


Hasonló cikkek

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.