Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Jöjjön el, és tanulja meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Hogyan értékeljünk egy fényképet

Általában a fénykép az első, amit megnézünk. És sok mindent megtudhatsz csak belőle. Keress egy fotót egy gondolattal, pl. egy fénykép valahonnan egy utazásról, vagy az érintett személy érdeklődésére mutat rá, egy fotó, amelyen a férfi van szerkesztve, egy jól megvilágított fotó, röviden úgy, hogy látható legyen, hogy a férfi legalább egy kicsit dolgozzon rajta.

Teljesen utasítsa el azokat a profilokat, amelyekben a rossz világítás által "maszkolt" személy fényképe, sapka, maszk vagy egy kanapén elterülő félmeztelen férfi fényképe szerepel. Amikor nem is törődnek azzal, hogy képviseljék magukat, akkor nem kapsz tőlük semmit egy kapcsolatban. Fedett arcú fotókat gyakran olyan férfiak tesznek közzé, akik titkolnak valamit.

A túl tökéletes fotó egyben azt is jelzi, hogy valami valószínűleg nem stimmel. Van egy igazi kedves srác a képen látható hiba nélkül, egzotikus háttérrel? Futtassa át a fotót a keresőn, és nézze meg, hogy hamis-e. Ha sehol nem találja a fényképet, jegyezze meg gondolatban, hogy több bizonyítékra van szüksége, hogy a szóban forgó férfi valóban így néz ki.

A nyelvtan az ész jele

A dysortográfusok persze mást jelentenek, de eleinte nem ismered a kinézetet, igaz? A túl sok nyelvtani hiba sokat elárul magáról az emberről. Másrészt, ha maga megveti a nyelvtant, hagyja ki ezt a pontot.

Egy férfinak sok hibája van egy olyan rövid szövegben, mint a társkereső oldal profilja, vagy nagyon súlyos diszortográfiai rendellenességben szenved, vagy nem nem tanulsz az iskolában, vagy nem érdekel semmi Az, hogy valaki húsz vagy több év alatt nem tudja megtanulni anyanyelvének alapvető nyelvtanát a világon, puszta lustaság. Egy ilyen partner nem visz el kirándulni, nem talál ki programot a hétvégére. Valószínűleg jól fog jönni, ha minden nap főzöl neki, és esetleg időnként sétálsz a környéken.

Azt gondolhatod, hogy túlzás egy embert ilyen szigorúan a nyelvtan alapján ítélni, de bízz bennünk. A nyelvtan sokkal többet mond az emberekről, mint amennyit el akarnak ismerni, és végül is az ördög a részletekben rejlik.

Óvakodj a tagadástól

Kerüld azokat a profilokat, amelyek boldogtalan életedet fitogtatják. Például amikor egy férfi azt írja, hogy a felesége megcsalta, talált valaki mást, hogy ez az utolsó próbálkozása a szerelem megtalálására, vagy az élet csalódást okozott neki, és csak keres valakit, akivel találkozhat. Az ilyen profilú férfiak alapvetően csak két kategóriába sorolhatók. Vagy nincs megoldott múltjuk, vagy hazudnak.

A feloldatlan múlt nem teszi lehetővé, hogy kapcsolatot építs ki közöttetek. Nem számít, mennyire szerelmes vagy, vagy mennyire próbálkozol. A hazugok nem feltétlenül csalók, de a pszichológus szerint a mindent tagadás a hírhedt hazudozó egyik mutatója. Ugye, nem akarsz egy hat láb magas, sörhasú srácot a randevúdon egy hat láb magas atléta helyett?

Hogyan lehet kiszúrni egy házassági csalót

< p>Túl szép ahhoz, hogy kihagyjuk, igaz-e Így van, ez nem igaz. A cseh társkereső oldalakon a házassági csaló leggyakrabban egy grizzle jóképű férfi, aki orvosként, plasztikai sebészként, katonaként vagy akár katonatisztként dolgozik. Ráadásul jelenleg is küldetésben vannak az USA-ban vagy Afganisztánban, vagy ott születtek.

Ha elkezdesz velük levelezni, csodálni fognak, hogy milyen szép vagy, a hobbid miatt, politikai attitűd stb. Nem félnek beszélni önnel a házasságról és a gyerekekről. Alternatív megoldásként azonnal házasságot javasolnak. Nem minden férfi, aki házasodni szándékozik, házassági csaló. De mindig gondoljon a "túl korai, túl tökéletes" eszközre. Ez egy hatalmas piros figyelmeztető tábla, amely azt mondja, hogy "jobb, ha most elfut".

Csak az ellenőrzött társkereső oldalakban bízzon.

Használjon olyan társkereső oldalakat, amelyek komolyan veszik a randevúzást, és ahol minden gyanús viselkedést jelenthet. más felhasználóktól. Az ELITE Date például manuálisan ellenőrzi az összes regisztrált felhasználó profilját, így azonnal törli sok csalót és csínytevőt az oldalról. Ha pedig később csalót vagy egyébként kifogásolható profilt találnak, lehetősége van azonnal letiltani a profilt, és ezzel megakadályozni a további kommunikációt.


Hasonló cikkek

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.