Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Jöjjön el, és tanulja meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Hogyan értékeljünk egy fényképet

Általában a fénykép az első, amit megnézünk. És sok mindent megtudhatsz csak belőle. Keress egy fotót egy gondolattal, pl. egy fénykép valahonnan egy utazásról, vagy az érintett személy érdeklődésére mutat rá, egy fotó, amelyen a férfi van szerkesztve, egy jól megvilágított fotó, röviden úgy, hogy látható legyen, hogy a férfi legalább egy kicsit dolgozzon rajta.

Teljesen utasítsa el azokat a profilokat, amelyekben a rossz világítás által "maszkolt" személy fényképe, sapka, maszk vagy egy kanapén elterülő félmeztelen férfi fényképe szerepel. Amikor nem is törődnek azzal, hogy képviseljék magukat, akkor nem kapsz tőlük semmit egy kapcsolatban. Fedett arcú fotókat gyakran olyan férfiak tesznek közzé, akik titkolnak valamit.

A túl tökéletes fotó egyben azt is jelzi, hogy valami valószínűleg nem stimmel. Van egy igazi kedves srác a képen látható hiba nélkül, egzotikus háttérrel? Futtassa át a fotót a keresőn, és nézze meg, hogy hamis-e. Ha sehol nem találja a fényképet, jegyezze meg gondolatban, hogy több bizonyítékra van szüksége, hogy a szóban forgó férfi valóban így néz ki.

A nyelvtan az ész jele

A dysortográfusok persze mást jelentenek, de eleinte nem ismered a kinézetet, igaz? A túl sok nyelvtani hiba sokat elárul magáról az emberről. Másrészt, ha maga megveti a nyelvtant, hagyja ki ezt a pontot.

Egy férfinak sok hibája van egy olyan rövid szövegben, mint a társkereső oldal profilja, vagy nagyon súlyos diszortográfiai rendellenességben szenved, vagy nem nem tanulsz az iskolában, vagy nem érdekel semmi Az, hogy valaki húsz vagy több év alatt nem tudja megtanulni anyanyelvének alapvető nyelvtanát a világon, puszta lustaság. Egy ilyen partner nem visz el kirándulni, nem talál ki programot a hétvégére. Valószínűleg jól fog jönni, ha minden nap főzöl neki, és esetleg időnként sétálsz a környéken.

Azt gondolhatod, hogy túlzás egy embert ilyen szigorúan a nyelvtan alapján ítélni, de bízz bennünk. A nyelvtan sokkal többet mond az emberekről, mint amennyit el akarnak ismerni, és végül is az ördög a részletekben rejlik.

Óvakodj a tagadástól

Kerüld azokat a profilokat, amelyek boldogtalan életedet fitogtatják. Például amikor egy férfi azt írja, hogy a felesége megcsalta, talált valaki mást, hogy ez az utolsó próbálkozása a szerelem megtalálására, vagy az élet csalódást okozott neki, és csak keres valakit, akivel találkozhat. Az ilyen profilú férfiak alapvetően csak két kategóriába sorolhatók. Vagy nincs megoldott múltjuk, vagy hazudnak.

A feloldatlan múlt nem teszi lehetővé, hogy kapcsolatot építs ki közöttetek. Nem számít, mennyire szerelmes vagy, vagy mennyire próbálkozol. A hazugok nem feltétlenül csalók, de a pszichológus szerint a mindent tagadás a hírhedt hazudozó egyik mutatója. Ugye, nem akarsz egy hat láb magas, sörhasú srácot a randevúdon egy hat láb magas atléta helyett?

Hogyan lehet kiszúrni egy házassági csalót

< p>Túl szép ahhoz, hogy kihagyjuk, igaz-e Így van, ez nem igaz. A cseh társkereső oldalakon a házassági csaló leggyakrabban egy grizzle jóképű férfi, aki orvosként, plasztikai sebészként, katonaként vagy akár katonatisztként dolgozik. Ráadásul jelenleg is küldetésben vannak az USA-ban vagy Afganisztánban, vagy ott születtek.

Ha elkezdesz velük levelezni, csodálni fognak, hogy milyen szép vagy, a hobbid miatt, politikai attitűd stb. Nem félnek beszélni önnel a házasságról és a gyerekekről. Alternatív megoldásként azonnal házasságot javasolnak. Nem minden férfi, aki házasodni szándékozik, házassági csaló. De mindig gondoljon a "túl korai, túl tökéletes" eszközre. Ez egy hatalmas piros figyelmeztető tábla, amely azt mondja, hogy "jobb, ha most elfut".

Csak az ellenőrzött társkereső oldalakban bízzon.

Használjon olyan társkereső oldalakat, amelyek komolyan veszik a randevúzást, és ahol minden gyanús viselkedést jelenthet. más felhasználóktól. Az ELITE Date például manuálisan ellenőrzi az összes regisztrált felhasználó profilját, így azonnal törli sok csalót és csínytevőt az oldalról. Ha pedig később csalót vagy egyébként kifogásolható profilt találnak, lehetősége van azonnal letiltani a profilt, és ezzel megakadályozni a további kommunikációt.


Hasonló cikkek

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.