Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Felsoroltunk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Érintés

Bizonyára égtek a vágytól, hogy megérintsétek egymást. De ne akarj mindent azonnal. A túlzott közelség meglehetősen elbátortalaníthatja a másikat. És ezt biztosan nem akarod. Ne feledje, hogy egyesek utálják, ha valaki megérinti a nyakát vagy a fejét. Másrészt ne add fel teljesen az érintést. Ha nem próbálná meg, hidegnek vagy érdektelennek tűnhet.

Nincs intim zóna

Az első randevúnál emlékezzen egy egyszerű leckére. Nincsenek érzékeny területek. Ha eddig csak virtuálisan ismeritek egymást, például egy társkereső oldalról, erre az időre kerüljetek az intim érintéseket. Érintse meg a karját, amennyire csak lehetséges. Ha ül, véletlenül beleütközhet a lábába, vagy megérintheti a kezét. Az urak is rátehetik a kezüket egy hölgy hátára egy rövid pillanatra, miközben az bevezeti a szobába.

Fogd meg a kezét

Régi vágású, de rendkívül hatékony. Ez azonban csak a randevú második szakaszában lehetséges, az elején biztosan nem. Ujjai hegyével finoman érintse meg a kezét, majd simogathatja. A röpke érintések sokkal izgalmasabbak. Hölgyeim, ha azt akarjátok, hogy egy férfi megfogja a kezét, tegye elérhető közelségbe. Ha nem használ, vagy nem biztos benne, tegye tenyérrel felfelé. Talán így meg fogja érteni, hogy érdekli, hogy elvigyen hozzá.

Érints, simogass

A múló érintések létrehozzák közötted azt a híres szikrát. Az idegesség ebben az esetben az Ön előnye. Nem szabad azonban túlságosan aggódnia, hogy ne csak csillogjon az érintés. Már az egyszerű kéz a karra helyezése is kifejező. Például amikor a partnere valami vicceset mond, vagy amikor meg akar vigasztalni. A nem tolakodó érintés megengedett. Tehát ne gondolkozzon túl sokat azon, hogy mikor és hogyan érintsen meg valakit. Ha úgy érzed, hogy ez helyénvaló, és ez nem fogja elvenni a partnered kedvét, akkor tedd meg. Ha úgy érzi, hogy még egy bemutatkozó vagy búcsúzó ölelés sem helyénvaló, várjon a következő alkalomig. Jobb várni néhány napot, mint elveszíteni a lehetőséget, hogy újra láthassuk egymást.


Hasonló cikkek

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.