Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Felsoroltunk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Érintés

Bizonyára égtek a vágytól, hogy megérintsétek egymást. De ne akarj mindent azonnal. A túlzott közelség meglehetősen elbátortalaníthatja a másikat. És ezt biztosan nem akarod. Ne feledje, hogy egyesek utálják, ha valaki megérinti a nyakát vagy a fejét. Másrészt ne add fel teljesen az érintést. Ha nem próbálná meg, hidegnek vagy érdektelennek tűnhet.

Nincs intim zóna

Az első randevúnál emlékezzen egy egyszerű leckére. Nincsenek érzékeny területek. Ha eddig csak virtuálisan ismeritek egymást, például egy társkereső oldalról, erre az időre kerüljetek az intim érintéseket. Érintse meg a karját, amennyire csak lehetséges. Ha ül, véletlenül beleütközhet a lábába, vagy megérintheti a kezét. Az urak is rátehetik a kezüket egy hölgy hátára egy rövid pillanatra, miközben az bevezeti a szobába.

Fogd meg a kezét

Régi vágású, de rendkívül hatékony. Ez azonban csak a randevú második szakaszában lehetséges, az elején biztosan nem. Ujjai hegyével finoman érintse meg a kezét, majd simogathatja. A röpke érintések sokkal izgalmasabbak. Hölgyeim, ha azt akarjátok, hogy egy férfi megfogja a kezét, tegye elérhető közelségbe. Ha nem használ, vagy nem biztos benne, tegye tenyérrel felfelé. Talán így meg fogja érteni, hogy érdekli, hogy elvigyen hozzá.

Érints, simogass

A múló érintések létrehozzák közötted azt a híres szikrát. Az idegesség ebben az esetben az Ön előnye. Nem szabad azonban túlságosan aggódnia, hogy ne csak csillogjon az érintés. Már az egyszerű kéz a karra helyezése is kifejező. Például amikor a partnere valami vicceset mond, vagy amikor meg akar vigasztalni. A nem tolakodó érintés megengedett. Tehát ne gondolkozzon túl sokat azon, hogy mikor és hogyan érintsen meg valakit. Ha úgy érzed, hogy ez helyénvaló, és ez nem fogja elvenni a partnered kedvét, akkor tedd meg. Ha úgy érzi, hogy még egy bemutatkozó vagy búcsúzó ölelés sem helyénvaló, várjon a következő alkalomig. Jobb várni néhány napot, mint elveszíteni a lehetőséget, hogy újra láthassuk egymást.


Hasonló cikkek

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.