Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Felsoroltunk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Érintés

Bizonyára égtek a vágytól, hogy megérintsétek egymást. De ne akarj mindent azonnal. A túlzott közelség meglehetősen elbátortalaníthatja a másikat. És ezt biztosan nem akarod. Ne feledje, hogy egyesek utálják, ha valaki megérinti a nyakát vagy a fejét. Másrészt ne add fel teljesen az érintést. Ha nem próbálná meg, hidegnek vagy érdektelennek tűnhet.

Nincs intim zóna

Az első randevúnál emlékezzen egy egyszerű leckére. Nincsenek érzékeny területek. Ha eddig csak virtuálisan ismeritek egymást, például egy társkereső oldalról, erre az időre kerüljetek az intim érintéseket. Érintse meg a karját, amennyire csak lehetséges. Ha ül, véletlenül beleütközhet a lábába, vagy megérintheti a kezét. Az urak is rátehetik a kezüket egy hölgy hátára egy rövid pillanatra, miközben az bevezeti a szobába.

Fogd meg a kezét

Régi vágású, de rendkívül hatékony. Ez azonban csak a randevú második szakaszában lehetséges, az elején biztosan nem. Ujjai hegyével finoman érintse meg a kezét, majd simogathatja. A röpke érintések sokkal izgalmasabbak. Hölgyeim, ha azt akarjátok, hogy egy férfi megfogja a kezét, tegye elérhető közelségbe. Ha nem használ, vagy nem biztos benne, tegye tenyérrel felfelé. Talán így meg fogja érteni, hogy érdekli, hogy elvigyen hozzá.

Érints, simogass

A múló érintések létrehozzák közötted azt a híres szikrát. Az idegesség ebben az esetben az Ön előnye. Nem szabad azonban túlságosan aggódnia, hogy ne csak csillogjon az érintés. Már az egyszerű kéz a karra helyezése is kifejező. Például amikor a partnere valami vicceset mond, vagy amikor meg akar vigasztalni. A nem tolakodó érintés megengedett. Tehát ne gondolkozzon túl sokat azon, hogy mikor és hogyan érintsen meg valakit. Ha úgy érzed, hogy ez helyénvaló, és ez nem fogja elvenni a partnered kedvét, akkor tedd meg. Ha úgy érzi, hogy még egy bemutatkozó vagy búcsúzó ölelés sem helyénvaló, várjon a következő alkalomig. Jobb várni néhány napot, mint elveszíteni a lehetőséget, hogy újra láthassuk egymást.


Hasonló cikkek

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.