Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Felsoroltunk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Érintés

Bizonyára égtek a vágytól, hogy megérintsétek egymást. De ne akarj mindent azonnal. A túlzott közelség meglehetősen elbátortalaníthatja a másikat. És ezt biztosan nem akarod. Ne feledje, hogy egyesek utálják, ha valaki megérinti a nyakát vagy a fejét. Másrészt ne add fel teljesen az érintést. Ha nem próbálná meg, hidegnek vagy érdektelennek tűnhet.

Nincs intim zóna

Az első randevúnál emlékezzen egy egyszerű leckére. Nincsenek érzékeny területek. Ha eddig csak virtuálisan ismeritek egymást, például egy társkereső oldalról, erre az időre kerüljetek az intim érintéseket. Érintse meg a karját, amennyire csak lehetséges. Ha ül, véletlenül beleütközhet a lábába, vagy megérintheti a kezét. Az urak is rátehetik a kezüket egy hölgy hátára egy rövid pillanatra, miközben az bevezeti a szobába.

Fogd meg a kezét

Régi vágású, de rendkívül hatékony. Ez azonban csak a randevú második szakaszában lehetséges, az elején biztosan nem. Ujjai hegyével finoman érintse meg a kezét, majd simogathatja. A röpke érintések sokkal izgalmasabbak. Hölgyeim, ha azt akarjátok, hogy egy férfi megfogja a kezét, tegye elérhető közelségbe. Ha nem használ, vagy nem biztos benne, tegye tenyérrel felfelé. Talán így meg fogja érteni, hogy érdekli, hogy elvigyen hozzá.

Érints, simogass

A múló érintések létrehozzák közötted azt a híres szikrát. Az idegesség ebben az esetben az Ön előnye. Nem szabad azonban túlságosan aggódnia, hogy ne csak csillogjon az érintés. Már az egyszerű kéz a karra helyezése is kifejező. Például amikor a partnere valami vicceset mond, vagy amikor meg akar vigasztalni. A nem tolakodó érintés megengedett. Tehát ne gondolkozzon túl sokat azon, hogy mikor és hogyan érintsen meg valakit. Ha úgy érzed, hogy ez helyénvaló, és ez nem fogja elvenni a partnered kedvét, akkor tedd meg. Ha úgy érzi, hogy még egy bemutatkozó vagy búcsúzó ölelés sem helyénvaló, várjon a következő alkalomig. Jobb várni néhány napot, mint elveszíteni a lehetőséget, hogy újra láthassuk egymást.


Hasonló cikkek

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.