Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Felsoroltunk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Érintés

Bizonyára égtek a vágytól, hogy megérintsétek egymást. De ne akarj mindent azonnal. A túlzott közelség meglehetősen elbátortalaníthatja a másikat. És ezt biztosan nem akarod. Ne feledje, hogy egyesek utálják, ha valaki megérinti a nyakát vagy a fejét. Másrészt ne add fel teljesen az érintést. Ha nem próbálná meg, hidegnek vagy érdektelennek tűnhet.

Nincs intim zóna

Az első randevúnál emlékezzen egy egyszerű leckére. Nincsenek érzékeny területek. Ha eddig csak virtuálisan ismeritek egymást, például egy társkereső oldalról, erre az időre kerüljetek az intim érintéseket. Érintse meg a karját, amennyire csak lehetséges. Ha ül, véletlenül beleütközhet a lábába, vagy megérintheti a kezét. Az urak is rátehetik a kezüket egy hölgy hátára egy rövid pillanatra, miközben az bevezeti a szobába.

Fogd meg a kezét

Régi vágású, de rendkívül hatékony. Ez azonban csak a randevú második szakaszában lehetséges, az elején biztosan nem. Ujjai hegyével finoman érintse meg a kezét, majd simogathatja. A röpke érintések sokkal izgalmasabbak. Hölgyeim, ha azt akarjátok, hogy egy férfi megfogja a kezét, tegye elérhető közelségbe. Ha nem használ, vagy nem biztos benne, tegye tenyérrel felfelé. Talán így meg fogja érteni, hogy érdekli, hogy elvigyen hozzá.

Érints, simogass

A múló érintések létrehozzák közötted azt a híres szikrát. Az idegesség ebben az esetben az Ön előnye. Nem szabad azonban túlságosan aggódnia, hogy ne csak csillogjon az érintés. Már az egyszerű kéz a karra helyezése is kifejező. Például amikor a partnere valami vicceset mond, vagy amikor meg akar vigasztalni. A nem tolakodó érintés megengedett. Tehát ne gondolkozzon túl sokat azon, hogy mikor és hogyan érintsen meg valakit. Ha úgy érzed, hogy ez helyénvaló, és ez nem fogja elvenni a partnered kedvét, akkor tedd meg. Ha úgy érzi, hogy még egy bemutatkozó vagy búcsúzó ölelés sem helyénvaló, várjon a következő alkalomig. Jobb várni néhány napot, mint elveszíteni a lehetőséget, hogy újra láthassuk egymást.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?