Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő randevúzni.

Honnan származnak?

Bár manapság kizárólag női fegyverek, eredetileg csak előkelő urak számára készültek. Biztosan emlékezni fog legalább egy barokk filmre, amely a púderes parókákon kívül tele volt sarkú cipőkkel is. Nem női, hanem férfi lábon. Minél magasabb az úriember státusza a társadalomban, annál magasabb sarkú cipőt viselhettek. És ezek egy része a mai napig is átragadt. Ha magassarkút hordsz, automatikusan nem csak fizikailag, hanem intelligensebbnek, érdekesebbnek és fényűzőbbnek is látszol magasabbnak. És ezt már érdemes megfontolni, mit szóltok hozzá, hölgyeim?

Szebbé varázsolnak benneteket

Amint már említettük, a sarkú cipő vizuálisan meghosszabbítja a lábát. Ezen kívül abban is segítenek, hogy kecsesebben járj. Ezen a ponton gyakorlatilag lábujjhegyen állsz. Ez automatikusan kiegyenesíti a hátát, igazítja a vállát, és igen, elkezdi jobban forgatni a medencéjét. Az urak szó szerint szeretik ezt a lépést. Ha jó első benyomást akarsz kelteni valakiben, menj oda hozzá sarkúban. Kiválóan alkalmasak randevúzásra egy bárban vagy az utcán!

A férfiak szívesebben segítenek Önnek

Ha egy nő sarkú cipőt visel, a férfiak nagyobb valószínűséggel segítenek neki. nem hiszed? A szegfűszeg arra készteti a férfiakat, hogy azonnal segítsenek Önnek, legyen szó vásárlásról vagy arról, hogy segítsen megtalálni valamit a térképen. És nem csak azért, hogy tovább nézhessenek! Erő és törékenység furcsa keveréke árad belőled, amit egyszerűen csak fel akarnak fedezni.

Fegyverként használd őket

És most nem arra gondolunk, hogy bosszantó kérők lábát tapossuk. A sarkú cipő a ruhatár egy speciális típusa, amelyet csak nőknek tartanak fenn. És ha tudod, hogyan kell használni, akkor nagyon erős fegyverré válhat. Szexinek nézel ki, a lábad kisebb, míg te magasabb vagy, és ezt a tényt se hagyd figyelmen kívül segítséggel. Vegyél egyet randevúzni, és párodnak esélye sem lesz ellenállni a bájodnak.


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.