Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő randevúzni.

Honnan származnak?

Bár manapság kizárólag női fegyverek, eredetileg csak előkelő urak számára készültek. Biztosan emlékezni fog legalább egy barokk filmre, amely a púderes parókákon kívül tele volt sarkú cipőkkel is. Nem női, hanem férfi lábon. Minél magasabb az úriember státusza a társadalomban, annál magasabb sarkú cipőt viselhettek. És ezek egy része a mai napig is átragadt. Ha magassarkút hordsz, automatikusan nem csak fizikailag, hanem intelligensebbnek, érdekesebbnek és fényűzőbbnek is látszol magasabbnak. És ezt már érdemes megfontolni, mit szóltok hozzá, hölgyeim?

Szebbé varázsolnak benneteket

Amint már említettük, a sarkú cipő vizuálisan meghosszabbítja a lábát. Ezen kívül abban is segítenek, hogy kecsesebben járj. Ezen a ponton gyakorlatilag lábujjhegyen állsz. Ez automatikusan kiegyenesíti a hátát, igazítja a vállát, és igen, elkezdi jobban forgatni a medencéjét. Az urak szó szerint szeretik ezt a lépést. Ha jó első benyomást akarsz kelteni valakiben, menj oda hozzá sarkúban. Kiválóan alkalmasak randevúzásra egy bárban vagy az utcán!

A férfiak szívesebben segítenek Önnek

Ha egy nő sarkú cipőt visel, a férfiak nagyobb valószínűséggel segítenek neki. nem hiszed? A szegfűszeg arra készteti a férfiakat, hogy azonnal segítsenek Önnek, legyen szó vásárlásról vagy arról, hogy segítsen megtalálni valamit a térképen. És nem csak azért, hogy tovább nézhessenek! Erő és törékenység furcsa keveréke árad belőled, amit egyszerűen csak fel akarnak fedezni.

Fegyverként használd őket

És most nem arra gondolunk, hogy bosszantó kérők lábát tapossuk. A sarkú cipő a ruhatár egy speciális típusa, amelyet csak nőknek tartanak fenn. És ha tudod, hogyan kell használni, akkor nagyon erős fegyverré válhat. Szexinek nézel ki, a lábad kisebb, míg te magasabb vagy, és ezt a tényt se hagyd figyelmen kívül segítséggel. Vegyél egyet randevúzni, és párodnak esélye sem lesz ellenállni a bájodnak.


Hasonló cikkek

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.