Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő randevúzni.

Honnan származnak?

Bár manapság kizárólag női fegyverek, eredetileg csak előkelő urak számára készültek. Biztosan emlékezni fog legalább egy barokk filmre, amely a púderes parókákon kívül tele volt sarkú cipőkkel is. Nem női, hanem férfi lábon. Minél magasabb az úriember státusza a társadalomban, annál magasabb sarkú cipőt viselhettek. És ezek egy része a mai napig is átragadt. Ha magassarkút hordsz, automatikusan nem csak fizikailag, hanem intelligensebbnek, érdekesebbnek és fényűzőbbnek is látszol magasabbnak. És ezt már érdemes megfontolni, mit szóltok hozzá, hölgyeim?

Szebbé varázsolnak benneteket

Amint már említettük, a sarkú cipő vizuálisan meghosszabbítja a lábát. Ezen kívül abban is segítenek, hogy kecsesebben járj. Ezen a ponton gyakorlatilag lábujjhegyen állsz. Ez automatikusan kiegyenesíti a hátát, igazítja a vállát, és igen, elkezdi jobban forgatni a medencéjét. Az urak szó szerint szeretik ezt a lépést. Ha jó első benyomást akarsz kelteni valakiben, menj oda hozzá sarkúban. Kiválóan alkalmasak randevúzásra egy bárban vagy az utcán!

A férfiak szívesebben segítenek Önnek

Ha egy nő sarkú cipőt visel, a férfiak nagyobb valószínűséggel segítenek neki. nem hiszed? A szegfűszeg arra készteti a férfiakat, hogy azonnal segítsenek Önnek, legyen szó vásárlásról vagy arról, hogy segítsen megtalálni valamit a térképen. És nem csak azért, hogy tovább nézhessenek! Erő és törékenység furcsa keveréke árad belőled, amit egyszerűen csak fel akarnak fedezni.

Fegyverként használd őket

És most nem arra gondolunk, hogy bosszantó kérők lábát tapossuk. A sarkú cipő a ruhatár egy speciális típusa, amelyet csak nőknek tartanak fenn. És ha tudod, hogyan kell használni, akkor nagyon erős fegyverré válhat. Szexinek nézel ki, a lábad kisebb, míg te magasabb vagy, és ezt a tényt se hagyd figyelmen kívül segítséggel. Vegyél egyet randevúzni, és párodnak esélye sem lesz ellenállni a bájodnak.


Hasonló cikkek

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.