Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő randevúzni.

Honnan származnak?

Bár manapság kizárólag női fegyverek, eredetileg csak előkelő urak számára készültek. Biztosan emlékezni fog legalább egy barokk filmre, amely a púderes parókákon kívül tele volt sarkú cipőkkel is. Nem női, hanem férfi lábon. Minél magasabb az úriember státusza a társadalomban, annál magasabb sarkú cipőt viselhettek. És ezek egy része a mai napig is átragadt. Ha magassarkút hordsz, automatikusan nem csak fizikailag, hanem intelligensebbnek, érdekesebbnek és fényűzőbbnek is látszol magasabbnak. És ezt már érdemes megfontolni, mit szóltok hozzá, hölgyeim?

Szebbé varázsolnak benneteket

Amint már említettük, a sarkú cipő vizuálisan meghosszabbítja a lábát. Ezen kívül abban is segítenek, hogy kecsesebben járj. Ezen a ponton gyakorlatilag lábujjhegyen állsz. Ez automatikusan kiegyenesíti a hátát, igazítja a vállát, és igen, elkezdi jobban forgatni a medencéjét. Az urak szó szerint szeretik ezt a lépést. Ha jó első benyomást akarsz kelteni valakiben, menj oda hozzá sarkúban. Kiválóan alkalmasak randevúzásra egy bárban vagy az utcán!

A férfiak szívesebben segítenek Önnek

Ha egy nő sarkú cipőt visel, a férfiak nagyobb valószínűséggel segítenek neki. nem hiszed? A szegfűszeg arra készteti a férfiakat, hogy azonnal segítsenek Önnek, legyen szó vásárlásról vagy arról, hogy segítsen megtalálni valamit a térképen. És nem csak azért, hogy tovább nézhessenek! Erő és törékenység furcsa keveréke árad belőled, amit egyszerűen csak fel akarnak fedezni.

Fegyverként használd őket

És most nem arra gondolunk, hogy bosszantó kérők lábát tapossuk. A sarkú cipő a ruhatár egy speciális típusa, amelyet csak nőknek tartanak fenn. És ha tudod, hogyan kell használni, akkor nagyon erős fegyverré válhat. Szexinek nézel ki, a lábad kisebb, míg te magasabb vagy, és ezt a tényt se hagyd figyelmen kívül segítséggel. Vegyél egyet randevúzni, és párodnak esélye sem lesz ellenállni a bájodnak.


Hasonló cikkek

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.