Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő randevúzni.

Honnan származnak?

Bár manapság kizárólag női fegyverek, eredetileg csak előkelő urak számára készültek. Biztosan emlékezni fog legalább egy barokk filmre, amely a púderes parókákon kívül tele volt sarkú cipőkkel is. Nem női, hanem férfi lábon. Minél magasabb az úriember státusza a társadalomban, annál magasabb sarkú cipőt viselhettek. És ezek egy része a mai napig is átragadt. Ha magassarkút hordsz, automatikusan nem csak fizikailag, hanem intelligensebbnek, érdekesebbnek és fényűzőbbnek is látszol magasabbnak. És ezt már érdemes megfontolni, mit szóltok hozzá, hölgyeim?

Szebbé varázsolnak benneteket

Amint már említettük, a sarkú cipő vizuálisan meghosszabbítja a lábát. Ezen kívül abban is segítenek, hogy kecsesebben járj. Ezen a ponton gyakorlatilag lábujjhegyen állsz. Ez automatikusan kiegyenesíti a hátát, igazítja a vállát, és igen, elkezdi jobban forgatni a medencéjét. Az urak szó szerint szeretik ezt a lépést. Ha jó első benyomást akarsz kelteni valakiben, menj oda hozzá sarkúban. Kiválóan alkalmasak randevúzásra egy bárban vagy az utcán!

A férfiak szívesebben segítenek Önnek

Ha egy nő sarkú cipőt visel, a férfiak nagyobb valószínűséggel segítenek neki. nem hiszed? A szegfűszeg arra készteti a férfiakat, hogy azonnal segítsenek Önnek, legyen szó vásárlásról vagy arról, hogy segítsen megtalálni valamit a térképen. És nem csak azért, hogy tovább nézhessenek! Erő és törékenység furcsa keveréke árad belőled, amit egyszerűen csak fel akarnak fedezni.

Fegyverként használd őket

És most nem arra gondolunk, hogy bosszantó kérők lábát tapossuk. A sarkú cipő a ruhatár egy speciális típusa, amelyet csak nőknek tartanak fenn. És ha tudod, hogyan kell használni, akkor nagyon erős fegyverré válhat. Szexinek nézel ki, a lábad kisebb, míg te magasabb vagy, és ezt a tényt se hagyd figyelmen kívül segítséggel. Vegyél egyet randevúzni, és párodnak esélye sem lesz ellenállni a bájodnak.


Hasonló cikkek

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!