Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első együtt töltött hétvégét partnerként.

Hétvégi utazás

Ha már kapcsolata elején le akarja nyűgözni a párját, válasszon egy külföldi utazás. A legtöbb utazási iroda hétvégi kirándulásokat szervez külföldi városokba. Ki ne szeretne elmenni például Párizsba, Londonba, Amszterdamba vagy Berlinbe stb. Ha nem szeret városnéző túrákra menni, lehetőség van szállodát és repülőjegyet foglalni ezen városok egyikében saját magad. Kirándulhat saját ízlése szerint.

Természetesen nem csak külföldön kell városokat látogatnia. Csehországban is sok gyönyörű város van, amelyeket érdemes megnézni. Ha nem veti meg a természetet, egy városi kirándulást kombinálhat egy természetjárással. Rajtad múlik, hogyan tervezed meg.

A hétvégi tevékenységek kombinálása

Ha nincs kedve utazni, az rendben van. Tervezzen különféle tevékenységeket az egész hétvégére, például sportolást - golf, tenisz, squash, in-line medence vagy csak egy séta a városban. Ezenkívül ezeket a tevékenységeket egy kellemes ebéddel vagy vacsorával kombinálhatja egy étteremben.

Megmutathatja partnerének városa nevezetességeit is. Vagyis csak akkor, ha a történelem szerelmese. Ha nem, menjen el városába kultúrára vagy realaxra, például wellnessre vagy masszázsra. Egy kellemes kikapcsolódás mindenkinek jót tesz. Mindezt összevonhatod egy hétvégében, ami minden bizonnyal felejthetetlen élmény lesz a másik párod számára.

Filmhétvége

Ha a kényelemre vágysz, és mindketten szeretitek a filmeket, akkor az legjobb otthon maradni. Csinálj együtt egy filmes hétvégét. Vannak, akik az első résztől szeretnek újra kasszasiker filmeket nézni, pl. Harry Potter, Star Wars stb. Vagy szeretik felzárkózni a film- és sorozathiányaikon. Ha ilyen vagy, akkor a hétvégéd be van fedezve. Ezalatt a néhány nap alatt zenét hallgatva főzhettek együtt. Vagy menjen egyenesen a moziba, hogy megnézzen egy kasszasikert. Ha mindketten filmek szerelmesei vagytok, az első együtt töltött hétvége nem lehet más, mint nagyszerű.
Hasonló cikkek

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.