Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első együtt töltött hétvégét partnerként.

Hétvégi utazás

Ha már kapcsolata elején le akarja nyűgözni a párját, válasszon egy külföldi utazás. A legtöbb utazási iroda hétvégi kirándulásokat szervez külföldi városokba. Ki ne szeretne elmenni például Párizsba, Londonba, Amszterdamba vagy Berlinbe stb. Ha nem szeret városnéző túrákra menni, lehetőség van szállodát és repülőjegyet foglalni ezen városok egyikében saját magad. Kirándulhat saját ízlése szerint.

Természetesen nem csak külföldön kell városokat látogatnia. Csehországban is sok gyönyörű város van, amelyeket érdemes megnézni. Ha nem veti meg a természetet, egy városi kirándulást kombinálhat egy természetjárással. Rajtad múlik, hogyan tervezed meg.

A hétvégi tevékenységek kombinálása

Ha nincs kedve utazni, az rendben van. Tervezzen különféle tevékenységeket az egész hétvégére, például sportolást - golf, tenisz, squash, in-line medence vagy csak egy séta a városban. Ezenkívül ezeket a tevékenységeket egy kellemes ebéddel vagy vacsorával kombinálhatja egy étteremben.

Megmutathatja partnerének városa nevezetességeit is. Vagyis csak akkor, ha a történelem szerelmese. Ha nem, menjen el városába kultúrára vagy realaxra, például wellnessre vagy masszázsra. Egy kellemes kikapcsolódás mindenkinek jót tesz. Mindezt összevonhatod egy hétvégében, ami minden bizonnyal felejthetetlen élmény lesz a másik párod számára.

Filmhétvége

Ha a kényelemre vágysz, és mindketten szeretitek a filmeket, akkor az legjobb otthon maradni. Csinálj együtt egy filmes hétvégét. Vannak, akik az első résztől szeretnek újra kasszasiker filmeket nézni, pl. Harry Potter, Star Wars stb. Vagy szeretik felzárkózni a film- és sorozathiányaikon. Ha ilyen vagy, akkor a hétvégéd be van fedezve. Ezalatt a néhány nap alatt zenét hallgatva főzhettek együtt. Vagy menjen egyenesen a moziba, hogy megnézzen egy kasszasikert. Ha mindketten filmek szerelmesei vagytok, az első együtt töltött hétvége nem lehet más, mint nagyszerű.
Hasonló cikkek

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!