Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első együtt töltött hétvégét partnerként.

Hétvégi utazás

Ha már kapcsolata elején le akarja nyűgözni a párját, válasszon egy külföldi utazás. A legtöbb utazási iroda hétvégi kirándulásokat szervez külföldi városokba. Ki ne szeretne elmenni például Párizsba, Londonba, Amszterdamba vagy Berlinbe stb. Ha nem szeret városnéző túrákra menni, lehetőség van szállodát és repülőjegyet foglalni ezen városok egyikében saját magad. Kirándulhat saját ízlése szerint.

Természetesen nem csak külföldön kell városokat látogatnia. Csehországban is sok gyönyörű város van, amelyeket érdemes megnézni. Ha nem veti meg a természetet, egy városi kirándulást kombinálhat egy természetjárással. Rajtad múlik, hogyan tervezed meg.

A hétvégi tevékenységek kombinálása

Ha nincs kedve utazni, az rendben van. Tervezzen különféle tevékenységeket az egész hétvégére, például sportolást - golf, tenisz, squash, in-line medence vagy csak egy séta a városban. Ezenkívül ezeket a tevékenységeket egy kellemes ebéddel vagy vacsorával kombinálhatja egy étteremben.

Megmutathatja partnerének városa nevezetességeit is. Vagyis csak akkor, ha a történelem szerelmese. Ha nem, menjen el városába kultúrára vagy realaxra, például wellnessre vagy masszázsra. Egy kellemes kikapcsolódás mindenkinek jót tesz. Mindezt összevonhatod egy hétvégében, ami minden bizonnyal felejthetetlen élmény lesz a másik párod számára.

Filmhétvége

Ha a kényelemre vágysz, és mindketten szeretitek a filmeket, akkor az legjobb otthon maradni. Csinálj együtt egy filmes hétvégét. Vannak, akik az első résztől szeretnek újra kasszasiker filmeket nézni, pl. Harry Potter, Star Wars stb. Vagy szeretik felzárkózni a film- és sorozathiányaikon. Ha ilyen vagy, akkor a hétvégéd be van fedezve. Ezalatt a néhány nap alatt zenét hallgatva főzhettek együtt. Vagy menjen egyenesen a moziba, hogy megnézzen egy kasszasikert. Ha mindketten filmek szerelmesei vagytok, az első együtt töltött hétvége nem lehet más, mint nagyszerű.
Hasonló cikkek

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.