Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első együtt töltött hétvégét partnerként.

Hétvégi utazás

Ha már kapcsolata elején le akarja nyűgözni a párját, válasszon egy külföldi utazás. A legtöbb utazási iroda hétvégi kirándulásokat szervez külföldi városokba. Ki ne szeretne elmenni például Párizsba, Londonba, Amszterdamba vagy Berlinbe stb. Ha nem szeret városnéző túrákra menni, lehetőség van szállodát és repülőjegyet foglalni ezen városok egyikében saját magad. Kirándulhat saját ízlése szerint.

Természetesen nem csak külföldön kell városokat látogatnia. Csehországban is sok gyönyörű város van, amelyeket érdemes megnézni. Ha nem veti meg a természetet, egy városi kirándulást kombinálhat egy természetjárással. Rajtad múlik, hogyan tervezed meg.

A hétvégi tevékenységek kombinálása

Ha nincs kedve utazni, az rendben van. Tervezzen különféle tevékenységeket az egész hétvégére, például sportolást - golf, tenisz, squash, in-line medence vagy csak egy séta a városban. Ezenkívül ezeket a tevékenységeket egy kellemes ebéddel vagy vacsorával kombinálhatja egy étteremben.

Megmutathatja partnerének városa nevezetességeit is. Vagyis csak akkor, ha a történelem szerelmese. Ha nem, menjen el városába kultúrára vagy realaxra, például wellnessre vagy masszázsra. Egy kellemes kikapcsolódás mindenkinek jót tesz. Mindezt összevonhatod egy hétvégében, ami minden bizonnyal felejthetetlen élmény lesz a másik párod számára.

Filmhétvége

Ha a kényelemre vágysz, és mindketten szeretitek a filmeket, akkor az legjobb otthon maradni. Csinálj együtt egy filmes hétvégét. Vannak, akik az első résztől szeretnek újra kasszasiker filmeket nézni, pl. Harry Potter, Star Wars stb. Vagy szeretik felzárkózni a film- és sorozathiányaikon. Ha ilyen vagy, akkor a hétvégéd be van fedezve. Ezalatt a néhány nap alatt zenét hallgatva főzhettek együtt. Vagy menjen egyenesen a moziba, hogy megnézzen egy kasszasikert. Ha mindketten filmek szerelmesei vagytok, az első együtt töltött hétvége nem lehet más, mint nagyszerű.
Hasonló cikkek

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.