Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első együtt töltött hétvégét partnerként.

Hétvégi utazás

Ha már kapcsolata elején le akarja nyűgözni a párját, válasszon egy külföldi utazás. A legtöbb utazási iroda hétvégi kirándulásokat szervez külföldi városokba. Ki ne szeretne elmenni például Párizsba, Londonba, Amszterdamba vagy Berlinbe stb. Ha nem szeret városnéző túrákra menni, lehetőség van szállodát és repülőjegyet foglalni ezen városok egyikében saját magad. Kirándulhat saját ízlése szerint.

Természetesen nem csak külföldön kell városokat látogatnia. Csehországban is sok gyönyörű város van, amelyeket érdemes megnézni. Ha nem veti meg a természetet, egy városi kirándulást kombinálhat egy természetjárással. Rajtad múlik, hogyan tervezed meg.

A hétvégi tevékenységek kombinálása

Ha nincs kedve utazni, az rendben van. Tervezzen különféle tevékenységeket az egész hétvégére, például sportolást - golf, tenisz, squash, in-line medence vagy csak egy séta a városban. Ezenkívül ezeket a tevékenységeket egy kellemes ebéddel vagy vacsorával kombinálhatja egy étteremben.

Megmutathatja partnerének városa nevezetességeit is. Vagyis csak akkor, ha a történelem szerelmese. Ha nem, menjen el városába kultúrára vagy realaxra, például wellnessre vagy masszázsra. Egy kellemes kikapcsolódás mindenkinek jót tesz. Mindezt összevonhatod egy hétvégében, ami minden bizonnyal felejthetetlen élmény lesz a másik párod számára.

Filmhétvége

Ha a kényelemre vágysz, és mindketten szeretitek a filmeket, akkor az legjobb otthon maradni. Csinálj együtt egy filmes hétvégét. Vannak, akik az első résztől szeretnek újra kasszasiker filmeket nézni, pl. Harry Potter, Star Wars stb. Vagy szeretik felzárkózni a film- és sorozathiányaikon. Ha ilyen vagy, akkor a hétvégéd be van fedezve. Ezalatt a néhány nap alatt zenét hallgatva főzhettek együtt. Vagy menjen egyenesen a moziba, hogy megnézzen egy kasszasikert. Ha mindketten filmek szerelmesei vagytok, az első együtt töltött hétvége nem lehet más, mint nagyszerű.
Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.