Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyél (ne tedd) közvetlenül az első randevú után.

Mikor hívd fel a párodat?

Korábban ez valahogy automatikus volt, egy férfi a találkozás után három napon belül felhív egy nőt. Ez a mai rohanó világban már nem így van. Körülbelül felére csökkenti a hívási időt. Hívjon, küldjön e-mailt, csatlakozzon Skype-on. Röviden, használjon olyan eszközt, amelyen keresztül beszélhet.
A férfiak még mindig vadászok. Ezért a nőnek kell először megszólalnia, ha a férfinak nincs elég bátorsága.

Maradjon kapcsolatban

Ha ismeritek egymást egy társkereső oldalon, előfordulhat, hogy már megszoktam napi szinten írj. Ebben az esetben azonban másnap felvesszük Önnel a kapcsolatot. Határozottan ne kapcsolja be a számítógépét azonnal, miután hazatért egy randevúról. Főleg, ha este randevúztál és későn jöttél haza. Legfeljebb küldjön egy SMS-t, megköszönve egy szép estét. De semmi több.

Második dátum

Tervezze meg a második randevút legkorábban öt napon belül. Csak még egy hét. Még ha lerövidült az az idő, amely után újra kapcsolatba kell lépnie partnerével, ne változtasson ezen. A várakozás hatására jobban várod a másikat. Ráadásul magát a randevút is jobban fogja élvezni. Nem a legjobb megoldás a hét közepén egy találkozó, amelynek célja, hogy holnap felkeljen dolgozni.

Legyen életed

Öt nap a következő találkozóig más oka is van. Először egyáltalán ne alkalmazkodj. Ne mondjon le semmilyen korábban megbeszélt baráti találkozót vagy megbeszélt hobbit. Maradj független. Ha nincs meg az első javasolt időpont, ne essen kétségbe. Ne keltse azonnal azt a benyomást, mintha a hívásra futna. Szervezzen meg egy másik randevút, amelyik jobban megfelel Önnek.

És mindenekelőtt élvezze az egészet. Csiklandozó az alhasban, alig várom, hogy újra hallhassam a hangját. Ha az első találkozás jól sikerült, ez egyértelmű jele annak, hogy folytatnia kell a kapcsolatot!


Hasonló cikkek

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.