Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyél (ne tedd) közvetlenül az első randevú után.

Mikor hívd fel a párodat?

Korábban ez valahogy automatikus volt, egy férfi a találkozás után három napon belül felhív egy nőt. Ez a mai rohanó világban már nem így van. Körülbelül felére csökkenti a hívási időt. Hívjon, küldjön e-mailt, csatlakozzon Skype-on. Röviden, használjon olyan eszközt, amelyen keresztül beszélhet.
A férfiak még mindig vadászok. Ezért a nőnek kell először megszólalnia, ha a férfinak nincs elég bátorsága.

Maradjon kapcsolatban

Ha ismeritek egymást egy társkereső oldalon, előfordulhat, hogy már megszoktam napi szinten írj. Ebben az esetben azonban másnap felvesszük Önnel a kapcsolatot. Határozottan ne kapcsolja be a számítógépét azonnal, miután hazatért egy randevúról. Főleg, ha este randevúztál és későn jöttél haza. Legfeljebb küldjön egy SMS-t, megköszönve egy szép estét. De semmi több.

Második dátum

Tervezze meg a második randevút legkorábban öt napon belül. Csak még egy hét. Még ha lerövidült az az idő, amely után újra kapcsolatba kell lépnie partnerével, ne változtasson ezen. A várakozás hatására jobban várod a másikat. Ráadásul magát a randevút is jobban fogja élvezni. Nem a legjobb megoldás a hét közepén egy találkozó, amelynek célja, hogy holnap felkeljen dolgozni.

Legyen életed

Öt nap a következő találkozóig más oka is van. Először egyáltalán ne alkalmazkodj. Ne mondjon le semmilyen korábban megbeszélt baráti találkozót vagy megbeszélt hobbit. Maradj független. Ha nincs meg az első javasolt időpont, ne essen kétségbe. Ne keltse azonnal azt a benyomást, mintha a hívásra futna. Szervezzen meg egy másik randevút, amelyik jobban megfelel Önnek.

És mindenekelőtt élvezze az egészet. Csiklandozó az alhasban, alig várom, hogy újra hallhassam a hangját. Ha az első találkozás jól sikerült, ez egyértelmű jele annak, hogy folytatnia kell a kapcsolatot!


Hasonló cikkek

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.