Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyél (ne tedd) közvetlenül az első randevú után.

Mikor hívd fel a párodat?

Korábban ez valahogy automatikus volt, egy férfi a találkozás után három napon belül felhív egy nőt. Ez a mai rohanó világban már nem így van. Körülbelül felére csökkenti a hívási időt. Hívjon, küldjön e-mailt, csatlakozzon Skype-on. Röviden, használjon olyan eszközt, amelyen keresztül beszélhet.
A férfiak még mindig vadászok. Ezért a nőnek kell először megszólalnia, ha a férfinak nincs elég bátorsága.

Maradjon kapcsolatban

Ha ismeritek egymást egy társkereső oldalon, előfordulhat, hogy már megszoktam napi szinten írj. Ebben az esetben azonban másnap felvesszük Önnel a kapcsolatot. Határozottan ne kapcsolja be a számítógépét azonnal, miután hazatért egy randevúról. Főleg, ha este randevúztál és későn jöttél haza. Legfeljebb küldjön egy SMS-t, megköszönve egy szép estét. De semmi több.

Második dátum

Tervezze meg a második randevút legkorábban öt napon belül. Csak még egy hét. Még ha lerövidült az az idő, amely után újra kapcsolatba kell lépnie partnerével, ne változtasson ezen. A várakozás hatására jobban várod a másikat. Ráadásul magát a randevút is jobban fogja élvezni. Nem a legjobb megoldás a hét közepén egy találkozó, amelynek célja, hogy holnap felkeljen dolgozni.

Legyen életed

Öt nap a következő találkozóig más oka is van. Először egyáltalán ne alkalmazkodj. Ne mondjon le semmilyen korábban megbeszélt baráti találkozót vagy megbeszélt hobbit. Maradj független. Ha nincs meg az első javasolt időpont, ne essen kétségbe. Ne keltse azonnal azt a benyomást, mintha a hívásra futna. Szervezzen meg egy másik randevút, amelyik jobban megfelel Önnek.

És mindenekelőtt élvezze az egészet. Csiklandozó az alhasban, alig várom, hogy újra hallhassam a hangját. Ha az első találkozás jól sikerült, ez egyértelmű jele annak, hogy folytatnia kell a kapcsolatot!


Hasonló cikkek

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.