Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyél (ne tedd) közvetlenül az első randevú után.

Mikor hívd fel a párodat?

Korábban ez valahogy automatikus volt, egy férfi a találkozás után három napon belül felhív egy nőt. Ez a mai rohanó világban már nem így van. Körülbelül felére csökkenti a hívási időt. Hívjon, küldjön e-mailt, csatlakozzon Skype-on. Röviden, használjon olyan eszközt, amelyen keresztül beszélhet.
A férfiak még mindig vadászok. Ezért a nőnek kell először megszólalnia, ha a férfinak nincs elég bátorsága.

Maradjon kapcsolatban

Ha ismeritek egymást egy társkereső oldalon, előfordulhat, hogy már megszoktam napi szinten írj. Ebben az esetben azonban másnap felvesszük Önnel a kapcsolatot. Határozottan ne kapcsolja be a számítógépét azonnal, miután hazatért egy randevúról. Főleg, ha este randevúztál és későn jöttél haza. Legfeljebb küldjön egy SMS-t, megköszönve egy szép estét. De semmi több.

Második dátum

Tervezze meg a második randevút legkorábban öt napon belül. Csak még egy hét. Még ha lerövidült az az idő, amely után újra kapcsolatba kell lépnie partnerével, ne változtasson ezen. A várakozás hatására jobban várod a másikat. Ráadásul magát a randevút is jobban fogja élvezni. Nem a legjobb megoldás a hét közepén egy találkozó, amelynek célja, hogy holnap felkeljen dolgozni.

Legyen életed

Öt nap a következő találkozóig más oka is van. Először egyáltalán ne alkalmazkodj. Ne mondjon le semmilyen korábban megbeszélt baráti találkozót vagy megbeszélt hobbit. Maradj független. Ha nincs meg az első javasolt időpont, ne essen kétségbe. Ne keltse azonnal azt a benyomást, mintha a hívásra futna. Szervezzen meg egy másik randevút, amelyik jobban megfelel Önnek.

És mindenekelőtt élvezze az egészet. Csiklandozó az alhasban, alig várom, hogy újra hallhassam a hangját. Ha az első találkozás jól sikerült, ez egyértelmű jele annak, hogy folytatnia kell a kapcsolatot!


Hasonló cikkek

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.