A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és többé nem fog kudarcot vallani!

Túlzott érdeklődés

Az első lépés a kapcsolatfelvételben annak jelzése, hogy valakit kedvel. De ha túl könnyen hagyod magad "becsomagolni", a másik fél elveszti érdeklődését irántad. De az is idegesítő, ha valakit túl sokáig üldözünk. Nyomozásnak és őszintétlenségnek tűnik. A férfivadászok visszavonulnak, mert hosszú idő után ez már nem szórakoztatja őket. A könnyű préda szintén nem vonzó számukra. Nem olyan szórakoztató. A nők pedig elveszítik azt a képességüket, hogy meghatározzák, milyen gyorsan alakul ki a kapcsolat. Tehát találjon valami elfogadható kompromisszumot. Álljon ellen egy darabig, majd „hagyja magát elkapni”, ha érdekli.

Beszédhangerő

Ahhoz, hogy a másik felfigyeljen rád, fel kell hívnod magadra a figyelmet. De van különbség aközött, hogy egy jól időzített „véletlen” érintéssel kapcsolatba lépünk, vagy a helyiségen át kiabálunk. Amikor látni akarunk bennünket, hajlamosak vagyunk hangosan nevetni, beszélni, nagy gesztusokat tenni. Az igazság az, hogy a környezet biztosan felfigyel rád. De mások valószínűleg nem gondolnak túl szép dolgokat rólad.

Szerencsétlen áldozat

Az idegesség megteszi a hatását, és általában a legkönnyebb téma, amiről beszélhetsz, te magad vagy. Még könnyebb beszélni a problémáidról. Most mindannyiunknak számtalan. A férfiak szeretnek megmentők lenni, a nők pedig nélkülözhetetlennek érzik magukat. De a panaszok, problémák és boldogtalanság állandó hallgatása kimeríti az embert. Tehát ne játsszon érzékeny akkordot pakolás közben. Éppen ellenkezőleg, légy pozitív, mosolyogj, és vedd humorosan a dolgokat. Így sokkal több plusz pontot kapsz.

A másik ember problémáinak átvállalása

Az ellentétes póluson az a törekvés áll, hogy mindent megoldjunk a megfelelő partner helyett. Ha hosszabb ideig ismeritek egymást, csak valakivé váltok, aki minden problémát megold. És ha nem, akkor lehet hibáztatni. Csomagoláskor spóroljon a tanácsokkal, hogyan rendezze be az életét potenciális szeretőjének. Még ha el is magyarázza neked, milyen nehéz most neki, és hogy szeretne valamit kezdeni magával, hallgass és dobj be valamit itt-ott. Elvégre szerelmi kapcsolatot szeretne kezdeni, nem pedig olyan valaki lenni, akit mások akkor fognak nevezni, amikor a következő problémájukban találják magukat.


Hasonló cikkek

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?