A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és többé nem fog kudarcot vallani!

Túlzott érdeklődés

Az első lépés a kapcsolatfelvételben annak jelzése, hogy valakit kedvel. De ha túl könnyen hagyod magad "becsomagolni", a másik fél elveszti érdeklődését irántad. De az is idegesítő, ha valakit túl sokáig üldözünk. Nyomozásnak és őszintétlenségnek tűnik. A férfivadászok visszavonulnak, mert hosszú idő után ez már nem szórakoztatja őket. A könnyű préda szintén nem vonzó számukra. Nem olyan szórakoztató. A nők pedig elveszítik azt a képességüket, hogy meghatározzák, milyen gyorsan alakul ki a kapcsolat. Tehát találjon valami elfogadható kompromisszumot. Álljon ellen egy darabig, majd „hagyja magát elkapni”, ha érdekli.

Beszédhangerő

Ahhoz, hogy a másik felfigyeljen rád, fel kell hívnod magadra a figyelmet. De van különbség aközött, hogy egy jól időzített „véletlen” érintéssel kapcsolatba lépünk, vagy a helyiségen át kiabálunk. Amikor látni akarunk bennünket, hajlamosak vagyunk hangosan nevetni, beszélni, nagy gesztusokat tenni. Az igazság az, hogy a környezet biztosan felfigyel rád. De mások valószínűleg nem gondolnak túl szép dolgokat rólad.

Szerencsétlen áldozat

Az idegesség megteszi a hatását, és általában a legkönnyebb téma, amiről beszélhetsz, te magad vagy. Még könnyebb beszélni a problémáidról. Most mindannyiunknak számtalan. A férfiak szeretnek megmentők lenni, a nők pedig nélkülözhetetlennek érzik magukat. De a panaszok, problémák és boldogtalanság állandó hallgatása kimeríti az embert. Tehát ne játsszon érzékeny akkordot pakolás közben. Éppen ellenkezőleg, légy pozitív, mosolyogj, és vedd humorosan a dolgokat. Így sokkal több plusz pontot kapsz.

A másik ember problémáinak átvállalása

Az ellentétes póluson az a törekvés áll, hogy mindent megoldjunk a megfelelő partner helyett. Ha hosszabb ideig ismeritek egymást, csak valakivé váltok, aki minden problémát megold. És ha nem, akkor lehet hibáztatni. Csomagoláskor spóroljon a tanácsokkal, hogyan rendezze be az életét potenciális szeretőjének. Még ha el is magyarázza neked, milyen nehéz most neki, és hogy szeretne valamit kezdeni magával, hallgass és dobj be valamit itt-ott. Elvégre szerelmi kapcsolatot szeretne kezdeni, nem pedig olyan valaki lenni, akit mások akkor fognak nevezni, amikor a következő problémájukban találják magukat.


Hasonló cikkek

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.