A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és többé nem fog kudarcot vallani!

Túlzott érdeklődés

Az első lépés a kapcsolatfelvételben annak jelzése, hogy valakit kedvel. De ha túl könnyen hagyod magad "becsomagolni", a másik fél elveszti érdeklődését irántad. De az is idegesítő, ha valakit túl sokáig üldözünk. Nyomozásnak és őszintétlenségnek tűnik. A férfivadászok visszavonulnak, mert hosszú idő után ez már nem szórakoztatja őket. A könnyű préda szintén nem vonzó számukra. Nem olyan szórakoztató. A nők pedig elveszítik azt a képességüket, hogy meghatározzák, milyen gyorsan alakul ki a kapcsolat. Tehát találjon valami elfogadható kompromisszumot. Álljon ellen egy darabig, majd „hagyja magát elkapni”, ha érdekli.

Beszédhangerő

Ahhoz, hogy a másik felfigyeljen rád, fel kell hívnod magadra a figyelmet. De van különbség aközött, hogy egy jól időzített „véletlen” érintéssel kapcsolatba lépünk, vagy a helyiségen át kiabálunk. Amikor látni akarunk bennünket, hajlamosak vagyunk hangosan nevetni, beszélni, nagy gesztusokat tenni. Az igazság az, hogy a környezet biztosan felfigyel rád. De mások valószínűleg nem gondolnak túl szép dolgokat rólad.

Szerencsétlen áldozat

Az idegesség megteszi a hatását, és általában a legkönnyebb téma, amiről beszélhetsz, te magad vagy. Még könnyebb beszélni a problémáidról. Most mindannyiunknak számtalan. A férfiak szeretnek megmentők lenni, a nők pedig nélkülözhetetlennek érzik magukat. De a panaszok, problémák és boldogtalanság állandó hallgatása kimeríti az embert. Tehát ne játsszon érzékeny akkordot pakolás közben. Éppen ellenkezőleg, légy pozitív, mosolyogj, és vedd humorosan a dolgokat. Így sokkal több plusz pontot kapsz.

A másik ember problémáinak átvállalása

Az ellentétes póluson az a törekvés áll, hogy mindent megoldjunk a megfelelő partner helyett. Ha hosszabb ideig ismeritek egymást, csak valakivé váltok, aki minden problémát megold. És ha nem, akkor lehet hibáztatni. Csomagoláskor spóroljon a tanácsokkal, hogyan rendezze be az életét potenciális szeretőjének. Még ha el is magyarázza neked, milyen nehéz most neki, és hogy szeretne valamit kezdeni magával, hallgass és dobj be valamit itt-ott. Elvégre szerelmi kapcsolatot szeretne kezdeni, nem pedig olyan valaki lenni, akit mások akkor fognak nevezni, amikor a következő problémájukban találják magukat.


Hasonló cikkek

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.