A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és többé nem fog kudarcot vallani!

Túlzott érdeklődés

Az első lépés a kapcsolatfelvételben annak jelzése, hogy valakit kedvel. De ha túl könnyen hagyod magad "becsomagolni", a másik fél elveszti érdeklődését irántad. De az is idegesítő, ha valakit túl sokáig üldözünk. Nyomozásnak és őszintétlenségnek tűnik. A férfivadászok visszavonulnak, mert hosszú idő után ez már nem szórakoztatja őket. A könnyű préda szintén nem vonzó számukra. Nem olyan szórakoztató. A nők pedig elveszítik azt a képességüket, hogy meghatározzák, milyen gyorsan alakul ki a kapcsolat. Tehát találjon valami elfogadható kompromisszumot. Álljon ellen egy darabig, majd „hagyja magát elkapni”, ha érdekli.

Beszédhangerő

Ahhoz, hogy a másik felfigyeljen rád, fel kell hívnod magadra a figyelmet. De van különbség aközött, hogy egy jól időzített „véletlen” érintéssel kapcsolatba lépünk, vagy a helyiségen át kiabálunk. Amikor látni akarunk bennünket, hajlamosak vagyunk hangosan nevetni, beszélni, nagy gesztusokat tenni. Az igazság az, hogy a környezet biztosan felfigyel rád. De mások valószínűleg nem gondolnak túl szép dolgokat rólad.

Szerencsétlen áldozat

Az idegesség megteszi a hatását, és általában a legkönnyebb téma, amiről beszélhetsz, te magad vagy. Még könnyebb beszélni a problémáidról. Most mindannyiunknak számtalan. A férfiak szeretnek megmentők lenni, a nők pedig nélkülözhetetlennek érzik magukat. De a panaszok, problémák és boldogtalanság állandó hallgatása kimeríti az embert. Tehát ne játsszon érzékeny akkordot pakolás közben. Éppen ellenkezőleg, légy pozitív, mosolyogj, és vedd humorosan a dolgokat. Így sokkal több plusz pontot kapsz.

A másik ember problémáinak átvállalása

Az ellentétes póluson az a törekvés áll, hogy mindent megoldjunk a megfelelő partner helyett. Ha hosszabb ideig ismeritek egymást, csak valakivé váltok, aki minden problémát megold. És ha nem, akkor lehet hibáztatni. Csomagoláskor spóroljon a tanácsokkal, hogyan rendezze be az életét potenciális szeretőjének. Még ha el is magyarázza neked, milyen nehéz most neki, és hogy szeretne valamit kezdeni magával, hallgass és dobj be valamit itt-ott. Elvégre szerelmi kapcsolatot szeretne kezdeni, nem pedig olyan valaki lenni, akit mások akkor fognak nevezni, amikor a következő problémájukban találják magukat.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.