A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és többé nem fog kudarcot vallani!

Túlzott érdeklődés

Az első lépés a kapcsolatfelvételben annak jelzése, hogy valakit kedvel. De ha túl könnyen hagyod magad "becsomagolni", a másik fél elveszti érdeklődését irántad. De az is idegesítő, ha valakit túl sokáig üldözünk. Nyomozásnak és őszintétlenségnek tűnik. A férfivadászok visszavonulnak, mert hosszú idő után ez már nem szórakoztatja őket. A könnyű préda szintén nem vonzó számukra. Nem olyan szórakoztató. A nők pedig elveszítik azt a képességüket, hogy meghatározzák, milyen gyorsan alakul ki a kapcsolat. Tehát találjon valami elfogadható kompromisszumot. Álljon ellen egy darabig, majd „hagyja magát elkapni”, ha érdekli.

Beszédhangerő

Ahhoz, hogy a másik felfigyeljen rád, fel kell hívnod magadra a figyelmet. De van különbség aközött, hogy egy jól időzített „véletlen” érintéssel kapcsolatba lépünk, vagy a helyiségen át kiabálunk. Amikor látni akarunk bennünket, hajlamosak vagyunk hangosan nevetni, beszélni, nagy gesztusokat tenni. Az igazság az, hogy a környezet biztosan felfigyel rád. De mások valószínűleg nem gondolnak túl szép dolgokat rólad.

Szerencsétlen áldozat

Az idegesség megteszi a hatását, és általában a legkönnyebb téma, amiről beszélhetsz, te magad vagy. Még könnyebb beszélni a problémáidról. Most mindannyiunknak számtalan. A férfiak szeretnek megmentők lenni, a nők pedig nélkülözhetetlennek érzik magukat. De a panaszok, problémák és boldogtalanság állandó hallgatása kimeríti az embert. Tehát ne játsszon érzékeny akkordot pakolás közben. Éppen ellenkezőleg, légy pozitív, mosolyogj, és vedd humorosan a dolgokat. Így sokkal több plusz pontot kapsz.

A másik ember problémáinak átvállalása

Az ellentétes póluson az a törekvés áll, hogy mindent megoldjunk a megfelelő partner helyett. Ha hosszabb ideig ismeritek egymást, csak valakivé váltok, aki minden problémát megold. És ha nem, akkor lehet hibáztatni. Csomagoláskor spóroljon a tanácsokkal, hogyan rendezze be az életét potenciális szeretőjének. Még ha el is magyarázza neked, milyen nehéz most neki, és hogy szeretne valamit kezdeni magával, hallgass és dobj be valamit itt-ott. Elvégre szerelmi kapcsolatot szeretne kezdeni, nem pedig olyan valaki lenni, akit mások akkor fognak nevezni, amikor a következő problémájukban találják magukat.


Hasonló cikkek

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.