Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, vess egy pillantást néhány olyan dologra, amelyek garantáltan elűznek maguktól minden nőt.

Pár perc múlva elmondod neki, hogy sorsra jutottál

Vagy azt mondod, hogy olyan régóta keresem, míg végül egymásra találtatok. Vagy pontosan ugyanaz vagy, és egész életedben rá vártál. A nők romantikusak, de ez nem jelenti azt, hogy hülyék. Néhány perc randevú vagy online kommunikáció után tényleg nem fogja elhinni, hogy ő az egyetlen kiválasztott, akiről óvoda óta álmodoztál, és akinek megmented a szíved-lelked. Hagyja az ilyen történeteket a romantikus regényekre és a hollywoodi filmekre.

Sajtos becenevek

Persze, a legtöbb pár egy egyszerű „drágám” vagy más, nem eredeti becenévhez köt. De legalább eleinte kerüld azokat a kimondottan ciki kifejezéseket – „Királylányt akarok csinálni”, „Drágám”, „Hol van a seggem?” Az ilyen megszólítások/mondatok nem hoznak semmi előnyt, inkább az ellenkezőjét. A legtöbb nő már allergiás a hasonló becenevekre. És nem szabad megfeledkeznünk a mostani „macskahívás” esetről sem, ahol nap mint nap ragoznak olyan címeket, mint a méz, a szamár, a hercegnő, a cica és mások. Maradjon az egyszerű névnél. Felnőtt, és egyikőtök sem fogja úgy érezni, hogy bármit is erőltet.

Túlságosan érintett vagy

Nem számít, hogy a politika vagy a megtakarítás érdekli A bolygó. Ha rögtön az első találkozáskor elkezded a párodnak előadást tartani a világnézetedről, nem kapsz sokat. Természetesen, ha találkoztál a kanadai jávorszarvas barátainak találkozóján, akkor hajrá. Ellenkező esetben maradjon hátra legalább egy kicsit. Legalábbis addig, amíg jobban meg nem ismeritek és "meg nem érintitek". Lassan haladj a szenvedélyes vitákban. Ha más véleménye lenne, azonnal megszökne.

Elmondod, mennyire szereted a naplementét, és szereted megosztani vele érzéseidet

Szeretnél ragyogni, és szeretnél már az elején jelezd, milyen kedves, érzékeny és mennyire szereted hallgatni őt? Szóval figyelj. Ne próbáld elmondani neki, hogy szívesebben töltöd az estéid a víz mellett naplementekor, vagy egy pohár bor mellett, miközben megbeszéled érzéseidet. Mint az első esetben: nem fognak hinni neked. Ha hazudsz, legkésőbb a harmadik randevúig úgysem jönne rá. Ellenkező esetben bizonyítsd be neki tettekkel. Vidd el egy második randevúra a kilátóba, amikor a nap valóban lenyugszik. És akkor hívd meg, hogy nézze meg a Mennyei szerelem című filmet.


Hasonló cikkek

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.