Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, vess egy pillantást néhány olyan dologra, amelyek garantáltan elűznek maguktól minden nőt.

Pár perc múlva elmondod neki, hogy sorsra jutottál

Vagy azt mondod, hogy olyan régóta keresem, míg végül egymásra találtatok. Vagy pontosan ugyanaz vagy, és egész életedben rá vártál. A nők romantikusak, de ez nem jelenti azt, hogy hülyék. Néhány perc randevú vagy online kommunikáció után tényleg nem fogja elhinni, hogy ő az egyetlen kiválasztott, akiről óvoda óta álmodoztál, és akinek megmented a szíved-lelked. Hagyja az ilyen történeteket a romantikus regényekre és a hollywoodi filmekre.

Sajtos becenevek

Persze, a legtöbb pár egy egyszerű „drágám” vagy más, nem eredeti becenévhez köt. De legalább eleinte kerüld azokat a kimondottan ciki kifejezéseket – „Királylányt akarok csinálni”, „Drágám”, „Hol van a seggem?” Az ilyen megszólítások/mondatok nem hoznak semmi előnyt, inkább az ellenkezőjét. A legtöbb nő már allergiás a hasonló becenevekre. És nem szabad megfeledkeznünk a mostani „macskahívás” esetről sem, ahol nap mint nap ragoznak olyan címeket, mint a méz, a szamár, a hercegnő, a cica és mások. Maradjon az egyszerű névnél. Felnőtt, és egyikőtök sem fogja úgy érezni, hogy bármit is erőltet.

Túlságosan érintett vagy

Nem számít, hogy a politika vagy a megtakarítás érdekli A bolygó. Ha rögtön az első találkozáskor elkezded a párodnak előadást tartani a világnézetedről, nem kapsz sokat. Természetesen, ha találkoztál a kanadai jávorszarvas barátainak találkozóján, akkor hajrá. Ellenkező esetben maradjon hátra legalább egy kicsit. Legalábbis addig, amíg jobban meg nem ismeritek és "meg nem érintitek". Lassan haladj a szenvedélyes vitákban. Ha más véleménye lenne, azonnal megszökne.

Elmondod, mennyire szereted a naplementét, és szereted megosztani vele érzéseidet

Szeretnél ragyogni, és szeretnél már az elején jelezd, milyen kedves, érzékeny és mennyire szereted hallgatni őt? Szóval figyelj. Ne próbáld elmondani neki, hogy szívesebben töltöd az estéid a víz mellett naplementekor, vagy egy pohár bor mellett, miközben megbeszéled érzéseidet. Mint az első esetben: nem fognak hinni neked. Ha hazudsz, legkésőbb a harmadik randevúig úgysem jönne rá. Ellenkező esetben bizonyítsd be neki tettekkel. Vidd el egy második randevúra a kilátóba, amikor a nap valóban lenyugszik. És akkor hívd meg, hogy nézze meg a Mennyei szerelem című filmet.


Hasonló cikkek

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.