Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, vess egy pillantást néhány olyan dologra, amelyek garantáltan elűznek maguktól minden nőt.

Pár perc múlva elmondod neki, hogy sorsra jutottál

Vagy azt mondod, hogy olyan régóta keresem, míg végül egymásra találtatok. Vagy pontosan ugyanaz vagy, és egész életedben rá vártál. A nők romantikusak, de ez nem jelenti azt, hogy hülyék. Néhány perc randevú vagy online kommunikáció után tényleg nem fogja elhinni, hogy ő az egyetlen kiválasztott, akiről óvoda óta álmodoztál, és akinek megmented a szíved-lelked. Hagyja az ilyen történeteket a romantikus regényekre és a hollywoodi filmekre.

Sajtos becenevek

Persze, a legtöbb pár egy egyszerű „drágám” vagy más, nem eredeti becenévhez köt. De legalább eleinte kerüld azokat a kimondottan ciki kifejezéseket – „Királylányt akarok csinálni”, „Drágám”, „Hol van a seggem?” Az ilyen megszólítások/mondatok nem hoznak semmi előnyt, inkább az ellenkezőjét. A legtöbb nő már allergiás a hasonló becenevekre. És nem szabad megfeledkeznünk a mostani „macskahívás” esetről sem, ahol nap mint nap ragoznak olyan címeket, mint a méz, a szamár, a hercegnő, a cica és mások. Maradjon az egyszerű névnél. Felnőtt, és egyikőtök sem fogja úgy érezni, hogy bármit is erőltet.

Túlságosan érintett vagy

Nem számít, hogy a politika vagy a megtakarítás érdekli A bolygó. Ha rögtön az első találkozáskor elkezded a párodnak előadást tartani a világnézetedről, nem kapsz sokat. Természetesen, ha találkoztál a kanadai jávorszarvas barátainak találkozóján, akkor hajrá. Ellenkező esetben maradjon hátra legalább egy kicsit. Legalábbis addig, amíg jobban meg nem ismeritek és "meg nem érintitek". Lassan haladj a szenvedélyes vitákban. Ha más véleménye lenne, azonnal megszökne.

Elmondod, mennyire szereted a naplementét, és szereted megosztani vele érzéseidet

Szeretnél ragyogni, és szeretnél már az elején jelezd, milyen kedves, érzékeny és mennyire szereted hallgatni őt? Szóval figyelj. Ne próbáld elmondani neki, hogy szívesebben töltöd az estéid a víz mellett naplementekor, vagy egy pohár bor mellett, miközben megbeszéled érzéseidet. Mint az első esetben: nem fognak hinni neked. Ha hazudsz, legkésőbb a harmadik randevúig úgysem jönne rá. Ellenkező esetben bizonyítsd be neki tettekkel. Vidd el egy második randevúra a kilátóba, amikor a nap valóban lenyugszik. És akkor hívd meg, hogy nézze meg a Mennyei szerelem című filmet.


Hasonló cikkek

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.