Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, vess egy pillantást néhány olyan dologra, amelyek garantáltan elűznek maguktól minden nőt.

Pár perc múlva elmondod neki, hogy sorsra jutottál

Vagy azt mondod, hogy olyan régóta keresem, míg végül egymásra találtatok. Vagy pontosan ugyanaz vagy, és egész életedben rá vártál. A nők romantikusak, de ez nem jelenti azt, hogy hülyék. Néhány perc randevú vagy online kommunikáció után tényleg nem fogja elhinni, hogy ő az egyetlen kiválasztott, akiről óvoda óta álmodoztál, és akinek megmented a szíved-lelked. Hagyja az ilyen történeteket a romantikus regényekre és a hollywoodi filmekre.

Sajtos becenevek

Persze, a legtöbb pár egy egyszerű „drágám” vagy más, nem eredeti becenévhez köt. De legalább eleinte kerüld azokat a kimondottan ciki kifejezéseket – „Királylányt akarok csinálni”, „Drágám”, „Hol van a seggem?” Az ilyen megszólítások/mondatok nem hoznak semmi előnyt, inkább az ellenkezőjét. A legtöbb nő már allergiás a hasonló becenevekre. És nem szabad megfeledkeznünk a mostani „macskahívás” esetről sem, ahol nap mint nap ragoznak olyan címeket, mint a méz, a szamár, a hercegnő, a cica és mások. Maradjon az egyszerű névnél. Felnőtt, és egyikőtök sem fogja úgy érezni, hogy bármit is erőltet.

Túlságosan érintett vagy

Nem számít, hogy a politika vagy a megtakarítás érdekli A bolygó. Ha rögtön az első találkozáskor elkezded a párodnak előadást tartani a világnézetedről, nem kapsz sokat. Természetesen, ha találkoztál a kanadai jávorszarvas barátainak találkozóján, akkor hajrá. Ellenkező esetben maradjon hátra legalább egy kicsit. Legalábbis addig, amíg jobban meg nem ismeritek és "meg nem érintitek". Lassan haladj a szenvedélyes vitákban. Ha más véleménye lenne, azonnal megszökne.

Elmondod, mennyire szereted a naplementét, és szereted megosztani vele érzéseidet

Szeretnél ragyogni, és szeretnél már az elején jelezd, milyen kedves, érzékeny és mennyire szereted hallgatni őt? Szóval figyelj. Ne próbáld elmondani neki, hogy szívesebben töltöd az estéid a víz mellett naplementekor, vagy egy pohár bor mellett, miközben megbeszéled érzéseidet. Mint az első esetben: nem fognak hinni neked. Ha hazudsz, legkésőbb a harmadik randevúig úgysem jönne rá. Ellenkező esetben bizonyítsd be neki tettekkel. Vidd el egy második randevúra a kilátóba, amikor a nap valóban lenyugszik. És akkor hívd meg, hogy nézze meg a Mennyei szerelem című filmet.


Hasonló cikkek

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.