Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Jöjjön el, ismerkedjen meg valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepelje együtt a karácsonyt!

Karácsonyi randevúk a társkereső oldalon

Fedezze fel randevúzó barátait, és kérdezze meg tőlük, hogyan szeretnék karácsonyozni. Még nincs profilod sehol? Nem számít. Cselekszik! De ne hagyd, hogy az elvárásaid túl magasak legyenek. Szerelmet találni és egy kapcsolat kezdeti napjait felfedezni karácsonyi filmek nézése és a hangulat élvezete közben gyönyörű, de ha valakit keresel, csak azért, hogy ne egyedül ülj a fához, az nem tesz jót. Ráadásul stresszt is okozhat. Jelentkezzen be, és keressen nyugodt lelkiismerettel és ötlettel. Ha karácsonyig nem találtad meg életed szerelmét, ne ess kétségbe. Talán találkozik egy nagyszerű barátjával, akivel karácsonykor írhat, telefonálhat vagy sétálhat a városban.

Próbálja ki a Facebookot

A Facebookon is kereshet olyan embereket, akik találkozhatnál. A karácsony pedig a tökéletes alkalom. Menjen végig a barátain ezen a közösségi hálón, és beszélje meg, ki szabad/szingli. Valószínűleg Facebook-barátok vagytok valakivel, akivel általános iskolába jártatok, a munkahelyén találkoztatok, vagy valakivel, akit egy buliról, nyaralásról stb. ismersz. Lehet, hogy olyan emberekről van szó, akiket nem ismersz túl jól, de ez rendben van. Kapcsolatban vagy velük, és bizonyára kellemes időt töltöttetek együtt, különben nem vetted volna fel őket barátként. Írj nekik. Felfedezheti, hogy mindig is volt egy kincs a kapcsolatai között, és nem is tud róla.

Twitter / rajongói oldalak

Használja ki kis hazánk előnyeit. Vagy miért nem nézel körül a már ismert emberek között? A Facebookkal vagy egy társkereső oldallal ellentétben a rajongói oldalakon biztos vagy abban, hogy legalább ugyanazok az érdeklődési köreid. A Twitter valami hasonló. Akikkel követitek egymást, közös érdeklődési körötök, humorérzéketek, stb. Legalább talál valakit a Twitteren, aki felállít egy laptopot a karácsonyi asztalhoz, és Skype-on keresztül vacsorázik. Lehet, hogy nem az a karácsony, amit elképzeltél, de még mindig jobb, mint egyedül lenni az ünnepeken. Az új kor új megközelítést kíván, ezért próbálja ki.

Sötétség leszáll – legyen online

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módszert. Most koncentrálj az időre. És kora este van télen. A vizsgálat eredménye szerint kora este vagyunk a legszenvedélyesebbek. Télen annál jobban vágyunk az összebújásra. Így ha besötétedik, filmnézés helyett kapcsolja be a számítógépét, és ismerkedjen meg egymással. Önnek van a legnagyobb esélye arra, hogy olyan hangulatban kapja el a másikat, ahogyan keresi. Vagyis abban a hangulatban, amikor keresnek valakit, akivel együtt töltenék a karácsonyt és a karácsony előtti időszakot. Használd a tudományt. Ne légy szomorú a sötétedő ablakra nézve. Üljön le számítógépe vagy mobiltelefonja elé, és ismerje meg egymást!


Hasonló cikkek

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.