Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Jöjjön el, ismerkedjen meg valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepelje együtt a karácsonyt!

Karácsonyi randevúk a társkereső oldalon

Fedezze fel randevúzó barátait, és kérdezze meg tőlük, hogyan szeretnék karácsonyozni. Még nincs profilod sehol? Nem számít. Cselekszik! De ne hagyd, hogy az elvárásaid túl magasak legyenek. Szerelmet találni és egy kapcsolat kezdeti napjait felfedezni karácsonyi filmek nézése és a hangulat élvezete közben gyönyörű, de ha valakit keresel, csak azért, hogy ne egyedül ülj a fához, az nem tesz jót. Ráadásul stresszt is okozhat. Jelentkezzen be, és keressen nyugodt lelkiismerettel és ötlettel. Ha karácsonyig nem találtad meg életed szerelmét, ne ess kétségbe. Talán találkozik egy nagyszerű barátjával, akivel karácsonykor írhat, telefonálhat vagy sétálhat a városban.

Próbálja ki a Facebookot

A Facebookon is kereshet olyan embereket, akik találkozhatnál. A karácsony pedig a tökéletes alkalom. Menjen végig a barátain ezen a közösségi hálón, és beszélje meg, ki szabad/szingli. Valószínűleg Facebook-barátok vagytok valakivel, akivel általános iskolába jártatok, a munkahelyén találkoztatok, vagy valakivel, akit egy buliról, nyaralásról stb. ismersz. Lehet, hogy olyan emberekről van szó, akiket nem ismersz túl jól, de ez rendben van. Kapcsolatban vagy velük, és bizonyára kellemes időt töltöttetek együtt, különben nem vetted volna fel őket barátként. Írj nekik. Felfedezheti, hogy mindig is volt egy kincs a kapcsolatai között, és nem is tud róla.

Twitter / rajongói oldalak

Használja ki kis hazánk előnyeit. Vagy miért nem nézel körül a már ismert emberek között? A Facebookkal vagy egy társkereső oldallal ellentétben a rajongói oldalakon biztos vagy abban, hogy legalább ugyanazok az érdeklődési köreid. A Twitter valami hasonló. Akikkel követitek egymást, közös érdeklődési körötök, humorérzéketek, stb. Legalább talál valakit a Twitteren, aki felállít egy laptopot a karácsonyi asztalhoz, és Skype-on keresztül vacsorázik. Lehet, hogy nem az a karácsony, amit elképzeltél, de még mindig jobb, mint egyedül lenni az ünnepeken. Az új kor új megközelítést kíván, ezért próbálja ki.

Sötétség leszáll – legyen online

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módszert. Most koncentrálj az időre. És kora este van télen. A vizsgálat eredménye szerint kora este vagyunk a legszenvedélyesebbek. Télen annál jobban vágyunk az összebújásra. Így ha besötétedik, filmnézés helyett kapcsolja be a számítógépét, és ismerkedjen meg egymással. Önnek van a legnagyobb esélye arra, hogy olyan hangulatban kapja el a másikat, ahogyan keresi. Vagyis abban a hangulatban, amikor keresnek valakit, akivel együtt töltenék a karácsonyt és a karácsony előtti időszakot. Használd a tudományt. Ne légy szomorú a sötétedő ablakra nézve. Üljön le számítógépe vagy mobiltelefonja elé, és ismerje meg egymást!


Hasonló cikkek

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.