Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Jöjjön el, ismerkedjen meg valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepelje együtt a karácsonyt!

Karácsonyi randevúk a társkereső oldalon

Fedezze fel randevúzó barátait, és kérdezze meg tőlük, hogyan szeretnék karácsonyozni. Még nincs profilod sehol? Nem számít. Cselekszik! De ne hagyd, hogy az elvárásaid túl magasak legyenek. Szerelmet találni és egy kapcsolat kezdeti napjait felfedezni karácsonyi filmek nézése és a hangulat élvezete közben gyönyörű, de ha valakit keresel, csak azért, hogy ne egyedül ülj a fához, az nem tesz jót. Ráadásul stresszt is okozhat. Jelentkezzen be, és keressen nyugodt lelkiismerettel és ötlettel. Ha karácsonyig nem találtad meg életed szerelmét, ne ess kétségbe. Talán találkozik egy nagyszerű barátjával, akivel karácsonykor írhat, telefonálhat vagy sétálhat a városban.

Próbálja ki a Facebookot

A Facebookon is kereshet olyan embereket, akik találkozhatnál. A karácsony pedig a tökéletes alkalom. Menjen végig a barátain ezen a közösségi hálón, és beszélje meg, ki szabad/szingli. Valószínűleg Facebook-barátok vagytok valakivel, akivel általános iskolába jártatok, a munkahelyén találkoztatok, vagy valakivel, akit egy buliról, nyaralásról stb. ismersz. Lehet, hogy olyan emberekről van szó, akiket nem ismersz túl jól, de ez rendben van. Kapcsolatban vagy velük, és bizonyára kellemes időt töltöttetek együtt, különben nem vetted volna fel őket barátként. Írj nekik. Felfedezheti, hogy mindig is volt egy kincs a kapcsolatai között, és nem is tud róla.

Twitter / rajongói oldalak

Használja ki kis hazánk előnyeit. Vagy miért nem nézel körül a már ismert emberek között? A Facebookkal vagy egy társkereső oldallal ellentétben a rajongói oldalakon biztos vagy abban, hogy legalább ugyanazok az érdeklődési köreid. A Twitter valami hasonló. Akikkel követitek egymást, közös érdeklődési körötök, humorérzéketek, stb. Legalább talál valakit a Twitteren, aki felállít egy laptopot a karácsonyi asztalhoz, és Skype-on keresztül vacsorázik. Lehet, hogy nem az a karácsony, amit elképzeltél, de még mindig jobb, mint egyedül lenni az ünnepeken. Az új kor új megközelítést kíván, ezért próbálja ki.

Sötétség leszáll – legyen online

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módszert. Most koncentrálj az időre. És kora este van télen. A vizsgálat eredménye szerint kora este vagyunk a legszenvedélyesebbek. Télen annál jobban vágyunk az összebújásra. Így ha besötétedik, filmnézés helyett kapcsolja be a számítógépét, és ismerkedjen meg egymással. Önnek van a legnagyobb esélye arra, hogy olyan hangulatban kapja el a másikat, ahogyan keresi. Vagyis abban a hangulatban, amikor keresnek valakit, akivel együtt töltenék a karácsonyt és a karácsony előtti időszakot. Használd a tudományt. Ne légy szomorú a sötétedő ablakra nézve. Üljön le számítógépe vagy mobiltelefonja elé, és ismerje meg egymást!


Hasonló cikkek

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.