Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Jöjjön el, ismerkedjen meg valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepelje együtt a karácsonyt!

Karácsonyi randevúk a társkereső oldalon

Fedezze fel randevúzó barátait, és kérdezze meg tőlük, hogyan szeretnék karácsonyozni. Még nincs profilod sehol? Nem számít. Cselekszik! De ne hagyd, hogy az elvárásaid túl magasak legyenek. Szerelmet találni és egy kapcsolat kezdeti napjait felfedezni karácsonyi filmek nézése és a hangulat élvezete közben gyönyörű, de ha valakit keresel, csak azért, hogy ne egyedül ülj a fához, az nem tesz jót. Ráadásul stresszt is okozhat. Jelentkezzen be, és keressen nyugodt lelkiismerettel és ötlettel. Ha karácsonyig nem találtad meg életed szerelmét, ne ess kétségbe. Talán találkozik egy nagyszerű barátjával, akivel karácsonykor írhat, telefonálhat vagy sétálhat a városban.

Próbálja ki a Facebookot

A Facebookon is kereshet olyan embereket, akik találkozhatnál. A karácsony pedig a tökéletes alkalom. Menjen végig a barátain ezen a közösségi hálón, és beszélje meg, ki szabad/szingli. Valószínűleg Facebook-barátok vagytok valakivel, akivel általános iskolába jártatok, a munkahelyén találkoztatok, vagy valakivel, akit egy buliról, nyaralásról stb. ismersz. Lehet, hogy olyan emberekről van szó, akiket nem ismersz túl jól, de ez rendben van. Kapcsolatban vagy velük, és bizonyára kellemes időt töltöttetek együtt, különben nem vetted volna fel őket barátként. Írj nekik. Felfedezheti, hogy mindig is volt egy kincs a kapcsolatai között, és nem is tud róla.

Twitter / rajongói oldalak

Használja ki kis hazánk előnyeit. Vagy miért nem nézel körül a már ismert emberek között? A Facebookkal vagy egy társkereső oldallal ellentétben a rajongói oldalakon biztos vagy abban, hogy legalább ugyanazok az érdeklődési köreid. A Twitter valami hasonló. Akikkel követitek egymást, közös érdeklődési körötök, humorérzéketek, stb. Legalább talál valakit a Twitteren, aki felállít egy laptopot a karácsonyi asztalhoz, és Skype-on keresztül vacsorázik. Lehet, hogy nem az a karácsony, amit elképzeltél, de még mindig jobb, mint egyedül lenni az ünnepeken. Az új kor új megközelítést kíván, ezért próbálja ki.

Sötétség leszáll – legyen online

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módszert. Most koncentrálj az időre. És kora este van télen. A vizsgálat eredménye szerint kora este vagyunk a legszenvedélyesebbek. Télen annál jobban vágyunk az összebújásra. Így ha besötétedik, filmnézés helyett kapcsolja be a számítógépét, és ismerkedjen meg egymással. Önnek van a legnagyobb esélye arra, hogy olyan hangulatban kapja el a másikat, ahogyan keresi. Vagyis abban a hangulatban, amikor keresnek valakit, akivel együtt töltenék a karácsonyt és a karácsony előtti időszakot. Használd a tudományt. Ne légy szomorú a sötétedő ablakra nézve. Üljön le számítógépe vagy mobiltelefonja elé, és ismerje meg egymást!


Hasonló cikkek

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.