Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutasd be nekik a párodat.

Folyamatosan róla beszélsz

Ha gyakran találkoznak a barátaid, folyamatosan emlegetd a partneredet, pl. olyan, hogy hol dolgozik vagy tanul, mit tett ma érted stb., egyértelmű, hogy rövid időn belül az idegeire fog menni ezeknek a barátoknak. Tehát keressen más beszédtémát, mint az új szerelmét. Érdeklődj te is irántuk. Ez megmutatja nekik, mennyit jelentenek a jelenlegi párjuk és ők neked. Látni fogja, hogy ettől jobban kíváncsiak lesznek rá, és jobban meg akarják majd ismerni.

Tervezzen meg egy találkozót

Bemutathatja partnerét barátok néhány hét randevú után. Nem kell tovább halogatni az ismerkedést. Hiszen a szüleid nem csak barátok, és meg fogják érteni, ha valaha szakítasz. Tehát kombináld barátaid és partnered érdekeit. Ennek megfelelően válasszon megfelelő találkozóhelyet. Például. partnere és barátai szeretnek bowlingozni. Tehát a bowling kézenfekvő választás lenne. Nagyon fontos, mert van miről beszélniük. Ez növeli annak esélyét, hogy maguk is kedvelni fogják.

Készítse fel partnerét a legrosszabbra is

Készítse fel partnerét a barátokkal való találkozásra. Finoman említse meg szokásaikat és személyiségüket. Néhányuknak lehetnek nem megfelelő szokásai, amelyek bosszanthatják vagy undorodhatnak partnerétől. Fontos, hogy felkészítsd a konkrét helyzetekre, hogy világos legyen számára, mi csak vicc, és mit vesznek komolyan.

Össze a kellemeset a hasznossal

A legjobb módszer egy baráti találkozó befejezése valahol egy szabadtéri teraszon vagy egy bárban. Igyon meg egy pohár bort vagy egy jó hideg sört. Egy "csepp" alkohollal szinte mindenki mindenkivel barátkozik. De vigyázz, ne vigyük túlzásba az italt. Hagyja, hogy ne az ellenkező hatást érje el, ha arra törekszik, hogy partnere és barátai között kötődjön.


Hasonló cikkek

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.