Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutasd be nekik a párodat.

Folyamatosan róla beszélsz

Ha gyakran találkoznak a barátaid, folyamatosan emlegetd a partneredet, pl. olyan, hogy hol dolgozik vagy tanul, mit tett ma érted stb., egyértelmű, hogy rövid időn belül az idegeire fog menni ezeknek a barátoknak. Tehát keressen más beszédtémát, mint az új szerelmét. Érdeklődj te is irántuk. Ez megmutatja nekik, mennyit jelentenek a jelenlegi párjuk és ők neked. Látni fogja, hogy ettől jobban kíváncsiak lesznek rá, és jobban meg akarják majd ismerni.

Tervezzen meg egy találkozót

Bemutathatja partnerét barátok néhány hét randevú után. Nem kell tovább halogatni az ismerkedést. Hiszen a szüleid nem csak barátok, és meg fogják érteni, ha valaha szakítasz. Tehát kombináld barátaid és partnered érdekeit. Ennek megfelelően válasszon megfelelő találkozóhelyet. Például. partnere és barátai szeretnek bowlingozni. Tehát a bowling kézenfekvő választás lenne. Nagyon fontos, mert van miről beszélniük. Ez növeli annak esélyét, hogy maguk is kedvelni fogják.

Készítse fel partnerét a legrosszabbra is

Készítse fel partnerét a barátokkal való találkozásra. Finoman említse meg szokásaikat és személyiségüket. Néhányuknak lehetnek nem megfelelő szokásai, amelyek bosszanthatják vagy undorodhatnak partnerétől. Fontos, hogy felkészítsd a konkrét helyzetekre, hogy világos legyen számára, mi csak vicc, és mit vesznek komolyan.

Össze a kellemeset a hasznossal

A legjobb módszer egy baráti találkozó befejezése valahol egy szabadtéri teraszon vagy egy bárban. Igyon meg egy pohár bort vagy egy jó hideg sört. Egy "csepp" alkohollal szinte mindenki mindenkivel barátkozik. De vigyázz, ne vigyük túlzásba az italt. Hagyja, hogy ne az ellenkező hatást érje el, ha arra törekszik, hogy partnere és barátai között kötődjön.


Hasonló cikkek

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.