Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutasd be nekik a párodat.

Folyamatosan róla beszélsz

Ha gyakran találkoznak a barátaid, folyamatosan emlegetd a partneredet, pl. olyan, hogy hol dolgozik vagy tanul, mit tett ma érted stb., egyértelmű, hogy rövid időn belül az idegeire fog menni ezeknek a barátoknak. Tehát keressen más beszédtémát, mint az új szerelmét. Érdeklődj te is irántuk. Ez megmutatja nekik, mennyit jelentenek a jelenlegi párjuk és ők neked. Látni fogja, hogy ettől jobban kíváncsiak lesznek rá, és jobban meg akarják majd ismerni.

Tervezzen meg egy találkozót

Bemutathatja partnerét barátok néhány hét randevú után. Nem kell tovább halogatni az ismerkedést. Hiszen a szüleid nem csak barátok, és meg fogják érteni, ha valaha szakítasz. Tehát kombináld barátaid és partnered érdekeit. Ennek megfelelően válasszon megfelelő találkozóhelyet. Például. partnere és barátai szeretnek bowlingozni. Tehát a bowling kézenfekvő választás lenne. Nagyon fontos, mert van miről beszélniük. Ez növeli annak esélyét, hogy maguk is kedvelni fogják.

Készítse fel partnerét a legrosszabbra is

Készítse fel partnerét a barátokkal való találkozásra. Finoman említse meg szokásaikat és személyiségüket. Néhányuknak lehetnek nem megfelelő szokásai, amelyek bosszanthatják vagy undorodhatnak partnerétől. Fontos, hogy felkészítsd a konkrét helyzetekre, hogy világos legyen számára, mi csak vicc, és mit vesznek komolyan.

Össze a kellemeset a hasznossal

A legjobb módszer egy baráti találkozó befejezése valahol egy szabadtéri teraszon vagy egy bárban. Igyon meg egy pohár bort vagy egy jó hideg sört. Egy "csepp" alkohollal szinte mindenki mindenkivel barátkozik. De vigyázz, ne vigyük túlzásba az italt. Hagyja, hogy ne az ellenkező hatást érje el, ha arra törekszik, hogy partnere és barátai között kötődjön.


Hasonló cikkek

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.