Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutasd be nekik a párodat.

Folyamatosan róla beszélsz

Ha gyakran találkoznak a barátaid, folyamatosan emlegetd a partneredet, pl. olyan, hogy hol dolgozik vagy tanul, mit tett ma érted stb., egyértelmű, hogy rövid időn belül az idegeire fog menni ezeknek a barátoknak. Tehát keressen más beszédtémát, mint az új szerelmét. Érdeklődj te is irántuk. Ez megmutatja nekik, mennyit jelentenek a jelenlegi párjuk és ők neked. Látni fogja, hogy ettől jobban kíváncsiak lesznek rá, és jobban meg akarják majd ismerni.

Tervezzen meg egy találkozót

Bemutathatja partnerét barátok néhány hét randevú után. Nem kell tovább halogatni az ismerkedést. Hiszen a szüleid nem csak barátok, és meg fogják érteni, ha valaha szakítasz. Tehát kombináld barátaid és partnered érdekeit. Ennek megfelelően válasszon megfelelő találkozóhelyet. Például. partnere és barátai szeretnek bowlingozni. Tehát a bowling kézenfekvő választás lenne. Nagyon fontos, mert van miről beszélniük. Ez növeli annak esélyét, hogy maguk is kedvelni fogják.

Készítse fel partnerét a legrosszabbra is

Készítse fel partnerét a barátokkal való találkozásra. Finoman említse meg szokásaikat és személyiségüket. Néhányuknak lehetnek nem megfelelő szokásai, amelyek bosszanthatják vagy undorodhatnak partnerétől. Fontos, hogy felkészítsd a konkrét helyzetekre, hogy világos legyen számára, mi csak vicc, és mit vesznek komolyan.

Össze a kellemeset a hasznossal

A legjobb módszer egy baráti találkozó befejezése valahol egy szabadtéri teraszon vagy egy bárban. Igyon meg egy pohár bort vagy egy jó hideg sört. Egy "csepp" alkohollal szinte mindenki mindenkivel barátkozik. De vigyázz, ne vigyük túlzásba az italt. Hagyja, hogy ne az ellenkező hatást érje el, ha arra törekszik, hogy partnere és barátai között kötődjön.


Hasonló cikkek

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.