Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Más szóval, egy olyan helyzet, amikor jobb egy kicsit várni, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hosszú távú magány

Ha úgy érzed, hogy túl sokáig vagy egyedül, pár nélkül, szerelem nélkül, lelki társ nélkül, és már nem élvezed az egyedüllétet, vigyázz. Főleg a megfelelő partner kiválasztásánál. Abban a pillanatban, amikor a magány nagyon megnehezíti, nyúlhat az első partnerhez, aki érdeklődik irántad. És ez csak azért van, hogy többé ne legyél egyedül. Az ilyen kapcsolatok általában nem tartanak sokáig. A hosszú távú magány arra ösztönöz, hogy találkozz bárkivel, aki mosolyog rád, függetlenül attól, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy kijönnek egymással. Hasonlóképpen figyelmen kívül hagyod partnered hibáit, csak mert végre megszabadított magányodtól. És ez nagy hiba. Ne csábítson el egy kedves mosoly és szeretet. Először mindig mérje fel, hogy az illető rendelkezik-e azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy partnertől elvár, és megértitek-e egymást fontos élethelyzetekben. Ha igen, csak akkor add át magad a szerelemnek, és kezdj el dolgozni a kapcsolatodon.

Körülötted mindenki házas és gyerekei vannak

Ha élettársat akarsz találni, csak mert ha minden a barátaid régóta házasok és egy rakás gyerek rohangál, akkor az sem jó. Ne engedjen a barátai vagy a szülei nyomásának. Ne értsd azt a gondolatot, hogy nem normális, ha a 30-as vagy 40-es éveidben nem élsz kapcsolatban. Ez normális. Az, hogy már betöltötte a 30. életévét, nem jelenti azt, hogy azonnal az oltár elé kell állnia, és azonnal gyereket kell szülnie. Igaz, ebben a korban már kezd ketyegni a nők biológiai órája, és próbálnak olyan párt találni, akivel családot alapíthatnak. Ügyeljen azonban arra, hogy állításait ne engedje túlságosan, és ne bánja élete végéig. Egy kapcsolat, majd egy család csak azért, mert mindenki ezt várja tőled, nem helyes. Az elköteleződés döntése rajtad múlik.

Együttérzésből fakadó kapcsolat

Ha már kapcsolatban élsz, és tudod, hogy az együttélésednek nincs kilátása, akkor eljön az idő hogy véget vessünk egy ilyen kapcsolatnak. Ne maradj a pároddal csak azért, mert veled tervezi a jövőt. Ha úgy érzed, hogy nem vagy boldog a párkapcsolatodban, keress máshol szerelmet. Egy szánalmas kapcsolat nem tesz jót sem neked, sem a partnerednek. Egyikőtök sem lesz boldog egy ilyen kapcsolatban. Jobb szakítani, és elszenvedni azt a fájdalmat, amit egy szakítás valószínűleg mindkettőtöknek okoz, mint olyan valakivel élni, akiről úgy gondolod, hogy nem illik hozzád. Tehát ne maradj boldogtalan kapcsolatban csak azért, mert sajnálod a párodat, vagy mert félsz kilépni a kapcsolatból. Kezdje el azt az életet élni, amiről álmodott!

Érezned kell a partnered közelségét, szükséged van a szexre

Ha csak azért keresel társat, mert hiányzik, hogy simogasson, hozzábújjon vagy mert már szexre van szüksége, gondolja át, mit ad egy új kapcsolat. Akár csak a testetek vagy a lelketek fúziója lesz. Ilyen helyzetben gyakran találsz olyan társat, aki csak a testi vágyaidat fogja kielégíteni. Valószínűleg többé nem fogja tisztelni a belső érzéseidet és szükségleteidet. Higgye el, hogy még ez sem lehet ideális kezdete egy ígéretes jövőnek.


Hasonló cikkek

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.