Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Más szóval, egy olyan helyzet, amikor jobb egy kicsit várni, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hosszú távú magány

Ha úgy érzed, hogy túl sokáig vagy egyedül, pár nélkül, szerelem nélkül, lelki társ nélkül, és már nem élvezed az egyedüllétet, vigyázz. Főleg a megfelelő partner kiválasztásánál. Abban a pillanatban, amikor a magány nagyon megnehezíti, nyúlhat az első partnerhez, aki érdeklődik irántad. És ez csak azért van, hogy többé ne legyél egyedül. Az ilyen kapcsolatok általában nem tartanak sokáig. A hosszú távú magány arra ösztönöz, hogy találkozz bárkivel, aki mosolyog rád, függetlenül attól, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy kijönnek egymással. Hasonlóképpen figyelmen kívül hagyod partnered hibáit, csak mert végre megszabadított magányodtól. És ez nagy hiba. Ne csábítson el egy kedves mosoly és szeretet. Először mindig mérje fel, hogy az illető rendelkezik-e azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy partnertől elvár, és megértitek-e egymást fontos élethelyzetekben. Ha igen, csak akkor add át magad a szerelemnek, és kezdj el dolgozni a kapcsolatodon.

Körülötted mindenki házas és gyerekei vannak

Ha élettársat akarsz találni, csak mert ha minden a barátaid régóta házasok és egy rakás gyerek rohangál, akkor az sem jó. Ne engedjen a barátai vagy a szülei nyomásának. Ne értsd azt a gondolatot, hogy nem normális, ha a 30-as vagy 40-es éveidben nem élsz kapcsolatban. Ez normális. Az, hogy már betöltötte a 30. életévét, nem jelenti azt, hogy azonnal az oltár elé kell állnia, és azonnal gyereket kell szülnie. Igaz, ebben a korban már kezd ketyegni a nők biológiai órája, és próbálnak olyan párt találni, akivel családot alapíthatnak. Ügyeljen azonban arra, hogy állításait ne engedje túlságosan, és ne bánja élete végéig. Egy kapcsolat, majd egy család csak azért, mert mindenki ezt várja tőled, nem helyes. Az elköteleződés döntése rajtad múlik.

Együttérzésből fakadó kapcsolat

Ha már kapcsolatban élsz, és tudod, hogy az együttélésednek nincs kilátása, akkor eljön az idő hogy véget vessünk egy ilyen kapcsolatnak. Ne maradj a pároddal csak azért, mert veled tervezi a jövőt. Ha úgy érzed, hogy nem vagy boldog a párkapcsolatodban, keress máshol szerelmet. Egy szánalmas kapcsolat nem tesz jót sem neked, sem a partnerednek. Egyikőtök sem lesz boldog egy ilyen kapcsolatban. Jobb szakítani, és elszenvedni azt a fájdalmat, amit egy szakítás valószínűleg mindkettőtöknek okoz, mint olyan valakivel élni, akiről úgy gondolod, hogy nem illik hozzád. Tehát ne maradj boldogtalan kapcsolatban csak azért, mert sajnálod a párodat, vagy mert félsz kilépni a kapcsolatból. Kezdje el azt az életet élni, amiről álmodott!

Érezned kell a partnered közelségét, szükséged van a szexre

Ha csak azért keresel társat, mert hiányzik, hogy simogasson, hozzábújjon vagy mert már szexre van szüksége, gondolja át, mit ad egy új kapcsolat. Akár csak a testetek vagy a lelketek fúziója lesz. Ilyen helyzetben gyakran találsz olyan társat, aki csak a testi vágyaidat fogja kielégíteni. Valószínűleg többé nem fogja tisztelni a belső érzéseidet és szükségleteidet. Higgye el, hogy még ez sem lehet ideális kezdete egy ígéretes jövőnek.


Hasonló cikkek

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.