Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Más szóval, egy olyan helyzet, amikor jobb egy kicsit várni, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hosszú távú magány

Ha úgy érzed, hogy túl sokáig vagy egyedül, pár nélkül, szerelem nélkül, lelki társ nélkül, és már nem élvezed az egyedüllétet, vigyázz. Főleg a megfelelő partner kiválasztásánál. Abban a pillanatban, amikor a magány nagyon megnehezíti, nyúlhat az első partnerhez, aki érdeklődik irántad. És ez csak azért van, hogy többé ne legyél egyedül. Az ilyen kapcsolatok általában nem tartanak sokáig. A hosszú távú magány arra ösztönöz, hogy találkozz bárkivel, aki mosolyog rád, függetlenül attól, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy kijönnek egymással. Hasonlóképpen figyelmen kívül hagyod partnered hibáit, csak mert végre megszabadított magányodtól. És ez nagy hiba. Ne csábítson el egy kedves mosoly és szeretet. Először mindig mérje fel, hogy az illető rendelkezik-e azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy partnertől elvár, és megértitek-e egymást fontos élethelyzetekben. Ha igen, csak akkor add át magad a szerelemnek, és kezdj el dolgozni a kapcsolatodon.

Körülötted mindenki házas és gyerekei vannak

Ha élettársat akarsz találni, csak mert ha minden a barátaid régóta házasok és egy rakás gyerek rohangál, akkor az sem jó. Ne engedjen a barátai vagy a szülei nyomásának. Ne értsd azt a gondolatot, hogy nem normális, ha a 30-as vagy 40-es éveidben nem élsz kapcsolatban. Ez normális. Az, hogy már betöltötte a 30. életévét, nem jelenti azt, hogy azonnal az oltár elé kell állnia, és azonnal gyereket kell szülnie. Igaz, ebben a korban már kezd ketyegni a nők biológiai órája, és próbálnak olyan párt találni, akivel családot alapíthatnak. Ügyeljen azonban arra, hogy állításait ne engedje túlságosan, és ne bánja élete végéig. Egy kapcsolat, majd egy család csak azért, mert mindenki ezt várja tőled, nem helyes. Az elköteleződés döntése rajtad múlik.

Együttérzésből fakadó kapcsolat

Ha már kapcsolatban élsz, és tudod, hogy az együttélésednek nincs kilátása, akkor eljön az idő hogy véget vessünk egy ilyen kapcsolatnak. Ne maradj a pároddal csak azért, mert veled tervezi a jövőt. Ha úgy érzed, hogy nem vagy boldog a párkapcsolatodban, keress máshol szerelmet. Egy szánalmas kapcsolat nem tesz jót sem neked, sem a partnerednek. Egyikőtök sem lesz boldog egy ilyen kapcsolatban. Jobb szakítani, és elszenvedni azt a fájdalmat, amit egy szakítás valószínűleg mindkettőtöknek okoz, mint olyan valakivel élni, akiről úgy gondolod, hogy nem illik hozzád. Tehát ne maradj boldogtalan kapcsolatban csak azért, mert sajnálod a párodat, vagy mert félsz kilépni a kapcsolatból. Kezdje el azt az életet élni, amiről álmodott!

Érezned kell a partnered közelségét, szükséged van a szexre

Ha csak azért keresel társat, mert hiányzik, hogy simogasson, hozzábújjon vagy mert már szexre van szüksége, gondolja át, mit ad egy új kapcsolat. Akár csak a testetek vagy a lelketek fúziója lesz. Ilyen helyzetben gyakran találsz olyan társat, aki csak a testi vágyaidat fogja kielégíteni. Valószínűleg többé nem fogja tisztelni a belső érzéseidet és szükségleteidet. Higgye el, hogy még ez sem lehet ideális kezdete egy ígéretes jövőnek.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.