Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Más szóval, egy olyan helyzet, amikor jobb egy kicsit várni, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hosszú távú magány

Ha úgy érzed, hogy túl sokáig vagy egyedül, pár nélkül, szerelem nélkül, lelki társ nélkül, és már nem élvezed az egyedüllétet, vigyázz. Főleg a megfelelő partner kiválasztásánál. Abban a pillanatban, amikor a magány nagyon megnehezíti, nyúlhat az első partnerhez, aki érdeklődik irántad. És ez csak azért van, hogy többé ne legyél egyedül. Az ilyen kapcsolatok általában nem tartanak sokáig. A hosszú távú magány arra ösztönöz, hogy találkozz bárkivel, aki mosolyog rád, függetlenül attól, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy kijönnek egymással. Hasonlóképpen figyelmen kívül hagyod partnered hibáit, csak mert végre megszabadított magányodtól. És ez nagy hiba. Ne csábítson el egy kedves mosoly és szeretet. Először mindig mérje fel, hogy az illető rendelkezik-e azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy partnertől elvár, és megértitek-e egymást fontos élethelyzetekben. Ha igen, csak akkor add át magad a szerelemnek, és kezdj el dolgozni a kapcsolatodon.

Körülötted mindenki házas és gyerekei vannak

Ha élettársat akarsz találni, csak mert ha minden a barátaid régóta házasok és egy rakás gyerek rohangál, akkor az sem jó. Ne engedjen a barátai vagy a szülei nyomásának. Ne értsd azt a gondolatot, hogy nem normális, ha a 30-as vagy 40-es éveidben nem élsz kapcsolatban. Ez normális. Az, hogy már betöltötte a 30. életévét, nem jelenti azt, hogy azonnal az oltár elé kell állnia, és azonnal gyereket kell szülnie. Igaz, ebben a korban már kezd ketyegni a nők biológiai órája, és próbálnak olyan párt találni, akivel családot alapíthatnak. Ügyeljen azonban arra, hogy állításait ne engedje túlságosan, és ne bánja élete végéig. Egy kapcsolat, majd egy család csak azért, mert mindenki ezt várja tőled, nem helyes. Az elköteleződés döntése rajtad múlik.

Együttérzésből fakadó kapcsolat

Ha már kapcsolatban élsz, és tudod, hogy az együttélésednek nincs kilátása, akkor eljön az idő hogy véget vessünk egy ilyen kapcsolatnak. Ne maradj a pároddal csak azért, mert veled tervezi a jövőt. Ha úgy érzed, hogy nem vagy boldog a párkapcsolatodban, keress máshol szerelmet. Egy szánalmas kapcsolat nem tesz jót sem neked, sem a partnerednek. Egyikőtök sem lesz boldog egy ilyen kapcsolatban. Jobb szakítani, és elszenvedni azt a fájdalmat, amit egy szakítás valószínűleg mindkettőtöknek okoz, mint olyan valakivel élni, akiről úgy gondolod, hogy nem illik hozzád. Tehát ne maradj boldogtalan kapcsolatban csak azért, mert sajnálod a párodat, vagy mert félsz kilépni a kapcsolatból. Kezdje el azt az életet élni, amiről álmodott!

Érezned kell a partnered közelségét, szükséged van a szexre

Ha csak azért keresel társat, mert hiányzik, hogy simogasson, hozzábújjon vagy mert már szexre van szüksége, gondolja át, mit ad egy új kapcsolat. Akár csak a testetek vagy a lelketek fúziója lesz. Ilyen helyzetben gyakran találsz olyan társat, aki csak a testi vágyaidat fogja kielégíteni. Valószínűleg többé nem fogja tisztelni a belső érzéseidet és szükségleteidet. Higgye el, hogy még ez sem lehet ideális kezdete egy ígéretes jövőnek.


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.