4 ok, miért is válasszuk az Elite Date társkeresőt

 1. Az ismerkedés nálunk kellemes és egyszerű

  Nem tudja, hol találhatná meg élete partnerét? Az Elite Date egy olyan hely, ahol olyan emberekkel találkozhat, akik komoly kapcsolatot keresnek.

 2. Minden nap új embereket ismerhet meg

  Minden nap új felhasználók regisztrálnak nálunk, akikkel komolyabban megismerkedhet és találkozhat is velük.

 3. Minden regisztrált profil ellenőrzésre kerül

  Az oldalunkon csak valódi felhasználókat talál. A hamis profilokat azonnal töröljük az adatbázisból.

 4. Legyen igényes

  Vannak már bizonyos elvárásai? Az Elite Date-n csak olyan felhasználókat talál, akik bizonyos erkölcsi szintel rendelkeznek.


Segítünk a szerelemben, és ezért az Elite Date a legjobb a párkeresésben.

A partner megismerése és megtalálása kimerítő lehet. Szeretnénk a párkeresést kellemesebbé és könnyebbé tenni, segíteni hogy mindenki megtalálja az igazi partnerét. Ezért hoztunk létre egy helyet az egyedülállók számára, ahol új emberekkel találkozhat - valakivel, aki szintén komoly kapcsolatra vágyik. Támogatjuk az egyedülálló felhasználókat tanácsadással, blogcikkekkel és előadásokkal.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő társkereső oldalt és hogyan ismerkedjünk

Az internetes ismerkedés számos előnyt kínál más ismerkedési módszerekkel szemben. Alapvetően bárhol és bármikor ismerkedhet. Minden nap új felhasználók ezrei regisztrálják magukat a társkeresésre. Tehát van miből válogatni.

A párkeresés soha nem volt ilyen egyszerű. Elég ha beregisztrál, létre hoz egy felhasználói profilt, beállítja a követelményeket partnere számára a szűrőben, és kezdődhet a társkeresés.

Ismerkedés az ön által beállított kritériumok szerint

Tippek a társkereső oldal kiválasztásához

A társkereső oldal kiválasztásakor ne csak azt vegye figyelembe, hogy kit keres (férfi, nő), mit keres (komoly kapcsolat, flört, szex, barátság), hanem azt is, hogy fizetett vagy fizetetlen társkereső oldalra szeretne-e regisztrálni.

Ne becsülje alá a társkereső oldalak választását. Vigyázzon, melyik társkereső oldalra regisztrál! Egy komoly társkereső oldal a sikeres ismerkedés alapja.

Még mindig bizonytalan a társkereső oldal kiválasztásában? Nézze meg, melyik társkereső oldalak kerültek a toplistára a társkereső összehasonlítóban.

Óvakodjon a tisztességtelen társkereső oldalaktól

Ne felejtse el figyelmesen elolvasni a szabályokat és a feltételeket, hogy ne lepődjön meg néhány tisztességtelen társkereső oldal módszereitől.

Mivel is csapják be legjobban a felhasználokat? Néhány tisztességtelen társkereső webhely automatikusan megújítja az előre fizetett VIP tagságot, és több ezer összeget von le ismételten a számlájáról. Ha letiltja hitelkártyáját, akkor e-maileket fog kapni a behajtó cégtől.

Ezekkel a csaló társkereső oldalakon problémát okozhat a profiljának törlése is. De hogyan lehet lemondani a profilt, ha külföldi a székhelyűk, és sehol nincs feltüntetve a kapcsolat? Nagyon nehéz!

Kerülje el ezeket a problémákat, és iratkozzon fel egy olyan társkereső oldalra, ahol nem hajtják végre az automatikus tagságmegújítást, és ahol saját maga is lemondhatja profilját.

Ötletek az ismerkedéshez

Tanácsra van szüksége a randizáshoz? Inspirálódj a randi tippjeinkből!

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Gyakran ismételt kérdések társkereső oldal

Miért válassza az Elite Date-t?

 1. Ismerkedés a kapcsolatért

 2. A profilok 100%-át ellenőrizzük

 3. A 2021-es társkereső oldal összehasonlító teszt győztese

 4. Legmegbízhatóbb társkereső oldal

Hogyan válasszuk ki a megfelelő társkereső oldalt?

Amikor társkereső oldalt választasz, koncentrálj arra, hogy kit vagy mit keresel - kapcsolatot, flörtöt, szexet, hetero vagy meleg partnert. Fontolja meg, hogy hajlandó-e befektetni a minőségi társkereső oldalon való randizásba, vagy kizárólag ingyenesen szeretne randizni. Amellett, hogy a funkciók a társkereső oldalon, nézd meg, hogy a helyszínen kínál támogatást.

Az ingyenes társkereső vagy a fizetős társkereső jobb?

Az ingyenes társkereső oldalakon, számíthat arra, hogy különféle szexuális ajánlatokat kap. Ha komolyan szeretnél randizni, válassz olyan társkereső oldalakat, amelyeket a rendszergazdák rendszeresen karbantartanak. A társkereső díj megbízhatóan elriasztja azokat a felhasználókat, akik a partnerkeresést játéknak tekintik.

Hogyan találkozzunk egy társkereső oldalon?

A randizás nem ér véget, amikor létrehoz egy profilt. Aktívnak kell lenned a társkereső oldalon. Böngésszen a regisztrált felhasználók profiljai között. Válaszoljon a profiljukban szereplő kérdésekre. Írjon üzeneteket nekik. Hadd tudjanak rólad mások is! Ne várjon arra, hogy valaki felvegye Önnel a kapcsolatot.

Hogyan kommunikáljunk egy társkereső oldalon?

Olvassa el figyelmesen a másik fél profilját. Válasszon ki belőle egy témát, amelyről kommunikálni szeretne. Ne használjon egyféle üzenetet. A kommunikációt mindig a megszólítással kezdje. Az első üzenetben ne címezd meg. Kérdezze meg a felhasználókat, hogy mi érdekli. Írj pozitívan. Ne feledje, az első benyomás csak egyszer kelti az emberben az első benyomást.

 

Próbálja ki a társkereső aplikáciot

Töltse le a társkereső aplikáciot mobiltelefonjára, és ismerkedjen kényelmesen otthonából, tömegközlekedési eszközökön, kirándulásokon, vagyis szinte bárhol.