Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért!

Egyedül érzi magát

Emberként természetesen vágyik valaki más társaságára. És így vágyik arra, hogy "megpaskolja" a magányt és az ürességet valamilyen kapcsolattal. Leggyakrabban nem is tudsz róla, tudat alatt működik. Hatnak rád a filmek, a társadalom, a kultúra, a nagymamák kérdései, mikor fogsz végre lenyugodni... Menj el egyhetes önálló nyaralásra. Ha félsz önmagad lenni, minden új kapcsolat egy kísérlet lesz az űr betöltésére. Tanulj meg szeretni. Függetlennek lenni. Legyen képes önmagával lenni. Csak ezután kezdesz jól járni a kapcsolatokban.

Álmodj herceget vagy hercegnőt

Minél tovább vagy egyedül, annál valószínűbb, hogy egy tökéletes kapcsolatról álmodozol. Vagy amikor fiatal vagy és sok mesét nézel, könnyen megálmodhatod a tökéletes partner modelljét. De minél konkrétabb az elképzelésed, annál nehezebben illeszkedik bele új feled. Dobja ki a "must have listát". Tanuld meg csodálni az emberi sokszínűséget. Jó szórakozást a rejtett funkciók felfedezéséhez. Csak így lehetsz elégedett.

Nem rendezted fel korábbi kapcsolataidat

Volt nehéz szakításod, és "bosszút" akarsz állni? Nem vagy tökéletesen boldog a jelenlegi kapcsolatodban, ezért utánanézel, hogy a szomszédban "zöldül-e a fű"? De ha az elméd a múltban ragadt, soha nem kezdhetsz semmi újba. Állandóan vissza fogsz jönni, gondolkozz. Nem kötelezed el magad teljesen egy új kapcsolat mellett. Először oldja meg a korábbi kapcsolatokat. Majd kezdd el az újat teljesen elölről.

Függővé válsz

A megoldatlan múlt miatt nem adsz eleget az új kapcsolatnak. A 100%-os elkötelezettség azonban szintén nem a megfelelő módja egy újonnan bimbózó kapcsolat fenntartásának. Elveted a hobbit, a barátokat, elhanyagolod a munkát. Ha ez a helyzet, a partner hamarosan kezdi úgy érezni, hogy rossz helyzetben van, és megpróbál menekülni egy ilyen kapcsolatból. Maradj szingli, és ne félj azt mondani, hogy „bocs, ez nem jó nekem”, amikor a másik rosszkor hív ki.


Hasonló cikkek

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.