Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért!

Egyedül érzi magát

Emberként természetesen vágyik valaki más társaságára. És így vágyik arra, hogy "megpaskolja" a magányt és az ürességet valamilyen kapcsolattal. Leggyakrabban nem is tudsz róla, tudat alatt működik. Hatnak rád a filmek, a társadalom, a kultúra, a nagymamák kérdései, mikor fogsz végre lenyugodni... Menj el egyhetes önálló nyaralásra. Ha félsz önmagad lenni, minden új kapcsolat egy kísérlet lesz az űr betöltésére. Tanulj meg szeretni. Függetlennek lenni. Legyen képes önmagával lenni. Csak ezután kezdesz jól járni a kapcsolatokban.

Álmodj herceget vagy hercegnőt

Minél tovább vagy egyedül, annál valószínűbb, hogy egy tökéletes kapcsolatról álmodozol. Vagy amikor fiatal vagy és sok mesét nézel, könnyen megálmodhatod a tökéletes partner modelljét. De minél konkrétabb az elképzelésed, annál nehezebben illeszkedik bele új feled. Dobja ki a "must have listát". Tanuld meg csodálni az emberi sokszínűséget. Jó szórakozást a rejtett funkciók felfedezéséhez. Csak így lehetsz elégedett.

Nem rendezted fel korábbi kapcsolataidat

Volt nehéz szakításod, és "bosszút" akarsz állni? Nem vagy tökéletesen boldog a jelenlegi kapcsolatodban, ezért utánanézel, hogy a szomszédban "zöldül-e a fű"? De ha az elméd a múltban ragadt, soha nem kezdhetsz semmi újba. Állandóan vissza fogsz jönni, gondolkozz. Nem kötelezed el magad teljesen egy új kapcsolat mellett. Először oldja meg a korábbi kapcsolatokat. Majd kezdd el az újat teljesen elölről.

Függővé válsz

A megoldatlan múlt miatt nem adsz eleget az új kapcsolatnak. A 100%-os elkötelezettség azonban szintén nem a megfelelő módja egy újonnan bimbózó kapcsolat fenntartásának. Elveted a hobbit, a barátokat, elhanyagolod a munkát. Ha ez a helyzet, a partner hamarosan kezdi úgy érezni, hogy rossz helyzetben van, és megpróbál menekülni egy ilyen kapcsolatból. Maradj szingli, és ne félj azt mondani, hogy „bocs, ez nem jó nekem”, amikor a másik rosszkor hív ki.


Hasonló cikkek

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.