Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért!

Egyedül érzi magát

Emberként természetesen vágyik valaki más társaságára. És így vágyik arra, hogy "megpaskolja" a magányt és az ürességet valamilyen kapcsolattal. Leggyakrabban nem is tudsz róla, tudat alatt működik. Hatnak rád a filmek, a társadalom, a kultúra, a nagymamák kérdései, mikor fogsz végre lenyugodni... Menj el egyhetes önálló nyaralásra. Ha félsz önmagad lenni, minden új kapcsolat egy kísérlet lesz az űr betöltésére. Tanulj meg szeretni. Függetlennek lenni. Legyen képes önmagával lenni. Csak ezután kezdesz jól járni a kapcsolatokban.

Álmodj herceget vagy hercegnőt

Minél tovább vagy egyedül, annál valószínűbb, hogy egy tökéletes kapcsolatról álmodozol. Vagy amikor fiatal vagy és sok mesét nézel, könnyen megálmodhatod a tökéletes partner modelljét. De minél konkrétabb az elképzelésed, annál nehezebben illeszkedik bele új feled. Dobja ki a "must have listát". Tanuld meg csodálni az emberi sokszínűséget. Jó szórakozást a rejtett funkciók felfedezéséhez. Csak így lehetsz elégedett.

Nem rendezted fel korábbi kapcsolataidat

Volt nehéz szakításod, és "bosszút" akarsz állni? Nem vagy tökéletesen boldog a jelenlegi kapcsolatodban, ezért utánanézel, hogy a szomszédban "zöldül-e a fű"? De ha az elméd a múltban ragadt, soha nem kezdhetsz semmi újba. Állandóan vissza fogsz jönni, gondolkozz. Nem kötelezed el magad teljesen egy új kapcsolat mellett. Először oldja meg a korábbi kapcsolatokat. Majd kezdd el az újat teljesen elölről.

Függővé válsz

A megoldatlan múlt miatt nem adsz eleget az új kapcsolatnak. A 100%-os elkötelezettség azonban szintén nem a megfelelő módja egy újonnan bimbózó kapcsolat fenntartásának. Elveted a hobbit, a barátokat, elhanyagolod a munkát. Ha ez a helyzet, a partner hamarosan kezdi úgy érezni, hogy rossz helyzetben van, és megpróbál menekülni egy ilyen kapcsolatból. Maradj szingli, és ne félj azt mondani, hogy „bocs, ez nem jó nekem”, amikor a másik rosszkor hív ki.


Hasonló cikkek

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.