Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért!

Egyedül érzi magát

Emberként természetesen vágyik valaki más társaságára. És így vágyik arra, hogy "megpaskolja" a magányt és az ürességet valamilyen kapcsolattal. Leggyakrabban nem is tudsz róla, tudat alatt működik. Hatnak rád a filmek, a társadalom, a kultúra, a nagymamák kérdései, mikor fogsz végre lenyugodni... Menj el egyhetes önálló nyaralásra. Ha félsz önmagad lenni, minden új kapcsolat egy kísérlet lesz az űr betöltésére. Tanulj meg szeretni. Függetlennek lenni. Legyen képes önmagával lenni. Csak ezután kezdesz jól járni a kapcsolatokban.

Álmodj herceget vagy hercegnőt

Minél tovább vagy egyedül, annál valószínűbb, hogy egy tökéletes kapcsolatról álmodozol. Vagy amikor fiatal vagy és sok mesét nézel, könnyen megálmodhatod a tökéletes partner modelljét. De minél konkrétabb az elképzelésed, annál nehezebben illeszkedik bele új feled. Dobja ki a "must have listát". Tanuld meg csodálni az emberi sokszínűséget. Jó szórakozást a rejtett funkciók felfedezéséhez. Csak így lehetsz elégedett.

Nem rendezted fel korábbi kapcsolataidat

Volt nehéz szakításod, és "bosszút" akarsz állni? Nem vagy tökéletesen boldog a jelenlegi kapcsolatodban, ezért utánanézel, hogy a szomszédban "zöldül-e a fű"? De ha az elméd a múltban ragadt, soha nem kezdhetsz semmi újba. Állandóan vissza fogsz jönni, gondolkozz. Nem kötelezed el magad teljesen egy új kapcsolat mellett. Először oldja meg a korábbi kapcsolatokat. Majd kezdd el az újat teljesen elölről.

Függővé válsz

A megoldatlan múlt miatt nem adsz eleget az új kapcsolatnak. A 100%-os elkötelezettség azonban szintén nem a megfelelő módja egy újonnan bimbózó kapcsolat fenntartásának. Elveted a hobbit, a barátokat, elhanyagolod a munkát. Ha ez a helyzet, a partner hamarosan kezdi úgy érezni, hogy rossz helyzetben van, és megpróbál menekülni egy ilyen kapcsolatból. Maradj szingli, és ne félj azt mondani, hogy „bocs, ez nem jó nekem”, amikor a másik rosszkor hív ki.


Hasonló cikkek

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?