Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért!

Egyedül érzi magát

Emberként természetesen vágyik valaki más társaságára. És így vágyik arra, hogy "megpaskolja" a magányt és az ürességet valamilyen kapcsolattal. Leggyakrabban nem is tudsz róla, tudat alatt működik. Hatnak rád a filmek, a társadalom, a kultúra, a nagymamák kérdései, mikor fogsz végre lenyugodni... Menj el egyhetes önálló nyaralásra. Ha félsz önmagad lenni, minden új kapcsolat egy kísérlet lesz az űr betöltésére. Tanulj meg szeretni. Függetlennek lenni. Legyen képes önmagával lenni. Csak ezután kezdesz jól járni a kapcsolatokban.

Álmodj herceget vagy hercegnőt

Minél tovább vagy egyedül, annál valószínűbb, hogy egy tökéletes kapcsolatról álmodozol. Vagy amikor fiatal vagy és sok mesét nézel, könnyen megálmodhatod a tökéletes partner modelljét. De minél konkrétabb az elképzelésed, annál nehezebben illeszkedik bele új feled. Dobja ki a "must have listát". Tanuld meg csodálni az emberi sokszínűséget. Jó szórakozást a rejtett funkciók felfedezéséhez. Csak így lehetsz elégedett.

Nem rendezted fel korábbi kapcsolataidat

Volt nehéz szakításod, és "bosszút" akarsz állni? Nem vagy tökéletesen boldog a jelenlegi kapcsolatodban, ezért utánanézel, hogy a szomszédban "zöldül-e a fű"? De ha az elméd a múltban ragadt, soha nem kezdhetsz semmi újba. Állandóan vissza fogsz jönni, gondolkozz. Nem kötelezed el magad teljesen egy új kapcsolat mellett. Először oldja meg a korábbi kapcsolatokat. Majd kezdd el az újat teljesen elölről.

Függővé válsz

A megoldatlan múlt miatt nem adsz eleget az új kapcsolatnak. A 100%-os elkötelezettség azonban szintén nem a megfelelő módja egy újonnan bimbózó kapcsolat fenntartásának. Elveted a hobbit, a barátokat, elhanyagolod a munkát. Ha ez a helyzet, a partner hamarosan kezdi úgy érezni, hogy rossz helyzetben van, és megpróbál menekülni egy ilyen kapcsolatból. Maradj szingli, és ne félj azt mondani, hogy „bocs, ez nem jó nekem”, amikor a másik rosszkor hív ki.


Hasonló cikkek

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.