Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Csalási praktikák a társkereső olalokon

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál.

Annak érdekében, hogy megtaláld az elvárásaidnak megfelelő partnert, regisztráltál az adatbázisukban, és miután hitelkártyával kifizetted a tagsági díjat, nem győztél csodálkozni. A Prémium tagságodat automatikusan meghosszabbították, és a számládról több ezer forintos összegeket húztak le azon tagságért, amelyet már nem kívántál meghosszabbbítani.

Tehát megpróbáltad a profilod felmondását. De hogyan lehetségez ez, ha külföldön van a székhelyük és nincs sehol feltüntetve a kapcsolatfelvétel? Eggyetlen kapcsolat egy e-mail cím volt, és arra is egy egy “robot” válaszolt vissza neked? Blokkoltad a hitelkártyádat, hogy soha többé ne tudjanak több pénzt lehúzni a bankszámládról? Egy idő után egy végrehajtó cégtől kezdtél kapni e-maileket?

Ez nem sci-fi, ez több társkereső oldal szomorú praktikus módszere! És az a tény, hogy nem olvastad el a szerződési feltételeket,  az nem mentség számodra.

Ha már van ilyen negatív tapasztalatod, akkor biztosan tudod, hogy melyik internetes társkereső oldalakról van szó. Ha nem, akkor nézd meg az alábbiakban szereplő jelentéseket, amelyek a TV-ben a fő hírekben voltak. Rögtön tisztában leszel vele.


Riport 1:
https://hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/szazakat-vertek-at-a-tarskereso-oldalak-2460007

Riport 2:
https://www.youtube.com/watch?v=jnSuB8USEPM

Szeretnéd elkerülni az ilyen problémákat a társkeresésnél? Regisztrálj az Elite Date -n!

Más társkereső szolgáltatásokkal ellentétben nem kell írásban értesítést küldened külföldre. Profilodat törölheted fiókodban a segítségünk nélkül. Ha nem tudnád pontosan mit kell tenned, küldj nekünk e-mailt egy törlési kérelemmel, és 24 órán belül eltávolítjuk profilodat az adatbázisból. Nem akarunk senkit erőszakkal tartani a weboldalunkon.

Hasonlóképpen, nem kell aggódnod, hogy tudomásod és beleeggyezésed nélkül meghosszabbítanánk Prémium tagságodat. Nem hajtunk végre automatikus hosszabbítást. Ha nem újítod meg tagságodat, és nem fizeted be az új tagsági díjat, akkor a Prémium tagságod automatikusan inaktívvá válik és az alapvető korlátozott funkciók visszaállnak alap helyzetbe.


Utána már csak rajtad múlik, hogyan kezeled profilodat a társkereső oldalunkon. Fiókodat nálunk meghagyhatod korlátozott(alap) tagsággal, vagy véglegesen törölheted. Ezt a döntést rád hagyjuk.

podvodné praktiky na seznamkách, be2, edarling, academic singles


Hasonló cikkek

Nem akarok hírleveleket kapni, mit tegyek?

Ha nem szeretnél hírleveleket kapni, módosítsd a fiókbeállításodat. Miután bejelentkeztél a profilodba,  Saját fiók - Adatok módosítása - Privát rész - Hírlevél, itten leállíthatod a hírlevelek küldését. Ha pedig vissza szeretnéd állítani a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen változtasd meg a NEM gombot az IGEN gombra. Az összes változást a Mentés gomb megnyomásával kell megerősíteni.

Mit tegyek, ha más felhasználók fényképeit homályosan látom?

Ha más felhasználók fényképeit homályosan látod, az azt jelenti, hogy csak egy alapszintű tagságod van aktiválva. Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhasd az ELITE Date által kínált összes szolgáltatást, Prémium tagságot kell vásárolnod. Ez lehetővé teszi, hogy élesen láthasd a potenciális partnerek fényképeit, elérd őket, és kommunikálj velük. Ez az egyetlen módja annak, hogy megismerd azt a partnert, aki felkeltette a figyelmed!

Jelszó megváltoztatása

A jelszavadat megváltoztathatod ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Beállítások - Jelszó módosítása lapon. Egyszerűen add meg az új jelszót, erősítsd meg, és kattints a Módosítás gombra.

Hol lehet megváltoztatni a regisztráció során megadott információkat?

Könnyedén módosíthatod személyes adataidat, érdeklődési köreidet, preferenciádat, a megjelenéseddel kapcsolatos információkat, életértékeidet vagy partnereiddel kapcsolatos kérdéseket, ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Adataim módosítása lapon. Az adataim módosítása lapon megváltoztathatod e-mail címedet is. A profilinformáció megváltoztatásának másik módja a Fiókom - Profil - Módosítás lapon lehetséges.

A Prémium tagság kifizetése után mennyi ideig tart, hogy a profilom teljes legyen(aktiválódjon)?

A prémium tagságod automatikusan aktiválódik, ha az ELITE Date bankszámlájára megérkezik az általad befizetett díj. Mivel minden tranzakció a GoPay és a PayU fizetési átjárón keresztül történik, kérjük, vedd figyelembe,hogy a Prémium tagság aktiválása bizonyos időbe telik. Attól függ, hogy milyen fizetési módot választottál. Mobiltelefon vagy hitelkártya fizetés esetén a prémium tagság néhány percen belül (kb.tíz perc alatt) aktiválódik, banki átutalással 2-3 munkanapon belül, csekkes fizetés esetén 5-7 munkanapon belül.

Miért kapok javaslatokat olyan partnerektől, amelyek nem felelnek meg a követelményeimnek?

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményeinek alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, akkor jelentkezz be a profilba a Saját fiók - Beállítások - E-mail értesítések - Olyan partnerről, aki .... Itt kiválaszthatod az életkoron kívül, az iskolai végzettséget, a magasságot, honnan származik a partner. A kritérium beállítása után ne felejtkezz el menteni a bejegyzést a zöld Módosítás gombbal.

Legújabb cikkek

Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Kíváncsi vagy, mit takar a Javasolt partnerek, Érdeklődtek irántam, Új társkeresők és Ők is érdekelhetnek fül?

Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Szeretnéd tudni, hogyan működnek az egyes funkciók és ikonok a profiloknál? Mit jelent az emoji, a boríték, a piros kereszt? Hogyan lehet bejelenteni egy problémás profilt, letiltani egy felhasználót vagy törölni egy közös beszélgetést?

Hol tudom beállítani a szűrőket?


Hol tudsz szűrőt beállítani a partnerkereséshez és az e-mailekhez? Hogyan működnek az egyes szűrők? Hol nem érvényesek a beállított szűrők?

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.