Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

Csalási praktikák a társkereső olalokon

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál.

Annak érdekében, hogy megtaláld az elvárásaidnak megfelelő partnert, regisztráltál az adatbázisukban, és miután hitelkártyával kifizetted a tagsági díjat, nem győztél csodálkozni. A Prémium tagságodat automatikusan meghosszabbították, és a számládról több ezer forintos összegeket húztak le azon tagságért, amelyet már nem kívántál meghosszabbbítani.

Tehát megpróbáltad a profilod felmondását. De hogyan lehetségez ez, ha külföldön van a székhelyük és nincs sehol feltüntetve a kapcsolatfelvétel? Eggyetlen kapcsolat egy e-mail cím volt, és arra is egy egy “robot” válaszolt vissza neked? Blokkoltad a hitelkártyádat, hogy soha többé ne tudjanak több pénzt lehúzni a bankszámládról? Egy idő után egy végrehajtó cégtől kezdtél kapni e-maileket?

Ez nem sci-fi, ez több társkereső oldal szomorú praktikus módszere! És az a tény, hogy nem olvastad el a szerződési feltételeket,  az nem mentség számodra.

Ha már van ilyen negatív tapasztalatod, akkor biztosan tudod, hogy melyik internetes társkereső oldalakról van szó. Ha nem, akkor nézd meg az alábbiakban szereplő jelentéseket, amelyek a TV-ben a fő hírekben voltak. Rögtön tisztában leszel vele.


Riport 1:
https://hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/szazakat-vertek-at-a-tarskereso-oldalak-2460007

Riport 2:
https://www.youtube.com/watch?v=jnSuB8USEPM

Szeretnéd elkerülni az ilyen problémákat a társkeresésnél? Regisztrálj az Elite Date -n!

Más társkereső szolgáltatásokkal ellentétben nem kell írásban értesítést küldened külföldre. Profilodat törölheted fiókodban a segítségünk nélkül. Ha nem tudnád pontosan mit kell tenned, küldj nekünk e-mailt egy törlési kérelemmel, és 24 órán belül eltávolítjuk profilodat az adatbázisból. Nem akarunk senkit erőszakkal tartani a weboldalunkon.

Hasonlóképpen, nem kell aggódnod, hogy tudomásod és beleeggyezésed nélkül meghosszabbítanánk Prémium tagságodat. Nem hajtunk végre automatikus hosszabbítást. Ha nem újítod meg tagságodat, és nem fizeted be az új tagsági díjat, akkor a Prémium tagságod automatikusan inaktívvá válik és az alapvető korlátozott funkciók visszaállnak alap helyzetbe.


Utána már csak rajtad múlik, hogyan kezeled profilodat a társkereső oldalunkon. Fiókodat nálunk meghagyhatod korlátozott(alap) tagsággal, vagy véglegesen törölheted. Ezt a döntést rád hagyjuk.

podvodné praktiky na seznamkách, be2, edarling, academic singles


Hasonló cikkek

Miért kapok javaslatokat olyan partnerektől, amelyek nem felelnek meg a követelményeimnek?

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményeinek alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, akkor jelentkezz be a profilba a Saját fiók - Beállítások - E-mail értesítések - Olyan partnerről, aki .... Itt kiválaszthatod az életkoron kívül, az iskolai végzettséget, a magasságot, honnan származik a partner. A kritérium beállítása után ne felejtkezz el menteni a bejegyzést a zöld Módosítás gombbal.

Milyen gyakran kapok értesítést az új üzenetekről?

Ha nem szeretnéd,hogy bármilyen információt küldjünk neked, módosítsd a fiókbeállításodat. Rajtad múlik milyen időközönként szeretnéd kapni a híreket az újonnan fogadott felhasználóktól, esetleges partnerjavaslatokat vagy arról szóló információkat, vagy hogy ki tekintette meg a profilodat. Miután bejelentkeztél fiókodba a Saját fiók – Beállítások – E-mail értesítések lapon, kiválaszthatod, hogy azonnal, naponta egyszer, hetente egyszer vagy soha nem szeretnéd hogy üzenetet küldjenek.

Miért fizetett az ELITEDATE.hu társkereső oldal?

Olyan emberek számára vagyunk itt, akik komoly partnereket és párkapcsolatot keresnek, akik megfelelnek egymás elvárásainak. Nem próbálunk mindenkit elérni, hanem csak egy bizonyos embercsoportot, akik komoly párkapcsolatot és kulturált partnert keresnek. Mindent megteszünk szolgáltatásaink magas színvonalának megőrzéséért, és hogy megvédjük ügyfeleinket a káros személyek ellen.

Nem akarok hírleveleket kapni, mit tegyek?

Ha nem szeretnél hírleveleket kapni, módosítsd a fiókbeállításodat. Miután bejelentkeztél a profilodba,  Saját fiók - Adatok módosítása - Privát rész - Hírlevél, itten leállíthatod a hírlevelek küldését. Ha pedig vissza szeretnéd állítani a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen változtasd meg a NEM gombot az IGEN gombra. Az összes változást a Mentés gomb megnyomásával kell megerősíteni.

Hogyan kapok információt az új társkereső tagokról?

Naponta több tucatnyi új tag regisztrál a Prémium társkereső oldalunkon. Megtekintheted őket ha bejelentkezel profilodba, az Új tagok lapon. Ha a partnerválasztási kritériumod be van állítva, akkor az újonnan regisztrált felhasználók közül, csak a kritériumodnak megfelelő felhasználók jelennek meg. Ha nincs beállítva a kiválasztási kritériumod, akkor megtekintheted az összes újonnan regisztrált társkeresőket.

Mennyibe kerül a prémium tagság, és hogyan aktiválhatom?

A Prémium tagságodat megrendelheted (vagy megújíthatod), ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Tagság lapon. Először válaszd ki azt az időszakot, amelyre aktiválni szeretnéd a prémium tagságot, majd válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd kifizetni a tagsági díjat.

Legújabb cikkek

Mit jelentenek az egyes fülek, és hogyan működnek?

Kíváncsi vagy, mit takar a Javasolt partnerek, Érdeklődtek irántam, Új társkeresők és Ők is érdekelhetnek fül?

Mit jelentenek az egyes ikonok / funkciók a profiloknál?

Szeretnéd tudni, hogyan működnek az egyes funkciók és ikonok a profiloknál? Mit jelent az emoji, a boríték, a piros kereszt? Hogyan lehet bejelenteni egy problémás profilt, letiltani egy felhasználót vagy törölni egy közös beszélgetést?

Hol tudom beállítani a szűrőket?


Hol tudsz szűrőt beállítani a partnerkereséshez és az e-mailekhez? Hogyan működnek az egyes szűrők? Hol nem érvényesek a beállított szűrők?

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiók – Profil – Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.