Az ELITE Date oldalán nem kell aggódnod a csalási praktikák végett! Igazságosak és korrektek vagyunk!

podvodné praktiky na seznamkách, be2, edarling, academic singles

 

 

Csalási praktikák a társkereső olalokon

Biztos már hallottál néhány online társkereső webhelyen elkövetett csalásokról. Talán már az áldozatuk is voltál.

Annak érdekében, hogy megtaláld az elvárásaidnak megfelelő partnert, regisztráltál az adatbázisukban, és miután hitelkártyával kifizetted a tagsági díjat, nem győztél csodálkozni. A Prémium tagságodat automatikusan meghosszabbították, és a számládról több ezer forintos összegeket húztak le azon tagságért, amelyet már nem kívántál meghosszabbbítani.

Tehát megpróbáltad a profilod felmondását. De hogyan lehetségez ez, ha külföldön van a székhelyük és nincs sehol feltüntetve a kapcsolatfelvétel? Eggyetlen kapcsolat egy e-mail cím volt, és arra is egy egy “robot” válaszolt vissza neked? Blokkoltad a hitelkártyádat, hogy soha többé ne tudjanak több pénzt lehúzni a bankszámládról? Egy idő után egy végrehajtó cégtől kezdtél kapni e-maileket?

Ez nem sci-fi, ez több társkereső oldal szomorú praktikus módszere! És az a tény, hogy nem olvastad el a szerződési feltételeket,  az nem mentség számodra.

Ha már van ilyen negatív tapasztalatod, akkor biztosan tudod, hogy melyik internetes társkereső oldalakról van szó. Ha nem, akkor nézd meg az alábbiakban szereplő jelentéseket, amelyek a TV-ben a fő hírekben voltak. Rögtön tisztában leszel vele.


Riport 1:
https://hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/szazakat-vertek-at-a-tarskereso-oldalak-2460007

Riport 2:
https://www.youtube.com/watch?v=jnSuB8USEPM

Szeretnéd elkerülni az ilyen problémákat a társkeresésnél? Regisztrálj az Elite Date -n!

Más társkereső szolgáltatásokkal ellentétben nem kell írásban értesítést küldened külföldre. Profilodat törölheted fiókodban a segítségünk nélkül. Ha nem tudnád pontosan mit kell tenned, küldj nekünk e-mailt egy törlési kérelemmel, és 24 órán belül eltávolítjuk profilodat az adatbázisból. Nem akarunk senkit erőszakkal tartani a weboldalunkon.

Hasonlóképpen, nem kell aggódnod, hogy tudomásod és beleeggyezésed nélkül meghosszabbítanánk Prémium tagságodat. Nem hajtunk végre automatikus hosszabbítást. Ha nem újítod meg tagságodat, és nem fizeted be az új tagsági díjat, akkor a Prémium tagságod automatikusan inaktívvá válik és az alapvető korlátozott funkciók visszaállnak alap helyzetbe.


Utána már csak rajtad múlik, hogyan kezeled profilodat a társkereső oldalunkon. Fiókodat nálunk meghagyhatod korlátozott(alap) tagsággal, vagy véglegesen törölheted. Ezt a döntést rád hagyjuk.

Legújabb cikkek

Hogyan szerkeszthetem a fotókivágást?

A fényképek kivágását a Saját fiókProfil Kép hozzáadása vagy módosítása lapon szerkesztheted. Válaszd ki a szerkeszteni kívánt fényképet. A szerkesztés gombra való kattintáskor a fénykép szerkesztéséhez jutol.

Miben különbözik az ELITE Date prémium társkereső oldal a többi társkereső oldaltól?

Érdekel, hogy miben különbözünk a konkurenciától? Szeretnél többet megtudni, hogyan működik az Elite Date prémium társkereső oldalunk? Ha még mindig vannak kérdéseid a profilod létrehozása előtt, akkor a válaszokat a következő cikkben találhatod meg.

Hol találhatom meg a személyiségteszt eredményeit?

A teszteredményeket a személyiség kérdőív kitöltése után azonnal elolvashatod. Ha azonban a jövőben is vissza szeretne térni hozzájuk, akkor a bejelentekezés után megtalálhatod a Saját profil – Profil – Személyiségteszt eredménye – Az eredmény megjelenítése lapon.

Hamis profilok

Prémium társkereső oldalunk célja, hogy felhasználóinknak akik komoly párkapcsolatot keresnek, biztosítsuk az elvárásaiknak megfelelő személyekkel való komoly ismeretséget. Tehát, ha feltöltesz egy olyan fényképet a profilodba, ami nem egyezik meg a valódi képeddel, azaz hírességek, híres színészek, sportolók, állatok fényképeit fogod használni... vagy ha a valódi név helyett becenevet vagy értelmetlen karaktercsoportot választol, akkor a profilodat a rendszergazdák értesítés nélkül azonnal törlik.

Mit tegyek, ha más felhasználók fényképeit homályosan látom?

Ha más felhasználók fényképeit homályosan látod, az azt jelenti, hogy csak egy alapszintű tagságod van aktiválva. Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhasd az ELITE Date által kínált összes szolgáltatást, Prémium tagságot kell vásárolnod. Ez lehetővé teszi, hogy élesen láthasd a potenciális partnerek fényképeit, elérd őket, és kommunikálj velük. Ez az egyetlen módja annak, hogy megismerd azt a partnert, aki felkeltette a figyelmed!

Milyen funkciókat kínál az alaptagság?

Az alaptagság azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni Prémium társkereső oldalunk működését. Lehetőséged van arra, hogy megtudd, hogy mennyi regisztrált felhasználónk van(nő és férfi), hogy van-e valaki, akit szeretnél megismerni és kapcsolatba lépni vele. Az alapszintű tagság hátránya, hogy homályosan látod az összes profilfotót, és nincs lehetőséged arra, hogy elérd bármelyik személyt. Prémium társkereső szolgáltatásunk összes funkciójának használatához prémium tagsággal kell rendelkeznie.

Hasonló cikkek

Jelszó megváltoztatása

A jelszavadat megváltoztathatod ha bejelentkezel profilodba a Fiókom - Beállítások - Jelszó módosítása lapon. Egyszerűen add meg az új jelszót, erősítsd meg, és kattints a Módosítás gombra.

Nem akarok hírleveleket kapni, mit tegyek?

Ha nem szeretnél hírleveleket kapni, módosítsd a fiókbeállításodat. Miután bejelentkeztél a profilodba,  Saját fiók - Adatok módosítása - Privát rész - Hírlevél, itten leállíthatod a hírlevelek küldését. Ha pedig vissza szeretnéd állítani a hírlevelek küldését, akkor egyszerűen változtasd meg a NEM gombot az IGEN gombra. Az összes változást a Mentés gomb megnyomásával kell megerősíteni.

Miért kapok javaslatokat olyan partnerektől, amelyek nem felelnek meg a követelményeimnek?

Az e-mail címre küldött partnerjavaslatok automatikusan generálódnak, és pedig a személyiségteszt eredményeinek alapján. Ha szeretnéd beállítani a partner kiválasztási kritériumokat, akkor jelentkezz be a profilba a Saját fiók - Beállítások - E-mail értesítések - Olyan partnerről, aki .... Itt kiválaszthatod az életkoron kívül, az iskolai végzettséget, a magasságot, honnan származik a partner. A kritérium beállítása után ne felejtkezz el menteni a bejegyzést a zöld Módosítás gombbal.

Hogyan kapok információt az új társkereső tagokról?

Naponta több tucatnyi új tag regisztrál a Prémium társkereső oldalunkon. Megtekintheted őket ha bejelentkezel profilodba, az Új tagok lapon. Ha a partnerválasztási kritériumod be van állítva, akkor az újonnan regisztrált felhasználók közül, csak a kritériumodnak megfelelő felhasználók jelennek meg. Ha nincs beállítva a kiválasztási kritériumod, akkor megtekintheted az összes újonnan regisztrált társkeresőket.

Milyen gyakran kapok értesítést az új üzenetekről?

Ha nem szeretnéd,hogy bármilyen információt küldjünk neked, módosítsd a fiókbeállításodat. Rajtad múlik milyen időközönként szeretnéd kapni a híreket az újonnan fogadott felhasználóktól, esetleges partnerjavaslatokat vagy arról szóló információkat, vagy hogy ki tekintette meg a profilodat. Miután bejelentkeztél fiókodba a Saját fiók – Beállítások – E-mail értesítések lapon, kiválaszthatod, hogy azonnal, naponta egyszer, hetente egyszer vagy soha nem szeretnéd hogy üzenetet küldjenek.

Hogyan törölhetem tagságomat a prémium társkereső oldalon?

A prémium társkereső tagságodat a saját profilodban, a Saját fiók - Beállítások - Fiók törlése lapon távolíthatod el. Add meg a profil törlésének okát, és a megerősítő szóban írd be a törlés szót. Ezután erősítsd meg a Törlés gombot. A második lehetőség az, hogy a rendszergazdáknak emailt küldessz az info@elitedate.hu címre, és ők törlik profilodat.