Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Gondos ápolás

Ha találkozni készülsz választottad szüleivel, az első dolgod, hogy szépen ápold magad . Ez alatt azt értjük, hogy fésülködj, hogy a hajad ne lógjon ki sehova, és tisztességesen öltözködj. Egyértelműen nincs szükség öltönyre és nyakkendőre. Legalább viseljen inget farmerrel. Ne felejtsd el a kellemes illatokat, különösen a nőkre tesz jó benyomást.

Hívd fel a szülők figyelmét

Ha közvetlenül a szüleihez készülsz meglátogatni otthon, akkor érdemes hozzon egy kis ajándékot. Kérdezd meg párodat, hogy apa milyen alkoholt iszik, és milyen virágokat szeret anya. Természetesen bármit adományozhatsz, de biztosan nem fogsz rosszul járni egy üveg Puget és valami jóval. A kézfogással egy időben adsz nekik egy kis ajándékot, és tiéd lesz az első plusz pont a jóért.

Viselkedj úgy, mint egy úriember

Viselkedj a másik féllel. anya, mint egy úriember. Például kezet csókolhat neki, amikor megismeri, tarthatja az ajtót, vagy eltolja a széket, amikor leül az asztalhoz. Lehet, hogy úgy hangzik, mint valami veteránoknak szóló filmből, de az anyukáknak működik.

Ne mondj túl sok személyes dolgot magadról

Az interjú során ne hozz magaddal bármit a magánéletével kapcsolatban. Később megbánhatja. Kerülje el a gondjait. Nem azért jöttél a párod szüleihez, hogy kiöntsd a szíved. Eléggé lágynak és zaklatottnak tűnhet.

Légy alázatos

Ha valamiben sikeres vagy, ne dicsekedj az egekig. Elég egocentrikusnak tűnsz. Ha rákérdeznek, beszélhetsz róla. De ne azzal a szándékkal tedd, hogy mutogatni akarsz.

Dicsérd meg a párodat diszkréten

Másrészt megdicsérheted a barátnődet a szülei előtt. Ha erről van szó, mondd el nekik, hogy mit szeretsz benne, és szerinted miben jó. Érezni fogják, hogy komolyan gondolja őt.

Ne legyen túl beszédes vagy túl halk

A beszéd határozottan nem helyénvaló a szüleivel való első találkozáskor. Lehet, hogy mond valamit, amit nem is akarsz. Továbbá az sem lenne jó, ha elhallgatnál, és minden mondatot ki kellene rángatniuk belőled. Tehát válassz egyfajta kompromisszumot!


Hasonló cikkek

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Legújabb cikkek

🎁 A 40% kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 40% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.