Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Gondos ápolás

Ha találkozni készülsz választottad szüleivel, az első dolgod, hogy szépen ápold magad . Ez alatt azt értjük, hogy fésülködj, hogy a hajad ne lógjon ki sehova, és tisztességesen öltözködj. Egyértelműen nincs szükség öltönyre és nyakkendőre. Legalább viseljen inget farmerrel. Ne felejtsd el a kellemes illatokat, különösen a nőkre tesz jó benyomást.

Hívd fel a szülők figyelmét

Ha közvetlenül a szüleihez készülsz meglátogatni otthon, akkor érdemes hozzon egy kis ajándékot. Kérdezd meg párodat, hogy apa milyen alkoholt iszik, és milyen virágokat szeret anya. Természetesen bármit adományozhatsz, de biztosan nem fogsz rosszul járni egy üveg Puget és valami jóval. A kézfogással egy időben adsz nekik egy kis ajándékot, és tiéd lesz az első plusz pont a jóért.

Viselkedj úgy, mint egy úriember

Viselkedj a másik féllel. anya, mint egy úriember. Például kezet csókolhat neki, amikor megismeri, tarthatja az ajtót, vagy eltolja a széket, amikor leül az asztalhoz. Lehet, hogy úgy hangzik, mint valami veteránoknak szóló filmből, de az anyukáknak működik.

Ne mondj túl sok személyes dolgot magadról

Az interjú során ne hozz magaddal bármit a magánéletével kapcsolatban. Később megbánhatja. Kerülje el a gondjait. Nem azért jöttél a párod szüleihez, hogy kiöntsd a szíved. Eléggé lágynak és zaklatottnak tűnhet.

Légy alázatos

Ha valamiben sikeres vagy, ne dicsekedj az egekig. Elég egocentrikusnak tűnsz. Ha rákérdeznek, beszélhetsz róla. De ne azzal a szándékkal tedd, hogy mutogatni akarsz.

Dicsérd meg a párodat diszkréten

Másrészt megdicsérheted a barátnődet a szülei előtt. Ha erről van szó, mondd el nekik, hogy mit szeretsz benne, és szerinted miben jó. Érezni fogják, hogy komolyan gondolja őt.

Ne legyen túl beszédes vagy túl halk

A beszéd határozottan nem helyénvaló a szüleivel való első találkozáskor. Lehet, hogy mond valamit, amit nem is akarsz. Továbbá az sem lenne jó, ha elhallgatnál, és minden mondatot ki kellene rángatniuk belőled. Tehát válassz egyfajta kompromisszumot!


Hasonló cikkek

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.