Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Gondos ápolás

Ha találkozni készülsz választottad szüleivel, az első dolgod, hogy szépen ápold magad . Ez alatt azt értjük, hogy fésülködj, hogy a hajad ne lógjon ki sehova, és tisztességesen öltözködj. Egyértelműen nincs szükség öltönyre és nyakkendőre. Legalább viseljen inget farmerrel. Ne felejtsd el a kellemes illatokat, különösen a nőkre tesz jó benyomást.

Hívd fel a szülők figyelmét

Ha közvetlenül a szüleihez készülsz meglátogatni otthon, akkor érdemes hozzon egy kis ajándékot. Kérdezd meg párodat, hogy apa milyen alkoholt iszik, és milyen virágokat szeret anya. Természetesen bármit adományozhatsz, de biztosan nem fogsz rosszul járni egy üveg Puget és valami jóval. A kézfogással egy időben adsz nekik egy kis ajándékot, és tiéd lesz az első plusz pont a jóért.

Viselkedj úgy, mint egy úriember

Viselkedj a másik féllel. anya, mint egy úriember. Például kezet csókolhat neki, amikor megismeri, tarthatja az ajtót, vagy eltolja a széket, amikor leül az asztalhoz. Lehet, hogy úgy hangzik, mint valami veteránoknak szóló filmből, de az anyukáknak működik.

Ne mondj túl sok személyes dolgot magadról

Az interjú során ne hozz magaddal bármit a magánéletével kapcsolatban. Később megbánhatja. Kerülje el a gondjait. Nem azért jöttél a párod szüleihez, hogy kiöntsd a szíved. Eléggé lágynak és zaklatottnak tűnhet.

Légy alázatos

Ha valamiben sikeres vagy, ne dicsekedj az egekig. Elég egocentrikusnak tűnsz. Ha rákérdeznek, beszélhetsz róla. De ne azzal a szándékkal tedd, hogy mutogatni akarsz.

Dicsérd meg a párodat diszkréten

Másrészt megdicsérheted a barátnődet a szülei előtt. Ha erről van szó, mondd el nekik, hogy mit szeretsz benne, és szerinted miben jó. Érezni fogják, hogy komolyan gondolja őt.

Ne legyen túl beszédes vagy túl halk

A beszéd határozottan nem helyénvaló a szüleivel való első találkozáskor. Lehet, hogy mond valamit, amit nem is akarsz. Továbbá az sem lenne jó, ha elhallgatnál, és minden mondatot ki kellene rángatniuk belőled. Tehát válassz egyfajta kompromisszumot!


Hasonló cikkek

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.