Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Gondos ápolás

Ha találkozni készülsz választottad szüleivel, az első dolgod, hogy szépen ápold magad . Ez alatt azt értjük, hogy fésülködj, hogy a hajad ne lógjon ki sehova, és tisztességesen öltözködj. Egyértelműen nincs szükség öltönyre és nyakkendőre. Legalább viseljen inget farmerrel. Ne felejtsd el a kellemes illatokat, különösen a nőkre tesz jó benyomást.

Hívd fel a szülők figyelmét

Ha közvetlenül a szüleihez készülsz meglátogatni otthon, akkor érdemes hozzon egy kis ajándékot. Kérdezd meg párodat, hogy apa milyen alkoholt iszik, és milyen virágokat szeret anya. Természetesen bármit adományozhatsz, de biztosan nem fogsz rosszul járni egy üveg Puget és valami jóval. A kézfogással egy időben adsz nekik egy kis ajándékot, és tiéd lesz az első plusz pont a jóért.

Viselkedj úgy, mint egy úriember

Viselkedj a másik féllel. anya, mint egy úriember. Például kezet csókolhat neki, amikor megismeri, tarthatja az ajtót, vagy eltolja a széket, amikor leül az asztalhoz. Lehet, hogy úgy hangzik, mint valami veteránoknak szóló filmből, de az anyukáknak működik.

Ne mondj túl sok személyes dolgot magadról

Az interjú során ne hozz magaddal bármit a magánéletével kapcsolatban. Később megbánhatja. Kerülje el a gondjait. Nem azért jöttél a párod szüleihez, hogy kiöntsd a szíved. Eléggé lágynak és zaklatottnak tűnhet.

Légy alázatos

Ha valamiben sikeres vagy, ne dicsekedj az egekig. Elég egocentrikusnak tűnsz. Ha rákérdeznek, beszélhetsz róla. De ne azzal a szándékkal tedd, hogy mutogatni akarsz.

Dicsérd meg a párodat diszkréten

Másrészt megdicsérheted a barátnődet a szülei előtt. Ha erről van szó, mondd el nekik, hogy mit szeretsz benne, és szerinted miben jó. Érezni fogják, hogy komolyan gondolja őt.

Ne legyen túl beszédes vagy túl halk

A beszéd határozottan nem helyénvaló a szüleivel való első találkozáskor. Lehet, hogy mond valamit, amit nem is akarsz. Továbbá az sem lenne jó, ha elhallgatnál, és minden mondatot ki kellene rángatniuk belőled. Tehát válassz egyfajta kompromisszumot!


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.