Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

1. Hogyan válasszuk ki a megfelelő társkereső oldalt?

Ha komoly kapcsolatot keresel az interneten, akkor találnod kell egy minőségi társkereső oldalt, amely a segítségedre lesz. Valószínűleg nem talál hosszú távú kapcsolatot a rendszeres és ingyenes társkereső oldalakon. Különböző személyek regisztrálnak oda - azok, akik csak flörtölni szeretnének, akik csak szexre vágynak, vagy azok, akik csak sokáig szeretnének szórakozni.

Más a helyzet a fizetős társkereső oldalakkal. Csak az a tény, hogy fizet egy társkereső oldalért, kiküszöböli a fent említett személyeket, akik nem keresnek komoly kapcsolatot. Aki igazán tartós kapcsolatra vágyik, annak nem játszik nagy szerepet a randevúzásra szánt kisebb összeg.

A legtöbb minőségi társkereső oldalnak megfelelő adminisztrátorai vannak, akik gondoskodnak a társkereső oldal működéséről, azaz minden felhasználói profilt ellenőriznek. Amik nagyon gyanúsnak tűnnek számukra, azonnal törlik. Ajánljuk az ELITE Date társkereső oldalt. Ez egy jó minőségű társkereső oldal, amely az egyetlen, amely a rendszergazdák elérhetőségeit tartalmazza a honlapján. Különféle kérdésekkel és problémákkal fordulhat hozzájuk a társkereső oldal működésével kapcsolatban.

2. Milyen adatokat kell kitölteni a profilban?

Sokan hajlamosak hamis adatokat megadni információkat önmagukról, mert azt akarják, hogy jobban szeressék őket a társaik. Ha neked is van ilyen hajlamod, most űzd el. Tölts ki mindent a személyiségedről őszintén. Gondolj előre. Mi van, ha valakinek megakad a szeme egy társkereső oldalon, és szeretne találkozni? Mi van, ha az illető rájön, hogy hazudtál magadról? Ez határozottan elkedvetleníti partnerét, és elveszíti az egyedülálló esélyt, hogy közelebb kerüljön hozzá. Ezért jobb elkerülni a hamis információkat.

Amikor személyes adatokról van szó, azok nagy részét tartsa rejtve. Nem kell megadnia a telefonos és e-mailes elérhetőségeket vagy a lakhelye pontos címét. Magának az ismeretségnek ez nem fontos. Bármely városban tarthat találkozót, és az adott társkereső oldal rendszerén keresztül is egyeztetheti.

3. Kell-e profilfotó?

Valószínűleg sokan nem szeretnek képeket készíteni, ezért szívesebben hagynátok el a profilt fénykép nélkül. De ma ez nem reális. Egy fénykép nélküli profilnak esélye sincs arra, hogy valakivel sikeres legyen. Az emberek elsősorban a tetszéseik alapján választanak. Ha nincs fénykép a profilodban, valószínűleg senki sem fog írni neked, vagy nem válaszol a hirdetésedre.

4. Kitöltöttem a profilomat. És mi a következő lépés?

Miután pontosan kitöltötte a profilt, ne spóroljon a tevékenységgel. Ne várja meg, hogy valaki írjon neked. Más felhasználók profiljának megtekintése saját maga. Ha megtetszik valaki, azonnal írj neki, hogy szeretnél találkozni vele.

5. Mi van, ha nem kapok randevúzást?

Előfordulhat, hogy egy ideig online társkereső után sem találja meg az igazit. Türelmesnek kell lennie, és ne várja meg, hogy az első ember írjon neked, hogy a legmegfelelőbb legyen. Ez az egész ismerkedési folyamat türelmet igényel. Ne add fel néhány sikertelen találkozás után. Idővel biztosan megtalálja a megfelelőt.


Hasonló cikkek

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.