Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

1. Hogyan válasszuk ki a megfelelő társkereső oldalt?

Ha komoly kapcsolatot keresel az interneten, akkor találnod kell egy minőségi társkereső oldalt, amely a segítségedre lesz. Valószínűleg nem talál hosszú távú kapcsolatot a rendszeres és ingyenes társkereső oldalakon. Különböző személyek regisztrálnak oda - azok, akik csak flörtölni szeretnének, akik csak szexre vágynak, vagy azok, akik csak sokáig szeretnének szórakozni.

Más a helyzet a fizetős társkereső oldalakkal. Csak az a tény, hogy fizet egy társkereső oldalért, kiküszöböli a fent említett személyeket, akik nem keresnek komoly kapcsolatot. Aki igazán tartós kapcsolatra vágyik, annak nem játszik nagy szerepet a randevúzásra szánt kisebb összeg.

A legtöbb minőségi társkereső oldalnak megfelelő adminisztrátorai vannak, akik gondoskodnak a társkereső oldal működéséről, azaz minden felhasználói profilt ellenőriznek. Amik nagyon gyanúsnak tűnnek számukra, azonnal törlik. Ajánljuk az ELITE Date társkereső oldalt. Ez egy jó minőségű társkereső oldal, amely az egyetlen, amely a rendszergazdák elérhetőségeit tartalmazza a honlapján. Különféle kérdésekkel és problémákkal fordulhat hozzájuk a társkereső oldal működésével kapcsolatban.

2. Milyen adatokat kell kitölteni a profilban?

Sokan hajlamosak hamis adatokat megadni információkat önmagukról, mert azt akarják, hogy jobban szeressék őket a társaik. Ha neked is van ilyen hajlamod, most űzd el. Tölts ki mindent a személyiségedről őszintén. Gondolj előre. Mi van, ha valakinek megakad a szeme egy társkereső oldalon, és szeretne találkozni? Mi van, ha az illető rájön, hogy hazudtál magadról? Ez határozottan elkedvetleníti partnerét, és elveszíti az egyedülálló esélyt, hogy közelebb kerüljön hozzá. Ezért jobb elkerülni a hamis információkat.

Amikor személyes adatokról van szó, azok nagy részét tartsa rejtve. Nem kell megadnia a telefonos és e-mailes elérhetőségeket vagy a lakhelye pontos címét. Magának az ismeretségnek ez nem fontos. Bármely városban tarthat találkozót, és az adott társkereső oldal rendszerén keresztül is egyeztetheti.

3. Kell-e profilfotó?

Valószínűleg sokan nem szeretnek képeket készíteni, ezért szívesebben hagynátok el a profilt fénykép nélkül. De ma ez nem reális. Egy fénykép nélküli profilnak esélye sincs arra, hogy valakivel sikeres legyen. Az emberek elsősorban a tetszéseik alapján választanak. Ha nincs fénykép a profilodban, valószínűleg senki sem fog írni neked, vagy nem válaszol a hirdetésedre.

4. Kitöltöttem a profilomat. És mi a következő lépés?

Miután pontosan kitöltötte a profilt, ne spóroljon a tevékenységgel. Ne várja meg, hogy valaki írjon neked. Más felhasználók profiljának megtekintése saját maga. Ha megtetszik valaki, azonnal írj neki, hogy szeretnél találkozni vele.

5. Mi van, ha nem kapok randevúzást?

Előfordulhat, hogy egy ideig online társkereső után sem találja meg az igazit. Türelmesnek kell lennie, és ne várja meg, hogy az első ember írjon neked, hogy a legmegfelelőbb legyen. Ez az egész ismerkedési folyamat türelmet igényel. Ne add fel néhány sikertelen találkozás után. Idővel biztosan megtalálja a megfelelőt.


Hasonló cikkek

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.