Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

1. Hogyan válasszuk ki a megfelelő társkereső oldalt?

Ha komoly kapcsolatot keresel az interneten, akkor találnod kell egy minőségi társkereső oldalt, amely a segítségedre lesz. Valószínűleg nem talál hosszú távú kapcsolatot a rendszeres és ingyenes társkereső oldalakon. Különböző személyek regisztrálnak oda - azok, akik csak flörtölni szeretnének, akik csak szexre vágynak, vagy azok, akik csak sokáig szeretnének szórakozni.

Más a helyzet a fizetős társkereső oldalakkal. Csak az a tény, hogy fizet egy társkereső oldalért, kiküszöböli a fent említett személyeket, akik nem keresnek komoly kapcsolatot. Aki igazán tartós kapcsolatra vágyik, annak nem játszik nagy szerepet a randevúzásra szánt kisebb összeg.

A legtöbb minőségi társkereső oldalnak megfelelő adminisztrátorai vannak, akik gondoskodnak a társkereső oldal működéséről, azaz minden felhasználói profilt ellenőriznek. Amik nagyon gyanúsnak tűnnek számukra, azonnal törlik. Ajánljuk az ELITE Date társkereső oldalt. Ez egy jó minőségű társkereső oldal, amely az egyetlen, amely a rendszergazdák elérhetőségeit tartalmazza a honlapján. Különféle kérdésekkel és problémákkal fordulhat hozzájuk a társkereső oldal működésével kapcsolatban.

2. Milyen adatokat kell kitölteni a profilban?

Sokan hajlamosak hamis adatokat megadni információkat önmagukról, mert azt akarják, hogy jobban szeressék őket a társaik. Ha neked is van ilyen hajlamod, most űzd el. Tölts ki mindent a személyiségedről őszintén. Gondolj előre. Mi van, ha valakinek megakad a szeme egy társkereső oldalon, és szeretne találkozni? Mi van, ha az illető rájön, hogy hazudtál magadról? Ez határozottan elkedvetleníti partnerét, és elveszíti az egyedülálló esélyt, hogy közelebb kerüljön hozzá. Ezért jobb elkerülni a hamis információkat.

Amikor személyes adatokról van szó, azok nagy részét tartsa rejtve. Nem kell megadnia a telefonos és e-mailes elérhetőségeket vagy a lakhelye pontos címét. Magának az ismeretségnek ez nem fontos. Bármely városban tarthat találkozót, és az adott társkereső oldal rendszerén keresztül is egyeztetheti.

3. Kell-e profilfotó?

Valószínűleg sokan nem szeretnek képeket készíteni, ezért szívesebben hagynátok el a profilt fénykép nélkül. De ma ez nem reális. Egy fénykép nélküli profilnak esélye sincs arra, hogy valakivel sikeres legyen. Az emberek elsősorban a tetszéseik alapján választanak. Ha nincs fénykép a profilodban, valószínűleg senki sem fog írni neked, vagy nem válaszol a hirdetésedre.

4. Kitöltöttem a profilomat. És mi a következő lépés?

Miután pontosan kitöltötte a profilt, ne spóroljon a tevékenységgel. Ne várja meg, hogy valaki írjon neked. Más felhasználók profiljának megtekintése saját maga. Ha megtetszik valaki, azonnal írj neki, hogy szeretnél találkozni vele.

5. Mi van, ha nem kapok randevúzást?

Előfordulhat, hogy egy ideig online társkereső után sem találja meg az igazit. Türelmesnek kell lennie, és ne várja meg, hogy az első ember írjon neked, hogy a legmegfelelőbb legyen. Ez az egész ismerkedési folyamat türelmet igényel. Ne add fel néhány sikertelen találkozás után. Idővel biztosan megtalálja a megfelelőt.


Hasonló cikkek

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.