5 ok, amiért (ne) legyél egyedülálló

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Hajnali madár vagy éjszakai madár?

Ha nem kell dolgoznod, senki sem szól hozzád lefekvésig. Szeretsz későig ébren lenni, vagy akár hétvégén is ötkor kelsz? Szingliként aludhat, amikor csak akar, és ameddig csak akar. Nem kell lábujjhegyen járnod, hogy ne ébressz fel valakit. Egész éjjel olvashatsz az ágyban anélkül, hogy egy égő lámpával zavarnál senkit. Ráadásul melletted senki sem horkol.

Konyha

Ön vegetáriánus vagy igazi húsevő? Szereted az egzotikus konyhákat, vagy nem hajlandó kipróbálni a cseh konyhát? Szeretnél kísérletezni? Próbálj ki egy diétát? Bármire is vágyik, elkészítheti anélkül, hogy meg kellene magyaráznia, miért vagy hogyan. Vagy dupla főzés nélkül. Önmagadért és másokért. És ha egyáltalán nincs kedved főzni, akkor egyszerűen ne főzz.

Nem megy az idegeidre

Ha neked és a párodnak megvan a sajátja. lakást, sokkal kisebb eséllyel megy az idegeidre. Ráadásul értékesebbek lesztek, és soha nem hagyjátok abba, hogy várjátok egymást. És ha nincs kedved, vagy veszekedni fogsz? Csak akkor mehetsz a saját helyedre és találkozhatsz újra, ha mindketten jobban érzik magukat. Időnként mindenkinek szüksége van a pihenésre és a magányra, és ez nem megy jól egy 2+1 lakásban.

Magányos érzés

Többet kell kimenni az emberekhez. Bár rendszeresen találkozik kollégáival a munkahelyén, ez még nem minden. Így időnként magányosnak érezheti magát. Az emberek társas lények, és rendszeresen visszatérsz egy üres lakásba. Továbbá, ha az összes barátodnak van gyereke, akkor a hét közepén nem nagyon viszed el őket egy bárba. Ezután már csak keresni kell valakit, akinek hasonló a háttere, és együtt menni. Vagy vegyen egy kisállatot.

A szabadidő egyedül a tiéd

Szabadidődet tetszése szerint szervezheti. Kopott melegítőnadrágban néz tévét, látogasson el egy múzeumba vagy menjen el biciklizni? Bármit megtehetsz, amihez kedved van. Ráadásul senkinek sem kell elmondania, hová mész, és mikor térsz vissza. A felnőttek számára is rengeteg "gyűrű" van. Egyedülállóként jelentkezhetsz hozzájuk anélkül, hogy bárki elkedvetlenítené.

Ha az élet szingli vagy sem, mindenkinek magának kell eldöntenie. Ma azonban már biztosan nem az a helyzet, hogy aki egyedül él, az valami ecetre maradt szegény. Egyedülállónak lenni az élet döntése. Kipróbálnád?


Hasonló cikkek

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.