5 ok, amiért (ne) legyél egyedülálló

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Hajnali madár vagy éjszakai madár?

Ha nem kell dolgoznod, senki sem szól hozzád lefekvésig. Szeretsz későig ébren lenni, vagy akár hétvégén is ötkor kelsz? Szingliként aludhat, amikor csak akar, és ameddig csak akar. Nem kell lábujjhegyen járnod, hogy ne ébressz fel valakit. Egész éjjel olvashatsz az ágyban anélkül, hogy egy égő lámpával zavarnál senkit. Ráadásul melletted senki sem horkol.

Konyha

Ön vegetáriánus vagy igazi húsevő? Szereted az egzotikus konyhákat, vagy nem hajlandó kipróbálni a cseh konyhát? Szeretnél kísérletezni? Próbálj ki egy diétát? Bármire is vágyik, elkészítheti anélkül, hogy meg kellene magyaráznia, miért vagy hogyan. Vagy dupla főzés nélkül. Önmagadért és másokért. És ha egyáltalán nincs kedved főzni, akkor egyszerűen ne főzz.

Nem megy az idegeidre

Ha neked és a párodnak megvan a sajátja. lakást, sokkal kisebb eséllyel megy az idegeidre. Ráadásul értékesebbek lesztek, és soha nem hagyjátok abba, hogy várjátok egymást. És ha nincs kedved, vagy veszekedni fogsz? Csak akkor mehetsz a saját helyedre és találkozhatsz újra, ha mindketten jobban érzik magukat. Időnként mindenkinek szüksége van a pihenésre és a magányra, és ez nem megy jól egy 2+1 lakásban.

Magányos érzés

Többet kell kimenni az emberekhez. Bár rendszeresen találkozik kollégáival a munkahelyén, ez még nem minden. Így időnként magányosnak érezheti magát. Az emberek társas lények, és rendszeresen visszatérsz egy üres lakásba. Továbbá, ha az összes barátodnak van gyereke, akkor a hét közepén nem nagyon viszed el őket egy bárba. Ezután már csak keresni kell valakit, akinek hasonló a háttere, és együtt menni. Vagy vegyen egy kisállatot.

A szabadidő egyedül a tiéd

Szabadidődet tetszése szerint szervezheti. Kopott melegítőnadrágban néz tévét, látogasson el egy múzeumba vagy menjen el biciklizni? Bármit megtehetsz, amihez kedved van. Ráadásul senkinek sem kell elmondania, hová mész, és mikor térsz vissza. A felnőttek számára is rengeteg "gyűrű" van. Egyedülállóként jelentkezhetsz hozzájuk anélkül, hogy bárki elkedvetlenítené.

Ha az élet szingli vagy sem, mindenkinek magának kell eldöntenie. Ma azonban már biztosan nem az a helyzet, hogy aki egyedül él, az valami ecetre maradt szegény. Egyedülállónak lenni az élet döntése. Kipróbálnád?


Hasonló cikkek

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.