5 ok, amiért (ne) legyél egyedülálló

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Hajnali madár vagy éjszakai madár?

Ha nem kell dolgoznod, senki sem szól hozzád lefekvésig. Szeretsz későig ébren lenni, vagy akár hétvégén is ötkor kelsz? Szingliként aludhat, amikor csak akar, és ameddig csak akar. Nem kell lábujjhegyen járnod, hogy ne ébressz fel valakit. Egész éjjel olvashatsz az ágyban anélkül, hogy egy égő lámpával zavarnál senkit. Ráadásul melletted senki sem horkol.

Konyha

Ön vegetáriánus vagy igazi húsevő? Szereted az egzotikus konyhákat, vagy nem hajlandó kipróbálni a cseh konyhát? Szeretnél kísérletezni? Próbálj ki egy diétát? Bármire is vágyik, elkészítheti anélkül, hogy meg kellene magyaráznia, miért vagy hogyan. Vagy dupla főzés nélkül. Önmagadért és másokért. És ha egyáltalán nincs kedved főzni, akkor egyszerűen ne főzz.

Nem megy az idegeidre

Ha neked és a párodnak megvan a sajátja. lakást, sokkal kisebb eséllyel megy az idegeidre. Ráadásul értékesebbek lesztek, és soha nem hagyjátok abba, hogy várjátok egymást. És ha nincs kedved, vagy veszekedni fogsz? Csak akkor mehetsz a saját helyedre és találkozhatsz újra, ha mindketten jobban érzik magukat. Időnként mindenkinek szüksége van a pihenésre és a magányra, és ez nem megy jól egy 2+1 lakásban.

Magányos érzés

Többet kell kimenni az emberekhez. Bár rendszeresen találkozik kollégáival a munkahelyén, ez még nem minden. Így időnként magányosnak érezheti magát. Az emberek társas lények, és rendszeresen visszatérsz egy üres lakásba. Továbbá, ha az összes barátodnak van gyereke, akkor a hét közepén nem nagyon viszed el őket egy bárba. Ezután már csak keresni kell valakit, akinek hasonló a háttere, és együtt menni. Vagy vegyen egy kisállatot.

A szabadidő egyedül a tiéd

Szabadidődet tetszése szerint szervezheti. Kopott melegítőnadrágban néz tévét, látogasson el egy múzeumba vagy menjen el biciklizni? Bármit megtehetsz, amihez kedved van. Ráadásul senkinek sem kell elmondania, hová mész, és mikor térsz vissza. A felnőttek számára is rengeteg "gyűrű" van. Egyedülállóként jelentkezhetsz hozzájuk anélkül, hogy bárki elkedvetlenítené.

Ha az élet szingli vagy sem, mindenkinek magának kell eldöntenie. Ma azonban már biztosan nem az a helyzet, hogy aki egyedül él, az valami ecetre maradt szegény. Egyedülállónak lenni az élet döntése. Kipróbálnád?


Hasonló cikkek

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Amint azt mindenki régóta tudja, a férfiak és a nők sok tekintetben nagyon különböznek egymástól. De néha megfeledkezel róla, aztán azon tűnődsz, hogy a feleséged vagy a barátnőd miért haragszik rád. Vagy elégedetlenül elfordul. Szeretnéd tudni, mit ne tegyél soha a párod előtt? Olvasson tovább.

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, van olyan ajándékötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki.

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatod tehát, hogy a kedvesed boldogtalan?

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.