5 ok, amiért (ne) legyél egyedülálló

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Hajnali madár vagy éjszakai madár?

Ha nem kell dolgoznod, senki sem szól hozzád lefekvésig. Szeretsz későig ébren lenni, vagy akár hétvégén is ötkor kelsz? Szingliként aludhat, amikor csak akar, és ameddig csak akar. Nem kell lábujjhegyen járnod, hogy ne ébressz fel valakit. Egész éjjel olvashatsz az ágyban anélkül, hogy egy égő lámpával zavarnál senkit. Ráadásul melletted senki sem horkol.

Konyha

Ön vegetáriánus vagy igazi húsevő? Szereted az egzotikus konyhákat, vagy nem hajlandó kipróbálni a cseh konyhát? Szeretnél kísérletezni? Próbálj ki egy diétát? Bármire is vágyik, elkészítheti anélkül, hogy meg kellene magyaráznia, miért vagy hogyan. Vagy dupla főzés nélkül. Önmagadért és másokért. És ha egyáltalán nincs kedved főzni, akkor egyszerűen ne főzz.

Nem megy az idegeidre

Ha neked és a párodnak megvan a sajátja. lakást, sokkal kisebb eséllyel megy az idegeidre. Ráadásul értékesebbek lesztek, és soha nem hagyjátok abba, hogy várjátok egymást. És ha nincs kedved, vagy veszekedni fogsz? Csak akkor mehetsz a saját helyedre és találkozhatsz újra, ha mindketten jobban érzik magukat. Időnként mindenkinek szüksége van a pihenésre és a magányra, és ez nem megy jól egy 2+1 lakásban.

Magányos érzés

Többet kell kimenni az emberekhez. Bár rendszeresen találkozik kollégáival a munkahelyén, ez még nem minden. Így időnként magányosnak érezheti magát. Az emberek társas lények, és rendszeresen visszatérsz egy üres lakásba. Továbbá, ha az összes barátodnak van gyereke, akkor a hét közepén nem nagyon viszed el őket egy bárba. Ezután már csak keresni kell valakit, akinek hasonló a háttere, és együtt menni. Vagy vegyen egy kisállatot.

A szabadidő egyedül a tiéd

Szabadidődet tetszése szerint szervezheti. Kopott melegítőnadrágban néz tévét, látogasson el egy múzeumba vagy menjen el biciklizni? Bármit megtehetsz, amihez kedved van. Ráadásul senkinek sem kell elmondania, hová mész, és mikor térsz vissza. A felnőttek számára is rengeteg "gyűrű" van. Egyedülállóként jelentkezhetsz hozzájuk anélkül, hogy bárki elkedvetlenítené.

Ha az élet szingli vagy sem, mindenkinek magának kell eldöntenie. Ma azonban már biztosan nem az a helyzet, hogy aki egyedül él, az valami ecetre maradt szegény. Egyedülállónak lenni az élet döntése. Kipróbálnád?


Hasonló cikkek

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Mint minden más a világon, a partnerkapcsolat is folyamatosan fejlődik. Bár szívesebben maradnánk a szerelemnek abban a csodálatos időszakában, ez nem lehetséges. Szerencsére a pszichológusoknak már sikerült feltárniuk, hogyan követik egymást a párkapcsolat egyes fázisai. Azt is kitalálták, merre és hogyan kell továbblépni a hosszú távú kapcsolat fenntartása érdekében.

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Fontos, hogy jó benyomást keltsen másokban. Ezzel nem csak új kapcsolatokat, jó barátokat, hanem élettársat is szerezhetsz. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.