Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Az első szikra csak egy pillanatig tart

Az első szikrát minden kapcsolat elején tapasztalod. De a kezdeti szerelem nagyon gyorsan elhalványul, és a kapcsolatod kezd sztereotípiába esni. Jönnek az első partnerválságok. Ebben a pillanatban minden bizonnyal szikrák jelennek meg a partnerek között. Sajnos azonban olyat, amivel legtöbbször senki sem törődik.

Amikor túlságosan csillog

Mivel a férfiak különböznek a nőktől, gyakoriak a párharcok közöttük. Sértegetik egymást, káromkodnak, kiabálnak egymással, és legrosszabb esetben fizikai erőszak is előfordulhat. Minden a partnerek közötti elégtelen megértés, a párkapcsolati kommunikáció hiányának, figyelmetlenségnek, a partner alábecsülésének, szabadságkorlátozásnak, féltékenységnek, stb. következménye.

A nők leggyakrabban a férfiakat hibáztatják azért, mert nem akarnak velük beszélni. , amiért nem kedvelik őket eléggé , hogy keveset figyelnek rájuk, vagy hűtlenséggel gyanúsítják partnereiket. De a férfiak sem könnyítik meg a nők dolgát. A férfiak általában nem tudnak hallgatni a párjukra, szeretnek a kanapén pihenni, ahelyett, hogy segítenének a nőknek a házimunkában, inkább a szabadidejüket élvezik, hobbijaikat űzik. Valójában kevés férfi tudja, hogyan mutassa meg feleségének, hogy igazán szereti. És már csak az ilyen "apróságok" miatt is lehet néha nagyon jól szórakozni otthon. A pezsgő ebben a formában senkinek sem kellemes. Legalábbis addig nem, amíg együtt ágyba nem kerülsz ahelyett, hogy villámokat dobálsz, és elkezdesz szexelni.

Ne próbálj a partnered kedvében járni, ne csináld azt, amit a szerelmed nem szeret. Igyekezzen a lehető legelfogadtabb lenni. Ne csak magadra koncentrálj. Azt fogod tapasztalni, hogy ha közös tevékenységeket végzel, többet kommunikálsz, jobban bízol egymásban és megpróbálsz kijönni, szikrád negatív töltése gyorsan pozitív töltetté válik. És ez az, amit mindannyian szeretnénk tőlünk. Szerelem, megértés, megértés, izgalom, szex.

Amikor a szikra megfelelő töltésű

Ha kijönnek egymással, látni fogod, hogy ez pozitív hatással lesz a kapcsolatodra. jól. Kezdje tehát másképp a reggelt, mint ahogy megszokta. Ébressze fel partnerét egy csókkal vagy egy illatos reggelivel az ágyban. Emlékezz a szerelmedre a nap folyamán, és tudasd vele magadról. Például úgy, hogy felhívja és megkérdezi, hogy van, mit csinál. Küldj neki egy kétértelmű SMS-t, amely a közelgő estére csábítja partnerét. Csábítsák el egymást. Nem kell meztelenül járkálnod a lakásban ahhoz, hogy párod megértse, mire készülsz. Nyugodtan válassz egy kevésbé ostoba kifogást, hogy partnered közeledjen hozzád, és ezt követően elérd azt, amire reggel óta törekszel. Masszírozd meg fájós vádlijaidat, ülj le párod mellé a székre és simogasd meg az arcát, kérd meg, hogy segítsen megmosni a hátadat a fürdőkádban. Hidd el, hogy ha nem bánsz így magaddal napi szinten, akkor egy ilyen kis "provokációnak" meglesz a kellő töltete, és biztosan feltűnnek a szikrák.

Ne feledd, hogy egy kapcsolatban mindig kell lennie. szikra!


Hasonló cikkek

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

A pénzügyek az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, amellyel egy kapcsolatban meg kell küzdened. Lesz közös fiókotok, vagy mindegyiknek lesz saját fiókja? Kinek a pénzéből vásárol háztartási cikkeket? Milyen drága? Ezek és sok más kapcsolódó kérdés megmérgezheti a legjobb partnerséget. Hogyan lehet megoldani a kapcsolat gyakorlati oldalát úgy, hogy az ne zavarja a romantikus oldalát?

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Egy új kapcsolat rózsaszínűvé teszi a világot. Ha ránézel kedvesedre, egy csodálatos és vicces embert látsz, akinek csak a legjobbat kívánod. És te is gyakran mondod ezt. Az idő múlásával ez már nem olyan egyszerű. A mindennapi élet sajátos kihívásokat jelent, és elvonhatja a figyelmét. Ez a hat mondat egyszerű, könnyed, és varázslatos módon életben tartja szerelmét. Olvassa el, és használja őket, amilyen gyakran csak tudja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!