Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Az első szikra csak egy pillanatig tart

Az első szikrát minden kapcsolat elején tapasztalod. De a kezdeti szerelem nagyon gyorsan elhalványul, és a kapcsolatod kezd sztereotípiába esni. Jönnek az első partnerválságok. Ebben a pillanatban minden bizonnyal szikrák jelennek meg a partnerek között. Sajnos azonban olyat, amivel legtöbbször senki sem törődik.

Amikor túlságosan csillog

Mivel a férfiak különböznek a nőktől, gyakoriak a párharcok közöttük. Sértegetik egymást, káromkodnak, kiabálnak egymással, és legrosszabb esetben fizikai erőszak is előfordulhat. Minden a partnerek közötti elégtelen megértés, a párkapcsolati kommunikáció hiányának, figyelmetlenségnek, a partner alábecsülésének, szabadságkorlátozásnak, féltékenységnek, stb. következménye.

A nők leggyakrabban a férfiakat hibáztatják azért, mert nem akarnak velük beszélni. , amiért nem kedvelik őket eléggé , hogy keveset figyelnek rájuk, vagy hűtlenséggel gyanúsítják partnereiket. De a férfiak sem könnyítik meg a nők dolgát. A férfiak általában nem tudnak hallgatni a párjukra, szeretnek a kanapén pihenni, ahelyett, hogy segítenének a nőknek a házimunkában, inkább a szabadidejüket élvezik, hobbijaikat űzik. Valójában kevés férfi tudja, hogyan mutassa meg feleségének, hogy igazán szereti. És már csak az ilyen "apróságok" miatt is lehet néha nagyon jól szórakozni otthon. A pezsgő ebben a formában senkinek sem kellemes. Legalábbis addig nem, amíg együtt ágyba nem kerülsz ahelyett, hogy villámokat dobálsz, és elkezdesz szexelni.

Ne próbálj a partnered kedvében járni, ne csináld azt, amit a szerelmed nem szeret. Igyekezzen a lehető legelfogadtabb lenni. Ne csak magadra koncentrálj. Azt fogod tapasztalni, hogy ha közös tevékenységeket végzel, többet kommunikálsz, jobban bízol egymásban és megpróbálsz kijönni, szikrád negatív töltése gyorsan pozitív töltetté válik. És ez az, amit mindannyian szeretnénk tőlünk. Szerelem, megértés, megértés, izgalom, szex.

Amikor a szikra megfelelő töltésű

Ha kijönnek egymással, látni fogod, hogy ez pozitív hatással lesz a kapcsolatodra. jól. Kezdje tehát másképp a reggelt, mint ahogy megszokta. Ébressze fel partnerét egy csókkal vagy egy illatos reggelivel az ágyban. Emlékezz a szerelmedre a nap folyamán, és tudasd vele magadról. Például úgy, hogy felhívja és megkérdezi, hogy van, mit csinál. Küldj neki egy kétértelmű SMS-t, amely a közelgő estére csábítja partnerét. Csábítsák el egymást. Nem kell meztelenül járkálnod a lakásban ahhoz, hogy párod megértse, mire készülsz. Nyugodtan válassz egy kevésbé ostoba kifogást, hogy partnered közeledjen hozzád, és ezt követően elérd azt, amire reggel óta törekszel. Masszírozd meg fájós vádlijaidat, ülj le párod mellé a székre és simogasd meg az arcát, kérd meg, hogy segítsen megmosni a hátadat a fürdőkádban. Hidd el, hogy ha nem bánsz így magaddal napi szinten, akkor egy ilyen kis "provokációnak" meglesz a kellő töltete, és biztosan feltűnnek a szikrák.

Ne feledd, hogy egy kapcsolatban mindig kell lennie. szikra!


Hasonló cikkek

Egy közös estét tervez a párjával? Szeretnéd, ha az együtt töltött pillanatok nyugodtak lennének? Kellemes esték születnek az elégedett partnerrel eltöltött egyedi pillanatoknak köszönhetően. Tanácsot adunk, hogyan alakíts ki egy nagyszerű estét kettesben.

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!