Hogyan lehet megbirkózni egy partner halálával?

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

A halál az élet természetes velejárója

Először is fel kell ismernünk, hogy a halál természetes velejárója életeket. Nem mindegy, hogy hosszan tartó betegség után, vagy idős kor miatt várta-e kedvese halálát, vagy teljesen váratlanul, autóbalesetben vagy baleset következtében halt meg. A szeretett személy elvesztése miatti irreális fájdalom mindkét fent említett esetben elkíséri Önt. Annál rosszabb lesz, ha nemcsak partnerek/házastársak vagytok, hanem életetek legjobb barátai is.

Az idő minden sebet begyógyít

Ahhoz, hogy "túljuthassunk" ezen veszteség, helyreállítási időre van szüksége. Ne fojtsd el az érzelmeidet. Sírj a téged ért szerencsétlenségen, és adj időt fájó szívednek, hogy meggyógyuljon.

Ne zárkózz be magadba, ne fetrengj a fájdalomban vagy az önsajnálatban

Ilyen az út nem jó. Minél tovább maradsz távol a külvilágtól, annál keserűbb leszel. Ne feledje, hogy minden fájdalmat egyszer le kell győzni, és ez ebben az esetben is ugyanaz.

Csináljon olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek.

Társkodjon olyan emberekkel, akik szeretettel és boldogsággal töltenek el. Látogassa meg a közvetlen családot, csevegjen a barátokkal. Beszélj arról, hogy mi zavar, és mit érzel. Próbáld meg magadnak teljesíteni párod utolsó kívánságát, amit halála előtt kifejezett. Ha nem tudsz semmi ilyesmit, az nem baj. Csinálj valamit, amiről tudod, hogy boldoggá tenné elhunyt partneredet. Gondolj azokra a jó dolgokra, amelyeket együtt tapasztaltatok meg. Gyújts neki gyertyát otthon és a temetőben. Lassan, de biztosan térjen vissza a megszokott személyes és munkahelyi életéhez.

Ne rohanjon új életbe

Amikor a boldogság érzése meghaladja a negatív érzéseket, kezdjen el nyitni a lehetőség előtt. hogy elfogadj valaki újat az életedbe. Ne rohanjon bele egy új kapcsolatba, nehéz lesz új párt találni. A be nem gyógyult fájdalom előbb-utóbb felszínre tör, és az új partner nem érezné jól magát melletted. Próbálja meg lassan eltávolítani elhunyt partnerét az életéből. Tartsd őt elmédben és szívedben, emlékezz rá mindig szeretettel és tisztelettel. És ha ezt megteheti, jó úton halad afelé, hogy valaki mást szeressen.


Hasonló cikkek

Ha a dolgok lefelé süllyednek egy partnerséggel, mindig mindkét fél a hibás. Tehát ne mindig a másikat hibáztasd. Általában mindketten okolhatók a kapcsolat hibáiért. Elmondjuk azokat a dolgokat, amiket gyakran rosszul csinálsz, és amelyekkel garantáltan tönkreteszed a kapcsolatodat.

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Rájött, hogy partnerének/férjének szeretője van? Nem tud mit kezdeni vele? Össze kell pakolnia a csomagját, és megkérni, hogy távozzon? Kiabálni, sírni, hibáztatni kell? Vagy neked is kell keresned valakit és viszonozni a hűtlenséget? Melyik megoldás a legjobb? Hagyja, hogy aki megcsal, hagyja el, vagy bocsásson meg neki, és kezdjen új életet együtt?

Tartós lesz a kapcsolatunk? A partner elkötelezettséget akar? Gyakran feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, amikor kapcsolatunk jövőjére gondolunk. Matthew Hussey párkapcsolati edző szerint a szerelem önmagában nem elég ahhoz, hogy egy kapcsolatnak legyen jövője.

Manapság folyamatosan szakítanak a párok. Az ezt követő hangulatváltozás, amikor szereted az exedet, és nem tudsz nélküle élni, felváltva olyan hangulatokkal, amikor utálod őt, nem szokatlan a kapcsolat ezen szakaszában. De mit tegyünk, hogy minél előbb kilépjünk ebből az ördögi körből, és újra éljünk?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.