Hogyan lehet gólt szerezni nőknél?

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

1. Mutasson magabiztosságot

A legtöbb nő olyan férfit szeretne, aki magabiztos benyomást tesz a körülötte lévőkre. Minden nehézség nélkül tud találkozni és kommunikálni másokkal. A nők szerint az uraknak hinniük kell abban, amit csinálnak, és ki kell állniuk véleményükért. Másrészt a nők azt kívánják, hogy a férfiak felismerjék a hibát, amikor hibáznak. A nők olyan férfiakhoz vonzódnak, akik elsősorban magukban hisznek. Egy egészséges, magabiztos férfinak soha nem lesz hiánya hölgyekből, még ha nem is kifejezetten jóképű. Nem a megjelenés a legfontosabb dolog, amire a hölgyek vágynak.

2. Tényleg hallgassa meg, amit mondanak

A nők olyan férfiakat akarnak otthon, akik valóban hallgatják őket. A hölgyeknek gyakran meg kell bízniuk problémáikat, tapasztalataikat és érzéseiket. Ha nem engeded meg nekik, hogy ezt megtegyék, egy ideig nem is fogsz velük menni. A nőket nehéz lehet megérteni, de értékelni tudják, hogy meghallgatják és támogatják őket. Semmi más nem érdekli őket, mint az ilyen helyzetek iránti érdeklődés.

3. Vigyázz rájuk

A nők szeretik, ha gondoskodnak róluk. A béke, a háttér és a biztonság érzését ad nekik. Öleld meg őket, hozz nekik ajándékot, vigyázz rájuk, ha betegek. Reggelit vagy ebédet készíthet nekik időnként. Hálásak lesznek neked, és kétségtelenül kapsz „valamit” cserébe.

4. Bókokkal is illessze őket

A nők szeretnek bókokat kapni a férfiaktól. Ne fukarkodj a megjelenésük dicséretével, mert a legtöbben ebben bíznak. Ne szégyellje elmondani nekik, hogy lefegyverző mosolyuk vagy gyönyörű szemük van. Ne felejtse el megdicsérni a nőket a ruhájukért vagy a kabátjukért. De ne engedd magad a láb- vagy mellbókoknak. Azt fogják hinni, hogy csak a megjelenés miatt akarod őket. Legyen romantikus, de ne szexista.

5. Ne helyezd a nőket a hobbijaid elé

Mutasd meg a nőknek, hogy van valami, amit élvezel, és nem fogod feladni csak miattuk. A hozzáállásod lenyűgözi őket. Előfordulhat, hogy hasonló hobbijaid vannak, és együtt űzheted azokat. És ez az, ami összehozhat benneteket.


Hasonló cikkek

Az élet egy manipulátorral meglehetősen nehéz lehet. Főleg, ha a manipulátor zsarnokká változik. Addigra azonban már szilárdan a markában tart téged. A manipulátorok észrevétlenül kezdenek, és fokozatosan beburkolnak a hálójukba. Amikor felébredsz, rendkívül nehéz kiszabadulni a csapdából. Hogyan lehet észlelni egy manipulátort, mielőtt a szabadság utolsó ajtaja becsapódik?

Két ember kapcsolata nem mindig olyan, mint egy tündérmese. Időről időre dolgoznia kell rajta, hogy újra javítsa. Ezt többféle közös tevékenység segítségével teheti meg.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.