Hogyan lehet gólt szerezni nőknél?

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

1. Mutasson magabiztosságot

A legtöbb nő olyan férfit szeretne, aki magabiztos benyomást tesz a körülötte lévőkre. Minden nehézség nélkül tud találkozni és kommunikálni másokkal. A nők szerint az uraknak hinniük kell abban, amit csinálnak, és ki kell állniuk véleményükért. Másrészt a nők azt kívánják, hogy a férfiak felismerjék a hibát, amikor hibáznak. A nők olyan férfiakhoz vonzódnak, akik elsősorban magukban hisznek. Egy egészséges, magabiztos férfinak soha nem lesz hiánya hölgyekből, még ha nem is kifejezetten jóképű. Nem a megjelenés a legfontosabb dolog, amire a hölgyek vágynak.

2. Tényleg hallgassa meg, amit mondanak

A nők olyan férfiakat akarnak otthon, akik valóban hallgatják őket. A hölgyeknek gyakran meg kell bízniuk problémáikat, tapasztalataikat és érzéseiket. Ha nem engeded meg nekik, hogy ezt megtegyék, egy ideig nem is fogsz velük menni. A nőket nehéz lehet megérteni, de értékelni tudják, hogy meghallgatják és támogatják őket. Semmi más nem érdekli őket, mint az ilyen helyzetek iránti érdeklődés.

3. Vigyázz rájuk

A nők szeretik, ha gondoskodnak róluk. A béke, a háttér és a biztonság érzését ad nekik. Öleld meg őket, hozz nekik ajándékot, vigyázz rájuk, ha betegek. Reggelit vagy ebédet készíthet nekik időnként. Hálásak lesznek neked, és kétségtelenül kapsz „valamit” cserébe.

4. Bókokkal is illessze őket

A nők szeretnek bókokat kapni a férfiaktól. Ne fukarkodj a megjelenésük dicséretével, mert a legtöbben ebben bíznak. Ne szégyellje elmondani nekik, hogy lefegyverző mosolyuk vagy gyönyörű szemük van. Ne felejtse el megdicsérni a nőket a ruhájukért vagy a kabátjukért. De ne engedd magad a láb- vagy mellbókoknak. Azt fogják hinni, hogy csak a megjelenés miatt akarod őket. Legyen romantikus, de ne szexista.

5. Ne helyezd a nőket a hobbijaid elé

Mutasd meg a nőknek, hogy van valami, amit élvezel, és nem fogod feladni csak miattuk. A hozzáállásod lenyűgözi őket. Előfordulhat, hogy hasonló hobbijaid vannak, és együtt űzheted azokat. És ez az, ami összehozhat benneteket.


Hasonló cikkek

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.