Hogyan lehet gólt szerezni nőknél?

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

1. Mutasson magabiztosságot

A legtöbb nő olyan férfit szeretne, aki magabiztos benyomást tesz a körülötte lévőkre. Minden nehézség nélkül tud találkozni és kommunikálni másokkal. A nők szerint az uraknak hinniük kell abban, amit csinálnak, és ki kell állniuk véleményükért. Másrészt a nők azt kívánják, hogy a férfiak felismerjék a hibát, amikor hibáznak. A nők olyan férfiakhoz vonzódnak, akik elsősorban magukban hisznek. Egy egészséges, magabiztos férfinak soha nem lesz hiánya hölgyekből, még ha nem is kifejezetten jóképű. Nem a megjelenés a legfontosabb dolog, amire a hölgyek vágynak.

2. Tényleg hallgassa meg, amit mondanak

A nők olyan férfiakat akarnak otthon, akik valóban hallgatják őket. A hölgyeknek gyakran meg kell bízniuk problémáikat, tapasztalataikat és érzéseiket. Ha nem engeded meg nekik, hogy ezt megtegyék, egy ideig nem is fogsz velük menni. A nőket nehéz lehet megérteni, de értékelni tudják, hogy meghallgatják és támogatják őket. Semmi más nem érdekli őket, mint az ilyen helyzetek iránti érdeklődés.

3. Vigyázz rájuk

A nők szeretik, ha gondoskodnak róluk. A béke, a háttér és a biztonság érzését ad nekik. Öleld meg őket, hozz nekik ajándékot, vigyázz rájuk, ha betegek. Reggelit vagy ebédet készíthet nekik időnként. Hálásak lesznek neked, és kétségtelenül kapsz „valamit” cserébe.

4. Bókokkal is illessze őket

A nők szeretnek bókokat kapni a férfiaktól. Ne fukarkodj a megjelenésük dicséretével, mert a legtöbben ebben bíznak. Ne szégyellje elmondani nekik, hogy lefegyverző mosolyuk vagy gyönyörű szemük van. Ne felejtse el megdicsérni a nőket a ruhájukért vagy a kabátjukért. De ne engedd magad a láb- vagy mellbókoknak. Azt fogják hinni, hogy csak a megjelenés miatt akarod őket. Legyen romantikus, de ne szexista.

5. Ne helyezd a nőket a hobbijaid elé

Mutasd meg a nőknek, hogy van valami, amit élvezel, és nem fogod feladni csak miattuk. A hozzáállásod lenyűgözi őket. Előfordulhat, hogy hasonló hobbijaid vannak, és együtt űzheted azokat. És ez az, ami összehozhat benneteket.


Hasonló cikkek

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti az elutasítást.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatod tehát, hogy a kedvesed boldogtalan?

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.