Hogyan lehet gólt szerezni nőknél?

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

1. Mutasson magabiztosságot

A legtöbb nő olyan férfit szeretne, aki magabiztos benyomást tesz a körülötte lévőkre. Minden nehézség nélkül tud találkozni és kommunikálni másokkal. A nők szerint az uraknak hinniük kell abban, amit csinálnak, és ki kell állniuk véleményükért. Másrészt a nők azt kívánják, hogy a férfiak felismerjék a hibát, amikor hibáznak. A nők olyan férfiakhoz vonzódnak, akik elsősorban magukban hisznek. Egy egészséges, magabiztos férfinak soha nem lesz hiánya hölgyekből, még ha nem is kifejezetten jóképű. Nem a megjelenés a legfontosabb dolog, amire a hölgyek vágynak.

2. Tényleg hallgassa meg, amit mondanak

A nők olyan férfiakat akarnak otthon, akik valóban hallgatják őket. A hölgyeknek gyakran meg kell bízniuk problémáikat, tapasztalataikat és érzéseiket. Ha nem engeded meg nekik, hogy ezt megtegyék, egy ideig nem is fogsz velük menni. A nőket nehéz lehet megérteni, de értékelni tudják, hogy meghallgatják és támogatják őket. Semmi más nem érdekli őket, mint az ilyen helyzetek iránti érdeklődés.

3. Vigyázz rájuk

A nők szeretik, ha gondoskodnak róluk. A béke, a háttér és a biztonság érzését ad nekik. Öleld meg őket, hozz nekik ajándékot, vigyázz rájuk, ha betegek. Reggelit vagy ebédet készíthet nekik időnként. Hálásak lesznek neked, és kétségtelenül kapsz „valamit” cserébe.

4. Bókokkal is illessze őket

A nők szeretnek bókokat kapni a férfiaktól. Ne fukarkodj a megjelenésük dicséretével, mert a legtöbben ebben bíznak. Ne szégyellje elmondani nekik, hogy lefegyverző mosolyuk vagy gyönyörű szemük van. Ne felejtse el megdicsérni a nőket a ruhájukért vagy a kabátjukért. De ne engedd magad a láb- vagy mellbókoknak. Azt fogják hinni, hogy csak a megjelenés miatt akarod őket. Legyen romantikus, de ne szexista.

5. Ne helyezd a nőket a hobbijaid elé

Mutasd meg a nőknek, hogy van valami, amit élvezel, és nem fogod feladni csak miattuk. A hozzáállásod lenyűgözi őket. Előfordulhat, hogy hasonló hobbijaid vannak, és együtt űzheted azokat. És ez az, ami összehozhat benneteket.


Hasonló cikkek

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Egyébként elképzelted az életed, hogy ha találkozol valakivel, aki megéri, akkor letelepedsz vele, közös lakást kapsz, majd szülsz? Nem minden a tervek szerint alakul? Már mindened megvan, de még mindig hiányzik a gyerek? Hosszú évek óta próbál teherbe esni, és hirtelen azt mondja az orvos, hogy nagy valószínűséggel csoda lesz a terhessége, vagy a legrosszabb esetben egyáltalán nem lehet gyereke? Mit kell tenni ilyen helyzetben? Hogyan kezeljük?
Nem tud teherbe esni?

A két ember közötti szerelem felemelő és sok örömet okoz. Ha azonban nem várod otthon a párodat, vagy állandóan rossz hangulatban vagy, előfordulhat, hogy egy rosszul működő kapcsolatban ragadsz. Ahelyett, hogy energizálna egy kapcsolatot, egy rosszul működő kapcsolat elszívja az energiát. És ez baj!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.