Férfi irgalmas hazugságok

Egy kissé rendhagyó cikket mutatunk be a férfiak kegyes hazugságairól, vagyis azokról a hazugságokról, amelyeket a nők hallani szeretnének! Egyáltalán nem akarjuk, hogy hazugsággal vádolja a barátját vagy a férjét. Meglehetősen gyakori, hogy a megfelelőt a megfelelő időben tudjuk kimondani. Uraim, megmondjuk, mit kell megtanulniuk egyenes arccal mondani!

"Persze, hogy nem vagy kövér, drágám!"

Legyen az, amit ő akar, minden nő szép és karcsú akar lenni. Magának, de a párjának is. Minden kapcsolatban legalább egyszer felvetődik egy nő kedvenc kérdése. „Nem híztam?” Abban a pillanatban nem az igazat kéred, hanem a megnyugvást akarod hallani, hogy még mindig szép vagy (neki). És higgyék el, az urak nem vesznek észre egy kilót sem ide, sem oda. Tehát részben igazat mondanak, amikor azt mondják: „Egyáltalán nem, drágám. Gyönyörű vagy.”

„Kimegyek egy időre”

Sok esetben ez igaz. Hiszen a nők általában sokkal tovább szaporodnak. De ha egy férfi kimondja ezt vagy hasonló mondatot este, miközben a barátok az ajtó előtt várnak, akkor meghívhatod a barátodat egy lányestre. Amint egy baráti est / étterem / foci / sör / valamilyen esemény vagy ünneplés összeáll, az urak csak a délelőtti órákban térnek haza.

"Kiválóan főzöl, nagyon szeretem "

Itt mindkét nem egyetért. Attól függ, hogy ki főz. De tény, hogy egy nő gyakrabban van a tűzhelynél. És még ha vegetáriánus-nyersétrendű étrendet is bemutatsz párodnak, és kikéred a véleményét, akkor is csak annyit fogsz megtudni, hogy remek szakács vagy. Ugyanaz az eset, mint az első kérdésnél. Egy apróságtól eltekintve itt is az egyszerű emberi tisztességről van szó. Kapott enni? IGEN. A jól nevelt férfi hálás és dicsérni fog. Miért? Mert az is előfordulhat legközelebb, hogy a párja nem tesz elé még egy teli tányért.

„Mi? Azt? Egyáltalán nem vettem észre”

Tudod. Szinte minden szép szoknya mögött megfordul, esetleg új szomszédot figyel az ablakból, félszegen kifakad, hogy új asszisztenst fogadott. De alapvetően azt állítja, hogy valójában egyáltalán nem vette észre őket. És ha megtette, csak felvette őket. Biztosan nem vette észre tökéletes hajukat, dús ívüket és hosszú lábukat. Mi van, kimondta hangosan? De egyébként is csak azt ismételgette, amit mondtál.

Gyakran hallasz hasonló dolgokat? Gratulálj magadnak. Van otthon egy úriember. Az ilyen embernek csak neked van szeme!


Hasonló cikkek

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

A legújabb kutatások szerint a nők gyakrabban nyújtanak be válókeresetet. Többek között azért is, mert a családi jólétről alkotott véleményük alapvetően eltér a férfiakétól. Hogyan látják a férfiak és a nők a családot? Felsoroltuk a legnagyobb különbségeket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.