Mielőtt kimondaná valakinek az IGEN-t

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

1. Egyetértesz a gyerekekkel, a pénzügyekkel, a lakhatással, a karrierrel és a szexszel kapcsolatban?

Minden érett ember képes kompromisszumokat kötni. Száz ember, száz ízlés és főleg egy kapcsolatban. Ott a partnereknek alkalmazkodniuk kell egymáshoz. A fent említett kérdések kivételt képeznek. Meg lehet vitatkozni, hogy egyetlen gyermeke lesz-e vagy négy gyermeke. Egyetlen gyerek vagy egyetlen gyerek sem jelent óriási különbséget. Ha nem tudsz megegyezni ezekben az életkérdésekben, keress valaki mást. Nehéz, de különben egyikőtök biztosan boldogtalan lesz a kapcsolatban.

2. Betartja az ígéreteit?

Egy kapcsolat elején minden az apróságokon múlik. Megígéri, hogy este felhív, de csak másnap jelentkezik? Nincs bocsánatkérés? A "tévedési ígéretek" nem jelenhetnek meg egy kapcsolatban. Bárki el tudja felejteni. De ha ez állandóan megtörténik, kétszer is gondolja meg, hogy férjhez megy-e. Nem élvezné sokáig az életet egy ilyen személlyel.

3. Ugyanazok az erkölcsi és etikai értékei?

Az ellentétek vonzzák egymást. De ügyeljen az erkölcsi különbségekre. Szerelmed szerint teljesen rendben van egész évben feketében lovagolni, miközben te hülye lennél még egy talált pénztárcát is tartani százassal? Az etika belső értékek és beállítások összessége, amelyeket teljesen tudat alatt teljesítesz. Bizonyos mértékig módosíthatja őket, de általában megváltoztathatatlanok. Ha alapvetően nem értesz egyet, akkor csak arról van szó, hogy egymásba szeretnek.

4. Támogatjátok egymást a nehéz időkben?

Amikor jönnek a legrosszabb idők, hogyan bánik veled? Nem kell azonnal felmondania a munkahelyén, és nem kell visszatérnie egy ausztráliai üzleti útról. De legalább fel kell hívnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól vagy. Csak kérdezze meg, hogy van, vagy segítségre van szüksége valamiben. Ez akkor is segítségnek számít, amikor nem vagy a legjobb állapotban. Ennek így kell kinéznie egy kapcsolatban. Ha a baj első jelére eltűnik, engedd el végleg az életedből.

5. Kimondhatja, hogy „szeretlek”, és bebizonyíthatja?

Nem, nem elég várni az esküvő után. Még az első gyerek után sem. És a tettek önmagukban nem elégek, vagy a szavak önmagukban nem elégek. Az első „szeretlek”-et nem könnyű kimondani, de éppen ezért olyan fontos. Apró gesztusokkal is bizonyítja szerelmét? Képzelje el párját öt, tíz év múlva. Még mindig kompatibilis? A szerelem minden rosszat legyőz. De csak addig a pillanatig, amíg köztetek lesz.


Hasonló cikkek

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Már egy ideje együtt vagytok, de az utóbbi időben az a benyomásod, hogy minden kedves eltűnik a kapcsolatodból? Nincs tudatában annak, hogy partnere elégedetlen lenne veled. Akkor miért? Kerüli, hogy a kapcsolatról beszéljen, és mi lehet a baj? Ne aggódj, nem kell olvasnod a gondolataiban, hogy rájöjj, mi zavarja a másikat. Csak figyelmesen figyelj. Mit kell tehát észrevenni?

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.