Mielőtt kimondaná valakinek az IGEN-t

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

1. Egyetértesz a gyerekekkel, a pénzügyekkel, a lakhatással, a karrierrel és a szexszel kapcsolatban?

Minden érett ember képes kompromisszumokat kötni. Száz ember, száz ízlés és főleg egy kapcsolatban. Ott a partnereknek alkalmazkodniuk kell egymáshoz. A fent említett kérdések kivételt képeznek. Meg lehet vitatkozni, hogy egyetlen gyermeke lesz-e vagy négy gyermeke. Egyetlen gyerek vagy egyetlen gyerek sem jelent óriási különbséget. Ha nem tudsz megegyezni ezekben az életkérdésekben, keress valaki mást. Nehéz, de különben egyikőtök biztosan boldogtalan lesz a kapcsolatban.

2. Betartja az ígéreteit?

Egy kapcsolat elején minden az apróságokon múlik. Megígéri, hogy este felhív, de csak másnap jelentkezik? Nincs bocsánatkérés? A "tévedési ígéretek" nem jelenhetnek meg egy kapcsolatban. Bárki el tudja felejteni. De ha ez állandóan megtörténik, kétszer is gondolja meg, hogy férjhez megy-e. Nem élvezné sokáig az életet egy ilyen személlyel.

3. Ugyanazok az erkölcsi és etikai értékei?

Az ellentétek vonzzák egymást. De ügyeljen az erkölcsi különbségekre. Szerelmed szerint teljesen rendben van egész évben feketében lovagolni, miközben te hülye lennél még egy talált pénztárcát is tartani százassal? Az etika belső értékek és beállítások összessége, amelyeket teljesen tudat alatt teljesítesz. Bizonyos mértékig módosíthatja őket, de általában megváltoztathatatlanok. Ha alapvetően nem értesz egyet, akkor csak arról van szó, hogy egymásba szeretnek.

4. Támogatjátok egymást a nehéz időkben?

Amikor jönnek a legrosszabb idők, hogyan bánik veled? Nem kell azonnal felmondania a munkahelyén, és nem kell visszatérnie egy ausztráliai üzleti útról. De legalább fel kell hívnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól vagy. Csak kérdezze meg, hogy van, vagy segítségre van szüksége valamiben. Ez akkor is segítségnek számít, amikor nem vagy a legjobb állapotban. Ennek így kell kinéznie egy kapcsolatban. Ha a baj első jelére eltűnik, engedd el végleg az életedből.

5. Kimondhatja, hogy „szeretlek”, és bebizonyíthatja?

Nem, nem elég várni az esküvő után. Még az első gyerek után sem. És a tettek önmagukban nem elégek, vagy a szavak önmagukban nem elégek. Az első „szeretlek”-et nem könnyű kimondani, de éppen ezért olyan fontos. Apró gesztusokkal is bizonyítja szerelmét? Képzelje el párját öt, tíz év múlva. Még mindig kompatibilis? A szerelem minden rosszat legyőz. De csak addig a pillanatig, amíg köztetek lesz.


Hasonló cikkek

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még ha úgy tűnik, hogy mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod, akkor is magányosnak érezheted magad.

Tökéletes alkalmazottnak vagy vállalkozónak, tökéletes partnernek és szeretőnek, szerető anyának, példamutató háziasszonynak lenni, és ráadásul a saját életét élni, nem igazán könnyű. Csak néhány nőnek sikerül tökéletesnek lennie a fent említett területeken. Mit tegyünk hát, hogy elérjük a célunkat, és még mindig ne őrüljünk meg ettől az egésztől?

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Mit jelent a szabadság egy kapcsolatban? Szeresd a párodat úgy, ahogy van! Ne korlátozd őt semmiben. Adj neki szabadságot tetteiben és döntéseiben. Ahhoz, hogy minden mindkét irányban működjön, a partnerednek hasonló hozzáállással kell rendelkeznie hozzád, mint te hozzá. Egy szép és egyben szabad kapcsolat felépítése egyáltalán nem egyszerű. És ez az oka annak, hogy a legtöbb pár nem éli át a házasság nélküli szerelmet.

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

Noha mindent úgy csinál, mint korábban, hirtelen úgy érzi, hogy valami megváltozott. Sokkal hidegebb a kapcsolatod, furcsa hangulat uralkodik otthon. Gyanítja, hogy a másik fél hűtlen hozzád? Egy hamis vád rossz vért szülhet, ezért legyen óvatos. De ha biztos vagy benne, ne félj felnevelni őket. 5 jelet hozunk, amelyek szerint szinte 100%-ban biztos lehetsz benne.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.