A szakítás legrosszabb módjai

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts valakivel a következő módokon!

Vitás telefonon

Az SMS-ezés minden bizonnyal nagyon egyszerű módja annak, hogy szakíts a partnereddel. Nem kell a szemébe nézned, és nem kell hosszú mondatokkal magyaráznod. Csak írjon be két szót, és a kapcsolat véget ér. fontolóra veszi? Nem! Soha ne csináld ezt igazán. A párod nem számít rá. Meg fog döbbenni. Megkönnyíti a dolgát, de eltarthat egy ideig, amíg partnere túl lesz ezen a kellemetlen tényen. Jobb lesz, ha mindketten a szakításról beszélnek, és „békésen” elszakadnak egymástól.

Egy darab papír az asztalon

Egy darab papírt az asztalon hagyni. asztalra és örökre eltűnni valaki életéből erős kávé mindenkinek. Ha partnere nem ilyen manőverre számít, lehetséges, hogy összeesik tőle. Szeretnéd? Valószínűleg nem. Jobb erősnek és tisztességesnek lenni, és szakítani négy szem között.

"Futball" nyilvánosan

Előfordulhat, hogy az egyik partner már nem fogja elviselni a súlyát gyakori viták. Soha nem szabad nyilvánosan kiabálni egymással, vagy ott szakítani. Az arra járó emberek nem süketek vagy vakok. A pár másodperceken belül a figyelem középpontjába kerül. Aki megtudja, hogy egy barátja/barátnője most szakított vele, nagyon elszomorodik. Neki csak rosszabb lesz, ha mások nézik a szenvedését. Szóval soha ne tedd ezt. Tartsa kordában idegeit nyilvánosan. Ha tényleg szakítani akarsz a pároddal, oldd meg otthon vagy olyan helyen, ahol egyedül leszel.

Eltűnni szavak nélkül

Csomagold össze a cuccaidat, változtasd meg a telefonszámodat , közösségi média fiókok hálózatai és a távozás a legegyszerűbb módja annak, hogy szakíts valakivel. Sajnos a leggyávább is. Valószínűleg ez pár nap múlva megtörténik a partnerével. Valószínűleg egyáltalán nem kapják meg. Boldogtalan lesz, mert fogalma sem lesz arról, hogy mi történik. Még mindig azzal fog foglalkozni, hogy történt-e valami veled, vagy a szerelmednek vége szakadt. Ezt a gondolatfolyamot nem lehet megállítani. Néhány napon belül valószínűleg rájön, mi történt. De a következő néhány hétben vagy hónapban sok más kérdőjel lesz a fejében. És ez elég sok kínzás. Jobb, ha egyenesen elmondod neki, hogy esélye legyen új életet kezdeni, akárcsak neked.

Válás egy baráton keresztül

Elmondani egy barátnak, hogy menj el a párodhoz, mondd meg nekik, hogy többé nem fogsz randizni/együtt élni, egyáltalán nem hősies. Éppen ellenkezőleg, gyenge természetedet jelzi. Inkább nyugodtan beszéljétek meg a szakítást! Mindenkinek jobb lesz.Hasonló cikkek

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Akár azt is mondhatnánk, hogy a válságok szükségesek egy működő kapcsolathoz. Csak akkor fogod fel, hogy milyen boldog vagy valójában! De mi van akkor, ha a viták és a nézeteltérések napirenden vannak? Vagy egyszerűen boldogtalannak érzed magad a kapcsolatodban? Nézze meg, ez csak egy újabb válság, vagy a kapcsolata már alig tartja össze.

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Ugye ez mostanában a hálószobában? Vagy csak szeretnéd meglepni párodat? Készíts neki egy finom vacsorát! Sok élelmiszer természetes afrodiziákumként működik. Nem kell azonnal drága kaviárt venni. Még a cseh konyhánkban is az afrodiziákumok egész sorát találja. Olvass tovább, és készülj az izgalmas pillanatokra!

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl a válást komolyabb lelki sérülések nélkül.

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.