A szakítás legrosszabb módjai

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts valakivel a következő módokon!

Vitás telefonon

Az SMS-ezés minden bizonnyal nagyon egyszerű módja annak, hogy szakíts a partnereddel. Nem kell a szemébe nézned, és nem kell hosszú mondatokkal magyaráznod. Csak írjon be két szót, és a kapcsolat véget ér. fontolóra veszi? Nem! Soha ne csináld ezt igazán. A párod nem számít rá. Meg fog döbbenni. Megkönnyíti a dolgát, de eltarthat egy ideig, amíg partnere túl lesz ezen a kellemetlen tényen. Jobb lesz, ha mindketten a szakításról beszélnek, és „békésen” elszakadnak egymástól.

Egy darab papír az asztalon

Egy darab papírt az asztalon hagyni. asztalra és örökre eltűnni valaki életéből erős kávé mindenkinek. Ha partnere nem ilyen manőverre számít, lehetséges, hogy összeesik tőle. Szeretnéd? Valószínűleg nem. Jobb erősnek és tisztességesnek lenni, és szakítani négy szem között.

"Futball" nyilvánosan

Előfordulhat, hogy az egyik partner már nem fogja elviselni a súlyát gyakori viták. Soha nem szabad nyilvánosan kiabálni egymással, vagy ott szakítani. Az arra járó emberek nem süketek vagy vakok. A pár másodperceken belül a figyelem középpontjába kerül. Aki megtudja, hogy egy barátja/barátnője most szakított vele, nagyon elszomorodik. Neki csak rosszabb lesz, ha mások nézik a szenvedését. Szóval soha ne tedd ezt. Tartsa kordában idegeit nyilvánosan. Ha tényleg szakítani akarsz a pároddal, oldd meg otthon vagy olyan helyen, ahol egyedül leszel.

Eltűnni szavak nélkül

Csomagold össze a cuccaidat, változtasd meg a telefonszámodat , közösségi média fiókok hálózatai és a távozás a legegyszerűbb módja annak, hogy szakíts valakivel. Sajnos a leggyávább is. Valószínűleg ez pár nap múlva megtörténik a partnerével. Valószínűleg egyáltalán nem kapják meg. Boldogtalan lesz, mert fogalma sem lesz arról, hogy mi történik. Még mindig azzal fog foglalkozni, hogy történt-e valami veled, vagy a szerelmednek vége szakadt. Ezt a gondolatfolyamot nem lehet megállítani. Néhány napon belül valószínűleg rájön, mi történt. De a következő néhány hétben vagy hónapban sok más kérdőjel lesz a fejében. És ez elég sok kínzás. Jobb, ha egyenesen elmondod neki, hogy esélye legyen új életet kezdeni, akárcsak neked.

Válás egy baráton keresztül

Elmondani egy barátnak, hogy menj el a párodhoz, mondd meg nekik, hogy többé nem fogsz randizni/együtt élni, egyáltalán nem hősies. Éppen ellenkezőleg, gyenge természetedet jelzi. Inkább nyugodtan beszéljétek meg a szakítást! Mindenkinek jobb lesz.Hasonló cikkek

Minden kapcsolat folyamatosan fejlődik. Úgy érzed, hogy nem értitek egymást úgy, mint régen? Mi van, ha a partnere úgynevezett érzelmi hűtlenségbe esne? Mit jelent? Hogy nem fizikailag vonzódik hozzád, hanem gondolkodásában mindig mással van. Szerencsére könnyen felkeltheti partnere érdeklődését és javíthatja kapcsolatát. Hogyan lehet felismerni az ilyen érzelmi hűtlenséget?

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

Pszichológus, terapeuta, házassági tanácsadó. A nyilvánvalón kívül ezekben a szakmákban még egy közös vonás van, és ez az, ahogyan nézzük őket. Még mindig él benned a régi elképzelés, hogy csak egy igazán őrültnek van szüksége pszichológus segítségére? Vagy csak olyan "furcsa" menjen el házassági tanácsadásra, aki nem tud segíteni? De szeretnéd megtanulni, hogyan működik ez valójában ezekben a tanácsadó központokban? Olvass tovább!

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.