Gyerekek egy korábbi kapcsolatból

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá teszik az életedet?Az a tény, hogy az új partner nem jön ki az Ön gyermekeivel, vagy éppen ellenkezőleg, a gyermekei vele elég gyakori gyakorlat. Probléma adódhat akkor is, ha gyermekei nem jönnek ki a párja gyerekeivel. És az ilyen helyzetek egyáltalán nem egyediek. Mit tegyünk hát, hogy aggodalmak és felesleges problémák nélkül élvezhessük új szerelmünket? Olvass, és tudd meg!

Soha ne hasonlítsd össze és ne részesítsd előnyben a gyerekeket

Bár logikusnak tűnik, hogy a saját gyerekeidet részesítsd előnyben a „mások” gyermekeivel szemben, ne tedd. Ne próbálja a gyermekeit előnyben részesíteni partnere gyermekeivel szemben. Az ilyen viselkedés soha nem tesz jót neked. Ha lehetséges, egyenlő félként kezeljen minden gyermeket, aki jelenleg a közös háztartásában él. Soha ne hasonlítsd össze őket, és ne mondd, hogy a gyerekeid okosabbak, méltóbbak, okosabbak... mint a párod gyerekei. Ne tegyen köztük különbséget, ne próbálja egymás ellen uszítani őket. Úgy gondoljuk, hogy ez nagyon nehéz lehet, hiszen egyes gyerekek nyugodtak és problémamentesek, míg mások éppen ellenkezőleg. Próbáld meg elmagyarázni nekik a helyzetet, és próbáld megérteni őket. Csak így van esélye a békés életre egy "új családban".

Ne erőltesse magát, várjon

Viszonylag sok időbe telik, amíg a gyerekek elfogadják anyjuk új párját / apjuk új párját. Ez teljesen normális. Minden gyermek azt kívánja, hogy az eredeti családja család maradjon, és a válás soha ne következzen be. Sajnos, ha a szülők válnak, a gyerekek ezeket a negatív tapasztalatokat és érzelmeket magukkal viszik a következő életükbe. Hidd el, nagyon nehéz beletörődni, hogy a szülők már nem egy pár, és mindenki mást talált magának. Adjon teret a gyermeknek, hogy megszokja ezt az új valóságot. Először csak ti ketten – gyerekek nélkül. Várjon egy kicsit, mielőtt elköltözik. Ezenkívül tartsa meg az intim dolgokat olyan időkre, amikor a gyerekek nem látnak. Nem kell más érzelmeket kiváltani a gyerekekben, amelyekkel nem tudnak megbirkózni. Tedd világossá gyermekeidnek, hogy még mindig szereted őket, és nincs okod féltékenykedni.

Ne vásárold meg a gyerekeidet

Soha ne próbáld megvesztegetni a sajátodat vagy "másokat" emberek" gyermekei. És most nem csak a pénzre gondolunk, hanem a drága ajándékokra is. Lehetséges, hogy ez egy ideig rájuk is vonatkozik. Ez azonban később visszaüthet. A gyerekeknek időre van szükségük. Próbálja meg higgadtan kezelni a feszült helyzeteket. Legyél türelmes. Ne kiabálj velük feleslegesen, amiért nem akarják elfogadni az új szerelmedet. Kímélje meg magát a felesleges hisztérikus kitörésektől és megbánástól. Így nem fogod elérni a békét a családban.

Próbálj közös érdeklődési köröket találni

Még ez a feladat sem lehet könnyű a kezdetektől fogva. Ha nem megy azonnal, ne add fel, és próbálj valami közös érdeklődési kört találni. Támogassa a gyermeket abban, amit élvez, és amit igazán szeret. Ha szeret egy sportot, engedje el edzésekre, menjen el vele, menjetek együtt versenyekre, nézzenek sportmeccseket a tévében stb. Ha a gyerek megtudja, hogy valóban érdekli Önt, higgyétek el, változtass jobbra. És ez a legfontosabb számodra egy új kapcsolatban.

Próbálj barát lenni

A gyerekeknek nem szabad úgy érezniük, hogy veszélyt jelentesz rájuk, vagy hogy harcolni akarsz velük. apjuknak/anyuknak. Engedd tehát, hogy a gyerekek jobban megismerjenek. Ne légy az "új szülőjük", légy a barátjuk. Hagyja a tekintélyt elsősorban a biológiai szülőre.

Vegyél komolyan minden fent említett tanácsot, mert különben a kapcsolatban eltöltött idő után azt tapasztalod, hogy bár a párod tökéletes, és nem tudod elképzelni nélküle az életet, nem tudsz harmóniában élni a gyerekei. Ebben az esetben igazi pokolba kerülhetsz az új párkapcsolatodban/házasságodban. Akkor csak azt kívánja, hogy az új együttélés a lehető legkényelmesebb legyen.


Hasonló cikkek

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.