Hogyan kerüljük el az értelmetlen vitákat

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Csalódott várakozások

A vitákat leggyakrabban a csalódott várakozások okozzák. A hölgyek azt feltételezik, hogy a férfi pontosan tudja, mikor kell nekik csokrot vinni. A férfiak viszont azt mondják, hogy a barátnőik összebújnak, ha szeretkeznek, és békén hagyják őket, ha csak pihenni szeretnének. De ez a legnagyobb hiba. Beszélj, beszélj és beszélj. Ha valami nem tetszik, valami másra vágyik, mint amilyen, vagy elvár valamit, akkor mondja ki.

Feltételezéseket tesz

Maradjunk egy pillanatra a kommunikációnál. Ha a partner mondott valamit, dolgozzon pontosan azzal, amit mondott. Pl.: "A főnök sok munkát adott nekem" azt jelenti, hogy sok munkája van. Nem mintha túlórázna, mert nem akar otthon lenni veled. Ha nem világos számodra, hogy a párod mit értett az általa mondott mondaton, kérdezd meg. A feltételezések félreértésekhez vezetnek. A félreértés pedig minden bizonnyal vitához vezet.

Munkahelyi problémák

Azt mondják, hogy a férfiak válthatnak otthon és munkahely között, míg a nők hazahozzák a munkájukat. De önök is, uraim, hatással vannak. A munkahelyi problémák gyakran okozzák a rossz hangulatot, amelyet hazacipel. Ilyenkor hajlamos vagy a legkönnyebb "áldozaton" kiszedni. A partnereden. Sokkal jobb ilyen napokon azonnal elmondani a szeretődnek, hogy nehéz napod volt, és megkérni, hogy hagyjon békén.

Mondd meg, ha valami fáj.

Ő vagy mondott valamit, mi bántott igazán? Vagy mi nem igaz egyáltalán? Ebben az esetben teljesen igaz, hogy őszinteséggel mész a legmesszebbre. Számolj tízig, hogy megnyugodj. És azonnal mondd meg szerelmednek: "Ez nagyon megérintett." "Egyáltalán nincs igazad, mert..." Lehetséges, hogy ebből a konkrét esetből vita lesz. De most határozottan jobb, mint elfojtani magadban, és csak abban a pillanatban húzni ki, amikor – népnyelven szólva – a korom megüti.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Úgy érzi, már kimerítette az összes ötletet, hogyan töltse szabadidejét szerelmével? Járt már minden rendezvényen és kulturális eseményen, amely a környéken zajlott? Volt már moziban, színházban, állatkertben, étteremben, kastélyban, kastélyban, kiállításon...? Nem akarsz otthon ülni tévét nézni és csak heverészni a kanapén? Akkor tekintse meg tippjeinket!

Számtalan útmutatást találhat az interneten arról, hogyan lehet boldog párkapcsolati életet élni. De minden tanács nem segít, amíg meg nem tanul egy dolgot. Ez pedig az, hogy szeresd magad. Megrázod a fejed, hogy ez önző és felesleges az életben? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.