Ne menekülj a kapcsolat elől. Maradj benne!

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem tartanak ki sokáig a párok?

A lehetőségek átka

Sokat írtak már a mai első világbeli ember problémáiról. Vagyis az európaiak, amerikaiak és Ázsia modern részeiről érkezők problémáiról. Annyi lehetőségünk van, hogy nem tudunk mit kezdeni velük. Emlékszel arra, hogy minél többet dolgozol, annál kevesebbet dolgozol? Félelmetes a felelősségek ekkora hegye. Ráadásul mindegyik egyenlő jelentőséggel bír. És mivel nem tudja eldönteni, hogy melyik tevékenységet kezdje, végül nem csinál semmit, vagy szükségtelenül halogatja az egyes feladatokat az értékelés hiánya miatt.

Nincs egyetlen helyes válasz

Más dolgok ugyanaz.az életben. Ezt, azt vagy azt a színt szeretnéd a nappalidba? És a minta, vagy inkább anélkül? Matricák, tapéták vagy egy szín több árnyalata? Annyi időt töltesz azzal, hogy kitaláld a legjobb megoldást, míg végül nem teszel semmit. Mert minden következő szín kicsit szebb, mint az, amit már "határozottan" választottál. És így tovább vársz és vársz, és az eredmény nem jön meg. És ez így megy mindennel. Sajnos még kapcsolatokkal is!

Egy láb ki az ajtón

A személyközi kapcsolatok ugyanazok. A szerelmesek veszítenek ettől a legtöbbet. Találkozhatsz társkereső oldalon, tinderen, facebookon, youtube-on, bárhol. Abban a gondolkodásmódban élünk, amit otthon / a társadalomban tanítottak. Az alap mindig a lehető legjobb megoldás kiválasztása. És ha lehet olyan, hogy bármikor lemondható legyen. Egy ilyen hátsó ajtó, ha valami jobb jelenik meg a sarkon, mindenki nyitva akarja tartani.

Gondolj hosszú távon

De elfelejtjük, hogy a kapcsolat az építésről szól. Ő egy keményen dolgozó. Ha folyamatosan a hátsó ajtóra gondolsz, elveszed a vágyat, hogy befektess a kapcsolatba. Félsz az időpazarlástól, pedig már együtt vagy valakivel. Gondoljon kapcsolatára hosszú távú befektetésnek. Ne csodálkozz, ha van valaki jobb a sarkon. Tedd jobbá azt, ami már van. Hogyan? Kommunikáció, kompromisszumok, szerelem és az öröm, hogy van melletted valaki, akihez bármikor fordulhatsz, és akire támaszkodhatsz!


Hasonló cikkek

A boldog partnerélethez minden tanács megismétli az alfát és az omegát: vagyis a kommunikációt. De mi van akkor, ha olyan állapotban van, amikor egyszerűen nem tud beszélni? Mert bármit mondasz, a párod azonnal támadásnak értékeli? A legjobb szándék ekkor vitába torkollik. Ebben az esetben a kommunikáció nem igazán segít.

Minden nőnek megvannak a saját kedvencei, ha a tökéletes férfiról van szó. Az egyik a magas férfiakat részesíti előnyben, a másik a vele pontosan megegyező méretű partnert, az egyik a hosszú hajat szereti, a másik a kopasz. De mindegyik között van néhány olyan tulajdonság, amelyet minden nő keres a párjában. Vannak uraim?

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Kutatások szerint a jelenlegi partnerkapcsolatok legnagyobb gyilkosa a mobiltelefon. Közvetlenül mögötte van egy számítógép/laptop. És mi van veled? Ön is veszélyben van?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.