Ne menekülj a kapcsolat elől. Maradj benne!

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem tartanak ki sokáig a párok?

A lehetőségek átka

Sokat írtak már a mai első világbeli ember problémáiról. Vagyis az európaiak, amerikaiak és Ázsia modern részeiről érkezők problémáiról. Annyi lehetőségünk van, hogy nem tudunk mit kezdeni velük. Emlékszel arra, hogy minél többet dolgozol, annál kevesebbet dolgozol? Félelmetes a felelősségek ekkora hegye. Ráadásul mindegyik egyenlő jelentőséggel bír. És mivel nem tudja eldönteni, hogy melyik tevékenységet kezdje, végül nem csinál semmit, vagy szükségtelenül halogatja az egyes feladatokat az értékelés hiánya miatt.

Nincs egyetlen helyes válasz

Más dolgok ugyanaz.az életben. Ezt, azt vagy azt a színt szeretnéd a nappalidba? És a minta, vagy inkább anélkül? Matricák, tapéták vagy egy szín több árnyalata? Annyi időt töltesz azzal, hogy kitaláld a legjobb megoldást, míg végül nem teszel semmit. Mert minden következő szín kicsit szebb, mint az, amit már "határozottan" választottál. És így tovább vársz és vársz, és az eredmény nem jön meg. És ez így megy mindennel. Sajnos még kapcsolatokkal is!

Egy láb ki az ajtón

A személyközi kapcsolatok ugyanazok. A szerelmesek veszítenek ettől a legtöbbet. Találkozhatsz társkereső oldalon, tinderen, facebookon, youtube-on, bárhol. Abban a gondolkodásmódban élünk, amit otthon / a társadalomban tanítottak. Az alap mindig a lehető legjobb megoldás kiválasztása. És ha lehet olyan, hogy bármikor lemondható legyen. Egy ilyen hátsó ajtó, ha valami jobb jelenik meg a sarkon, mindenki nyitva akarja tartani.

Gondolj hosszú távon

De elfelejtjük, hogy a kapcsolat az építésről szól. Ő egy keményen dolgozó. Ha folyamatosan a hátsó ajtóra gondolsz, elveszed a vágyat, hogy befektess a kapcsolatba. Félsz az időpazarlástól, pedig már együtt vagy valakivel. Gondoljon kapcsolatára hosszú távú befektetésnek. Ne csodálkozz, ha van valaki jobb a sarkon. Tedd jobbá azt, ami már van. Hogyan? Kommunikáció, kompromisszumok, szerelem és az öröm, hogy van melletted valaki, akihez bármikor fordulhatsz, és akire támaszkodhatsz!


Hasonló cikkek

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Mindegyik biztos szeretne lenni abban, hogy a másik számára a világot jelenti. Vagy legalábbis nagy a valószínűsége annak, hogy így lesz, vagy közeledik ehhez az eszményhez. Talán ötven százalék esélye is elég lenne ahhoz, hogy boldog legyen. De ez nem minden kapcsolatban van így. Te is kételkedsz néha abban, hogy a másik személy komolyan gondol-e téged? Mutatunk 5 jelet, amiből kiderül, hogy partnered nem érdeklődik irántad.

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

Eleged van a "hallgass, beszélj, tiszteld egymást" tanácsokból? Mindezt már régóta csinálod. De néha még jobban szeretnél a felesége kedvében járni. Vagy mutasd meg neki egy kicsit másképp, hogy szereted. Több nem jut eszedbe? Négy tanácsot adunk, amelyeket lépésről lépésre kipróbálhatsz!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.