Ne menekülj a kapcsolat elől. Maradj benne!

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem tartanak ki sokáig a párok?

A lehetőségek átka

Sokat írtak már a mai első világbeli ember problémáiról. Vagyis az európaiak, amerikaiak és Ázsia modern részeiről érkezők problémáiról. Annyi lehetőségünk van, hogy nem tudunk mit kezdeni velük. Emlékszel arra, hogy minél többet dolgozol, annál kevesebbet dolgozol? Félelmetes a felelősségek ekkora hegye. Ráadásul mindegyik egyenlő jelentőséggel bír. És mivel nem tudja eldönteni, hogy melyik tevékenységet kezdje, végül nem csinál semmit, vagy szükségtelenül halogatja az egyes feladatokat az értékelés hiánya miatt.

Nincs egyetlen helyes válasz

Más dolgok ugyanaz.az életben. Ezt, azt vagy azt a színt szeretnéd a nappalidba? És a minta, vagy inkább anélkül? Matricák, tapéták vagy egy szín több árnyalata? Annyi időt töltesz azzal, hogy kitaláld a legjobb megoldást, míg végül nem teszel semmit. Mert minden következő szín kicsit szebb, mint az, amit már "határozottan" választottál. És így tovább vársz és vársz, és az eredmény nem jön meg. És ez így megy mindennel. Sajnos még kapcsolatokkal is!

Egy láb ki az ajtón

A személyközi kapcsolatok ugyanazok. A szerelmesek veszítenek ettől a legtöbbet. Találkozhatsz társkereső oldalon, tinderen, facebookon, youtube-on, bárhol. Abban a gondolkodásmódban élünk, amit otthon / a társadalomban tanítottak. Az alap mindig a lehető legjobb megoldás kiválasztása. És ha lehet olyan, hogy bármikor lemondható legyen. Egy ilyen hátsó ajtó, ha valami jobb jelenik meg a sarkon, mindenki nyitva akarja tartani.

Gondolj hosszú távon

De elfelejtjük, hogy a kapcsolat az építésről szól. Ő egy keményen dolgozó. Ha folyamatosan a hátsó ajtóra gondolsz, elveszed a vágyat, hogy befektess a kapcsolatba. Félsz az időpazarlástól, pedig már együtt vagy valakivel. Gondoljon kapcsolatára hosszú távú befektetésnek. Ne csodálkozz, ha van valaki jobb a sarkon. Tedd jobbá azt, ami már van. Hogyan? Kommunikáció, kompromisszumok, szerelem és az öröm, hogy van melletted valaki, akihez bármikor fordulhatsz, és akire támaszkodhatsz!


Hasonló cikkek

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek azok?

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort fogsz használni a kapcsolatodban.

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.