Hogyan éljük túl a válást

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Mi tanácsot adunk!

Szabadj meg az önsajnálattól

Minél tovább éltek együtt, annál tovább gyógyulnak a válásból. Természetesen. Mindenkinek át kell mennie a megbánás szakaszán. De ne bánd túl sokáig! Gondolj vissza arra, hogyan nézett ki a házasságod, mielőtt teljesen véget ért. Örök viták, folyamatos fulladás, már biztosan nem is érezted magad otthon. Arról nem is beszélve, hogy a válásod oka alkoholizmus vagy családon belüli erőszak volt! Nem kell sajnálni egy ilyen kapcsolat végét. Tehát tekintse a válást valami csúnya dolognak és egy új, perspektivikusabb kapcsolat kezdetének!

Beszéljetek egymással

Beszéljetek a barátokkal. Szívesen hallgatnak rád, "dörzsölgetik" veled a párodat, más ötletekhez vezetnek. A társas interakciót még a mai kommunikációs korban is erősen alábecsülik. Ugyanakkor a személyes érintkezés és az egyszerű beszélgetés nemcsak a pszichére, hanem a testi egészségére is gyógyír!

Kalandozzatok

Kerülje el a szerelmi kalandot legalább egy ideig. egy ideig. Próbálj ki bármit, amit nem engedtél meg magadnak a házasságodban! Egy őrült hajvágás vagy szakáll, egy teljes ruhatárváltás, egy hétvége azzal, hogy semmit sem csinálunk az ágyban, vagy végre kipróbáljuk a bungee jumpingot. A lehetőségek szinte végtelenek. Élvezze újdonsült szabadságát! Segít leküzdeni a hirtelen üres lakásból fakadó lépet.

Új kapcsolat? Nem!

Ha a másik személy elhagyott téged valaki más miatt, valószínűleg kísértést érzel, hogy „megmutasd” neki, hogy amire ő képes, azt te is meg tudod tenni. Mi a fene, biztosan megteheti. Ezt azonban ne tedd. A kényszerű kaland közvetlenül a válás után vagy akár közben is inkább rossz szájízt és kellemetlen érzéseket fog hagyni, mintsem elégedettséggel. A válás nehéz helyzet, és időbe telhet, amíg kilábal belőle. Akár férfi, akár nő. Vegyen egy kis időt az új kapcsolatoktól, és inkább élvezze azokat a dolgokat, amelyeket csak az egyedülállók élvezhetnek büntetlenül.


Hasonló cikkek

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Csókolózáskor az emberi szervezetben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Öröm és élvezet érzésével tölti el az embert. A csókok növelik a vágyat, hogy két embert egy testben egyesítsenek. Nem csoda, ha egy szerelmes pár csókolózás közben még jobban vonzódik egymáshoz. A csókok pozitívan erősítik minden pár kapcsolatát. Szóval ne habozzon, és azonnal ugorjon bele a csókolózásba.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.