Honnan tudod, hogy rossz csókos vagy?

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Honnan tudhatod, hogy a csókolózás elégtelen tapasztalata vagy egyéb problémák állnak az elhúzódás hátterében?

Az arc elfordítása

Ha közeledsz a partneredhez, gyorsan elfordítja az arcát. Többször megtette ezt? Ellenőriznie kell a lélegzetét és javítania kell a csókolózási technikáit: miért? Mert különben megtörténhet, hogy soha többé nem akar majd megcsókolni.

Kerüli a száját

Egyáltalán nem csókol szájon? Mindig szívesebben vált át más pártokhoz? Úgy tűnik, tetszel neki, de egyszerűen nem tudja túltenni magát a csóktechnikádon. Próbálj meg jobban csókolózni!

Ajkaharapás

Megpróbáltad megharapni az ajkát, mert szexinek tartottad? De ha nem tudod, bánthatod őt. Senki sem akarja, hogy kirepedezett, sebes és duzzadt ajkak legyenek. Ha nem jött be neked, húzd be a féket, különben mást választanak, aki megcsókolja legközelebb.

Nincs bók

Párszor megcsókoltál már, de még nem kaptál olyan bókokat, mint: „Gyönyörűen csókolsz. Olyan édes ajkaid vannak…” Amikor valaki szeret csókolózni, azt valamilyen módon megmutatja. De mi a teendő, ha még nem kapott dicséretet? Gondolja át a csóktechnikáját, és legközelebb próbáljon ki egy másikat. Lehet, hogy a partnerednek jobban fog tetszeni.

Partner folyamatosan rág

A partnered folyamatosan rág, vagy rágcsál minden találkozáskor. Van ennek oka? Azt mondja neked, hogy a leheleted nem éppen ibolyaillatú? Ha igen, akkor legközelebb inkább ne utasítsd el a rágógumit, különben a csóknak vége.

A csók sosem kezdődik először

Mindig te vagy az, aki meg akarja csókolni a párját? Mindig először kezdeményezed a csókot? Miért valószínűleg? Nem szereti, ha veled van, és reméli, hogy ma ismét elkerüli. Ha nem tudja mi a probléma, nyugodtan kérdezze meg párját. Ha tudod, próbáld meg megoldani a problémát.

Nem akar veled éjszakázni

Hányszor ajánlottad fel neki az éjszakát veled, de ő visszautasította? Fogalmad sincs miért? Talán nem voltál elég meggyőző a csókolózásban. Ha nem tudsz csókolózni, alig tudsz ágyba ültetni valakit.


Hasonló cikkek

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha másik országból talál partnert?

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

A piszkos ruhák az egész lakásban vagy az útbaigazítás makacs megtagadása hírhedt férfi bűnök. Mi zavarja leginkább a nőket a férfiakban?

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. Azonban kérjük, tartsa be a következő szabályokat a munkahelyi románcoknál.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.