Honnan tudod, hogy rossz csókos vagy?

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Honnan tudhatod, hogy a csókolózás elégtelen tapasztalata vagy egyéb problémák állnak az elhúzódás hátterében?

Az arc elfordítása

Ha közeledsz a partneredhez, gyorsan elfordítja az arcát. Többször megtette ezt? Ellenőriznie kell a lélegzetét és javítania kell a csókolózási technikáit: miért? Mert különben megtörténhet, hogy soha többé nem akar majd megcsókolni.

Kerüli a száját

Egyáltalán nem csókol szájon? Mindig szívesebben vált át más pártokhoz? Úgy tűnik, tetszel neki, de egyszerűen nem tudja túltenni magát a csóktechnikádon. Próbálj meg jobban csókolózni!

Ajkaharapás

Megpróbáltad megharapni az ajkát, mert szexinek tartottad? De ha nem tudod, bánthatod őt. Senki sem akarja, hogy kirepedezett, sebes és duzzadt ajkak legyenek. Ha nem jött be neked, húzd be a féket, különben mást választanak, aki megcsókolja legközelebb.

Nincs bók

Párszor megcsókoltál már, de még nem kaptál olyan bókokat, mint: „Gyönyörűen csókolsz. Olyan édes ajkaid vannak…” Amikor valaki szeret csókolózni, azt valamilyen módon megmutatja. De mi a teendő, ha még nem kapott dicséretet? Gondolja át a csóktechnikáját, és legközelebb próbáljon ki egy másikat. Lehet, hogy a partnerednek jobban fog tetszeni.

Partner folyamatosan rág

A partnered folyamatosan rág, vagy rágcsál minden találkozáskor. Van ennek oka? Azt mondja neked, hogy a leheleted nem éppen ibolyaillatú? Ha igen, akkor legközelebb inkább ne utasítsd el a rágógumit, különben a csóknak vége.

A csók sosem kezdődik először

Mindig te vagy az, aki meg akarja csókolni a párját? Mindig először kezdeményezed a csókot? Miért valószínűleg? Nem szereti, ha veled van, és reméli, hogy ma ismét elkerüli. Ha nem tudja mi a probléma, nyugodtan kérdezze meg párját. Ha tudod, próbáld meg megoldani a problémát.

Nem akar veled éjszakázni

Hányszor ajánlottad fel neki az éjszakát veled, de ő visszautasította? Fogalmad sincs miért? Talán nem voltál elég meggyőző a csókolózásban. Ha nem tudsz csókolózni, alig tudsz ágyba ültetni valakit.


Hasonló cikkek

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.