Honnan tudod, hogy rossz csókos vagy?

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Honnan tudhatod, hogy a csókolózás elégtelen tapasztalata vagy egyéb problémák állnak az elhúzódás hátterében?

Az arc elfordítása

Ha közeledsz a partneredhez, gyorsan elfordítja az arcát. Többször megtette ezt? Ellenőriznie kell a lélegzetét és javítania kell a csókolózási technikáit: miért? Mert különben megtörténhet, hogy soha többé nem akar majd megcsókolni.

Kerüli a száját

Egyáltalán nem csókol szájon? Mindig szívesebben vált át más pártokhoz? Úgy tűnik, tetszel neki, de egyszerűen nem tudja túltenni magát a csóktechnikádon. Próbálj meg jobban csókolózni!

Ajkaharapás

Megpróbáltad megharapni az ajkát, mert szexinek tartottad? De ha nem tudod, bánthatod őt. Senki sem akarja, hogy kirepedezett, sebes és duzzadt ajkak legyenek. Ha nem jött be neked, húzd be a féket, különben mást választanak, aki megcsókolja legközelebb.

Nincs bók

Párszor megcsókoltál már, de még nem kaptál olyan bókokat, mint: „Gyönyörűen csókolsz. Olyan édes ajkaid vannak…” Amikor valaki szeret csókolózni, azt valamilyen módon megmutatja. De mi a teendő, ha még nem kapott dicséretet? Gondolja át a csóktechnikáját, és legközelebb próbáljon ki egy másikat. Lehet, hogy a partnerednek jobban fog tetszeni.

Partner folyamatosan rág

A partnered folyamatosan rág, vagy rágcsál minden találkozáskor. Van ennek oka? Azt mondja neked, hogy a leheleted nem éppen ibolyaillatú? Ha igen, akkor legközelebb inkább ne utasítsd el a rágógumit, különben a csóknak vége.

A csók sosem kezdődik először

Mindig te vagy az, aki meg akarja csókolni a párját? Mindig először kezdeményezed a csókot? Miért valószínűleg? Nem szereti, ha veled van, és reméli, hogy ma ismét elkerüli. Ha nem tudja mi a probléma, nyugodtan kérdezze meg párját. Ha tudod, próbáld meg megoldani a problémát.

Nem akar veled éjszakázni

Hányszor ajánlottad fel neki az éjszakát veled, de ő visszautasította? Fogalmad sincs miért? Talán nem voltál elég meggyőző a csókolózásban. Ha nem tudsz csókolózni, alig tudsz ágyba ültetni valakit.


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Ha boldogok vagyunk, tisztábban látjuk a dolgokat, könnyebben gondolkodunk, több ötletünk van, és nem utolsósorban toleránsabbak vagyunk másokkal szemben. Ami időről időre a legfontosabb tulajdonság a kapcsolatokban. A Pennsylvaniai Egyetem pszichológuspárja olyan módszereket publikált, és egyben bizonyítékokat is tett arra, hogy a pozitivitás hogyan javíthatja a partnerkapcsolatokat. Közülük a legfontosabbakat mutatjuk be.

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Nem hiába mondják, hogy az egyik ember szabadsága ott ér véget, ahol a másiké kezdődik. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Mindannyiunknak megvan a saját terünk és saját határaink, amelyeken túl senkinek sem szabad tágítania. Egy ideig engedményeket tehetsz, de ha a párod rendszeresen korlátoz, hidd el, az tönkreteszi a kapcsolatodat. Ezért ne félj felállítani bizonyos határokat a kapcsolatban, amelyeket a párod nem tud átlépni. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Nézz meg három egyszerű lépést a boldog kapcsolat eléréséhez.

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.