Honnan tudod, hogy rossz csókos vagy?

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Honnan tudhatod, hogy a csókolózás elégtelen tapasztalata vagy egyéb problémák állnak az elhúzódás hátterében?

Az arc elfordítása

Ha közeledsz a partneredhez, gyorsan elfordítja az arcát. Többször megtette ezt? Ellenőriznie kell a lélegzetét és javítania kell a csókolózási technikáit: miért? Mert különben megtörténhet, hogy soha többé nem akar majd megcsókolni.

Kerüli a száját

Egyáltalán nem csókol szájon? Mindig szívesebben vált át más pártokhoz? Úgy tűnik, tetszel neki, de egyszerűen nem tudja túltenni magát a csóktechnikádon. Próbálj meg jobban csókolózni!

Ajkaharapás

Megpróbáltad megharapni az ajkát, mert szexinek tartottad? De ha nem tudod, bánthatod őt. Senki sem akarja, hogy kirepedezett, sebes és duzzadt ajkak legyenek. Ha nem jött be neked, húzd be a féket, különben mást választanak, aki megcsókolja legközelebb.

Nincs bók

Párszor megcsókoltál már, de még nem kaptál olyan bókokat, mint: „Gyönyörűen csókolsz. Olyan édes ajkaid vannak…” Amikor valaki szeret csókolózni, azt valamilyen módon megmutatja. De mi a teendő, ha még nem kapott dicséretet? Gondolja át a csóktechnikáját, és legközelebb próbáljon ki egy másikat. Lehet, hogy a partnerednek jobban fog tetszeni.

Partner folyamatosan rág

A partnered folyamatosan rág, vagy rágcsál minden találkozáskor. Van ennek oka? Azt mondja neked, hogy a leheleted nem éppen ibolyaillatú? Ha igen, akkor legközelebb inkább ne utasítsd el a rágógumit, különben a csóknak vége.

A csók sosem kezdődik először

Mindig te vagy az, aki meg akarja csókolni a párját? Mindig először kezdeményezed a csókot? Miért valószínűleg? Nem szereti, ha veled van, és reméli, hogy ma ismét elkerüli. Ha nem tudja mi a probléma, nyugodtan kérdezze meg párját. Ha tudod, próbáld meg megoldani a problémát.

Nem akar veled éjszakázni

Hányszor ajánlottad fel neki az éjszakát veled, de ő visszautasította? Fogalmad sincs miért? Talán nem voltál elég meggyőző a csókolózásban. Ha nem tudsz csókolózni, alig tudsz ágyba ültetni valakit.


Hasonló cikkek

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák foglalkoztatják őket valójában?

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit is értünk pontosan?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.