Hogyan ne gondolj arra a férfira, aki most szakított veled?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabadulj a szakítás fájdalmától.

Dobj el mindent, ami rá emlékeztet

Van-e tőle ajándékod, fotók vagy a kedvenc alvó pólója?? Szabadulj meg mindentől. Ha olyan dolgokra bukkansz a lakásban, amelyek rá emlékeztetnek, a szomorúság nem múlik el. Emiatt jobb, ha mindentől megszabadulsz, még akkor is, ha ez az első pillanatban elég nehéz lesz számodra.

Ne keress a profiljában a közösségi hálózatokon

Néhány a nők hajlamosak követni partnerüket, miután a kommunikációs oldalakon felbontották fiókjait. Érdekelnek, hogy mi újság vele, talált-e már lányt, mikor és hol, kivel volt.... Ebbe ne is gondolj. Ettől még rosszabb lesz. Törölje a barátok közül a biztonság kedvéért, és ne keresse fel a profilját még titokban sem kíváncsiságból.

Változtassa meg a megjelenését

A külső megjelenése gyakran egy régi élet végét jelenti. egy új kezdete. Változtass frizurádon, sminken vagy ruhatárodon, és látni fogod, hogy egy kicsit jobban fogod érezni magad.

Megengedheted magad annak, amit szeretsz

Szánj időt magadra. Szerezd meg, amire mindig is vágytál. Tedd magad boldoggá, és ne spórolj magadon. Határozottan megérdemled, és ez felvidít majd.

Töröld a mobilszámát

Ha a szakítás nagyon fájdalmas volt, és már nem érdekel, hogy barátok legyél, ne kommunikálj exeddel partner teljesen . Szóval jobb, ha elfelejted őt. Valószínűleg nehéz lépés lesz számodra, de ennek köszönhetően megkönnyebbülsz. Törölje az összes rajta lévő névjegyet. Ideális lenne, ha a telefonszámodat is megváltoztatnád, hogy többé ne tudjon felhívni és újra "lenyomhasson".

Ne maradj egyedül, menj ki

Szakítás után a pároddal a magány a legrosszabb. Próbálj meg minél kevesebbet egyedül lenni. Kérje meg barátait, hogy vigyenek el, és mutassanak be valaki újat. Jó szórakozást velük. Jól fogod érezni magad, végre újra nevetsz, és azonnal boldogabb lesz az élet. Hidd el. Ez garantáltan működik.

Keressen menedéket a családjával

A család a legértékesebb dolog az ember számára. Bármikor fordulhatsz hozzá, ha problémáid vannak, vagy szomorúnak érzed magad. Ha van ilyen családod, vedd fel velük a kapcsolatot. Adja oda magát családjának, és újra érezni fogja az otthon melegét.


Hasonló cikkek

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ne szenvedjen túl sokat.

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

Egy egészséges kapcsolatban a partnerek olyan dolgokról beszélnek, amelyekkel foglalkozni kell. Nem tesznek keresztbe nekik. Ez azt jelenti, hogy néha egy kellemetlen igazságot kell elmondaniuk egymásnak. De van különbség, ha csak kritizál, vagy higgadtan, esetleg megoldási javaslattal közli. A bántó becsmérlő kritika nagyon könnyen tönkreteheti még a legjobban működő párkapcsolatot is.

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.