Hogyan ne gondolj arra a férfira, aki most szakított veled?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabadulj a szakítás fájdalmától.

Dobj el mindent, ami rá emlékeztet

Van-e tőle ajándékod, fotók vagy a kedvenc alvó pólója?? Szabadulj meg mindentől. Ha olyan dolgokra bukkansz a lakásban, amelyek rá emlékeztetnek, a szomorúság nem múlik el. Emiatt jobb, ha mindentől megszabadulsz, még akkor is, ha ez az első pillanatban elég nehéz lesz számodra.

Ne keress a profiljában a közösségi hálózatokon

Néhány a nők hajlamosak követni partnerüket, miután a kommunikációs oldalakon felbontották fiókjait. Érdekelnek, hogy mi újság vele, talált-e már lányt, mikor és hol, kivel volt.... Ebbe ne is gondolj. Ettől még rosszabb lesz. Törölje a barátok közül a biztonság kedvéért, és ne keresse fel a profilját még titokban sem kíváncsiságból.

Változtassa meg a megjelenését

A külső megjelenése gyakran egy régi élet végét jelenti. egy új kezdete. Változtass frizurádon, sminken vagy ruhatárodon, és látni fogod, hogy egy kicsit jobban fogod érezni magad.

Megengedheted magad annak, amit szeretsz

Szánj időt magadra. Szerezd meg, amire mindig is vágytál. Tedd magad boldoggá, és ne spórolj magadon. Határozottan megérdemled, és ez felvidít majd.

Töröld a mobilszámát

Ha a szakítás nagyon fájdalmas volt, és már nem érdekel, hogy barátok legyél, ne kommunikálj exeddel partner teljesen . Szóval jobb, ha elfelejted őt. Valószínűleg nehéz lépés lesz számodra, de ennek köszönhetően megkönnyebbülsz. Törölje az összes rajta lévő névjegyet. Ideális lenne, ha a telefonszámodat is megváltoztatnád, hogy többé ne tudjon felhívni és újra "lenyomhasson".

Ne maradj egyedül, menj ki

Szakítás után a pároddal a magány a legrosszabb. Próbálj meg minél kevesebbet egyedül lenni. Kérje meg barátait, hogy vigyenek el, és mutassanak be valaki újat. Jó szórakozást velük. Jól fogod érezni magad, végre újra nevetsz, és azonnal boldogabb lesz az élet. Hidd el. Ez garantáltan működik.

Keressen menedéket a családjával

A család a legértékesebb dolog az ember számára. Bármikor fordulhatsz hozzá, ha problémáid vannak, vagy szomorúnak érzed magad. Ha van ilyen családod, vedd fel velük a kapcsolatot. Adja oda magát családjának, és újra érezni fogja az otthon melegét.


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.