Hogyan ne gondolj arra a férfira, aki most szakított veled?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabadulj a szakítás fájdalmától.

Dobj el mindent, ami rá emlékeztet

Van-e tőle ajándékod, fotók vagy a kedvenc alvó pólója?? Szabadulj meg mindentől. Ha olyan dolgokra bukkansz a lakásban, amelyek rá emlékeztetnek, a szomorúság nem múlik el. Emiatt jobb, ha mindentől megszabadulsz, még akkor is, ha ez az első pillanatban elég nehéz lesz számodra.

Ne keress a profiljában a közösségi hálózatokon

Néhány a nők hajlamosak követni partnerüket, miután a kommunikációs oldalakon felbontották fiókjait. Érdekelnek, hogy mi újság vele, talált-e már lányt, mikor és hol, kivel volt.... Ebbe ne is gondolj. Ettől még rosszabb lesz. Törölje a barátok közül a biztonság kedvéért, és ne keresse fel a profilját még titokban sem kíváncsiságból.

Változtassa meg a megjelenését

A külső megjelenése gyakran egy régi élet végét jelenti. egy új kezdete. Változtass frizurádon, sminken vagy ruhatárodon, és látni fogod, hogy egy kicsit jobban fogod érezni magad.

Megengedheted magad annak, amit szeretsz

Szánj időt magadra. Szerezd meg, amire mindig is vágytál. Tedd magad boldoggá, és ne spórolj magadon. Határozottan megérdemled, és ez felvidít majd.

Töröld a mobilszámát

Ha a szakítás nagyon fájdalmas volt, és már nem érdekel, hogy barátok legyél, ne kommunikálj exeddel partner teljesen . Szóval jobb, ha elfelejted őt. Valószínűleg nehéz lépés lesz számodra, de ennek köszönhetően megkönnyebbülsz. Törölje az összes rajta lévő névjegyet. Ideális lenne, ha a telefonszámodat is megváltoztatnád, hogy többé ne tudjon felhívni és újra "lenyomhasson".

Ne maradj egyedül, menj ki

Szakítás után a pároddal a magány a legrosszabb. Próbálj meg minél kevesebbet egyedül lenni. Kérje meg barátait, hogy vigyenek el, és mutassanak be valaki újat. Jó szórakozást velük. Jól fogod érezni magad, végre újra nevetsz, és azonnal boldogabb lesz az élet. Hidd el. Ez garantáltan működik.

Keressen menedéket a családjával

A család a legértékesebb dolog az ember számára. Bármikor fordulhatsz hozzá, ha problémáid vannak, vagy szomorúnak érzed magad. Ha van ilyen családod, vedd fel velük a kapcsolatot. Adja oda magát családjának, és újra érezni fogja az otthon melegét.


Hasonló cikkek

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem úgy működik, mint régen? Talán a végéhez közeledik. Néha jobb nem halogatni a szakítást, mert lehet, hogy a kapcsolat már nem menthető. Tudja meg, hogy éppen ebben a fázisban van-e éppen.

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

A statisztikák szerint szinte minden második házasság elválik, és ez a szám nem csökken. Hogyan lehet elkerülni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.