Hogyan ne gondolj arra a férfira, aki most szakított veled?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabadulj a szakítás fájdalmától.

Dobj el mindent, ami rá emlékeztet

Van-e tőle ajándékod, fotók vagy a kedvenc alvó pólója?? Szabadulj meg mindentől. Ha olyan dolgokra bukkansz a lakásban, amelyek rá emlékeztetnek, a szomorúság nem múlik el. Emiatt jobb, ha mindentől megszabadulsz, még akkor is, ha ez az első pillanatban elég nehéz lesz számodra.

Ne keress a profiljában a közösségi hálózatokon

Néhány a nők hajlamosak követni partnerüket, miután a kommunikációs oldalakon felbontották fiókjait. Érdekelnek, hogy mi újság vele, talált-e már lányt, mikor és hol, kivel volt.... Ebbe ne is gondolj. Ettől még rosszabb lesz. Törölje a barátok közül a biztonság kedvéért, és ne keresse fel a profilját még titokban sem kíváncsiságból.

Változtassa meg a megjelenését

A külső megjelenése gyakran egy régi élet végét jelenti. egy új kezdete. Változtass frizurádon, sminken vagy ruhatárodon, és látni fogod, hogy egy kicsit jobban fogod érezni magad.

Megengedheted magad annak, amit szeretsz

Szánj időt magadra. Szerezd meg, amire mindig is vágytál. Tedd magad boldoggá, és ne spórolj magadon. Határozottan megérdemled, és ez felvidít majd.

Töröld a mobilszámát

Ha a szakítás nagyon fájdalmas volt, és már nem érdekel, hogy barátok legyél, ne kommunikálj exeddel partner teljesen . Szóval jobb, ha elfelejted őt. Valószínűleg nehéz lépés lesz számodra, de ennek köszönhetően megkönnyebbülsz. Törölje az összes rajta lévő névjegyet. Ideális lenne, ha a telefonszámodat is megváltoztatnád, hogy többé ne tudjon felhívni és újra "lenyomhasson".

Ne maradj egyedül, menj ki

Szakítás után a pároddal a magány a legrosszabb. Próbálj meg minél kevesebbet egyedül lenni. Kérje meg barátait, hogy vigyenek el, és mutassanak be valaki újat. Jó szórakozást velük. Jól fogod érezni magad, végre újra nevetsz, és azonnal boldogabb lesz az élet. Hidd el. Ez garantáltan működik.

Keressen menedéket a családjával

A család a legértékesebb dolog az ember számára. Bármikor fordulhatsz hozzá, ha problémáid vannak, vagy szomorúnak érzed magad. Ha van ilyen családod, vedd fel velük a kapcsolatot. Adja oda magát családjának, és újra érezni fogja az otthon melegét.


Hasonló cikkek

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.