3 alapvető tény, ami a közös élet kártyái közé tartozik

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvassa el, hogy megtudja, mit!

Kiegyezés

Ha olyan hosszú távú kapcsolatban élt, amely ismétlődő kapcsolati válságokon ment keresztül, de sikerült megmentenie, akkor ez egy nagyon jó jel számodra. Ez azt jelenti, hogy megtanultatok kompromisszumot kötni egymással. Ez az egyik legfontosabb előfeltétele a boldog együttélésnek. Az ok egyszerű. A közös házban a háztartási feladatok egész sorát kell elvégezni. Meg kell tudni állapodni abban, hogy ki milyen munkát végez.

Nem lehet, hogy az egyik mindent megtesz, a másik pedig semmit. A vásárlás során is kompromisszumot kell kötni. Képzelje el, hogy költözik, és új bútorokat választ. Mi van, ha más az ízlése ezekben a dolgokban? Ezekben az esetekben meg kell tudnia állapodni, vagy engednie kell partnerének. Természetesen a kompromisszum ereje nem csak ezekben az apróságokban rejlik, hanem abban is, hogy az egész partnerséget egyensúlyban tudjuk tartani.

Bizalom

Az abszolút bizalom egy kapcsolatban nagyon fontos fontos. Ha megbíztok egymásban, akkor nem kell attól tartanod, hogy a párod valaki másra változtat. Biztosnak kell lenned abban, hogy bár az ellenfél nem vak és látja mások szépségét, csak te laksz a lelkében. A túlzott féltékenység egy kapcsolat felbomlásához vezethet. Ha már együtt éltek, és féltékenyek lennétek egymásra, az otthoni kényelem megzavarását jelentené, amire szükségetek van a mindennapi jóléthez. Ha megbíztok egymásban, és tudjátok, hogyan kell együtt kompromisszumot kötni, akkor majdnem győztek.

Pénzügyi biztonság

Ha úgy gondolja, hogy a pénzügyi oldalnak semmi köze a partnerséghez, akkor téved. Az anyagi helyzet nagyon szorosan összefügg két ember kapcsolatával. Manapság szinte lehetetlen, hogy a házaspár egyike ne fizessen bérleti díjat vagy egyéb lényeges kiadásokat. Irreális, hogy csak egy ember biztosítsa az egész háztartást. Helyezze magát a táplált vagy a családfenntartó helyébe. Ellentmondások feltétlenül előfordulnak egy ilyen kapcsolatban. Az is megtörténhet, hogy a családfenntartó már nem akar mindent maga fizetni, és emiatt lassan tönkremegy a kapcsolat. Ha azonban mindkét házaspárnak állandó jövedelme van, amely minden szükséges kiadásra elegendő, akkor a harmadik tényt is teljesítették, ami a boldog párkapcsolathoz szükséges.


Hasonló cikkek

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a "dolgok"?

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Mit jelent a szabadság egy kapcsolatban? Szeresd a párodat úgy, ahogy van! Ne korlátozd őt semmiben. Adj neki szabadságot tetteiben és döntéseiben. Ahhoz, hogy minden mindkét irányban működjön, a partnerednek hasonló hozzáállással kell rendelkeznie hozzád, mint te hozzá. Egy szép és egyben szabad kapcsolat felépítése egyáltalán nem egyszerű. És ez az oka annak, hogy a legtöbb pár nem éli át a házasság nélküli szerelmet.

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.