A férfiak féltékenységének leggyakoribb okai

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi teszi a legnagyobb ráncokat a homlokukra?

Első gyermekük

A baba születése a partner életében teljes felfordulást okoz. Hirtelen másról kell gondoskodnod a nap 24 órájában, és legalább három pár van egyszerre. Még az urak is szeretnek gondoskodni utódaikról és szeretik őket. De néha féltékenykednek. A párjuk már nem csak az övék, és gyakorlatilag figyelmen kívül hagyja őket, legalábbis az első trimeszterben. Egy gyermek születése után a nők idejük nagy részét a "kicsijüknek" szentelik.

Az Ön sikere

Ez a féltékenység különösen akkor éri el őket, ha nem állnak jól. Jelentős szakmai siker, üzlet, vagy valami, ami igazán sikerült a magánéletedben. A régi oktatási és kulturális minták a hibásak, amelyek szerint a férfinak mindig a jobb embernek kell lennie egy társadalmi helyzetben. Támogasd őt, de ne hagyd, hogy a siker öröme elkényeztessen.

Főnök

Talán minden férfit megszúr a gondolat legalább egyszer, ha nem vagy túl közel a főnöködhöz . Itt megint a biológia játszik szerepet. A menedzsere amolyan szuperember. Neki nagyobb hatalma van feletted, mint a partnerednek. Ha parancsolnak valamire (pl. üzleti útra menni), engedelmeskednie kell. Legyél türelmes. És ha a párod féltékeny lesz a főnöködre, a hétvégén bepótolhatod az elvesztegetett időt, és bebizonyíthatod neki, hogy csak őt szereted!

Volt partnerek

Ha ő már hűtlenséggel gyanúsít, először a volt szeretői jutnak eszébe, nem a potenciális jelenlegiek. Paradoxon? Attól függ. A férfiak birtoklási hajlama leginkább a múltra utal. Nem szeretik azt a gondolatot, hogy valaki másnak már „volt” a nőjük. Ellentétben a nőkkel, akik ellenzik az új szerelmesek ötletét. ők is hozzájuk tartoznak? Nyugtasd meg, hogy a múlt valóban a múlt, és te tényleg csak neki élsz most.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.