A férfiak féltékenységének leggyakoribb okai

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi teszi a legnagyobb ráncokat a homlokukra?

Első gyermekük

A baba születése a partner életében teljes felfordulást okoz. Hirtelen másról kell gondoskodnod a nap 24 órájában, és legalább három pár van egyszerre. Még az urak is szeretnek gondoskodni utódaikról és szeretik őket. De néha féltékenykednek. A párjuk már nem csak az övék, és gyakorlatilag figyelmen kívül hagyja őket, legalábbis az első trimeszterben. Egy gyermek születése után a nők idejük nagy részét a "kicsijüknek" szentelik.

Az Ön sikere

Ez a féltékenység különösen akkor éri el őket, ha nem állnak jól. Jelentős szakmai siker, üzlet, vagy valami, ami igazán sikerült a magánéletedben. A régi oktatási és kulturális minták a hibásak, amelyek szerint a férfinak mindig a jobb embernek kell lennie egy társadalmi helyzetben. Támogasd őt, de ne hagyd, hogy a siker öröme elkényeztessen.

Főnök

Talán minden férfit megszúr a gondolat legalább egyszer, ha nem vagy túl közel a főnöködhöz . Itt megint a biológia játszik szerepet. A menedzsere amolyan szuperember. Neki nagyobb hatalma van feletted, mint a partnerednek. Ha parancsolnak valamire (pl. üzleti útra menni), engedelmeskednie kell. Legyél türelmes. És ha a párod féltékeny lesz a főnöködre, a hétvégén bepótolhatod az elvesztegetett időt, és bebizonyíthatod neki, hogy csak őt szereted!

Volt partnerek

Ha ő már hűtlenséggel gyanúsít, először a volt szeretői jutnak eszébe, nem a potenciális jelenlegiek. Paradoxon? Attól függ. A férfiak birtoklási hajlama leginkább a múltra utal. Nem szeretik azt a gondolatot, hogy valaki másnak már „volt” a nőjük. Ellentétben a nőkkel, akik ellenzik az új szerelmesek ötletét. ők is hozzájuk tartoznak? Nyugtasd meg, hogy a múlt valóban a múlt, és te tényleg csak neki élsz most.


Hasonló cikkek

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Ha mindig boldogok lennénk, nem is tudnánk róla. Nem lenne mihez hasonlítani. De a kapcsolat olyan dolog, ahol a boldogságot kell keresnünk. Segít az életed során, ahol ugyanilyen gyakran megbotlik, elesik és felkelsz. Ezért 3 egyszerű lépést mutatunk be, hogy elérd a boldogságot egy kapcsolatban.

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

A nők idővel több tapasztalatot és önbizalmat szereznek az életben. Ez a kapcsolatukon is megmutatkozik. Olyan dolgokat tesznek, amelyek erősítik partnerségüket. Milyen?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.